Bizim ctesi olacak daha vakit var diye bugün başladım. Yarın da eşim evde normalde çok yardım eder ana şimdi anası burda onunla goygoy yapmaktan iş güç yapmaz. Zaten ev almış başını gidiyorkilotlu corabi sadece disari cikarken giydiriyorum artik ev cok isindi zibin kisa kollumu gydiriyosun ayy buhava gecisleri cok zor
Bn altini tek kat giydiriyorum yanlismi yapiyorum acaba hasta olmasin. Ustte yarim kollu zibin bide esfman ustu
Bizde kapattik korktm usutmeyim dedim smdide ama terliyo cok kisa kollu gydrcem en sonunda valla
bn hazirimmmm suan bugday pisiyo oda oldumu tamamdr. Dun kurabiyeyle pasta yaptim pastayi krem santiyle kapladim pisman oldum cunku duzgun olmadi seker hamuru duzgun oluyo.busabhta borekle pogca yaptm evi supurdum sildim (geberdim) hira bacagima yapisiyo agliyo cekistiriyo osekilde yaptm herseyi. buaksam atlaticaz insallh biz.
Amin canım çok sağol annemde boyle rüyaları sabah kalkınca suya anlatın derdi kadın bana anlattı deli midir nedirMekanı cennet olsun babanın.. Bu arada komşuna söyle bu tarz rüyalar sabah uyanır uyanmaz kimseye anlatmadan suya anlatılır. Yani ben öyle biliyorum. Ayrıca emin ol rüyalar hep tersine çıkıyor.
Yaşadıkların gerçekten çok zor şeylermiş. Ama insan böyle şeylerde daha da olgunlaşıyor. Şimdi ne güzel evlisin bebegin var çalışıyorsun. Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun.
Bizim dr et suyunun aslında sanıldığı kadar besleyici değeri olmadığını asıl etin kendisini tüketilmesi gerektirdigini anlatan bi beslenme kitapcığını mail olarak atmıştı bana. Ama ben yinede yemeklerine kemik yada tavuk suyu koyuyorum. Tabi kıyma kullanmadığım zamanlarda.. Bu bebeğin de kemik suyundan olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası. Belkide ıspanak dokunmuştur. zehirlenmesi kolay bi yiyecek nasılsa.
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkEki Görüntüle 1512828 magnetlerimizz bitti cumartesi partimiz var:)
Canim benim oğlum da bebekken kabız olmuştu Dr duphalak vermişti çok iyi geldi bir daha da olmadısağol canım. bende makat çatlağı olmasından korkuyorum :/ şimdi karadut aldım. armut ve ananas püresi aldım. doktora da götürücem. aklımda olsun duphalak şurup :)
ellerine saglik ayni xamanda Allah kolaylık versin canım Ece de aynı sürekli bacaklarima yapışıyor ben altına külotlu çorap giydiriyorum hep kısa çorabı çıkarıyor bir de yerde olunca üşür diye korkuyorum üstüne de altına yarim kollu çıt çitli badi üzerine de uzun kollu giydiriyorum daha fazla giydirirsem terliyorkilotlu corabi sadece disari cikarken giydiriyorum artik ev cok isindi zibin kisa kollumu gydiriyosun ayy buhava gecisleri cok zor
Bn altini tek kat giydiriyorum yanlismi yapiyorum acaba hasta olmasin. Ustte yarim kollu zibin bide esfman ustu
Bizde kapattik korktm usutmeyim dedim smdide ama terliyo cok kisa kollu gydrcem en sonunda valla
bn hazirimmmm suan bugday pisiyo oda oldumu tamamdr. Dun kurabiyeyle pasta yaptim pastayi krem santiyle kapladim pisman oldum cunku duzgun olmadi seker hamuru duzgun oluyo.busabhta borekle pogca yaptm evi supurdum sildim (geberdim) hira bacagima yapisiyo agliyo cekistiriyo osekilde yaptm herseyi. buaksam atlaticaz insallh biz.
Çok geçmiş olsun. Biz anne sütü alırken yaşadık bu durumu inş. geçer hemen kabızlığı.Bütün çocuklar hasta gene. Tekrar çok gecmiş olsun öykücüğe.
Bir haftadır kabız ve bir haftadır senin Dediğin gibi yaptırıyordum canım ama hatta öyle yaptıktan sonra cıvık geliyordu arkasından ama dün o yöntemde işe yaramadı. Gökçeyi hiç öyle hıçkıra hıçkıra ağlamazdı. Doktorda gelmiş bişeyi yoktur belki dio. Insan bi muayene eder. Hiç bakmadı gerizekalı. Ordaki hemşiremi neyse bi salak daha vardı. Ona dedim. Ilk kez fitil Yaptım ben. Acaba yanlış mı uyguluyorum geri çıktı fitil. Nasıl yapılacak bi söylermisiniz dedim. Verdiği cvp fitil fitildir.
Bugün iş çıkışı kendi doktorumuza gidicem. Esime de gıcık oldum. Burda mikrop kapacak Gökçe diyorum. Heryer grip nezle dolu, ilgilenen yok bunları zaten evde Yaptım diyorum, bi de o salak hemşireye söylendim. Eşimde bana kızıyor amma söyleniyormuşum. Bende o lafından beri konuşmuyorum. 23,30 a kadar beklemezdim ben orda. Eşim bekletti. Hasta olmayan gökçem onun Yüzünden hasta olursa sorarım ben ona. Hayır kakasını gene tam olarak yapamadı bide. Gelip soran bile olmadı çocuğu. Ben dedim ona özele gidelim diye ama orda çocuk doktoru olmazmış acilde Pratisyen olurmuş. Sanki orda çocuk doktoru vardı da bi baktı çocuğuma.
Sıfır kol atlet üstüne sweat tshirt yada çıtçıtlı bady altınada eşorf. hiç iki kat giydirmedim ben.Hira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
biraz daha iyi hamileyken çok geziyodum ondan ötürü sanırım gezenti oldu benim kız sokağı çok seviyo sokakta bişey yok eve girince hasta oluyoİnş. canım. bıldırcın yumurtası kadar yapmış az evel. oda zar zor. işten çıkıyım götürücem doktora.
öykü nasıl oldu?
Gecmis olsn canmçok şükür bugün düne göre daa iyiyim ateşimde yok Allahtan yarında tatil annemde haftasonu da gitmicek iice toparlanmış olurum heralde
kilotlu corap gynce cok tekme atiyo uyrken. Gundzde baya isindi hava artik biraktik mecburen gymeyiAmin canım çok sağol annemde boyle rüyaları sabah kalkınca suya anlatın derdi kadın bana anlattı deli midir nedir
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Canim benim oğlum da bebekken kabız olmuştu Dr duphalak vermişti çok iyi geldi bir daha da olmadı
ellerine saglik ayni xamanda Allah kolaylık versin canım Ece de aynı sürekli bacaklarima yapışıyor ben altına külotlu çorap giydiriyorum hep kısa çorabı çıkarıyor bir de yerde olunca üşür diye korkuyorum üstüne de altına yarim kollu çıt çitli badi üzerine de uzun kollu giydiriyorum daha fazla giydirirsem terliyor
Bn kisinda fazla giydirmiyodum ekstradan bi corabi bi yelegi oluyodu sicagi sevmiyo bnm kizim. Buaralar cok terliyo az gynsede terliyo hasta olmaz insallhÇok geçmiş olsun. Biz anne sütü alırken yaşadık bu durumu inş. geçer hemen kabızlığı.
Sıfır kol atlet üstüne sweat tshirt yada çıtçıtlı bady altınada eşorf. hiç iki kat giydirmedim ben.
Bz kisin disari cikarken marul gbi kat kattik:))en ince ben giydiriyorum galiba atlet uzerine svit altınada esofman dışarı cikarkende yelek giydiriyorum hos biz kisida boyle gecirdik sadece yelegi oluyodu fazladan Külotlu Çorabı nadir giydirdim ben
evet istanbul byle scaksa izmrde denize griliyodr artik.ben üstüne yarım kollu çıtçıtlı altına ya kilotlu çorap ya da taytla çorap giydiriyorum bide pijama takımı ama o da ince zaten çok kalın değil önceden bi de uzun kollu çıtçıtlı giydiriyodum onu çıakrdım artık malum izmir çabuk ısınıyo :)
şok ta 9.95 bez bebekler var aldım öyküye gösterdim ayy ayy yaptı sevdi bebeği aldık şoktan çıktım biraz gittik arabadan attı bebeğipsikopat bu çocuk
şokta oynadı oynadı bilseydim çıkarken bırakırdım :)bzde aldk o bebeklerden hc sevmedi
Gökçenin damağında şişlik vardı iştahsızlığıda buna yormuştum diş çıkacak diye. Şişlik inmiş çocuğun iştahıda eskisi gibi yine
Normal mi bu şişip geri inmesi?
İltihap palan mı kapmıştı açaba
gittik sabahtan doktora gece kabus gibiydi ciğerler temiz kulağın biri biraz kızarık boğaz kızarmış dedim antibiyotik verdi almadım ama niye verdi ki gerek yok dedi viral enfeksiyonmuş geniz akıntısı öksürük yapıyo dedi peditus ventolin devam ibufen yazdı kulakta ağrı çok huysuzluk olursa dedi calpolle dönüşümlü kullan dedi ama o kadar sıkıntımız yok dişten dolayı olabilir dedi böyle 5 gün kullan öksürük geçmezse gel dedi
adam şom ağızlı ne zaman salgın var dikkat et dese öykü hasta oldu :) salgın var dediniz hasta olduk dedim :) 15 günde 140 gr almış
Pandispanyanın bir katını dün gece yaptım, yağlı kağıt bittiği için ikinci katı yapamadım. Sabah alışverişimi tamamladım ama oğlum uyuduğu için mikser çalıştırmadım ikinci kat hala yokben de kurabiye hamurunu hazırladım beklemeye aldım. Bu akşama pasta kurabiye biter inşalkah
sağol canım.
kayısı bulamadık akşam. sıcak havluda hiç aklıma gelmemiştiarmut ve ananas püresi yedirecek bakıcımız. bende karadut aldım. inş işe yarar. dünden beride ıkınmaktan yorgun düştü yavrum makat çatlağı olmasından korktum bi doktora götürücem bide.
kilotlu corabi sadece disari cikarken giydiriyorum artik ev cok isindi zibin kisa kollumu gydiriyosun ayy buhava gecisleri cok zor
miranın ateşi 38.9 olmuşanneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer
hay allah inş düşer hemen bi iyileşemedi bu çocuklar tam düzeliyolar tekrar yamuluyolar neyseki yarın tatil evdesinmiranın ateşi 38.9 olmuşanneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer
İzmir bayağı sıcak canım iki gün önce çok rüzgar vardı ama sıcaktı yineGecmis olsn canm
kilotlu corap gynce cok tekme atiyo uyrken. Gundzde baya isindi hava artik biraktik mecburen gymeyi
Bn kisinda fazla giydirmiyodum ekstradan bi corabi bi yelegi oluyodu sicagi sevmiyo bnm kizim. Buaralar cok terliyo az gynsede terliyo hasta olmaz insallh
Bz kisin disari cikarken marul gbi kat kattik:))
evet istanbul byle scaksa izmrde denize griliyodr artik.
güzel olursa bende denicem :)@hiraysen senin cheese keki yapmaya basladm hadi bismillah:))
Canim inşallah düşer ateşi Ece ninde bugün biraz burnu akmaya başladımiranın ateşi 38.9 olmuşanneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?