2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim ctesi olacak daha vakit var diye bugün başladım. Yarın da eşim evde normalde çok yardım eder ana şimdi anası burda onunla goygoy yapmaktan iş güç yapmaz. Zaten ev almış başını gidiyor

Amin canım çok sağol annemde boyle rüyaları sabah kalkınca suya anlatın derdi kadın bana anlattı deli midir nedir
Eki Görüntüle 1512828 magnetlerimizz bitti cumartesi partimiz var:)
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
sağol canım. bende makat çatlağı olmasından korkuyorum :/ şimdi karadut aldım. armut ve ananas püresi aldım. doktora da götürücem. aklımda olsun duphalak şurup :)
Canim benim oğlum da bebekken kabız olmuştu Dr duphalak vermişti çok iyi geldi bir daha da olmadı
ellerine saglik ayni xamanda Allah kolaylık versin canım Ece de aynı sürekli bacaklarima yapışıyor ben altına külotlu çorap giydiriyorum hep kısa çorabı çıkarıyor bir de yerde olunca üşür diye korkuyorum üstüne de altına yarim kollu çıt çitli badi üzerine de uzun kollu giydiriyorum daha fazla giydirirsem terliyor

Çok geçmiş olsun. Biz anne sütü alırken yaşadık bu durumu inş. geçer hemen kabızlığı.

Hira cok terliyo nasil giydiriyosunuz evde sizler
Sıfır kol atlet üstüne sweat tshirt yada çıtçıtlı bady altınada eşorf. hiç iki kat giydirmedim ben.

en ince ben giydiriyorum galiba atlet uzerine svit altınada esofman dışarı cikarkende yelek giydiriyorum hos biz kisida boyle gecirdik sadece yelegi oluyodu fazladan Külotlu Çorabı nadir giydirdim ben

İnş. canım. bıldırcın yumurtası kadar yapmış az evel. oda zar zor. işten çıkıyım götürücem doktora.
öykü nasıl oldu?
biraz daha iyi hamileyken çok geziyodum ondan ötürü sanırım gezenti oldu benim kız sokağı çok seviyo sokakta bişey yok eve girince hasta oluyo

ben üstüne yarım kollu çıtçıtlı altına ya kilotlu çorap ya da taytla çorap giydiriyorum bide pijama takımı ama o da ince zaten çok kalın değil önceden bi de uzun kollu çıtçıtlı giydiriyodum onu çıakrdım artık malum izmir çabuk ısınıyo :)

çok şükür bugün düne göre daa iyiyim ateşimde yok Allahtan yarında tatil annemde haftasonu da gitmicek iice toparlanmış olurum heralde
Gecmis olsn canm
kilotlu corap gynce cok tekme atiyo uyrken. Gundzde baya isindi hava artik biraktik mecburen gymeyi

Bn kisinda fazla giydirmiyodum ekstradan bi corabi bi yelegi oluyodu sicagi sevmiyo bnm kizim. Buaralar cok terliyo az gynsede terliyo hasta olmaz insallh
en ince ben giydiriyorum galiba atlet uzerine svit altınada esofman dışarı cikarkende yelek giydiriyorum hos biz kisida boyle gecirdik sadece yelegi oluyodu fazladan Külotlu Çorabı nadir giydirdim ben
Bz kisin disari cikarken marul gbi kat kattik:))
evet istanbul byle scaksa izmrde denize griliyodr artik.

miranın ateşi 38.9 olmuş anneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer

Bizim de kabariklik donemi uzun surmustu canm.iltihap olsa aglayip huysuzluk ederdi herhalde ya

Kulak icin mi verdi antibiyotigi?kullan brncr canm ya ilerlemesn

Insallah canm bebekle zor oluyo ben de kac gun onceden baslamstm

insallah degldr canm.karadut herkeste ise yaradi gokceye de yarar umarim

Bizim ev serin biraz canm kisin da iki kat giydiryodm smdi ince iki kat giydriyorm.emekledgi icin usur dye iki kat pijama giydryorm bizim yerler parke degl soguk oluyo

miranın ateşi 38.9 olmuş anneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer

Hadi ya duser insallah noluyo bu kuzulara ya

@kmltm kendi doktoru gerek yok dedi akşam acile götürmüştüm işte kızarıklık var gibi antibiyotik yazcam dedi bugün kendi doktoru gerek yok dedi bugün daha iyi zaten yemek falan yiyo

İzmir bayağı sıcak canım iki gün önce çok rüzgar vardı ama sıcaktı yine

Bunlar da tarçınlı diş kurabiyelerimiz, akşama şeker hamuruyla kaplıycam, diğeri hediyelik diş çerçevelerimiz, diğeri de diş buğdayı iç malzemeleri :)

Eklentiler

• image.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…