2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar :) bugün diş buğdayımızı yapıyoruz hayırlısıyla :)
Bu arada oğlumun ağzında sanki süzgeç filtre gibi bişey var. Yemediği şeyleri yoğurtla kandırıp vermeye çalışıyorum ama nasıl beceriyorsa yoğurdu ayıklayıp yutuyor diğer yiyeceği ağzında tutuyor yutmuyor :/ çok ilginç geldi bana

gunaydin bizimde dis bugdayimiz var hos bizimki gun vari bisi olacak ama olsun ani anidir:)bu bebeler ilginc seyler yapmaya bayiliyor umutun yaptigi ozellikle yemek yerkenki seyleri ben ugrassam yapamam ama o cok kolay yapiyo:)

İnşallah emeklerinize değen güzel bi gün olur

Günaydın bayanlarr.
Eşim ayağını öok köyü burktuğı için işe gidemiyo bu gün. Duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
geçmiş olsun canım ikisininde günahı olmaz bence :))

Bir dogum gunune o kadar para versem esim kalpten olur valla
Valla ben kaba taslak hesaplandım bin lirayı buluyo gibi yer pasta ikramlar süsler hediyelikler ikimizin kıyafeti

gunaydin bizimde dis bugdayimiz var hos bizimki gun vari bisi olacak ama olsun ani anidir:)bu bebeler ilginc seyler yapmaya bayiliyor umutun yaptigi ozellikle yemek yerkenki seyleri ben ugrassam yapamam ama o cok kolay yapiyo:)

İkinizede kolay gelsin kızlar hayırlısıyla atlatın inşallah

Hadi bakalım resimleri bekliyorum merakla

Canim benim esin o konularda biraz pinti vermez o kadar para su an ben de ucretsiz izindeyim bu konuda ona mahkumum yani
Ama herseyi tam bir parti yapacam dersen o para anca yeter

Canim benim esin o konularda biraz pinti vermez o kadar para su an ben de ucretsiz izindeyim bu konuda ona mahkumum yani
Ama herseyi tam bir parti yapacam dersen o para anca yeter

Aaay bizde de ben pintiyimdir böyle parti hevesim var ama betülü kreşe filan verince onun arkadaşlarıyla yapmak istiyorum doğumgünü partimiz en fazla diş buğdayındaki gibi olur heralde

İnşallah emeklerinize değen güzel bi gün olur

A apriori11 A Aysegul1706 kızlar resimlerinizi bekliyoruz instagramda yada burda. İyi eğlenceler.

Hadi bakalım resimleri bekliyorum merakla

Valla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..
karidesmiiii bayilirimm :)) bnde cokseverm deniz urunlerini babam denizciydi benim ailecek balik sviyoruz allahtan balik seven es bulmusum kendme

Sanirm dis cnm belirtiler o u gosteriyo

Benm kiziminds bir aylikken memesinden sutgelmisti

hergun vuruyo kafasini ayaklandgindan beri. Yoruldm pesinde kosmaktan

Ben evde yapcm zaten canm burda uygun yer pek yok.ikramlik hazrlycm sadece pasta dahil 250-300 arasi bisey olck benmki de.kurabiye agaci mi acaba dedgn?ben de var dis bugdaynda da kurabiye asmistim dogumgununde de yapcm insallah:)az kaldi bizimki 28 mayis:)

Hadi guzel gecsin insallah.azad nasl beceriyo o isi ya:)ben de emreyi yogurtla kanrdyorm bazen yutuyo hepsni

Olsun canm ne guzel ani olck iste foto beklyirz:)

Bugün 11. Ayimizi doldurmuş bulunuyoruz bir ay sonra bir yasında olacak kizim zaman ne cabuk geçiyor gaziydi asisiydi disiydi derken 11 ayı geride bıraktık kızlar

Masallah eceye:)biz de 3-4 gun once doldurduk:))

@yaz yagmuru maşallah Eceye :) doğan büyüyor işte :)
A apriori11 ben gökçeyi yoğurtla falanda kandıramam :) canı istemiyorsa ağzında bekletir yutmaz hanımefendi. Şimdi olduğu gibi. Biraz emzikle kandırıp yutturdum ama oda biyere kadar, emziğinin altından sızıntın yapmaya başladı velet
K Keskek bende o kadar para harcamam valla ben harcasam eşim harcatmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…