gunaydin bizimde dis bugdayimiz var hos bizimki gun vari bisi olacak ama olsun ani anidir:)bu bebeler ilginc seyler yapmaya bayiliyor umutun yaptigi ozellikle yemek yerkenki seyleri ben ugrassam yapamam ama o cok kolay yapiyo:)Günaydın kızlar :) bugün diş buğdayımızı yapıyoruz hayırlısıyla :)
Bu arada oğlumun ağzında sanki süzgeç filtre gibi bişey var. Yemediği şeyleri yoğurtla kandırıp vermeye çalışıyorum ama nasıl beceriyorsa yoğurdu ayıklayıp yutuyor diğer yiyeceği ağzında tutuyor yutmuyor :/ çok ilginç geldi bana
İnşallah emeklerinize değen güzel bi gün olurGünaydın kızlar :) bugün diş buğdayımızı yapıyoruz hayırlısıyla :)
Bu arada oğlumun ağzında sanki süzgeç filtre gibi bişey var. Yemediği şeyleri yoğurtla kandırıp vermeye çalışıyorum ama nasıl beceriyorsa yoğurdu ayıklayıp yutuyor diğer yiyeceği ağzında tutuyor yutmuyor :/ çok ilginç geldi bana
Hemen favorilere ekledimKizlar dogun günü icin kurabiyeleri seker hamuruyla kaplamak istemeyenler icin bi bakin derim
Eki Görüntüle 1514674
geçmiş olsun canım ikisininde günahı olmaz bence :))Günaydın bayanlarr.
Eşim ayağını öok köyü burktuğı için işe gidemiyo bu gün. Duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Valla ben kaba taslak hesaplandım bin lirayı buluyo gibi yer pasta ikramlar süsler hediyelikler ikimizin kıyafetiBir dogum gunune o kadar para versem esim kalpten olur valla
Günaydın kızlar :) bugün diş buğdayımızı yapıyoruz hayırlısıyla :)
gunaydin bizimde dis bugdayimiz var hos bizimki gun vari bisi olacak ama olsun ani anidir:)bu bebeler ilginc seyler yapmaya bayiliyor umutun yaptigi ozellikle yemek yerkenki seyleri ben ugrassam yapamam ama o cok kolay yapiyo:)
gunaydin bizimde dis bugdayimiz var hos bizimki gun vari bisi olacak ama olsun ani anidir:)bu bebeler ilginc seyler yapmaya bayiliyor umutun yaptigi ozellikle yemek yerkenki seyleri ben ugrassam yapamam ama o cok kolay yapiyo:)
Canim benim esin o konularda biraz pinti vermez o kadar para su an ben de ucretsiz izindeyim bu konuda ona mahkumum yanigeçmiş olsun canım ikisininde günahı olmaz bence :))
Valla ben kaba taslak hesaplandım bin lirayı buluyo gibi yer pasta ikramlar süsler hediyelikler ikimizin kıyafeti
İkinizede kolay gelsin kızlar hayırlısıyla atlatın inşallah
Canim benim esin o konularda biraz pinti vermez o kadar para su an ben de ucretsiz izindeyim bu konuda ona mahkumum yani
Ama herseyi tam bir parti yapacam dersen o para anca yeter
İnşallah emeklerinize değen güzel bi gün olur
geçmiş olsun canım ikisininde günahı olmaz bence :))
Valla ben kaba taslak hesaplandım bin lirayı buluyo gibi yer pasta ikramlar süsler hediyelikler ikimizin kıyafeti
İkinizede kolay gelsin kızlar hayırlısıyla atlatın inşallah
Hadi bakalım resimleri bekliyorum merakla
1 yaş olduğu için önemsiyoruz biraz. Bi sonra ki yaşlarda böyle yapmıcam tabi :)Bir dogum gunune o kadar para versem esim kalpten olur valla
karidesmiiii bayilirimm :)) bnde cokseverm deniz urunlerini babam denizciydi benim ailecek balik sviyoruz allahtan balik seven es bulmusum kendmeValla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..
Sanirm dis cnm belirtiler o u gosteriyoya anlayamıyorum ki önceki ateşine kdr damaklar kabarıktı şimdi o yok bu Ateşe kdr salya vardı şimdi oda yok ama eller hep ağızda Havuç yada pırasa verince sakinleyişiyo inşallh diştr
Canım belki alerjisi vardır balığa olabilir mi hiç test yaptırdınız mı o yüzden midesi almıyor olabilir
Çok şeker hepiniz pek hamaratsınız hatunlar
Benm kiziminds bir aylikken memesinden sutgelmistiCanım emziriyo musun bebeğini? Benim kızımında göğsünden beyaz sıvı akıyodu. Korkup hastaneye götürdük hemen. Benim sütümden hormon geçtiği için kızımın göğsünde süt birikiyomuş akanda sütmüş. Daha önce hiç duymamıştım ben. Normal bir durummuş. Vajinal akıntıda olabileceğini söylemişti doktor geçen hormonlar sebebiyle.
Bizde öyle bir durum olmadı. Ama böyle bişey olabilir sizinde. Yinede içiniz rahat etsin dpktorun görmesinde fayda var
hergun vuruyo kafasini ayaklandgindan beri. Yoruldm pesinde kosmaktanBu çocuğun kafasına kask takıp evin içinde öyle dolaştırıcam artık. Bebeği yürüyen anneler nasıl baş ediyorsunuz. Burnunun dibinden ayrılmamamıza rağmen kazalar yaşıyoruz. Sabah kafasını yere vurdu, Akşam yürürken babamın diz kapağına vurdu. Önceki gün sandalyeye tırmanmaya çalışırken sandalyenin tahtasına vurdu. Yaz yağmuru 2 erkek çocuk büyütmüşsün helal olsun sana. Siz yaşamıymıştınız bu tür şeyler. Birde eşim bana bugün o an çok tepki gösteriyorsun çocuk da ağlamayacağı varsada ağlıyor dedi.
İnş. cnm. Ben hiç bişey yapmıcam artık. Sadece ikramlık hazırlıcam. Yere 530. tl. (Pasta dahil) orgnz. 250 tl. Bu arada masada dilek ağacı gibi bişey olacak ablam uçlarına korsan kurabiye yapıp asacak. Böyle bişey yapabilirsiniz. Çok şık durur.
Bugün 11. Ayimizi doldurmuş bulunuyoruz bir ay sonra bir yasında olacak kizim zaman ne cabuk geçiyor gaziydi asisiydi disiydi derken 11 ayı geride bıraktık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?