2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende gökçeye levrek ve dil balığı yediriyorum sadece. Somonu verdiğimde reddetmişti. Ki gökçe kolay kolay yemek reddetmez
Dil palamut levrek bebkler için en uygun balıklarmış
Somonu Gökçe de yutamamıştı. Palamutu Baya yemişti ama ben balığa dokunamadığımdan fazla yediremedim

Benim Ece baligi pek sevmedi insallah seninki sever.

Sag ol canim bi bakayim ben de mira kiz nasil simdi
ateşi düştü ama çok huysuz herşeye ağlıyo ne derdi var anlayamıyorum

dil balığını ilk kez verdim sevdi kızlar diğer balıkları da sevmişti ama dil balığını biz pek sevmedik
siz önemli diilsiniz afiyet olsun ecekıza yarasın :))

Somonu Gökçe de yutamamıştı. Palamutu Baya yemişti ama ben balığa dokunamadığımdan fazla yediremedim
Canım benimde hem alerjim var balığa hem kokusundan nefret ederim. Hiç almazdık eşimlede. Balıkçıya temizletip kılçığını üstündeki derisini aldırıyorum. Fileyo haline getiriyo. 4 parçaya ayırtıyorum bide. Çorbasını yaparkende parçayı kesmeden tüm atıyorum tencereye. Pişince bi tabağa alıp çatalla ezerek başka kılçık var mı diye bakıyorum. Ki genelde çıkmıyo. Katıyorum sonra geri tencereye . Sen de öylr yap bende dokunmaktan nefret ederim. Annem pişirdiyse o gün eve gitmez teyzemde kalırdım çok midem bulanırdı. Şimdi sıpam yesin diye taze bulduğumda alıyorum mecbur

Eşime bir arkadaşı söylemiş dil balığı verin tam bebeklere gore diye aldık bizde ama bize biraz tatsız geldi Ece hepsini seviyor ben buğulama şeklinde yapıp önüne koyuyorum o şekilde yiyiyor
Aynen daha yumuşak balıklar sanırım. Benim alerjim var zaten hiç yemem tadını bilmem. Ama gökçe rahat yiyo. Genelde levrek alıyoruz onu bulması daha kolay dilide her zaman göremiyoruz.
Birde ibrahim saraçoğlu bi programda demişti levreğin sırt kısmında bi siyahlık oluyo ya hani o boy uzatırmış. Çocuğunun boyu kısa olan bş kadın aramıştı haftada iki kez ondan yedir demişti

Benim küçük oğlumda sevmiyor ne yaptıysak yediremedik ödül bile işe yaramadı ağzına alıyordu midesi bulandigi için yutamiyordu hâlâ böyle ısrar etmiyorum artik midesi kabul etmiyor demek ki balık yaptığım gün ona başka yemek yapıyorum mecburen

Levrek denemedim hiç onu da denerim

Aman zorlamayın çocukları benim küçüklük anılarım annemin bana zorla yemek yedşrmeye çalışmalarıyla dolu
Kabus gibi

Valla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..

Bence de mira diş çıkarıyor olabilir mi canım
ya anlayamıyorum ki önceki ateşine kdr damaklar kabarıktı şimdi o yok bu Ateşe kdr salya vardı şimdi oda yok ama eller hep ağızda Havuç yada pırasa verince sakinleyişiyo inşallh diştr

Canım belki alerjisi vardır balığa olabilir mi hiç test yaptırdınız mı o yüzden midesi almıyor olabilir

Eki Görüntüle 1514369 veee pastamiz bitti seker hamuru olmadigi icon boyle bi susleme yaptim :)
Çok şeker hepiniz pek hamaratsınız hatunlar

Bizimde ustler kabarik beyazlamis o kadar hasta oldu cocum bari dis gelse arkasindan bisey degil de hepsi griple cikarsa yandik iste

slm , fazla okuyamadım ama genelde iştahsızlıklarından bahsetmişsiniz bebeklerinizin, benimki kadar olabilir mi bilmiyorum. hala 7500 gr. kilosu. ağzında tutuyor dakikalarca atmıyor da öylece ağlıyor. bir de az önce bezini değiştirdim kakasını yapmıştı çok kuruydu ve vajınasını silerken mendile azcık kan geldi . çok canım sıkıldı sizce neden olabilir ?

Eşim kendine pişmiş alıyor. Onunkinden verdim hep. Hiç dokunamam balığa ama eşime tarif edersem o yapabilir senin Dediğin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…