- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Somonu Gökçe de yutamamıştı. Palamutu Baya yemişti ama ben balığa dokunamadığımdan fazla yediremedimBende gökçeye levrek ve dil balığı yediriyorum sadece. Somonu verdiğimde reddetmişti. Ki gökçe kolay kolay yemek reddetmez
Dil palamut levrek bebkler için en uygun balıklarmış
ateşi düştü ama çok huysuz herşeye ağlıyo ne derdi var anlayamıyorumBenim Ece baligi pek sevmedi insallah seninki sever.
Sag ol canim bi bakayim ben de mira kiz nasil simdi
siz önemli diilsinizdil balığını ilk kez verdim sevdi kızlar diğer balıkları da sevmişti ama dil balığını biz pek sevmedik
Bence deateşi düştü ama çok huysuz herşeye ağlıyo ne derdi var anlayamıyorum
siz önemli diilsinizafiyet olsun ecekıza yarasın :))
Canım benimde hem alerjim var balığa hem kokusundan nefret ederim. Hiç almazdık eşimlede. Balıkçıya temizletip kılçığını üstündeki derisini aldırıyorum. Fileyo haline getiriyo. 4 parçaya ayırtıyorum bide. Çorbasını yaparkende parçayı kesmeden tüm atıyorum tencereye. Pişince bi tabağa alıp çatalla ezerek başka kılçık var mı diye bakıyorum. Ki genelde çıkmıyo. Katıyorum sonra geri tencereye . Sen de öylr yap bende dokunmaktan nefret ederim. Annem pişirdiyse o gün eve gitmez teyzemde kalırdım çok midem bulanırdı. Şimdi sıpam yesin diye taze bulduğumda alıyorum mecburSomonu Gökçe de yutamamıştı. Palamutu Baya yemişti ama ben balığa dokunamadığımdan fazla yediremedim
Aynen daha yumuşak balıklar sanırım. Benim alerjim var zaten hiç yemem tadını bilmem. Ama gökçe rahat yiyo. Genelde levrek alıyoruz onu bulması daha kolay dilide her zaman göremiyoruz.Eşime bir arkadaşı söylemiş dil balığı verin tam bebeklere gore diye aldık bizde ama bize biraz tatsız geldi Ece hepsini seviyor ben buğulama şeklinde yapıp önüne koyuyorum o şekilde yiyiyor
Benim küçük oğlumda sevmiyor ne yaptıysak yediremedik ödül bile işe yaramadı ağzına alıyordu midesi bulandigi için yutamiyordu hâlâ böyle ısrar etmiyorum artik midesi kabul etmiyor demek ki balık yaptığım gün ona başka yemek yapıyorum mecburenCanım benimde hem alerjim var balığa hem kokusundan nefret ederim. Hiç almazdık eşimlede. Balıkçıya temizletip kılçığını üstündeki derisini aldırıyorum. Fileyo haline getiriyo. 4 parçaya ayırtıyorum bide. Çorbasını yaparkende parçayı kesmeden tüm atıyorum tencereye. Pişince bi tabağa alıp çatalla ezerek başka kılçık var mı diye bakıyorum. Ki genelde çıkmıyo. Katıyorum sonra geri tencereye . Sen de öylr yap bende dokunmaktan nefret ederim. Annem pişirdiyse o gün eve gitmez teyzemde kalırdım çok midem bulanırdı. Şimdi sıpam yesin diye taze bulduğumda alıyorum mecbur
Levrek denemedim hiç onu da denerimAynen daha yumuşak balıklar sanırım. Benim alerjim var zaten hiç yemem tadını bilmem. Ama gökçe rahat yiyo. Genelde levrek alıyoruz onu bulması daha kolay dilide her zaman göremiyoruz.
Birde ibrahim saraçoğlu bi programda demişti levreğin sırt kısmında bi siyahlık oluyo ya hani o boy uzatırmış. Çocuğunun boyu kısa olan bş kadın aramıştı haftada iki kez ondan yedir demişti
Aman zorlamayın çocuklarıBenim küçük oğlumda sevmiyor ne yaptıysak yediremedik ödül bile işe yaramadı ağzına alıyordu midesi bulandigi için yutamiyordu hâlâ böyle ısrar etmiyorum artik midesi kabul etmiyor demek ki balık yaptığım gün ona başka yemek yapıyorum mecburen
Valla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..Canım benimde hem alerjim var balığa hem kokusundan nefret ederim. Hiç almazdık eşimlede. Balıkçıya temizletip kılçığını üstündeki derisini aldırıyorum. Fileyo haline getiriyo. 4 parçaya ayırtıyorum bide. Çorbasını yaparkende parçayı kesmeden tüm atıyorum tencereye. Pişince bi tabağa alıp çatalla ezerek başka kılçık var mı diye bakıyorum. Ki genelde çıkmıyo. Katıyorum sonra geri tencereye . Sen de öylr yap bende dokunmaktan nefret ederim. Annem pişirdiyse o gün eve gitmez teyzemde kalırdım çok midem bulanırdı. Şimdi sıpam yesin diye taze bulduğumda alıyorum mecbur
Valla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..
Hahah ayni ben hafta iki kez balik yaparim cogu zaman o dereceValla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..
Çok şirin olmuş :) seninde A apriori11 da eline sağlık ikiniz de harika yapmışsınız.Eki Görüntüle 1514369 veee pastamiz bitti seker hamuru olmadigi icon boyle bi susleme yaptim :)
Aynen canım ben deValla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..
Eline sağlık canım çok güzel olmuşEki Görüntüle 1514369 veee pastamiz bitti seker hamuru olmadigi icon boyle bi susleme yaptim :)
Bende bunları sofrada görsem kaçarım herapdeValla ben denizden babam çıksa yerim cinsindenim :) balık midye karides ahtapot yengeç hepsine bayılırım..
ya anlayamıyorum ki önceki ateşine kdr damaklar kabarıktı şimdi o yok bu Ateşe kdr salya vardı şimdi oda yok ama eller hep ağızda Havuç yada pırasa verince sakinleyişiyo inşallh diştrBence demira diş çıkarıyor olabilir mi canım
Canım belki alerjisi vardır balığa olabilir mi hiç test yaptırdınız mı o yüzden midesi almıyor olabilirBenim küçük oğlumda sevmiyor ne yaptıysak yediremedik ödül bile işe yaramadı ağzına alıyordu midesi bulandigi için yutamiyordu hâlâ böyle ısrar etmiyorum artik midesi kabul etmiyor demek ki balık yaptığım gün ona başka yemek yapıyorum mecburen
Çok şeker hepiniz pek hamaratsınız hatunlarEki Görüntüle 1514369 veee pastamiz bitti seker hamuru olmadigi icon boyle bi susleme yaptim :)
Eşim kendine pişmiş alıyor. Onunkinden verdim hep. Hiç dokunamam balığa ama eşime tarif edersem o yapabilir senin Dediğin gibi :)Canım benimde hem alerjim var balığa hem kokusundan nefret ederim. Hiç almazdık eşimlede. Balıkçıya temizletip kılçığını üstündeki derisini aldırıyorum. Fileyo haline getiriyo. 4 parçaya ayırtıyorum bide. Çorbasını yaparkende parçayı kesmeden tüm atıyorum tencereye. Pişince bi tabağa alıp çatalla ezerek başka kılçık var mı diye bakıyorum. Ki genelde çıkmıyo. Katıyorum sonra geri tencereye . Sen de öylr yap bende dokunmaktan nefret ederim. Annem pişirdiyse o gün eve gitmez teyzemde kalırdım çok midem bulanırdı. Şimdi sıpam yesin diye taze bulduğumda alıyorum mecbur
Çok açımm yiyesim geldiEki Görüntüle 1514369 veee pastamiz bitti seker hamuru olmadigi icon boyle bi susleme yaptim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?