Sğl cnm bu dişler gercekten benı bitirdi şimdide 7.gelıyo yolda hiç ara vermedıler bünyede alışması gerekır artık ama hala acılı gelıyo aslında mutlu bır bebek ama ağrı eşiği düşük olabılır bazen çıplak ayağı mutfak tezgahına değiyo basıyo çığlığı ufacık soğuk değdiği için senın bebeğinede bol iştahlar olsun daha öncede demiştim bize balık yağı iştah açtırdı tabı şimdi keyıfsız ama mormal zamanlarda iyicanım öncelikle altıncı dişinizde hayırlı olsun maşallah koca adam oluyor yahu gezmeler bizde de sıkıntı ama kucakta ve sokakta olurs aeve gelmek istemiyor :))
sağol canım iştah ne yazık ki yerlerde artık neredeyse hiçbişi yemiyo sürekli öğürüyo doktor zorlamalarım yüzünden olduğunu düşünmüyor nereye kadar böyle devam edicez içim kararıyor valla
Gökçede gündüz bir yere gidersek eğer yemek yemiyo. Yemeyince acıkıyo haliyle süt doyurmuyo. Çok yer normalde. Yapışıyo bana huysuzluktan ıyku düzeni bozuluyoSelam kızlar nasılsınız özledım sizleri hasta bebişlere şifalar olsun bu aralar çok yoğunum oğlum 6.dişinide çıkardı tabıkı yıne hastalanarak mızmız kucak devam.ev gezmesı yada dışarı çıktığınızdan çocuklar mutlu oluyolar ya benım ki ev gezmelerınde kıyametı koparıyo sürekli aplıyo dışarda bebek arabasında surekli gezdırırsen iyi ama durduğun an ağlıyor yanı hastalıkla ilgısı yok hep böyle o yüzden çoğu yere götürmüyorum ev daha rahat sizinkiler nasıl gezmede rahat edebılıyomusunuz
Canım balık yağını açken mi veriyosun tok ken mi? Doktor ne demişti unuttum ben numarasınıda vermiyo kadın soramadımSğl cnm bu dişler gercekten benı bitirdi şimdide 7.gelıyo yolda hiç ara vermedıler bünyede alışması gerekır artık ama hala acılı gelıyo aslında mutlu bır bebek ama ağrı eşiği düşük olabılır bazen çıplak ayağı mutfak tezgahına değiyo basıyo çığlığı ufacık soğuk değdiği için senın bebeğinede bol iştahlar olsun daha öncede demiştim bize balık yağı iştah açtırdı tabı şimdi keyıfsız ama mormal zamanlarda iyi
ya bizim dr bir yaştan sonra dedi zaten şu sıra ilaçlar fln derken çocuk harap oldu şimdilik akışına bıraktım yaşından sonra Allah ne verdiyse iştah şurubu balık yağı herşeyi denicem bendeSğl cnm bu dişler gercekten benı bitirdi şimdide 7.gelıyo yolda hiç ara vermedıler bünyede alışması gerekır artık ama hala acılı gelıyo aslında mutlu bır bebek ama ağrı eşiği düşük olabılır bazen çıplak ayağı mutfak tezgahına değiyo basıyo çığlığı ufacık soğuk değdiği için senın bebeğinede bol iştahlar olsun daha öncede demiştim bize balık yağı iştah açtırdı tabı şimdi keyıfsız ama mormal zamanlarda iyi
güle güle kullan canım
SAOLUN CANIMoh oh ne güzel
Benimde hayalimdeki hediye. Şöyle koca bi koli albelieşim ya çiçek alır ya da hiç umursamaz merakla bekliyorum ne olacağını
Evet kartalım açıklanmış en düşük notum 20 gerisi çok iyi.biraz ders çalışırsam finalde geçerim inş.ayyy 4.sınıfa geçicem bitecek sonunda okul.gel gör ki ders çalışamıyorum.mira kızın iştahı nasıl biraz düzeldimiunuturmuyuz şeker sadece özlüyoruz sınavın varmıydı seninde canım sonuçlar açıklanmış bi arkadaşım söyledi
Dislerde olusan siyah lekeler kan damlasindan canmBanada hastanede emzirme eğitimi veren heemşire her emzirmeden sonra bir iki damla su vermemi söylemişti. Süt çok çabuk bozulan bişey ağız içi de bakteriler için öok uygun bir ortam diye. Hemde pamukçuk oluşumunu engeller dedi.
Dişler çıktıktan sonrayaa özellikle her enzirmeden sonra ağzın yıkanması gerektiğini dişlerde siyah benekler oluşur ya çocuklarda. Onun engellenmesi için.
Bu dediğinizi ilk defa duydum
Allah kavuştursun canım.bende eskisi gibi giremiyom ama arada uğruyorum.haziran 15 te bizim doğumgünümüz ben bahçede düşünüyorumbayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
annemle babam geldi memleketten bi taraftan iş güç derken baya telaşım vardı
dün bizimkileri yolcu ettim tabiki binbir hüzünle çok zor aileden uzakta olmak
onları yolladıktan sonra utanmadan hüngür hüngür ağladım
sanırım çocukluğumu ve anne baba kardeşlerle yaşadığım o günleri özledim
burda yalnız kalmak zor geliyo artık
neyseki kızım var ve ayın 27 sine doğum günü var hazırlık yapmaya çalışıyorum
siz neler yaptınız doğum günü için kıyafetler konseptler hazırmı kızlar???
Evet canım damlada yapıyo ama mesela benim en küçük kardeşim bir yaşına kadar demir damlası kullandı sonra vermediler. Dişleride bir yaşından sonra çıktı hep. 2 yaşındayken günde bir şişe sütü içerdi. Dişlerinde siyah siyah lekeler oluşunca doktora götürdüler gece yatarken süt içip dişlerini fırçalamadığı için oldu dedi.Dislerde olusan siyah lekeler kan damlasindan canm
ya ben aynı şehirde uzak kalıp haftada bir görmeye bile dayanamıyordum allah sabrını kolaylığını versin zordur elbet bu ayın 27 simi canım o halde yirmi gün falan kalıyo çünkü az kalmış gibi bende önümüzdeki hafta eminönüne gidip herşeyi netleştirmek istiyorum bende haziranın 13nde yapıcam çünkü ramazan girmeden bitsin istiyorum kelebek melek ve prenses konseptleri arasında gidip geliyorum en büyük sorunumsa pastayı nerede ve ne yaptıracağım bir de tabi anne kız bir giyinmekbayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
annemle babam geldi memleketten bi taraftan iş güç derken baya telaşım vardı
dün bizimkileri yolcu ettim tabiki binbir hüzünle çok zor aileden uzakta olmak
onları yolladıktan sonra utanmadan hüngür hüngür ağladım
sanırım çocukluğumu ve anne baba kardeşlerle yaşadığım o günleri özledim
burda yalnız kalmak zor geliyo artık
neyseki kızım var ve ayın 27 sine doğum günü var hazırlık yapmaya çalışıyorum
siz neler yaptınız doğum günü için kıyafetler konseptler hazırmı kızlar???
haydi bakalım inşallah finallerde sorunsuz geçersin bizim iştahsızlık devam hatta iice arttı ama hiçbişi yapamıyorum öyle sabırla yaşını bekliyorumEvet kartalım açıklanmış en düşük notum 20 gerisi çok iyi.biraz ders çalışırsam finalde geçerim inş.ayyy 4.sınıfa geçicem bitecek sonunda okul.gel gör ki ders çalışamıyorum.mira kızın iştahı nasıl biraz düzeldimi
nice güzel yaşlara canımTeyzelerrrr cok sukur Ali Yasin im artik 1 yasinda....
Rabb'im daha nice yaslarini da ailecek kutlamamizi nasip eder ins. ♥♥♥
Eee darisi sizlere artik
Sadece yakin akrabalarimiz arasinda kutladik 55 kisiydik ...
Masaallah cok guzel gecti...
Instagrama resimlerimizi attim
Herkes nisan gibi gecti bir gelinimiz eksik dediler
Rabb'im o gunleride gosterir ins.
evet canım çok zor ayrı olmak dün çok üzüldümya ben aynı şehirde uzak kalıp haftada bir görmeye bile dayanamıyordum allah sabrını kolaylığını versin zordur elbet bu ayın 27 simi canım o halde yirmi gün falan kalıyo çünkü az kalmış gibi bende önümüzdeki hafta eminönüne gidip herşeyi netleştirmek istiyorum bende haziranın 13nde yapıcam çünkü ramazan girmeden bitsin istiyorum kelebek melek ve prenses konseptleri arasında gidip geliyorum en büyük sorunumsa pastayı nerede ve ne yaptıracağım bir de tabi anne kız bir giyinmek
amin inş tayinim cıkarda giderim yanlarına ama zorAllah kavuştursun canım.bende eskisi gibi giremiyom ama arada uğruyorum.haziran 15 te bizim doğumgünümüz ben bahçede düşünüyorum
aslına bakarsan kafamda var bişiler alttan hafif kabarık toz pembe üsttü krem bişiler ama nerede diktirebilirim istediğim gibi olur mu bilemiyorum en kötü tona ton benzer model fln bakıcam hiç bişi yapamazasam miraya aldığım kabarık elbisenin düz rengini giyerim artık pasta fiyatları inanılmaz pahalı beğendiğim modellerde ve yerlerde o yüzde muhtemelen çok istediğim gibi olmıcak oevet canım çok zor ayrı olmak dün çok üzüldüm
napalım artık mecburuz buna
anne kız olarak nası giyinicen canım varmı fikirler fotolar ben bugün iş çıkışı bi göz gezdiricem
konsept olarak prenses istiyorum ben
pasta işinide burda güzel bi pastane var kafamdakini anlatıp fiyat alıcam canım
miraya nası bi elbise aldın canımaslına bakarsan kafamda var bişiler alttan hafif kabarık toz pembe üsttü krem bişiler ama nerede diktirebilirim istediğim gibi olur mu bilemiyorum en kötü tona ton benzer model fln bakıcam hiç bişi yapamazasam miraya aldığım kabarık elbisenin düz rengini giyerim artık pasta fiyatları inanılmaz pahalı beğendiğim modellerde ve yerlerde o yüzde muhtemelen çok istediğim gibi olmıcak o
ay canım aldığım demişim alacağım olacak o :)) daha bişi alamadım ama bulacağımı umuyorum forum İstanbul da aklımda olan bir iki mağaza varmiraya nası bi elbise aldın canım
fotosu varmı
anladım canım dur bakalım bide şöyle bi şey gördüm markafonideay canım aldığım demişim alacağım olacak o :)) daha bişi alamadım ama bulacağımı umuyorum forum İstanbul da aklımda olan bir iki mağaza var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?