- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
bayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
annemle babam geldi memleketten bi taraftan iş güç derken baya telaşım vardı
dün bizimkileri yolcu ettim tabiki binbir hüzünle çok zor aileden uzakta olmak
onları yolladıktan sonra utanmadan hüngür hüngür ağladım
sanırım çocukluğumu ve anne baba kardeşlerle yaşadığım o günleri özledim
burda yalnız kalmak zor geliyo artık
neyseki kızım var ve ayın 27 sine doğum günü var hazırlık yapmaya çalışıyorum
siz neler yaptınız doğum günü için kıyafetler konseptler hazırmı kızlar???
Geçmiş
olsun cnm bu aşı var mıy dı ? Ben yaptırmadım
cnm ben ozel kiyafet almicam ama mesela beyaz tshirt kot gibi ayni kiyafeti giyicez bu haftasonuda artik herseyi alicam insalalhhhhh :)
bayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
anladım canım dur bakalım bide şöyle bi şey gördüm markafonide
Ben dopumgünğnden vazgeçtim diş buğdayı yorgunluğum daha geçmedi. Sadece anı olsun diye kendime eşime ve oğluma superman tişörtü yaptırıcam ve süpermN logolu pasta yapıcam ve oğluma pastayı paylattırcam. Sonra da ailecek yemeğe gidicez çünkü oğlumun doğumgünü atnı zamanda bizim de birlikteliğimizin yıldönümücnm ben ozel kiyafet almicam ama mesela beyaz tshirt kot gibi ayni kiyafeti giyicez bu haftasonuda artik herseyi alicam insalalhhhhh :)
Ben pekmezini aldım ama baya öğürdü içirdiğimde ben de tekrar vermeye korktum. Sadece 1 kez verdiğim için iştahını etkiledi mi anlayamadımMerhaba kızlar iştah açmak için keçi boynuzu özü kullanıp memnun olan var mı? Kızım bütün gün ne kahvaltı ne yemek 1 tane cici bebeyle günü geçiriyor yarın tam 10 aylık olacak Kafayı yicem bintürlü yemek yapıyorum yok
Sahi bende bunu sorcaktım. Eşim kendine almış mide problemi için eczaneden. Carob-in hatta adı. Keçiboynuzu özü yazıyo. Bebeklere kullanılıyo mu ki. Pekmeziyle özü aynı şey mi? Vermek istiyorum ama doktora sormadan denemek istemedim gitmeme de bir ay var.Merhaba kızlar iştah açmak için keçi boynuzu özü kullanıp memnun olan var mı? Kızım bütün gün ne kahvaltı ne yemek 1 tane cici bebeyle günü geçiriyor yarın tam 10 aylık olacak Kafayı yicem bintürlü yemek yapıyorum yok
Aynı bizim durum ben Keçiboynuzu pekmezi denedim bir iki kez çok zor yedirdim ama bişi değişmedi durumu kabullenmiş haldeyim yemiyo ne denersem ne yaparsam yapim yokMerhaba kızlar iştah açmak için keçi boynuzu özü kullanıp memnun olan var mı? Kızım bütün gün ne kahvaltı ne yemek 1 tane cici bebeyle günü geçiriyor yarın tam 10 aylık olacak Kafayı yicem bintürlü yemek yapıyorum yok
Ben ac tok bilmiyorum uykudan önce verıyorumCanım balık yağını açken mi veriyosun tok ken mi? Doktor ne demişti unuttum ben numarasınıda vermiyo kadın soramadım
Cnm hayırla çıksın zahmetsız inş bana hıc sorma benımki kadar zor çıkaran yoktur heralde öksürük hapşırık burun akıntısı ates hepsı oluyo yıne 7. Diş zorluğu var bızde diş 37,5 gecmezmiş ama bız grıple çıkardığımız için ates yuksek oluyo şurupta içıremıuırum fitil le düşüyo ama normali 1 yada 2 gun düşük ates olması gerek uzamaz yanıKizlar bu dis atesi ne kadar surer yadusup dusup cikiyo 37.5 oluyo en yuksek ama cocugumun hali yok ya gozu burnu akiyo
Allah kavuştursun cnm mesafe zor oluyor evladın var şükürbayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?