- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
anneler...
hani geçen haftalarda diyordunuz ya,göbeğim kaşınıyor diye..
ahaaa 2 gündür bende de var,kaşınmaya başladı
arkanızda takipteyim,ona göre
ben de aynı senin gibiydim normalde küpe ve saat takmadan asla çıkmam hele gözümün üstüne illaki siyah kalemimi çekerim allık da olmazsa olmazımdır.. geçen haftalarda saçımı tepede bir topuz yapıp çıkıyodum direk keşke evde otursam kimse beni böyle görmese diyodum.. malesef en sevdiğin şeylerden vazgeçebiliyosun bulantı öyle bişey ki hayattan tiksiniyosun resmen.. ben düzeldim canım biraz senin de en kısa zamanda eski haline dönmen dileğiyle
günaydın canım
sorma aynısı
sürekli yorgun hissediyorum kendimi hani derler ya üzerine ölü toprağımı serpmişler ben aynen o modda:)
evi zaten hiç sorma
Yalnız değilsin bende aynı dertten muzdaripm.
Bende sendenim..
anneler...
hani geçen haftalarda diyordunuz ya,göbeğim kaşınıyor diye..
ahaaa 2 gündür bende de var,kaşınmaya başladı
arkanızda takipteyim,ona göre
Kızlarrrr
Benim canım hiç bişey yapmak istemiyor. Normalde ne kadar süslü özenli biriydim şimdi giyinmeye bile üşeniyorum. paspal paspal işe geliyorum iş yerindekiler de bi kokoş
Ev deseniz darmadağın elimi hiç bişeye sürmüyorum, yazık kocacım yapıyo işte bi kaç bişi.
Siz böyle mutlu enerjik filan görünce bi ben miyim böyle kendini kötü hisseden diyorum. Deprosyonda mıyım neyim :18:[/QUO
depresyon değil güzelim hamilelik...:)sıkıntı etme bizde de oluyor bazen insanın canı yerinden bile kalkmak istemiyor .ama pozitif olmaya çalış ki bebişte öyle doğsun inşallah
Kızlar ya bu yağlar göbekte kıllanma yapıyor dedi eltim. Siz ne düşünüyorsunuz? Kararsız kaldım bir şey kullasam mı kullanmasam mı diye. Bir de çatlayacağı varsa ne sürersen sür yine de çatlıyor dedi. Genetikmiş sanırım, annemizinki çatladıysa bizimki de çatlıyormuş
Günaydın annişler bişeyler sürmeye başlamışsınız bense bi iki gün sürüp bıraktım calişiyorum eve gîdince yemekten sonra direk uyuyorum. Bide 2 gündür acaba bebeğim yaşiyo mu nasıl iyi mi kaygısı düştü belki de 8 Kasım'dan beri görmediğim içindir. Bu cuma gîdicem hem de ikili test olacak. Umarım bi sorun çıkmaz.
Kızlar ya bu yağlar göbekte kıllanma yapıyor dedi eltim. Siz ne düşünüyorsunuz? Kararsız kaldım bir şey kullasam mı kullanmasam mı diye. Bir de çatlayacağı varsa ne sürersen sür yine de çatlıyor dedi. Genetikmiş sanırım, annemizinki çatladıysa bizimki de çatlıyormuş
Kızlarrrr
Benim canım hiç bişey yapmak istemiyor. Normalde ne kadar süslü özenli biriydim şimdi giyinmeye bile üşeniyorum. paspal paspal işe geliyorum iş yerindekiler de bi kokoş
Ev deseniz darmadağın elimi hiç bişeye sürmüyorum, yazık kocacım yapıyo işte bi kaç bişi.
Siz böyle mutlu enerjik filan görünce bi ben miyim böyle kendini kötü hisseden diyorum. Deprosyonda mıyım neyim :18:
günaydın anneler biz geldik ama geciktik iş yeri cok yorucu ve cok uykum geliyor:26:
Aynen, bana soylenen ve arastirdigim kadariyla da bu bir gercek, genetiginde varsa cilt yapin benzediginden sende de buyuk olasilikla catlama oluyor. Ama nasilsa catlayacak diye birakmamak lazim kendi haline. Turkiyedeyken eminonunde, hani kurukahvecinin kahve sattigi misir carsisinin yaninda herkesin kuyruk olusturdugu yerde bir kuruyemisci var, bastan ikinci. O kuruyemiscinin sahibi bir eczaci ve ayni zamanda bir aktar gibi yag satiyor. Cok bilgili bir adam ve yillardir bu yag karisimlarini deniyor. Bana annemle gittigimde kendi karisimi bir yag verdi, hamilelik icin ozel olarak hazirlamis, basen karin ve gogusler icin ozellikle. Neredeyse merhem kivaminda, cok hos kokulu cok guzel bir krem. Ben onu kullaniyorum burada, kendimi cok rahat hissediyorum surdukce, siddetle tavsiye ederim herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?