Herkese slm hastaneden çıktık anca yazabildim... çok şükür herşey iyi kan sonuçlarımız 3gün sonra çıkacak cinsiyeti ben sormadan kendi söyledi kız olacakmış...:)
ay ne güzel ilk kız haberi yuppi
hep pipili hep pipili bu ne kardeşim
gözün aydın
darısı başıma
Herkese slm hastaneden çıktık anca yazabildim... çok şükür herşey iyi kan sonuçlarımız 3gün sonra çıkacak cinsiyeti ben sormadan kendi söyledi kız olacakmış...:)
haklısın canım bende onlardan iki tane var normal olarak bu kez hayırlısıyla bir kızım olsun istiyorum senin de galiba oğlun var inşallah kızımız olur allah herkesin gönlüne göre versin
Selam kızlar..
iki gündür bu kasık ağrıları mahvediyor benii..
Hayırlı olsun cnm seninle 1 hafta var aramızda bende haftaya gideceğim hayırlısıyla...
ama bende hiç bir durum yok bulantı kusma ağrı vs. bir yandan şükrediyorumbir yandan korkuyorum...
ay ya çok heyecen verici
herkes aşağı yukarı tahminide olsa cinsiyetle ilgili birşeyler öğreniyor yavaş yava
özeldeki dr en son 26 ekimde gitmiştim 1 ay sonra tekrar gel demişti yarın 1 ay doluyor
napsam bilemiyorum acaba arayıp randevu alsam mı yoksa biraz daha beklesem mi kararsız kaldım
2 li test yaptırmayacağım sgk daki dr da gideli 20 günü geçti
napimmmmmm
13. haftada öğreneceğime inansaydım ben 1 hafta sonraya alırdım randevuyu ama bi taraftanda sağlığını merak ediyo insan.ben bekliyorum 3 hafta sonra gidicem 16. hafta bitmiş olacak herhalde kesin bişey söyler.sen şimdi gittiğinde fıkır fıkır kolu bacağı oynayan bebiş göreceksin ay çok güzel yaaaa.
ben şok olmuştum o küçük fasulye gitmiş yerine bebiş gelmişti sanki.
13. haftada öğreneceğime inansaydım ben 1 hafta sonraya alırdım randevuyu ama bi taraftanda sağlığını merak ediyo insan.ben bekliyorum 3 hafta sonra gidicem 16. hafta bitmiş olacak herhalde kesin bişey söyler.sen şimdi gittiğinde fıkır fıkır kolu bacağı oynayan bebiş göreceksin ay çok güzel yaaaa.
ay canım ne güzel haberler bak benide heyecan bastı şimdi yarın gidicem ya senin oniki haftalık öğrenmişsin benim 13 nasipse belki bende öğrenirim he nedersin üç gün osonrada yaz ama ben iyi çıkıcana eminim canımm bende pipili istiyom çyle demeyin amaaa
ay canımbende çok merak ediyorum çünkü dediğin gibi çok küçüktü en son gördüğümde şimdi hareket edince şaşırıcam görebilirsem tabi devlette göremdim doktor göstermedi çok morelim bozulmuştuinşallah yarın özel ya görürrüm belki ayyyy heyecan bastı yaa yarın olsun artıkk:118:
ay ya çok heyecen verici
herkes aşağı yukarı tahminide olsa cinsiyetle ilgili birşeyler öğreniyor yavaş yava
özeldeki dr en son 26 ekimde gitmiştim 1 ay sonra tekrar gel demişti yarın 1 ay doluyor
napsam bilemiyorum acaba arayıp randevu alsam mı yoksa biraz daha beklesem mi kararsız kaldım
2 li test yaptırmayacağım sgk daki dr da gideli 20 günü geçti
napimmmmmm
bendede kasık ağrısı var sanki geriliyomuş gibi.öğrendimki rahim yukarı çıkmaya başladığı için bağlarda gerginlik oluyormuş ağrılar oyüzdenmiş rahatladım inşallah seninkide onandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?