Maşallah oğluna canım çok tatlıBiz de o bisikletlerden aldık canım oğlum çok sevdi hergün bahçeye çıkıyoruz tek sorun katlanmıyor arabaya çok zor sığıyor.Eki Görüntüle 1519010
çok tatlı ya :)Evet canım bir anlık boşluk bile yetiyor Allah korusun bundan sonra koltuk koyacağım kapının önüne cikamasin diye bizde diğer kapıdan cikariz abileri asagidaydi çocuklar vardı aşağıda bayılıyor çocukları seyretmeye yoldan her geçene de bay bay yapıyor cok komik diyorum konuşmaya başlasa her gecenle konuşacak herhalde benim kız
Canim yataga siktigi spreyin adi bioneem mis.Tamam canım sorarım bizde öksürük yok onunki biraz daha farklı sanırım teşekkür ederim
Bizim site yönetimi tüm canlara çocuk kilidi taktırdı. Ben balkon kapısına da taktırıcam. Mutfağın kapısını açmadan olmuyoEvet canım bir anlık boşluk bile yetiyor Allah korusun bundan sonra koltuk koyacağım kapının önüne cikamasin diye bizde diğer kapıdan cikariz abileri asagidaydi çocuklar vardı aşağıda bayılıyor çocukları seyretmeye yoldan her geçene de bay bay yapıyor cok komik diyorum konuşmaya başlasa her gecenle konuşacak herhalde benim kız
Bu çok iyiymiş ya. Bizim dedemizde bisiklet almış gelmiş haberimiz yoktu. Ama böyle koruması falan yok. Gökçe bimeyi çok sevdi ama iki büklüm oluyorum ben sürücem diyeBiz de o bisikletlerden aldık canım oğlum çok sevdi hergün bahçeye çıkıyoruz tek sorun katlanmıyor arabaya çok zor sığıyor.Eki Görüntüle 1519010
Eki Görüntüle 1518840 @Yarenhelin Byle oldu ama usenmezsem tulle kapliycam:)
kizlarrr bu da benim `1`. iste ancak bu kadar yapabildim oglusuma :)) biraz daha tulle suslicem. sticker da iyi fikirmis @hiraysen . alt kisimlarinada onlardan yapistirirm belki :)))
ah şu minnaklar valla heranı fırsata çeviriyolar hep dikkat etmek lazım tabi olay korkutucu ama ecenin o hali çok sempatiktir kendi nasıl eğlenmiştir cimcime :))Evet canım bir anlık boşluk bile yetiyor Allah korusun bundan sonra koltuk koyacağım kapının önüne cikamasin diye bizde diğer kapıdan cikariz abileri asagidaydi çocuklar vardı aşağıda bayılıyor çocukları seyretmeye yoldan her geçene de bay bay yapıyor cok komik diyorum konuşmaya başlasa her gecenle konuşacak herhalde benim kız
maşallah gökçeye çok tatlı ama :)Bu çok iyiymiş ya. Bizim dedemizde bisiklet almış gelmiş haberimiz yoktu. Ama böyle koruması falan yok. Gökçe bimeyi çok sevdi ama iki büklüm oluyorum ben sürücem diyeheveslenmişlet diye değiştirelim de diyemedim kaldı öyle.
Eki Görüntüle 1519133
geçmiş olsun canım hemde gözün aydın annen geliyor boşver biraz öyle görsün aklı kalsın sende daha sık gelsin :))Diş ağrım geçti diye dua ederken sol kalçama yürürken otururp kalkarken sanki biri bıçak saplıyo. Çocuğu hep sol tarafımda taşıyorum ondan oldu heralde. Doktorda emzirirken kas gevşetici süremezsin. Zeytinyağıyla vicks le masaj yap dedi gönderdi sinir oldum. Ama ççoookkk şükür akşam annem gelicel
Ama evi bu hade görürse kadının yüreğine iner bu halde nasıl toplucam bilemiyorum
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi
amin çok teşekkürler o günler hepimiz öyledik bebişle telaşeler arttı endişelerimiz yaşama amacımız değişti hepimiz mutlu olalım inşallah Allah daha iyi günler yaşatsın hep güllük gülistanlık olmasada iyiki eşimle evliyim iyiki bir kızımız var çok şükürAllah siZi hiç ayirmasin. Hep sağlıkla bir arada olun insallah. Gelin resmin hem içimi açtı hem duygulandım. Kendimi de düşününce ne güZel tasasiz gunlermis diyorum. Keşke yeniiden yaşasam. Maşallah sana ... hep mutlu olun çok mutlu olun
Lütfen üzme kendini.miranın tedavisi ne oldu? Reflü içindi sanırım..inş geçecek bu günler..sağlıklı olsunda kilo almasın boşver benim kızda ancak 8 kilo olmuştu geçen ayda..hep sınırda kalıyo kilosu hiç aldırmıyorum.herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Aslında çok yakın yerlerdeyiz 1.5 saatlik mesafede ama kardeşlerim küçük 3 çovuk hepsi hem okula hem dersaneye gidiyo babamın işi biraz ağır erken gidip geç geliyo kadın bırakamıyo ki gelsin. Bacağım ağrıyo diyince gelicek artık. :))kızlar ikiside çok güzel olmuş elinize sağlık bende fotoğraf çekimi için düşünüyorum ilk fırsatta yapmayı denicem
ah şu minnaklar valla heranı fırsata çeviriyolar hep dikkat etmek lazım tabi olay korkutucu ama ecenin o hali çok sempatiktir kendi nasıl eğlenmiştir cimcime :))
maşallah gökçeye çok tatlı ama :)
geçmiş olsun canım hemde gözün aydın annen geliyor boşver biraz öyle görsün aklı kalsın sende daha sık gelsin :))
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne biçim insanlar var böyle sanki keyfekeder hareket ediyosun ne diyim Allaha havale etmek gerek heraldeGünaydın anneler. .... benim başıma bir sey geldi. Ve ne olduysa oldu belimdeki problem sonucu yuruyemez oldum. Yatalak sayilirim. Dunden baslamak üzere rapor verildi. Mudurume bunu ilettiler. Beni aradi ve telefonda tehdit etti. Eger bir kez daha rapor alirsan seni subeden gönderirim nasil sana doktor 3 gun rapor verir. Insanlar agriyla çalışıyor. Ben de yuruyemedigimi soyledim. Köpürdü. Bağırdı. İlk raporumda bunlari duydum. Ve devam etti haziranin ilk haftasi kullanacagin iznini iptal edicem dedi. Ve biz otelin parasını ödedik. Canim çok sıkkın gercekten
tedaviyi tam olarak uygulayamadım zaten ateşle bırakmıştım yeniden doktora gitmem lazım ama buna psikolojik olarak gücüm yok kendi doktoru kaşığı görünce öğürmesi senin yüzünden dedi bana çok zorladığın için tepki veriyor dedi kilosuna takılmıyordum söz vermiştim ama keşke tartmasaydım yine zorladım yine zorladım eşimin benim gibi düşünmeyip yemezse yemesin hallerinden de çok bunaldım bir de haklı gibi o küstü banaLütfen üzme kendini.miranın tedavisi ne oldu? Reflü içindi sanırım..inş geçecek bu günler..sağlıklı olsunda kilo almasın boşver benim kızda ancak 8 kilo olmuştu geçen ayda..hep sınırda kalıyo kilosu hiç aldırmıyorum.
Eşin de üzüldüğünden karışık duygular yaşadığından tepkilidir..aslında öyle yapmamalı ama erkek milleti işte
anladım canım neyse artık yanında olan anların tadını çıkar bari bi kaç gün olsada iyi geleceğinden eminimAslında çok yakın yerlerdeyiz 1.5 saatlik mesafede ama kardeşlerim küçük 3 çovuk hepsi hem okula hem dersaneye gidiyo babamın işi biraz ağır erken gidip geç geliyo kadın bırakamıyo ki gelsin. Bacağım ağrıyo diyince gelicek artık. :))
Eşimde yok şehir dışında olcak oh miss:))
Ya minnakkartalın fotoda gördüm bugün dışarda bikaç kişi de de gördüm bebeklerinize evde çorap giydiriyormusınuz uyurken veya evde dolaşırken
Eki Görüntüle 1518840 @Yarenhelin Byle oldu ama usenmezsem tulle kapliycam:)
kizlarrr bu da benim `1`. iste ancak bu kadar yapabildim oglusuma :)) biraz daha tulle suslicem. sticker da iyi fikirmis @hiraysen . alt kisimlarinada onlardan yapistirirm belki :)))
bıde bole bır yasa cıkıyormus kızlar, secım gelıyor ya goz boyama. bakalım olur mu olmazmı gorcezz bende başka bır yerden alıntıladım
Günaydın anneler. .... benim başıma bir sey geldi. Ve ne olduysa oldu belimdeki problem sonucu yuruyemez oldum. Yatalak sayilirim. Dunden baslamak üzere rapor verildi. Mudurume bunu ilettiler. Beni aradi ve telefonda tehdit etti. Eger bir kez daha rapor alirsan seni subeden gönderirim nasil sana doktor 3 gun rapor verir. Insanlar agriyla çalışıyor. Ben de yuruyemedigimi soyledim. Köpürdü. Bağırdı. İlk raporumda bunlari duydum. Ve devam etti haziranin ilk haftasi kullanacagin iznini iptal edicem dedi. Ve biz otelin parasını ödedik. Canim çok sıkkın gercekten
bende o altın otunu bulamadım canım tilya kürünü yapmak istiyorum ama bi türlü yapamadım malesefBende 56 da kaldm. Ama azimliyim son 4 kiloyu da vericem. Ya 2 haftadır altınotum bitmişti her yere baktık bulamadık. Dün tesadüf gördüm aldm bugün başladım tekrar. Biden alırken kilosu 100tlydi şimdi 250tl olmuş.
mirada baya çeneye vurmuş durumda bazen anlamlı konuşuyo bazen gın gıngın falan diyo :) ama bu ara en çok bu ne demeye taktı özelliğe göbeğimi açıp diyince eşimde sana mesaj var diyo :))
Anaaaam hey maşallah..aay ne güzelbizim konsept BJK canım..daha ortada Efe yokken bile belliydi..babamız hasta Bjk'li..
Bnm kizda buaralar ckk konusuyo gel gitti hadi anne baba abiyyy dede anane bitti bunlark cok net syluyo iki gndrde atta diyo ama dada diyo genelde. Bn ckk konusuyorum onunla butun gun konusuyorum. Geceleride uykusunda konusmaya basladi pekistiriyo sanirim:)
Canım üzme kendini. Çocuklar böyle olunca eşler yardımcı olmadıkları gibi birde üstüne böyle strese sokuyolar insanıherkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Üzülme canım bak miranın sağlığı da motor gelişimi de oldukça iyi demek ki emdiği ve yiyebildikşeri yetiyor ona . Ben hala bazı yiyecekleri ellerim titreterek veririrm o yiyecekler biZi hastanelik etti diyeherkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?