2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben detaylı yapıyorum baya..Yani verdiğim siparişler çok..Ayrıca da konseptimize göre bir kaç süsleme daha alacağım dışarıdan..İnstagramdan verdiğim siparişler 475 tl tuttu bu iş için kasımdan beri para biriktiriyorum ben,o derece hevesli ve heyecanlıyım..

ben de yengec burcuyum canm:)esim boga oglan ikizler:))zamaninda dogsa yengec olckti sipa 1 ay erkn geldi:)

nsy5555 ben de netten yaptryorm 175 tl tuttu.pastasi kiyafeti falan toplam 300 civari tutar sanirm.
ben 70×100 afis
20 magnet ve diger ufak tefek suslemelerden aldm canm.ikramlikleri evde yapcm.1 seklinde kurabiye peynirli ve patatesli borek-cikolata toplari-pogaca-sarma yapcz insallah.son 16 gun

Ben basak burcuyum esimyengec yengec erkegi evine bagli dort dortluk diyebilirm

benim eşimde başak burcu ve bir çok yakın arkadaşımda sevdiğim bi burçtur
ben aslan burcuyum

Ben terazi oğlan ikizler Allah'tan eşim Aslan burcu da evde karar mekanizması daha hızlı işler :) ben karar verene kadar genelde tren kaçmış oluyor da :))

Benim eşim de aslan demek aslan erkekleri hep benziyor

ben de yengec burcuyum canm:)esim boga oglan ikizler:))zamaninda dogsa yengec olckti sipa 1 ay erkn geldi:)

Bende teraziyim bi terazi de kolay karar veremz olc bic tart cikar kiz yengec esim ikizler

Anaam aranızda en fena benim demekki ben akrep baba kız ikizler

Çok geçmiş olsun. İnş. gözünde sorun olmaz. Gerçekten çocuk bakmak çok zormuş çok fedakarlık gerektiyormuş. Yaşayınca çok daha iyi anladım.
Bence bu olaydan sonra eşin kesin doğumgününü en güzel şekilde kutlar diye düşünüyorum. Ama yinede küs olmuş olsan bile teklifini yapmalıydı gidip gitmemek senin kararındı.

gökçede 24 hazirazn :)

Sinirlerim tavan yaptı resmen su aritma cihazının filtrelerini bir ay önce değiştirdik servise ama su asitliydi berrak değildi tadida önceki gibi değildi servisi aradık perşembeden anca gelebildiler ana filtrenin içinde kireç birikmiş o yüzden öyleymiş ki bir ay önce ana filtreyi de değiştirmişlerdi neyse gittiler Eceyi uyuttum mutfağa bir girdim her yer su içinde mutfak halısı sırılsıklam bir ton iş çıktı temizledim oraları halıyı kaldiramadim islaninca ağırlaşmış bir kismi masanın altında boynum tutulmuş vaziyette zaten aradım 45 dk kadar geliyoruz dediler bir saat oldu bekliyorum sabir sabir

Oğlum evde huzursuzdu gece de yatmadı yatağımıza aldım bizi de uyutmadı. Sabah yemek de yemedi ben de sofra örtüsünü aldım parka gittim çimlere serdim, bizimki çocuklara güvercinlere aval aval bakınırken yedirdim bissürü şey :) sonra yürüttüm baya. Oğlumun içine mi doğdu ne dedededede diyip dururken babam aradı, bizim taraflarda işi varmış, parktayyız diyince geldi ve oğlum babamı görünce coştu :))) Park'ta eğlendik sonra yemeğe gittik güzel eğlenceli bi gün oldu :)

hay Allah ya kötü olmuş bi sürü de iş çıkarmışlar başına bir an önce gelseler bari sende halıyı fln boşver canım zaten tutulmuşsun daa kötü olma eşin gelince hallerdersiniz bi şekilde

ohh ne kadar güzel olmuş yahu hem yemiş hem dedeye doymuş daa ne olsun fotolarda da gördük pek mutlu azad bey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…