2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hay Allah ya kötü olmuş bi sürü de iş çıkarmışlar başına bir an önce gelseler bari sende halıyı fln boşver canım zaten tutulmuşsun daa kötü olma eşin gelince hallerdersiniz bi şekilde

ohh ne kadar güzel olmuş yahu hem yemiş hem dedeye doymuş daa ne olsun fotolarda da gördük pek mutlu azad bey maşallah
Sana da geçmiş oksun canım. Ne güldüm miraya ya, baba mama diyip bi yalıyor ekmeği kimi kandırıyorsa zilli : D

Sinirlerim tavan yaptı resmen su aritma cihazının filtrelerini bir ay önce değiştirdik servise ama su asitliydi berrak değildi tadida önceki gibi değildi servisi aradık perşembeden anca gelebildiler ana filtrenin içinde kireç birikmiş o yüzden öyleymiş ki bir ay önce ana filtreyi de değiştirmişlerdi neyse gittiler Eceyi uyuttum mutfağa bir girdim her yer su içinde mutfak halısı sırılsıklam bir ton iş çıktı temizledim oraları halıyı kaldiramadim islaninca ağırlaşmış bir kismi masanın altında boynum tutulmuş vaziyette zaten aradım 45 dk kadar geliyoruz dediler bir saat oldu bekliyorum sabir sabir
off çok kötü olmuş. Çocuklar falan yetmiyo birde böyle işler çıkıyo.
Aklıma geldide geçen sene nisan ayı gibiydi kovanın birine su doldurdum salon başkonunu yıkamak için. Hamileyim zaten zar zor götürüyorum. Salondan geçerken kovanın altı patladı. Tüm su salona yayıldı halının yarısı sırılsıklam oldu.:KK57: Böyle kalakaldım resmen. Sonra oturdum ağlayarak eşimi aradım ben burayı nasıl temizlicem diye:KK53: garibim izin alıp geldide halletmiştik. Kovayla su taşımak mı bi daha tövbe ettim

Gardrop temizliği yapmaya çalışıyorum iki gündür bitecek gibi değil arkadaş ne almışım ne doldurmuşum zamanında evim mağaza gibi. 3 büyük poşet dağıttın kalanlar hala bitmedi. Garibim eşimin de toplasan iki çekmecelik kıyafeti var onları eskitir gider bi daha alır ama ben canavar gibi doldurmuşum hepsi de yepyeni :/

Gardrop temizliği yapmaya çalışıyorum iki gündür bitecek gibi değil arkadaş ne almışım ne doldurmuşum zamanında evim mağaza gibi. 3 büyük poşet dağıttın kalanlar hala bitmedi. Garibim eşimin de toplasan iki çekmecelik kıyafeti var onları eskitir gider bi daha alır ama ben canavar gibi doldurmuşum hepsi de yepyeni :/
Bende inşallah yatak odasının şeklini bir değiştireyim başlıcam temizliğine. Annemle sağolsun mutfağı baştan aşağı bal dök yala yaptım. Birde ben fırını sık sık çekip yanlarını silemediğim için hep yağlı yağlı duruyodu. Uzun süre geçincede silmesi zor oluyodu. Annemle yanlarını streç filmle kapladık:KK70: ara ara çıkarır atar yenisini yaparım nasılsa görünmüyo çok hoşuma gitti:KK70:

Ben detaylı yapıyorum baya..Yani verdiğim siparişler çok..Ayrıca da konseptimize göre bir kaç süsleme daha alacağım dışarıdan..İnstagramdan verdiğim siparişler 475 tl tuttu :KK49: bu iş için kasımdan beri para biriktiriyorum ben,o derece hevesli ve heyecanlıyım..
Valla canim benim aklima gelmedi biraz para biriktirmek keske uc bes kurus filan biriktirseymisim sen iyi yapmissin

Oğlum evde huzursuzdu gece de yatmadı yatağımıza aldım bizi de uyutmadı. Sabah yemek de yemedi ben de sofra örtüsünü aldım parka gittim çimlere serdim, bizimki çocuklara güvercinlere aval aval bakınırken yedirdim bissürü şey :) sonra yürüttüm baya. Oğlumun içine mi doğdu ne dedededede diyip dururken babam aradı, bizim taraflarda işi varmış, parktayyız diyince geldi ve oğlum babamı görünce coştu :))) Park'ta eğlendik sonra yemeğe gittik güzel eğlenceli bi gün oldu :)

Ne guzel eglenmissiniz:)Bizm de ust disler cikti cikacak cok huysuz agliyo surekli.cok mizmiz altni degstrcem bez getrmeye gittm ona bile aglyo ben de bagrdm daha cok agladi:(kafayi yiycem ben ya:(

Ben hiic girmedim bile o islere hicbiseye izin vermiyo emre gunluk isleri bile zar zor yapiyorum:(

Esimde bana kızar hep alıp giymedigim kıyafetlerim var her sene gerçi giymediklerimi çıkarıp ihtiyaç sahibi olanlara gönderiyorum gel gelelim bir de ne vermeye kiyabildigim ne de giydigim kiyafetlerim var onlar fazlalık yapıyor aslında

nsy5555 nsy5555 ben de netten yaptryorm 175 tl tuttu.pastasi kiyafeti falan toplam 300 civari tutar sanirm.
ben 70×100 afis
20 magnet ve diger ufak tefek suslemelerden aldm canm.ikramlikleri evde yapcm.1 seklinde kurabiye peynirli ve patatesli borek-cikolata toplari-pogaca-sarma yapcz insallah.son 16 gun:KK59:
Canim ben de asagi yukari oyle bir menu dusunuyorum.Ben evde yaoacam ben ve esim burali degiliz o yuzden cok daveli olmayacak sirf kizima bir yas anisi olsun diye yapiyorum gerci bende de jeves var ama butce ve davetli sayisi sinirli oldugu icin cok acilmak istemiyorum.Su an calismiyorum esimde o tip seylere karsi ona hissetirmeden en iyisini yapmaya calisacam o sadece kutlamaya katilsin;)

Ne guzel eglenmissiniz:)Bizm de ust disler cikti cikacak cok huysuz agliyo surekli.cok mizmiz altni degstrcem bez getrmeye gittm ona bile aglyo ben de bagrdm daha cok agladi:KK43:kafayi yiycem ben ya:KK43:

Ben hiic girmedim bile o islere hicbiseye izin vermiyo emre gunluk isleri bile zar zor yapiyorum:KK43:
Elif Ecede hic birseye izin vermiyor yaninda oturacan surekli bir elyle durekli beni tutuyor.Kendi kendine oyalanamadi gitti.Ha bi de yapmaya kalksam tum kiyafetleri dagitir ;)

Ka
Esimde bana kızar hep alıp giymedigim kıyafetlerim var her sene gerçi giymediklerimi çıkarıp ihtiyaç sahibi olanlara gönderiyorum gel gelelim bir de ne vermeye kiyabildigim ne de giydigim kiyafetlerim var onlar fazlalık yapıyor aslında
dBenim dokap da ayni sekikde:(

Ne guzel eglenmissiniz:)Bizm de ust disler cikti cikacak cok huysuz agliyo surekli.cok mizmiz altni degstrcem bez getrmeye gittm ona bile aglyo ben de bagrdm daha cok agladi:KK43:kafayi yiycem ben ya:KK43:

Ben hiic girmedim bile o islere hicbiseye izin vermiyo emre gunluk isleri bile zar zor yapiyorum:KK43:
Aynen öyle boynuma aşıp gezicem o kadar yapıştık biz de. Dolap boşaltma da makinaya atıyorum bitince asıyorum onu da yanımda götürüyorum. Yoksa normal ev temizliği için ancak akşam ya da haftasonu eşim evdeysr yapabiliyorum :(

Aynen ya xs ve 34 bedenler vardı aralarında bi daha asla öyle olmam diye komşunun 50 kg lık kızına verdim şaşırdı kız da apriori abla sen bu kadar zatıfmıyfın diyo :))) kalıbı büyük 36 ları ve 38 leri bıraktım şimdi 40 ım gerçi ama gireceğimi umuyorum bunlara da bi gün :))) bi de benim kıyafetler hep klasik iş kıyafeti, takım falan. şimdi çalışmadığım için zayıflasam bile deli emekliler gibi takımları giyinip parka mı gidicem, eldeki kıyafetlerim de işimi görmüyor :(( öyle fazlalık duruyorlar

Geldi arıtma servisi yaptılar birşeyler aksam su gelirse problem yok gelmezse yarin parça takacaklarnis bu arada geldiklerinde Ece nin çorbası pisiyordu kemik suyu sarimsak kokusu mutfağı sarmıştı buram buram eminim adamlar bu kadın ne pisiriyor ne bu koku deyip burunlarını tikamislardir:rolleyes:

Romanlar sirtlarina ba
Aynen öyle boynuma aşıp gezicem o kadar yapıştık biz de. Dolap boşaltma da makinaya atıyorum bitince asıyorum onu da yanımda götürüyorum. Yoksa normal ev temizliği için ancak akşam ya da haftasonu eşim evdeysr yapabiliyorum :KK43:

Aynen ya xs ve 34 bedenler vardı aralarında bi daha asla öyle olmam diye komşunun 50 kg lık kızına verdim şaşırdı kız da apriori abla sen bu kadar zatıfmıyfın diyo :))) kalıbı büyük 36 ları ve 38 leri bıraktım şimdi 40 ım gerçi ama gireceğimi umuyorum bunlara da bi gün :))) bi de benim kıyafetler hep klasik iş kıyafeti, takım falan. şimdi çalışmadığım için zayıflasam bile deli emekliler gibi takımları giyinip parka mı gidicem, eldeki kıyafetlerim de işimi görmüyor :KK43:( öyle fazlalık duruyorlar
Romanlar sirtkarina baglayip geziyorlar nadil yapiyorlar acaba o baglama isini bizede ogretseler de bizde yapsak baska turlu olmaycak bu veletlerle;)

Back
X