bu erkekler gerçekten çok tuhaf.. kendisi küsmüş herhalde bir çikolata bile almamış sanki biz yemek filan yaparken kendimizi mi düşünüyoruz? ahh kadın olmak gerçekten çookk zor...Dün eşim geç geldi akşam 10 gibi. Ben adama trip atıcam baktım o benimle konuşmuyo. Kendine cips almış kola almış bana çikolata almadan gelmez normalde markete uğradığında banaçikolata almadan gelmez almamış. Duşa girdi kola doldurdu kendine cipsi aldı tv karşına oturdu. Deli oldum. Kafasından aşağı kolayı dökesim geldi. Hayırdır sen niye konuşöuyosun benle dedim. Ya bırak falan dedi. Meğer pazar günü çocuğun uykusu gelmişti. Ben uyku tulumunu giydirirken baya ağlıyodu. Bu da bana bağırmıştı bırak önce emzir sonra giydir diye. Bende bağırdım tabi o zaman bi daha mı ağlatıyım diye. Sonra pek konuşmadık annem vardı zaten. Ben anneler günün kutlu olsun demedi diye kötü oldum durgunlaştıö haliyle. Bu da sanmış ki biz bağrıştık diye küstüm. Küstüm diye kutlamamış. Ertesi gün annemi gara bıraktıktan sonra yemeğe götürcekmiş ben küstüm diye bişey dememiş.
Kızdım bende çocuk doğduğundan beti milyon kere ağladığı için tartıştık hiç küsmedim buna mı küscem. İlk anneler günümdü. Tüm hevesimi kursağımda bıraktın. Affetmicem seni dedim. Küs bile olsan söyleyebilirdin kanlı bıçaklımıydık dedim. Şu saçma sapan şey yüzünden günümü berbat etti uyuz.
Haziranın 24 ünde doğum günüm var görcez bakalım beni nasıl düşünüyomuş.