• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün eşim geç geldi akşam 10 gibi. Ben adama trip atıcam baktım o benimle konuşmuyo. Kendine cips almış kola almış bana çikolata almadan gelmez normalde markete uğradığında banaçikolata almadan gelmez almamış. Duşa girdi kola doldurdu kendine cipsi aldı tv karşına oturdu. Deli oldum. Kafasından aşağı kolayı dökesim geldi. Hayırdır sen niye konuşöuyosun benle dedim. Ya bırak falan dedi. Meğer pazar günü çocuğun uykusu gelmişti. Ben uyku tulumunu giydirirken baya ağlıyodu. Bu da bana bağırmıştı bırak önce emzir sonra giydir diye. Bende bağırdım tabi o zaman bi daha mı ağlatıyım diye. Sonra pek konuşmadık annem vardı zaten. Ben anneler günün kutlu olsun demedi diye kötü oldum durgunlaştıö haliyle. Bu da sanmış ki biz bağrıştık diye küstüm. Küstüm diye kutlamamış. Ertesi gün annemi gara bıraktıktan sonra yemeğe götürcekmiş ben küstüm diye bişey dememiş.
Kızdım bende çocuk doğduğundan beti milyon kere ağladığı için tartıştık hiç küsmedim buna mı küscem. İlk anneler günümdü. Tüm hevesimi kursağımda bıraktın. Affetmicem seni dedim. Küs bile olsan söyleyebilirdin kanlı bıçaklımıydık dedim. Şu saçma sapan şey yüzünden günümü berbat etti uyuz.
Haziranın 24 ünde doğum günüm var görcez bakalım beni nasıl düşünüyomuş.
bu erkekler gerçekten çok tuhaf.. kendisi küsmüş herhalde bir çikolata bile almamış sanki biz yemek filan yaparken kendimizi mi düşünüyoruz? ahh kadın olmak gerçekten çookk zor...

bu erkekler gerçekten çok tuhaf.. kendisi küsmüş herhalde bir çikolata bile almamış sanki biz yemek filan yaparken kendimizi mi düşünüyoruz? ahh kadın olmak gerçekten çookk zor...
ona ayrı sinir oldum zaten. Hadi almadın yanında yiyip içiyosun insan düşmanı olsa sorar ister misin diye. Çocuk gibi ya. Evde ki yetmiyo bi de onu büyütücem

Kızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı uykuya iştahsızlığa iyi geliyo diyolar ama ben sadece diş ağrısı için diye biliyodum
Bn aldim denemekte fayda vardedim. Tesadufmudr nedr takmya basladiktan sonra iki disbirden patladi ve salya hc olmadi aglmadi bile sans eseri gordum disini. 4dis skintisz geldi. Atessiz aglmadan. Bide gce 11de uyuyo sabh 8de kalkmya basladi( hasta olmadan once tabi.) Istaha gelince ta keciboynuzu yada kolye acmisti istahini (gerci oda hasta olana kdr)

anneler günü hediyelerinden bahsetmişsiniz eşleriniz çok nazik ,benim eşim her zaman ufak tefek hediyeler jestler yapar ancak anneler günü eş tarafından kutlanır mı diye yadırgıyormuş,oğlun büyüyünce fikir veririm şu an çok saçma diyor ,fazla üstelemedim zaten oğluma gıcığım var bi de babasıyla uğraşamazdım kaldıki anne olduğuma memnun değilim
ah canım biraz daha sabır zor tabi ama en azından büyüdüklerinde bu anları unutup şükürlerimiz artacak eminim

Dün eşim geç geldi akşam 10 gibi. Ben adama trip atıcam baktım o benimle konuşmuyo. Kendine cips almış kola almış bana çikolata almadan gelmez normalde markete uğradığında banaçikolata almadan gelmez almamış. Duşa girdi kola doldurdu kendine cipsi aldı tv karşına oturdu. Deli oldum. Kafasından aşağı kolayı dökesim geldi. Hayırdır sen niye konuşöuyosun benle dedim. Ya bırak falan dedi. Meğer pazar günü çocuğun uykusu gelmişti. Ben uyku tulumunu giydirirken baya ağlıyodu. Bu da bana bağırmıştı bırak önce emzir sonra giydir diye. Bende bağırdım tabi o zaman bi daha mı ağlatıyım diye. Sonra pek konuşmadık annem vardı zaten. Ben anneler günün kutlu olsun demedi diye kötü oldum durgunlaştıö haliyle. Bu da sanmış ki biz bağrıştık diye küstüm. Küstüm diye kutlamamış. Ertesi gün annemi gara bıraktıktan sonra yemeğe götürcekmiş ben küstüm diye bişey dememiş.
Kızdım bende çocuk doğduğundan beti milyon kere ağladığı için tartıştık hiç küsmedim buna mı küscem. İlk anneler günümdü. Tüm hevesimi kursağımda bıraktın. Affetmicem seni dedim. Küs bile olsan söyleyebilirdin kanlı bıçaklımıydık dedim. Şu saçma sapan şey yüzünden günümü berbat etti uyuz.
Haziranın 24 ünde doğum günüm var görcez bakalım beni nasıl düşünüyomuş.
hay allahım yeminle çocuk gibi bunlar ya inşallah doğum gününde umduğundan çok daha iyisiyle karşılaşırsın bide miranın da doğum günü 24 haziran :))

günaydın canım.. ben kullanıyorum ama hiç uykuyla alakalı bir şey değil doğal antibiyotik ve ağrı kesici dişlere iyi geliyor.. keşke uyku yapan kolye olsa da alsak taksak :KK70:
ay ne bilim umut fakirin ekmeği işte eşime söyledim akşam saçma fln dedi ama belki ağrısından uyumuyo bizim ki bi araştırayım

Bn aldim denemekte fayda vardedim. Tesadufmudr nedr takmya basladiktan sonra iki disbirden patladi ve salya hc olmadi aglmadi bile sans eseri gordum disini. 4dis skintisz geldi. Atessiz aglmadan. Bide gce 11de uyuyo sabh 8de kalkmya basladi( hasta olmadan once tabi.) Istaha gelince ta keciboynuzu yada kolye acmisti istahini (gerci oda hasta olana kdr)
işte bi kaç kişide daha böyle gördüm faydasını görmüşler hep tesadüf olamaz heralde keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı acaba kolye yarar mı ki ya bunu da deneyip bişi çıkmazsa daa zaten hiçbişi denemem

bu arada kızlar ben yine hastalandım burnum tıkandı sesim gitti nezle gibiyim bıktım artık bu durumdan çocuk tam iyileşiyor yine bi hastalık geliyor eve :(

ah canım biraz daha sabır zor tabi ama en azından büyüdüklerinde bu anları unutup şükürlerimiz artacak eminim

hay allahım yeminle çocuk gibi bunlar ya inşallah doğum gününde umduğundan çok daha iyisiyle karşılaşırsın bide miranın da doğum günü 24 haziran :))

ay ne bilim umut fakirin ekmeği işte eşime söyledim akşam saçma fln dedi ama belki ağrısından uyumuyo bizim ki bi araştırayım

işte bi kaç kişide daha böyle gördüm faydasını görmüşler hep tesadüf olamaz heralde keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı acaba kolye yarar mı ki ya bunu da deneyip bişi çıkmazsa daa zaten hiçbişi denemem
bnada sacma geliyodu yorumlarin cogu olumuydu doktra sordm ters cevap beklerken kullananlar var memnunlar demezmi hemen aldm:)

anneler günü hediyelerinden bahsetmişsiniz eşleriniz çok nazik ,benim eşim her zaman ufak tefek hediyeler jestler yapar ancak anneler günü eş tarafından kutlanır mı diye yadırgıyormuş,oğlun büyüyünce fikir veririm şu an çok saçma diyor ,fazla üstelemedim zaten oğluma gıcığım var bi de babasıyla uğraşamazdım kaldıki anne olduğuma memnun değilim

Çok geçmiş olsun canım inşallah gözünde bi sıkıntı olmaz

Bi yerde okumuştum çocuk bişeye uzandığında filan hemen alıp eline vermeyin o bile yapamıyorum diye düşünüp sinirlenmesine sebep olabilir gibi bişeydi bi süre bırak kendi kendine düşsün kalksın kıraın dökaün filan zaten yardımcın vardı diye hatırlıyorum bakalım enerjisini o şekilde atsın

Anne olmak geröekten zormuş bazen bende çok bunalıyorum hepimiZin farklı farklı sorunları çok zorda hissediyosan kendini psikolajik destek de alabilrisn diye düşünüyorum

Bi de geçen betül dedesini tırmalamış adamın yanağı kanıyodu bizde böyle biley olmamıştı hiç tabi betülün turnakları da uzundu o olaydan sonra aala tırnaklarınınuzun bırakmıyorum he kestirmiyo dersen bende gece uykusuna dalınca kesiyorum

bu arada kızlar ben yine hastalandım burnum tıkandı sesim gitti nezle gibiyim bıktım artık bu durumdan çocuk tam iyileşiyor yine bi hastalık geliyor eve :KK43:
geçmiş olsun canım.. ben kışa girmeden boza içiyorum bağışıklık sistemini güçlendirdiği için eğer bulabilirsen ya da vefaya gidebilirsen git iç derim.. ayaklarının altına viks sürebilirsin ya da siyah turba bal koyup onu da içebilirsin.. inşallah geçer gider kuzuya da geçmez...

geçmiş olsun canım.. ben kışa girmeden boza içiyorum bağışıklık sistemini güçlendirdiği için eğer bulabilirsen ya da vefaya gidebilirsen git iç derim.. ayaklarının altına viks sürebilirsin ya da siyah turba bal koyup onu da içebilirsin.. inşallah geçer gider kuzuya da geçmez...
aa bozanın böyle bi faydası olduğunu bilmiyodum eşime söyliyim iş çıkışı alsın o zaman sağol canım inşallah geçmez bi kez daa hastalanmasın artık

aa bozanın böyle bi faydası olduğunu bilmiyodum eşime söyliyim iş çıkışı alsın o zaman sağol canım inşallah geçmez bi kez daa hastalanmasın artık
inşallah canım.. ben Elif Hira'ya bile verdim azıcık..

Boza’nın Faydaları
  • İçerdiği aktif mayalar sayesinde emziren annelerde süt yapımını artırır.
  • Nitrozamin gibi kanserojen maddelerin vücuttaki oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
  • İçerdiği aktif mayalar ve faydalı bakteriler sayesinde probiyotik etkisi vardır.
  • Gribal enfeksiyon gibi, birçok enfeksiyona karşı bünyeyi dirençli kılar, yararlı bakterilerle vücuttaki direncin güçlenmesini sağlar.
  • Zengin protein ve B vitamini içeriği nedeniyle enerji ihtiyacı fazla olan kişiler, gebeler ve sporculariçin çok faydalıdır.
  • Bozanın mayalanması sırasında oluşan laktik asit, hazmı kolaylaştırmada çok yardımcıdır.
  • İçerdiği laktik asit nedeniyle bağırsak florasını düzenleyici role sahiptir.
  • Mide bezlerinin faaliyetlerini olumlu yönde etkiler.
  • B kompleksi vitaminleri içerdiğinden beslenmede önemli role sahiptir.
  • Zihin açıcı ve sinirleri dinlendirici etkisi vardır.
  • Karbonhidrat ve proteinin yanı sıra birçok besin öğesini içerdiğinden besleyici özelliği nedeniyle “sıvı ekmek” olarak anılır.

Öyle ya çocuk resmen boşu boşuna üzülmüşüm. Bana çikolata almamasınada ayrı kızdım zaten.
Aynı gün doğmuşuz :))
Yazık yavrum yengeç burcu benim gibi inciğe boncuğa takan ağlak biri olmasa bari:))
Bu arada ayın haziran 24 doğumlu tanıdığım gördüğüm kim varsa benim gibi yemek yemeyi sevmez. Mirada öyle şaşırdım.

bnada sacma geliyodu yorumlarin cogu olumuydu doktra sordm ters cevap beklerken kullananlar var memnunlar demezmi hemen aldm:)
Biz henüz diş görmedik ama alıp kendime takasım geldi.
Uydurma diye düşünmüştüm hep. Bulursam alayım bari.
Nasıl bişey aldınız peki. Çocuk koparıp yutmasın:s

Biz henüz diş görmedik ama alıp kendime takasım geldi.
Uydurma diye düşünmüştüm hep. Bulursam alayım bari.
Nasıl bişey aldınız peki. Çocuk koparıp yutmasın:s
Anneler icinde var:)cok hafif cocuk farketmiyo bile onu ipi saglam

@minnakkartal bn instagram sofimayadan aldm buarada
bi bakayım oraya bende başka yerlerden alanları da gördüm hepsini incelicem
Öyle ya çocuk resmen boşu boşuna üzülmüşüm. Bana çikolata almamasınada ayrı kızdım zaten.
Aynı gün doğmuşuz :))
Yazık yavrum yengeç burcu benim gibi inciğe boncuğa takan ağlak biri olmasa bari:))
Bu arada ayın haziran 24 doğumlu tanıdığım gördüğüm kim varsa benim gibi yemek yemeyi sevmez. Mirada öyle şaşırdım.
annemde yengeç burcu o da çok duygusaldır bide alınır belli etmez içine atar bu arada ben hep söylüyorum 24 haziranda kesin bişi var diye demek ki doğruymuş :))

Anneler icinde var:)cok hafif cocuk farketmiyo bile onu ipi saglam
Araştırayım ben bunu:kk77:
bi bakayım oraya bende başka yerlerden alanları da gördüm hepsini incelicem
annemde yengeç burcu o da çok duygusaldır bide alınır belli etmez içine atar bu arada ben hep söylüyorum 24 haziranda kesin bişi var diye demek ki doğruymuş :))
Bende aynen öyleyim. Biriktiririm biriktiririm sonra fena patlarım:)) gökçeninde günü 24 ünde doluyodu 6 sında geldi sıpa. Eşimde yengeç burcu. İyi bari yırttık 3 yengeç bi evde çekilmezdi dedik:))

Kizlardogum gunu haxirliklari ne alemde?Dogumgunu icin neler laxim ben bir liste cikardim ama eksik var mi emin olamadim.Rica etsem sizlerde paylasir misiniz.Bu arada pembe kapakli pet sise yi nereden bulabilirum?

Aslında doğum günü için neler lazım kısmı kişiden kişiye değişir bence canım..
Ben mesela ikramları annemle teyzemle evde yapıcam ama doğum günü için süs ve konseptleri instagramda biyerden sipariş verdim..

Araştırayım ben bunu:kk77:
Bende aynen öyleyim. Biriktiririm biriktiririm sonra fena patlarım:)) gökçeninde günü 24 ünde doluyodu 6 sında geldi sıpa. Eşimde yengeç burcu. İyi bari yırttık 3 yengeç bi evde çekilmezdi dedik:))
Ben basak burcuyum esimyengec yengec erkegi evine bagli dort dortluk diyebilirm

Ben basak burcuyum esimyengec yengec erkegi evine bagli dort dortluk diyebilirm
Evet ikimiz için de evimiz ailemiz çocuğumuz herşeyden önce gelir.
Bekarken çorabını bile annesi ayağına getiren bi adamken, şindi sabah biraz daha erken kalkıp gömleğini kotunu ütüler öyle gider işe.ama işte daha 2 sene oldu evleneli. hemende çocuk olunca bişeyleri oturtmamız biraz zaman alacak..

Aslında doğum günü için neler lazım kısmı kişiden kişiye değişir bence canım..
Ben mesela ikramları annemle teyzemle evde yapıcam ama doğum günü için süs ve konseptleri instagramda biyerden sipariş verdim..
Canim ben de ikramlari evde yapacam.Senin onerfigin ssyfayi ekledim ama tam karar veremedim konsepte bir yas mi olsun prenses mi olsun diye.Birde fazla sus istemiyorum ama guzel de olsun istiyorum.Maliyeti ne kadar tuttu instigramdan verdigin malzemelerin?

Back
X