• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben de ikramlari evde yapacam.Senin onerfigin ssyfayi ekledim ama tam karar veremedim konsepte bir yas mi olsun prenses mi olsun diye.Birde fazla sus istemiyorum ama guzel de olsun istiyorum.Maliyeti ne kadar tuttu instigramdan verdigin malzemelerin?

Ben detaylı yapıyorum baya..Yani verdiğim siparişler çok..Ayrıca da konseptimize göre bir kaç süsleme daha alacağım dışarıdan..İnstagramdan verdiğim siparişler 475 tl tuttu :KK49: bu iş için kasımdan beri para biriktiriyorum ben,o derece hevesli ve heyecanlıyım..

Öyle ya çocuk resmen boşu boşuna üzülmüşüm. Bana çikolata almamasınada ayrı kızdım zaten.
Aynı gün doğmuşuz :))
Yazık yavrum yengeç burcu benim gibi inciğe boncuğa takan ağlak biri olmasa bari:))
Bu arada ayın haziran 24 doğumlu tanıdığım gördüğüm kim varsa benim gibi yemek yemeyi sevmez. Mirada öyle şaşırdım.

ben de yengec burcuyum canm:)esim boga oglan ikizler:))zamaninda dogsa yengec olckti sipa 1 ay erkn geldi:)

nsy5555 nsy5555 ben de netten yaptryorm 175 tl tuttu.pastasi kiyafeti falan toplam 300 civari tutar sanirm.
ben 70×100 afis
20 magnet ve diger ufak tefek suslemelerden aldm canm.ikramlikleri evde yapcm.1 seklinde kurabiye peynirli ve patatesli borek-cikolata toplari-pogaca-sarma yapcz insallah.son 16 gun:KK59:

Ben basak burcuyum esimyengec yengec erkegi evine bagli dort dortluk diyebilirm

benim eşimde başak burcu ve bir çok yakın arkadaşımda sevdiğim bi burçtur :KK68:
ben aslan burcuyum :KK59:

Ben terazi oğlan ikizler Allah'tan eşim Aslan burcu da evde karar mekanizması daha hızlı işler :) ben karar verene kadar genelde tren kaçmış oluyor da :))

Benim eşim de aslan demek aslan erkekleri hep benziyor:KK70:

ben de yengec burcuyum canm:)esim boga oglan ikizler:))zamaninda dogsa yengec olckti sipa 1 ay erkn geldi:)

Bende teraziyim bi terazi de kolay karar veremz olc bic tart cikar kiz yengec esim ikizler

Anaam aranızda en fena benim demekki ben akrep baba kız ikizler :KK76:

oğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum
Çok geçmiş olsun. İnş. gözünde sorun olmaz. Gerçekten çocuk bakmak çok zormuş çok fedakarlık gerektiyormuş. Yaşayınca çok daha iyi anladım.
Dün eşim geç geldi akşam 10 gibi. Ben adama trip atıcam baktım o benimle konuşmuyo. Kendine cips almış kola almış bana çikolata almadan gelmez normalde markete uğradığında banaçikolata almadan gelmez almamış. Duşa girdi kola doldurdu kendine cipsi aldı tv karşına oturdu. Deli oldum. Kafasından aşağı kolayı dökesim geldi. Hayırdır sen niye konuşöuyosun benle dedim. Ya bırak falan dedi. Meğer pazar günü çocuğun uykusu gelmişti. Ben uyku tulumunu giydirirken baya ağlıyodu. Bu da bana bağırmıştı bırak önce emzir sonra giydir diye. Bende bağırdım tabi o zaman bi daha mı ağlatıyım diye. Sonra pek konuşmadık annem vardı zaten. Ben anneler günün kutlu olsun demedi diye kötü oldum durgunlaştıö haliyle. Bu da sanmış ki biz bağrıştık diye küstüm. Küstüm diye kutlamamış. Ertesi gün annemi gara bıraktıktan sonra yemeğe götürcekmiş ben küstüm diye bişey dememiş.
Kızdım bende çocuk doğduğundan beti milyon kere ağladığı için tartıştık hiç küsmedim buna mı küscem. İlk anneler günümdü. Tüm hevesimi kursağımda bıraktın. Affetmicem seni dedim. Küs bile olsan söyleyebilirdin kanlı bıçaklımıydık dedim. Şu saçma sapan şey yüzünden günümü berbat etti uyuz.
Haziranın 24 ünde doğum günüm var görcez bakalım beni nasıl düşünüyomuş.
Bence bu olaydan sonra eşin kesin doğumgününü en güzel şekilde kutlar diye düşünüyorum. Ama yinede küs olmuş olsan bile teklifini yapmalıydı gidip gitmemek senin kararındı.

Öyle ya çocuk resmen boşu boşuna üzülmüşüm. Bana çikolata almamasınada ayrı kızdım zaten.
Aynı gün doğmuşuz :))
Yazık yavrum yengeç burcu benim gibi inciğe boncuğa takan ağlak biri olmasa bari:))
Bu arada ayın haziran 24 doğumlu tanıdığım gördüğüm kim varsa benim gibi yemek yemeyi sevmez. Mirada öyle şaşırdım.
gökçede 24 hazirazn :)

Sinirlerim tavan yaptı resmen su aritma cihazının filtrelerini bir ay önce değiştirdik servise ama su asitliydi berrak değildi tadida önceki gibi değildi servisi aradık perşembeden anca gelebildiler ana filtrenin içinde kireç birikmiş o yüzden öyleymiş ki bir ay önce ana filtreyi de değiştirmişlerdi neyse gittiler Eceyi uyuttum mutfağa bir girdim her yer su içinde mutfak halısı sırılsıklam bir ton iş çıktı temizledim oraları halıyı kaldiramadim islaninca ağırlaşmış bir kismi masanın altında boynum tutulmuş vaziyette zaten aradım 45 dk kadar geliyoruz dediler bir saat oldu bekliyorum sabir sabir

Oğlum evde huzursuzdu gece de yatmadı yatağımıza aldım bizi de uyutmadı. Sabah yemek de yemedi ben de sofra örtüsünü aldım parka gittim çimlere serdim, bizimki çocuklara güvercinlere aval aval bakınırken yedirdim bissürü şey :) sonra yürüttüm baya. Oğlumun içine mi doğdu ne dedededede diyip dururken babam aradı, bizim taraflarda işi varmış, parktayyız diyince geldi ve oğlum babamı görünce coştu :))) Park'ta eğlendik sonra yemeğe gittik güzel eğlenceli bi gün oldu :)

Sinirlerim tavan yaptı resmen su aritma cihazının filtrelerini bir ay önce değiştirdik servise ama su asitliydi berrak değildi tadida önceki gibi değildi servisi aradık perşembeden anca gelebildiler ana filtrenin içinde kireç birikmiş o yüzden öyleymiş ki bir ay önce ana filtreyi de değiştirmişlerdi neyse gittiler Eceyi uyuttum mutfağa bir girdim her yer su içinde mutfak halısı sırılsıklam bir ton iş çıktı temizledim oraları halıyı kaldiramadim islaninca ağırlaşmış bir kismi masanın altında boynum tutulmuş vaziyette zaten aradım 45 dk kadar geliyoruz dediler bir saat oldu bekliyorum sabir sabir
hay Allah ya kötü olmuş bi sürü de iş çıkarmışlar başına bir an önce gelseler bari sende halıyı fln boşver canım zaten tutulmuşsun daa kötü olma eşin gelince hallerdersiniz bi şekilde

Oğlum evde huzursuzdu gece de yatmadı yatağımıza aldım bizi de uyutmadı. Sabah yemek de yemedi ben de sofra örtüsünü aldım parka gittim çimlere serdim, bizimki çocuklara güvercinlere aval aval bakınırken yedirdim bissürü şey :) sonra yürüttüm baya. Oğlumun içine mi doğdu ne dedededede diyip dururken babam aradı, bizim taraflarda işi varmış, parktayyız diyince geldi ve oğlum babamı görünce coştu :))) Park'ta eğlendik sonra yemeğe gittik güzel eğlenceli bi gün oldu :)
ohh ne kadar güzel olmuş yahu hem yemiş hem dedeye doymuş daa ne olsun fotolarda da gördük pek mutlu azad bey maşallah

Back
X