2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm dis jeli kullaniyomusun bizimde ayni sekilde ustler geliyo biri yarilmis oburude cikti cikcak ozellikle uykuya gecerken cok zorlaniyo dis jeli surunce daha cabuk daliyo sabahta simdide ayni seyi yapti uyutamadim biturlu gizlerini ovusturuyo falan surdum jel 5 dk gecmeden uyudu rahatlatiyo sanirim gunduz pek probl yok ama sogan elma falan verdim onlari surttu kemirdi biraz faydasi olmustur belki

Sinirlerim tavan yaptı resmen su aritma cihazının filtrelerini bir ay önce değiştirdik servise ama su asitliydi berrak değildi tadida önceki gibi değildi servisi aradık perşembeden anca gelebildiler ana filtrenin içinde kireç birikmiş o yüzden öyleymiş ki bir ay önce ana filtreyi de değiştirmişlerdi neyse gittiler Eceyi uyuttum mutfağa bir girdim her yer su içinde mutfak halısı sırılsıklam bir ton iş çıktı temizledim oraları halıyı kaldiramadim islaninca ağırlaşmış bir kismi masanın altında boynum tutulmuş vaziyette zaten aradım 45 dk kadar geliyoruz dediler bir saat oldu bekliyorum sabir sabir
Ay ne sinir bi durum. Bende yeni evliydim izmirden izmite annemlere gelmiştim bikaç hafta kaldım. Eve bi girdik ev resmen ölü gibi kokuyor. Meğer elektrik arıza vermiş ve artık kaç gün ev elektiriksiz kaldıysa buzluktaki etler çözülmüş. Günlerce içindekileri yıkadım. Kokusu çıksın diye buzdolabına koymadığım şey kalmadı. En son atmayı bile düşündük. Neyseki sonunda kokuyu çıkarmayı başardım.

Bizde de ben oğlak eşim terazi oğlum ikizler. Üçümüzde burçumuzun özelliklerini dibine kadar taşıyoruz :)

Ay ne sinir bi durum. Bende yeni evliydim izmirden izmite annemlere gelmiştim bikaç hafta kaldım. Eve bi girdik ev resmen ölü gibi kokuyor. Meğer elektrik arıza vermiş ve artık kaç gün ev elektiriksiz kaldıysa buzluktaki etler çözülmüş. Günlerce içindekileri yıkadım. Kokusu çıksın diye buzdolabına koymadığım şey kalmadı. En son atmayı bile düşündük. Neyseki sonunda kokuyu çıkarmayı başardım.
Ay kötü olmuş canim bu adamlar gitti ama hâlâ su akıyor siliyorum tekrar göl gibi oldu yerler:(

@kmltm dis jeli kullaniyomusun bizimde ayni sekilde ustler geliyo biri yarilmis oburude cikti cikcak ozellikle uykuya gecerken cok zorlaniyo dis jeli surunce daha cabuk daliyo sabahta simdide ayni seyi yapti uyutamadim biturlu gizlerini ovusturuyo falan surdum jel 5 dk gecmeden uyudu rahatlatiyo sanirim gunduz pek probl yok ama sogan elma falan verdim onlari surttu kemirdi biraz faydasi olmustur belki

Var da aklima gelmdi cnm dun aksam calpol verdm cok aglyodu sureym smdi saol:)kafa birakmadi ki bende

Var da aklima gelmdi cnm dun aksam calpol verdm cok aglyodu sureym smdi saol:)kafa birakmadi ki bende
Bende sürdüm yarım saat önce istemeye istemeye :/ ama bi değişiklik olmadı. 5. Diş geliyor gibi bir haftaya kalmaz çıkar sanırım ama Gökçe çok huysuz. Sürekli ağlıyo :(

Oturup ağlamak istiyorum hâlâ su akıyor siliyorum tekrar tekrar servisi aradım bizim hatamiz ozur dileriz yarin sabah gelip parçayı takalim elimizde yoktu geçici yaptık dedi vanayi kapatın dedi kapattim ama hâlâ su doluyor mutfak girip yemek bile yapamadim mutfakta kapı yok Ece uyumadi mutfağa giriyor eşime dedim dışarıdan halledelim yemek isini salonun kapısını kapattim oturuyorum öyle Eceyle:(

Oturup ağlamak istiyorum hâlâ su akıyor siliyorum tekrar tekrar servisi aradım bizim hatamiz ozur dileriz yarin sabah gelip parçayı takalim elimizde yoktu geçici yaptık dedi vanayi kapatın dedi kapattim ama hâlâ su doluyor mutfak girip yemek bile yapamadim mutfakta kapı yok Ece uyumadi mutfağa giriyor eşime dedim dışarıdan halledelim yemek isini salonun kapısını kapattim oturuyorum öyle Eceyle:KK43:
cemkirmedinmi yarin sabah olmaz bugun halletceksiniz diye parca yoksa eski haline getirsin hayret bisey

cemkirmedinmi yarin sabah olmaz bugun halletceksiniz diye parca yoksa eski haline getirsin hayret bisey
Biraz soylendim ama adam alttan alınca çok ustelemedim yok canim kimse işini düzgün yapmıyor hata bir ay önceden geliyor bir daha aritmami asla kimseye de tavsiye etmiycem dünyanın parasını verip aliyorsun 6 ayda bir filtre değişimi diyorlar 80 lira 3 senede bir ana filtre değişimi 120 lira biz bir ay önce ikisini bir yaptırdık sonuç ortada bu kadar para verdikten sonra en kaliteli suyu alıp icerdik daha iyi

Kızlar eşimin yetişmedi dediği hediye buymuş fotopraf albümü yaptırmış kitap hibi 20 ye yakın resimle yapmışlar sadece betülün değil bizim betülden önceki bi resmimizi filan koydurmuş bi de anlatmıştım ya bi defter var yazıyoruz bileyker diye oraya betülün elini öizmiştim güç bela onu da koymuşlar çok hoşuma gitti
İstanbulda bi yere yaptırmış

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 77
Oğlum evde huzursuzdu gece de yatmadı yatağımıza aldım bizi de uyutmadı. Sabah yemek de yemedi ben de sofra örtüsünü aldım parka gittim çimlere serdim, bizimki çocuklara güvercinlere aval aval bakınırken yedirdim bissürü şey :) sonra yürüttüm baya. Oğlumun içine mi doğdu ne dedededede diyip dururken babam aradı, bizim taraflarda işi varmış, parktayyız diyince geldi ve oğlum babamı görünce coştu :))) Park'ta eğlendik sonra yemeğe gittik güzel eğlenceli bi gün oldu :)

İnstagramda gördüm canım çok eğlenmişsiniz

Gardrop temizliği yapmaya çalışıyorum iki gündür bitecek gibi değil arkadaş ne almışım ne doldurmuşum zamanında evim mağaza gibi. 3 büyük poşet dağıttın kalanlar hala bitmedi. Garibim eşimin de toplasan iki çekmecelik kıyafeti var onları eskitir gider bi daha alır ama ben canavar gibi doldurmuşum hepsi de yepyeni :/

Bende ayırdım arkadaşımın eşi götürdü hayır çarşısı gibi bi yer varmış oraya götürecek arkadaşıma demişki evde başka eşyaları kaldı mı
O dereceydi yani :KK53:

Bende inşallah yatak odasının şeklini bir değiştireyim başlıcam temizliğine. Annemle sağolsun mutfağı baştan aşağı bal dök yala yaptım. Birde ben fırını sık sık çekip yanlarını silemediğim için hep yağlı yağlı duruyodu. Uzun süre geçincede silmesi zor oluyodu. Annemle yanlarını streç filmle kapladık:KK70: ara ara çıkarır atar yenisini yaparım nasılsa görünmüyo çok hoşuma gitti:KK70:

İyi fikirmiş bende mi yapsam ne

İnstagramda gördüm canım çok eğlenmişsiniz

Bende ayırdım arkadaşımın eşi götürdü hayır çarşısı gibi bi yer varmış oraya götürecek arkadaşıma demişki evde başka eşyaları kaldı mı
O dereceydi yani :KK53:

İyi fikirmiş bende mi yapsam ne
Tavsiye ederim. Ben ilk başta ocağın üstünde ki cama yapmıştım. Annem madem öyle alt taraflarada yap dedi. Yaptık gerçekten de çok pratik olacak artık temizlemesi. Yoksa çıkarmak için bir sürü yağ çözücü cif dökmem gerekiyo. Ovala falan. Hiç uğraşmıcam. görünmeyen yerleri 5 dkda streçle bitti:KK53:

Kızlar eşimin yetişmedi dediği hediye buymuş fotopraf albümü yaptırmış kitap hibi 20 ye yakın resimle yapmışlar sadece betülün değil bizim betülden önceki bi resmimizi filan koydurmuş bi de anlatmıştım ya bi defter var yazıyoruz bileyker diye oraya betülün elini öizmiştim güç bela onu da koymuşlar çok hoşuma gitti
İstanbulda bi yere yaptırmış
Çok güzel bir hediye canım çok beğendim

Back
X