2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Areni kaciramam ikinci cocugu yapsam mi neanneler gununde bana huni alirsnz artik

Aynen ben de oyleym canm hicbiseyle oyalanmiyo bacaklarima yapisip agliyo

bana da siparis verdgm siteden taslak gonderdiler cok begendm.kalip ve seker hamurlari da geldi heyecanliym valla

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.

Surpriz yapck bence umutmus gbi davraniyo:)

@kmltm ye Katılıyorum bence unutmuş numarası yapıyor :)

Numaradır, akşama sürpriz var

Süpeer :)
gorucez bakalım numaramı yoksa odunluktanmi:) yarım saate gelir.

Ben de evde yapcm canm.ilk olunca özeniyo insan iste.hazir susler var zaten al susle evi bi de pasta tamamdir:)

Tesekkur ederiz teyzeler gelince gorcz bakalm umarim fotograftaki kadar guzel olur:)@aysegul taslak olsa atardm sana benziyo sipalar:))

Eşim geldi hadi neyse dilimden birazda olsa kurtuldu:) pasta almış bunada şükür tamamen unuttu sanmıştım. One posetteki diyorum yıldönümü pastamiz kesin unuttum sandın kendi kendine kızdin aksama kadar bana dimi diyo.nasılda biliyo ama çoğu zaman işine gelmiyo.neyse bugünü kurtardı:))

Ben doğumgününü yapmıycam sadece foto için pasta hazırlıycam. Bi daha o kadar insanı eve dolduramam valla temizlemekten canım çıktı ayrıca 16 Haziran bizim birlikteliğimizin de yıldönümü çifte kutlama olacağı için çekirdek ailemle yemeğe gitmek daha temiz ve daha keyifli benim için ama Süperman pasta ve fotolarımızı göreceksiniz :) oğluma da bir yaş anısı olur. Zaten önümüzdeki yıldan itibaren kreş vs arkadaşlarıyla kutlamayı düşünüyorum .

BU GRUP BAYA AKTİF SANIRIM Bİ ÇOK GRUBA YAZDIM AMA Bİ KAÇ KONUŞMADAN SONRA KESİLDİ CVP YAZAN OLMADI SİZ BAYA PAYLAŞIMDASINIZ NE GÜZEL
Doğumun hangi ayda olacak canım. Bizim burda paylasimlarimiz hiç bitmez arada uğra sende. .geleceğini görürsün bizde:)))

Nice senelere canim unutmamis bak ne guzel:)

Krese verckmisin onumuzdeki sene?

Aay bayıldım süper emreye ayrıca bayıldım çoook güzel

Tesekkurler teyzesi:)fotolarda cok masum duruyo cook:)

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.
Alıntıyı daha önce yapmıştım simdi gördüm esin pasta almış unutmamış canim bayılırlar insani delirtmeyi benimki de aynısını yapıyor ama hiç unutmadı neyse ki cocuklarinla ve esinle birlikte nice güzel senelere canim
çok güzel canim maşallah emreye bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…