- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Ben çok şükür şanslı annelerdenim. Aren beni pek üzmüyo genel anlamda sakin bi çocuktur buluştuğum kızlar görmüşlerdir :) bizim en büyük sorunumuz yemegi pütürlü yiyememesi ve hala ortamızda yatması. Bu ikisini de aşarsak ikinci çocuğu yapabilirim :)
Bu arada @Akaibu kızına bayıldım @kmltm nin doğacak ikinci çocuğuna düşünüyordm areni ama kızını görünce vazgeçtim :)
Az önce Eceyle enginar dolması yaptım mahvetti beni bacaklarima yapışıp ağlıyor ellerim yağlı eline meyve verdim oyuncak verdim yok oğlum aşağıya indi inme oyala dedim duramadi gitti kan ter içinde kaldım yapana kadar simdi emiyor uyudu neredeyse
Bugün doğum günümüz için verdiğim siparişler haricinde ekstra süslemeleri ve almak istediğim diğer malzemeleride aldımsipariş verdiklerimde gelince süper olucak,hepsi tamamlanacak..Geriye bitek doğum günü sabahı gidip helyumla şişirttireceğim balonlar ve o güne yapacağımız ikram hazırlıkları kalıcak..
Yaaa ben çok heyecanlıyım..
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.
super olmus ismi degistir bana yolla umut sansinlarNasl teyzoslar
bende onu diyecektim :) kabız olduğunda verdim bende. Ellerim mosmor oldu. Yıkayınca geçmedi de. Çamaşır suyu ile lavabo ovalayınca geçti.Ben dun aldim verdim elimde yemedi mam sandalyesinde onune koydum iste yaladi etti ucunda azcik aldi ama eli yuzu mosmor etti
Süper :)Nasl teyzoslar
@kmltm ye Katılıyorum bence unutmuş numarası yapıyor :)Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.
Numaradır, akşama sürpriz varBugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.
Süpeer :)Nasl teyzoslar
Areni kaciramam ikinci cocugu yapsam mi neanneler gununde bana huni alirsnz artik
Aynen ben de oyleym canm hicbiseyle oyalanmiyo bacaklarima yapisip agliyo
bana da siparis verdgm siteden taslak gonderdiler cok begendm.kalip ve seker hamurlari da geldi heyecanliym valla
Surpriz yapck bence umutmus gbi davraniyo:)
@kmltm ye Katılıyorum bence unutmuş numarası yapıyor :)
gorucez bakalım numaramı yoksa odunluktanmi:) yarım saate gelir.Numaradır, akşama sürpriz var
Süpeer :)
çok güzel olmuş çok beğendim.Emre fotoğrafta gene çok tatlı herzamanki gibi.Nasl teyzoslar
benimde icime sinmedi yapcam dogumgunu haftaya gidip dolascam bakalim neler var esim evde yapariz kendi aramizda dedi o bile 15 kisi olcak yine hazirlik lazim zaten pastayi her halukarda yapcaz en iyisi yapayim herseyini tam tekmil yaptim o eksik kalmasin
Nasl teyzoslar
Doğumun hangi ayda olacak canım. Bizim burda paylasimlarimiz hiç bitmez arada uğra sende. .geleceğini görürsün bizde:)))BU GRUP BAYA AKTİF SANIRIM Bİ ÇOK GRUBA YAZDIM AMA Bİ KAÇ KONUŞMADAN SONRA KESİLDİ CVP YAZAN OLMADI SİZ BAYA PAYLAŞIMDASINIZ NE GÜZEL
Eşim geldi hadi neyse dilimden birazda olsa kurtuldu:) pasta almış bunada şükür tamamen unuttu sanmıştım. One posetteki diyorum yıldönümü pastamiz kesin unuttum sandın kendi kendine kızdin aksama kadar bana dimi diyo.nasılda biliyo ama çoğu zaman işine gelmiyo.neyse bugünü kurtardı:))
Ben doğumgününü yapmıycam sadece foto için pasta hazırlıycam. Bi daha o kadar insanı eve dolduramam valla temizlemekten canım çıktıayrıca 16 Haziran bizim birlikteliğimizin de yıldönümü çifte kutlama olacağı için çekirdek ailemle yemeğe gitmek daha temiz ve daha keyifli benim için ama Süperman pasta ve fotolarımızı göreceksiniz :) oğluma da bir yaş anısı olur. Zaten önümüzdeki yıldan itibaren kreş vs arkadaşlarıyla kutlamayı düşünüyorum .
Aay bayıldım süper emreye ayrıca bayıldım çoook güzel
Sağol canimcim Teşekkürler.Nice senelere canim unutmamis bak ne guzel:)
Krese verckmisin onumuzdeki sene?
Tesekkurler teyzesi:)fotolarda cok masum duruyo cook:)
Alıntıyı daha önce yapmıştım simdi gördüm esin pasta almış unutmamış canim bayılırlar insani delirtmeyi benimki de aynısını yapıyor ama hiç unutmadı neyse ki cocuklarinla ve esinle birlikte nice güzel senelere canimBugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.
çok güzel canim maşallah emreye bayildimNasl teyzoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?