2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım unutmadigini görmek sevindirdi. Akşama kadar kızdım ama günün sonu güzel bitti.

Oh Yarasın bal olsun ecosuma.

Kizlar ben bugun kizima cevizici verdin 1 tane cevizicini havanda ezdim yodurtla verdim siz veriyo musunuz ne kadar olcu veriyonuz

Kizlar ben bugun kizima cevizici verdin 1 tane cevizicini havanda ezdim yodurtla verdim siz veriyo musunuz ne kadar olcu veriyonuz
Ben 6. Ayda fındıkla başladım. 8. Ayda da cevize başladım. Robottan geçiriyorum. 1 tatlı kaşığı kadar ekliyorum her kahvaltısına. Bi gün kaju bi gün fındık bi gün ceviz veriyorum

Oek yakışıklı maşallah:)

Kesinlikle vericem yoksa o da ben de perişan oluruz.

Bayıldım çok güzel Emre'de her zamanki gibi çok tatlı
Yıldönümünüz kutlu olsun canım şükür ki bi kaza olmamış :))

Oh afiyet olsun yarasın ececiğime

A Apriori ise baslycakmsn sen canm?ben buyuk ihtimalle eve alcm bakiciyi eylulde baslarsam
Yok canım iki yaşa kadar ben bakıcam tabi delirmezsem. O zamana kadar yine evden home office yürütücem işleri zaten az ve öz dosya alıyorum. Iki yaştan sonra yine açarım tükkanımı

Kızlar merhabalar çocuklarımıza sakinlik diliyorum bende gecen hafta ayağımı incittim ağrım var gece uyuyamıyırum oğlum yüzünden dr dan nefret ettım gıtmedım dr a bekliyırum gecsin diye
Çok geçmiş olsun. Benim de yıllar önce olmuştu annem hamur yapmıştı çok da iyi gelmişti.

Diyet yapan hanimlar nasil yapiyosunuz bende kilo vermek istiyorum artık
Ben kahvaltıdan yarımsaat önce ılıksuyla limon içiyorum. Resmen herşeyin kalorisine bakarak yiyorum. Cips kola bu tarz şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. Ve tabiki düzenli spor yapıyor o meşhur altın otumu içiyorum..
valla elini çabuk tut. Oğlum senin doğmamış kızını bekleyeyim derken yaşlanıp gidecek:)
çoook tatlısın sen ya maşallah. Emreyi görünce içim açılıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…