Oek yakışıklı maşallah:)Nasl teyzoslar
Sağol canım unutmadigini görmek sevindirdi. Akşama kadar kızdım ama günün sonu güzel bitti.Alıntıyı daha önce yapmıştım simdi gördüm esin pasta almış unutmamış canim bayılırlar insani delirtmeyi benimki de aynısını yapıyor ama hiç unutmadı neyse ki cocuklarinla ve esinle birlikte nice güzel senelere canim
çok güzel canim maşallah emreye bayildim
Oh Yarasın bal olsun ecosuma.Kızlar bugün enginar dolması yaptım zorla yanina birşey yapamadim Eceye gore de birşey yoktu bende enginarin pilav kısımlarını bir tabağa ayirdim içinde bol taze soğan ve dere otu vardı yoğurtla karıştırıp kızıma yedirdim kocaman bir tabak yedi iyi de oldu:))
Kesinlikle vericem yoksa o da ben de perişan oluruz.Nice senelere canim unutmamis bak ne guzel:)
Krese verckmisin onumuzdeki sene?
Tesekkurler teyzesi:)fotolarda cok masum duruyo cook:)
Teşekkür ederiz teyzesiOh Yarasın bal olsun ecosuma.
azadın omlet pek meşhur oldu :))Kizlar bana bi Omlet tarifi yazmanıza bi ara apriori yazmsti azad icin yaptığını yogurt fln vardi sanki icinde ?
Ben 6. Ayda fındıkla başladım. 8. Ayda da cevize başladım. Robottan geçiriyorum. 1 tatlı kaşığı kadar ekliyorum her kahvaltısına. Bi gün kaju bi gün fındık bi gün ceviz veriyorumKizlar ben bugun kizima cevizici verdin 1 tane cevizicini havanda ezdim yodurtla verdim siz veriyo musunuz ne kadar olcu veriyonuz
Alıntıyı daha önce yapmıştım simdi gördüm esin pasta almış unutmamış canim bayılırlar insani delirtmeyi benimki de aynısını yapıyor ama hiç unutmadı neyse ki cocuklarinla ve esinle birlikte nice güzel senelere canim
çok güzel canim maşallah emreye bayildim
Oek yakışıklı maşallah:)
Kesinlikle vericem yoksa o da ben de perişan oluruz.
Yogurda mi katiyosun nasil veriyosun senBen 6. Ayda fındıkla başladım. 8. Ayda da cevize başladım. Robottan geçiriyorum. 1 tatlı kaşığı kadar ekliyorum her kahvaltısına. Bi gün kaju bi gün fındık bi gün ceviz veriyorum
Bayıldım çok güzel Emre'de her zamanki gibi çok tatlıNasl teyzoslar
Yıldönümünüz kutlu olsun canım şükür ki bi kaza olmamış :))Eşim geldi hadi neyse dilimden birazda olsa kurtuldu:) pasta almış bunada şükür tamamen unuttu sanmıştım. One posetteki diyorum yıldönümü pastamiz kesin unuttum sandın kendi kendine kızdin aksama kadar bana dimi diyo.nasılda biliyo ama çoğu zaman işine gelmiyo.neyse bugünü kurtardı:))
Oh afiyet olsun yarasın ececiğimeKızlar bugün enginar dolması yaptım zorla yanina birşey yapamadim Eceye gore de birşey yoktu bende enginarin pilav kısımlarını bir tabağa ayirdim içinde bol taze soğan ve dere otu vardı yoğurtla karıştırıp kızıma yedirdim kocaman bir tabak yedi iyi de oldu:))
Teşekkür ederiz canimcim:)Bayıldım çok güzel Emre'de her zamanki gibi çok tatlı
Yıldönümünüz kutlu olsun canım şükür ki bi kaza olmamış :))
Oh afiyet olsun yarasın ececiğime
Bayıldım çok güzel Emre'de her zamanki gibi çok tatlı
Yıldönümünüz kutlu olsun canım şükür ki bi kaza olmamış :))
Oh afiyet olsun yarasın ececiğime
Yok canım iki yaşa kadar ben bakıcam tabi delirmezsem. O zamana kadar yine evden home office yürütücem işleri zaten az ve öz dosya alıyorum. Iki yaştan sonra yine açarım tükkanımı
Çok geçmiş olsun. Benim de yıllar önce olmuştu annem hamur yapmıştı çok da iyi gelmişti.Kızlar merhabalar çocuklarımıza sakinlik diliyorum bende gecen hafta ayağımı incittim ağrım var gece uyuyamıyırum oğlum yüzünden dr dan nefret ettım gıtmedım dr a bekliyırum gecsin diye
Ben kahvaltıdan yarımsaat önce ılıksuyla limon içiyorum. Resmen herşeyin kalorisine bakarak yiyorum. Cips kola bu tarz şeyleri tüketmemeye çalışıyorum. Ve tabiki düzenli spor yapıyor o meşhur altın otumu içiyorum..Diyet yapan hanimlar nasil yapiyosunuz bende kilo vermek istiyorum artık
valla elini çabuk tut. Oğlum senin doğmamış kızını bekleyeyim derken yaşlanıp gidecek:)Areni kaciramam ikinci cocugu yapsam mi neanneler gununde bana huni alirsnz artik
Aynen ben de oyleym canm hicbiseyle oyalanmiyo bacaklarima yapisip agliyo
bana da siparis verdgm siteden taslak gonderdiler cok begendm.kalip ve seker hamurlari da geldi heyecanliym valla
Surpriz yapck bence umutmus gbi davraniyo:)
çoook tatlısın sen ya maşallah. Emreyi görünce içim açılıyo :)Nasl teyzoslar
Kahvaltısını karıştırarak muhallebi gibi yediriyorum ben onun içine döküyorum.Yogurda mi katiyosun nasil veriyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?