2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok canım iki yaşa kadar ben bakıcam tabi delirmezsem. O zamana kadar yine evden home office yürütücem işleri zaten az ve öz dosya alıyorum. Iki yaştan sonra yine açarım tükkanımı

Ben de dusunuyorm onu.acsba iki yasina kadar calismayp kendim mi baksam izin hakkm var nasl olsa:)

Tesekkurler canim:)

Oglusum yataktan dustu biraz once kizlar.cok hareketli uyuyo ben de uyuyodm zaten nasl dustu anlamadm bile.aglama sesine uyandm kafasi kizarmis hafif agladi ama susup uyudu yine.yavrum aglarken bile uyuyoduAllah tan yatagmz yuksek degl de cok acimadi sanrm.bu ikinci yatak vakamiz.yer yatagi yapcm en sonunda o olck

Gunaydın herkese hastalıktan sonra oğlum sabah 7 gıbı gune başlar oldu en son bende 14 yıl önce bu saatlerde uyanmıştım alışkanlıklarımızıda değiştiriyor bu bücürler çocuklar hasta olmadığı zamanlarda genelde toplam kaç saat uyuyolar bız gunduz tek uykuya gectık

Ah cnm gecmiş olsun ben de 2 kez yataktan düşürdüm gecede bacağından yakaladım son anda kabus gıbıydı yerlere hurçlu yorganları serdim önlem amaçlı yer yatağı bende düşündüm

D delimavi35 ben de yarim ceviz rendeliyorm kahvaltisina.unutursam da meyvesine ekliyorm.1 cay kasigi kadar oluyodur sanrm.haftada 5 gun falan veriyorm mutlaka arada unuttugm oluyo:)
Ben cevızı rendeleyıp cam kavanozda dolapta bekletıyorum kahvaltısına 1 cay kaşığı ilave edıyorum hergun uğraşamam rondo rende böyle daha pratık oluyo

Herkese gunaydinlar bzmki 6.30 da gune basladi resmen gece de bilmyrm kac kez kalktık sinir harbi yasyrm
bizim kızda iki gündür öyle ben giderken uyanık oluyo 9 a kadar fln da uyumuyomuş geceler de aynı inşallah en kısa sürede düzene girer uykular işe resmen bitik halde geliyorum
geçmiş olsun canım bizimkide gece uyanmış babasının üstünden sarkıyodu Allahtan bende hemen uyandım yatağın içinde fır dönüyo en son sabaha karşı ikimizin arasında yan yatmış

@yaz yagmuru cnm afıyet olsun ege bölgesınde sebze yemeklerı daha çok biliniyo sanırım sende becerıklısın kaç yaşına kadar engınar kerevızı bazen halada karıştırıyorum oğluma yaparak kerevızı öğrendim diyebılırım bursa da zeytınyağlı çok yapılır aksıne et düşkünüyüm etobur denebilir

günaydın kızlar cumartesi için bi arkadaşımla plan yapmıştık onunda yaşında bi kızı var açık hava bi yerlere gideriz falan demiştik benim hastalık düzeliyor gibi ama yine de tedirginim bugün arayıp söylesem mi gelememe ihtimalim var diye aslında çokda gitmek istiyorum ama

Kizlar bana bi Omlet tarifi yazmanıza bi ara apriori yazmsti azad icin yaptığını yogurt fln vardi sanki icinde ?
Bende dün patatesi rendeleyıp tereyağlı pişirip küçük bir domates rendeledim yumurta kırdım guzel oldu ilk defa yedığı için biraz garipsedı ben yedım deneyebilirsin

Ne guzel plan yapmışsın cnm hastalığın ilerler dıye mi iptal etmek istıyorsun eğer iyiysen sadece 1 gunun var inşş daha da düzelirsın

Benim eşimde yemek yol diye söylenmez kesinlikle ama Gökçe uyanınca o kalkmaz ben kalkarım o uyur yarım saat 45 dk daha :) ama akşam ben erken yatarken o 11.30 gibi mamasını içirip uyur.
Ne guzel paylaşım yapmışsınız tabı çalıştığın için müşterek olmalıydı zaten ama çalışıp yardımcı olmayan eşlerde var

Ne guzel plan yapmışsın cnm hastalığın ilerler dıye mi iptal etmek istıyorsun eğer iyiysen sadece 1 gunun var inşş daha da düzelirsın
kendimi iyi hissediyorum ama şimdi onunda bebeği var bulaşır falan diye endişelenmedim yoksa havada güzelmiş hiç iptal etmek istemiyorum

Kızlar bu sabahın menüsü peynirli menemendi :) afiyetle hepsinini yedi. Bu oğlan yumuşak yiyecekleri yiyor anladım. Yumurtayı haşlanmış, yağda kavrulmuş yemiyor. Yumuşak omlet ya da menemen bundan sonraki kahvaltılıklarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…