- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Ben çok şükür şanslı annelerdenim. Aren beni pek üzmüyo genel anlamda sakin bi çocuktur buluştuğum kızlar görmüşlerdir :) bizim en büyük sorunumuz yemegi pütürlü yiyememesi ve hala ortamızda yatması. Bu ikisini de aşarsak ikinci çocuğu yapabilirim :)
Bu arada @Akaibu kızına bayıldım @kmltm nin doğacak ikinci çocuğuna düşünüyordm areni ama kızını görünce vazgeçtim :)
Areni kaciramam ikinci cocugu yapsam mi ne

Az önce Eceyle enginar dolması yaptım mahvetti beni bacaklarima yapışıp ağlıyor ellerim yağlı eline meyve verdim oyuncak verdim yok oğlum aşağıya indi inme oyala dedim duramadi gitti kan ter içinde kaldım yapana kadar simdi emiyor uyudu neredeyse
Aynen ben de oyleym canm hicbiseyle oyalanmiyo bacaklarima yapisip agliyo

Bugün doğum günümüz için verdiğim siparişler haricinde ekstra süslemeleri ve almak istediğim diğer malzemeleride aldımsipariş verdiklerimde gelince süper olucak,hepsi tamamlanacak..Geriye bitek doğum günü sabahı gidip helyumla şişirttireceğim balonlar ve o güne yapacağımız ikram hazırlıkları kalıcak..
Yaaa ben çok heyecanlıyım..
bana da siparis verdgm siteden taslak gonderdiler cok begendm.kalip ve seker hamurlari da geldi heyecanliym valla

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama esimden tık yok. Her gün evi arayip soran adam bugün onu bile yapmadı. Hakikaten odun bu adam yaa.
Surpriz yapck bence umutmus gbi davraniyo:)