Afiyet olsun azada. Menemen güzel fikir sahi. Denicem bendeKızlar bu sabahın menüsü peynirli menemendi :) afiyetle hepsinini yedi. Bu oğlan yumuşak yiyecekleri yiyor anladım. Yumurtayı haşlanmış, yağda kavrulmuş yemiyor. Yumuşak omlet ya da menemen bundan sonraki kahvaltılıklarımız.
Tarif güzele benziyo yiğit de patatesli yiyecekleri seviyo kesin deniycem Sağol canım.Bende dün patatesi rendeleyıp tereyağlı pişirip küçük bir domates rendeledim yumurta kırdım guzel oldu ilk defa yedığı için biraz garipsedı ben yedım deneyebilirsin
Sağol canimcim amin inşallah.S Sevgidili5 canım yıldönümünüz kutlu olsun ailece huzur mutluluk sizin olsun
yiğit e domates verince hemen ağız kenarları kizariyo asitli ya o yakiyo yada alerji. Bide Menemen şeklinde pişirip deniyim bakalım.Kızlar bu sabahın menüsü peynirli menemendi :) afiyetle hepsinini yedi. Bu oğlan yumuşak yiyecekleri yiyor anladım. Yumurtayı haşlanmış, yağda kavrulmuş yemiyor. Yumuşak omlet ya da menemen bundan sonraki kahvaltılıklarımız.
geçmiş olsun inşallah ilerlemez hastalanmazsınBoğazım ve burnum yanmaya başladı
oh afiyet olsun bizim domatese alerjimiz var ne yazık kiKızlar bu sabahın menüsü peynirli menemendi :) afiyetle hepsinini yedi. Bu oğlan yumuşak yiyecekleri yiyor anladım. Yumurtayı haşlanmış, yağda kavrulmuş yemiyor. Yumuşak omlet ya da menemen bundan sonraki kahvaltılıklarımız.
gecmis olsun canim
@kmltm emreye gecmis olsun canim
Gunaydın herkese hastalıktan sonra oğlum sabah 7 gıbı gune başlar oldu en son bende 14 yıl önce bu saatlerde uyanmıştım alışkanlıklarımızıda değiştiriyor bu bücürler çocuklar hasta olmadığı zamanlarda genelde toplam kaç saat uyuyolar bız gunduz tek uykuya gectık
Ah cnm gecmiş olsun ben de 2 kez yataktan düşürdüm gecede bacağından yakaladım son anda kabus gıbıydı yerlere hurçlu yorganları serdim önlem amaçlı yer yatağı bende düşündüm
Ben cevızı rendeleyıp cam kavanozda dolapta bekletıyorum kahvaltısına 1 cay kaşığı ilave edıyorum hergun uğraşamam rondo rende böyle daha pratık oluyo
Helyumlu balonlar çok güzel olur ya hayal ettim de şöyle.
Sorunsuz hallolur herşey inşallah
bana da siparis verdgm siteden taslak gonderdiler cok begendm.kalip ve seker hamurlari da geldi heyecanliym valla
Ben kaseye koydum havanin dovecegi ile ezdim bir tane cevizi eziyom yogurtla verdim kizim da sevdi agzini acarak geliyo bana ver diyeBen cevızı rendeleyıp cam kavanozda dolapta bekletıyorum kahvaltısına 1 cay kaşığı ilave edıyorum hergun uğraşamam rondo rende böyle daha pratık oluyo
canim cok gevmis olsun ben kurtaj oldum uyuttular o yuzden birsey hissetmedim sonrasinda da hemen normal yasantima dondum kucik oldugu icon bir sknti yasamamistim uzuldum ablan adinaKizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
Canim ben yasadim maalesef ilk bebegimdi evlendikten dort ay donra hamile kaldim bebegin kalbi durmus kontrolde ogrendik kabullenemefik uc dr dolastik sobuc ayni bebek iki bucuk aylikken anestezi ile kurtaj oldum dr alti ay korunun dedi ama sonra uc yil olmadi tup bebek yaptirdik yine olmadi Elif Ece kendiliginden geliverdi.Kuryaj olayinda korkacak birsey yok ozelikle anestexili uaptirsin.Bu arada gecmis olsunKizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
canım çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah sıkıntısız geçerKizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
Bn hc ceviz vermedim yarn alip deniymBen kaseye koydum havanin dovecegi ile ezdim bir tane cevizi eziyom yogurtla verdim kizim da sevdi agzini acarak geliyo bana ver diye
Bizmkide buay hc degismedi olculeri. Boyu 78 kilosu 9200du yemek yemk istemiyo istahi hc yok. uyumak istemiyo hep oyun istiyoKizlar bebeginizin boyu kilosu nasil benimki artik yerinde sayiyor dr cok iyi dedi ama üzülüyorum ben
Gcmis olsun szede hc birakmaya gelmiyoİzmitte annemlerdeyim arenle çekyatta beraber yatıyorduk 07.00 gibi arene süt yapmak için kalktım 2 saniye olmuştu ki içerden öyle bi ses geldiki. Çekyattan parkeye yüzüstü düşmüş babamlar yatak odasından duydular sesi. Çok ağldı. Bende uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Aslında burdada ona ait parkyatak var ama benimle yattığı için onda hiç yatmıyor. Çok pişmanım iki saniye bile olsa onu yatağına atmadığım için.
@kmltm sizede çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?