% 6 lık fark var demişti hamileyken izlediğim bi programda doktor. Kardeşim eczanede çalışıyo oda aynı şeyi söyledi. Mustela en kalitelilerden biri kardeşim hep onun ürünlerini getirir bize. Güneş kreminidd ondan alıcaz.Kizlar ya gunes kremi ne alcaz ecz ye gittim 50 faktör verio ama bas bas bagirio herkes 50 Zararlı zaten 30 la Arasında cok kucuk bi koruma farki var diye haftaya bi tatile cikicaz yemek sorun olmaz ins uykusu biraZck düzelse ne gzl olur bi de havuza sokmam da bi sakınca olurmu acaba kafamda deli sorular
Benim kizimin yuzunde pembe dogum lekesi var iki yasina kadar en gec gececegini soyluyor dr bu nedenle neredeyse iki aydir funes kremi kullaniuoru disari cikarken koyulasmasin diye babe marka aldik 50 faktor dr onerisiyle 73 tl idi arastirdim gayet olumlu gibiKizlar ya gunes kremi ne alcaz ecz ye gittim 50 faktör verio ama bas bas bagirio herkes 50 Zararlı zaten 30 la Arasında cok kucuk bi koruma farki var diye haftaya bi tatile cikicaz yemek sorun olmaz ins uykusu biraZck düzelse ne gzl olur bi de havuza sokmam da bi sakınca olurmu acaba kafamda deli sorular
Banada teyzmin kizi ayniseyi dedi hcbirini yaptrmadim ozellern dedi. Bn yaptiriyorm hepsni devletn ozel hepsni sonradan pisman olmamak icnKizlar menenjit asisini yaptiranlar oldumu? Ben 11. ayin sonunda ilk dozu 13. ayin sonunda da 2. dozu yaptirmayi dusunuyordum. Dun saglik ocagindaki hemsireker aklimi bulandirdi ne geregi var zaten gerekli olanlari devlet karsiliyor biz cocuklarimiza yaptirmadik hicbir ozel asiyi vs dediler. Rotayi da yaptirmistim ama oglum dizanteriye yakalandi. 'Yaptirmama ragmen yakalandi' mi yoksa 'yaptirmasaydim cok daha agir gecirecekti' mi arasinda da kaldim, hangisi dogru. Ne diyorsunuz yaptirmali miyim sizce
Herşey öyle olmuyo ama yarım zeytin, havuç resndesi ve son olarakta doğranmış malta eriği yedirmiştim hepsi aynen geri çıktıPütürlü yediren anneler bişey sorcam. Bizimkinin çiğnemede yutmada sorun yok.lokma olarak bile versem yiyor ama anında kakasında olduğu gibi çıkıyoröğürmüyor ama sanırım büyük parça yutuyor ve dişleriyle iyi çiğnemiyor. Sizde durumlar nasıl?
Ayrıca Star'da süper dadı da 1 yaşında, emerek uyumaya alışmış anne bağımlısı bir bebek var. Ablası da var ama bebek için de konuşulacakmış, ben bi izliycem haberiniz olsun
Çok geçmiş olsun ablana. :/ inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır. Bende yaşamadım bilmiyorum ama yaşayan bi arkadaşım anlatmıştı biraz Acılı bi işlem sanırımKizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
Bizim çoğu şey çıkıyorHerşey öyle olmuyo ama yarım zeytin, havuç resndesi ve son olarakta doğranmış malta eriği yedirmiştim hepsi aynen geri çıktı
Kizlar menenjit asisini yaptiranlar oldumu? Ben 11. ayin sonunda ilk dozu 13. ayin sonunda da 2. dozu yaptirmayi dusunuyordum. Dun saglik ocagindaki hemsireker aklimi bulandirdi ne geregi var zaten gerekli olanlari devlet karsiliyor biz cocuklarimiza yaptirmadik hicbir ozel asiyi vs dediler. Rotayi da yaptirmistim ama oglum dizanteriye yakalandi. 'Yaptirmama ragmen yakalandi' mi yoksa 'yaptirmasaydim cok daha agir gecirecekti' mi arasinda da kaldim, hangisi dogru. Ne diyorsunuz yaptirmali miyim sizce
Çok geçmiş olsun ablana. :/ inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır. Bende yaşamadım bilmiyorum ama yaşayan bi arkadaşım anlatmıştı biraz Acılı bi işlem sanırım
O program bana hiç inandırıcı gelmiyor :) ver azadı o dadıya gör bak kim kimin hakkından geliyo.Pütürlü yediren anneler bişey sorcam. Bizimkinin çiğnemede yutmada sorun yok.lokma olarak bile versem yiyor ama anında kakasında olduğu gibi çıkıyoröğürmüyor ama sanırım büyük parça yutuyor ve dişleriyle iyi çiğnemiyor. Sizde durumlar nasıl?
Ayrıca Star'da süper dadı da 1 yaşında, emerek uyumaya alışmış anne bağımlısı bir bebek var. Ablası da var ama bebek için de konuşulacakmış, ben bi izliycem haberiniz olsun
Ya ben yazılmayı düşündüm ama eşim izin vermediO program bana hiç inandırıcı gelmiyor :) ver azadı o dadıya gör bak kim kimin hakkından geliyo.
Ya ben yazılmayı düşündüm ama eşim izin vermedigaza gelip öğle uykusunda denedim ama patladı ağlamaktan ben de yatağıma alıp memede uyuttum yine azadı görse programı bitirir kadın valla
Geçmiş olsun Elif hiraya bizim testler negatif çıktı buna rağmen süt ürünlerinin bir çoğunu tüketmiyoruz ve öok zor oluyo dr iki Yaşından sonra düzeliyo genelde dedi inşallah daa erken düzelir diye umuyorum tabi Elif hirada çarçabuk iyileşsinselam kızlar.. geçen Elif Hira'ya test yapılmıştı alerji çıktı ve alerjisi süt ve süt ürünler.. 11 aylıkken alerji olduk.. benim süt ürünleri ve hazır gıdalar yemem yasaklandı ve Elif'e özel mamaya rapor çıkartıldı. az önce eczaneye almaya gittim tam 14 kutu nasıl yani oldum.. biberon ve hazır mama almayan Elif Hira acaba bunu içecek mi merak ediyorum.. ben peynir ve yogurt vb şeyleri yemeden nasıl duracağım bunu da merak ediyorum...
Ben 30 alıcam Ağustos'a kdr bi yere gitmicezz gibş çünkü tatilde inşallah sıkıntısız geçer ama her türlü ii geleceğinden eminimKizlar ya gunes kremi ne alcaz ecz ye gittim 50 faktör verio ama bas bas bagirio herkes 50 Zararlı zaten 30 la Arasında cok kucuk bi koruma farki var diye haftaya bi tatile cikicaz yemek sorun olmaz ins uykusu biraZck düzelse ne gzl olur bi de havuza sokmam da bi sakınca olurmu acaba kafamda deli sorular
Ben yaptırdım doktr ne derse yapıyorum sonra bişi olur kendime çok kızarım diyeKizlar menenjit asisini yaptiranlar oldumu? Ben 11. ayin sonunda ilk dozu 13. ayin sonunda da 2. dozu yaptirmayi dusunuyordum. Dun saglik ocagindaki hemsireker aklimi bulandirdi ne geregi var zaten gerekli olanlari devlet karsiliyor biz cocuklarimiza yaptirmadik hicbir ozel asiyi vs dediler. Rotayi da yaptirmistim ama oglum dizanteriye yakalandi. 'Yaptirmama ragmen yakalandi' mi yoksa 'yaptirmasaydim cok daha agir gecirecekti' mi arasinda da kaldim, hangisi dogru. Ne diyorsunuz yaptirmali miyim sizce
Ay sanada gecmiş olsun canım Bizim dişte yok ama yinede ayaktayız ne olcak böyle bilmiyorumKizlar 2 disimiz daha geliyor artık geceleri hep ayaktayiz nedendir bilinmez beyza 2 şer 2şer cikariyo disleri buda mahvediyor bizi
Bu arada dun kanepenin altindan beyzanin oyuncagini alayim diye egildim fazla hizli.egilmisim.kafami yere carptim beynim zonkladi resmen kuzu larimizi rabbim koruyo valla
ay şimdi öyle küçük hastane fln diyince çok duygulandım yaa miranın o Minicik haller geldi gözümün önüne hızlı büyüyo bu sıpalar yaaArkadaşımın eşi doğum yaptı, bende ziyarete gittim hastaneye. Minicik çok güzel bi kızları olmuş :) ben oradayken bi kadın geldi yanında 7 yaşlarında bi kızla. Ben bebeğe dokunmadım bile. Dışardan geldim elim pis diye, kadın Minicik yavrunun yanağından makas Aldı kızınada sevdirdihadi ağlatalım dio bide. Yazık ama neden ağlatıyorsunuz dedim. Zaten anne yorgun bide böyle tiplerle uğraşıyor
Arkadaşımın eşi doğum yaptı, bende ziyarete gittim hastaneye. Minicik çok güzel bi kızları olmuş :) ben oradayken bi kadın geldi yanında 7 yaşlarında bi kızla. Ben bebeğe dokunmadım bile. Dışardan geldim elim pis diye, kadın Minicik yavrunun yanağından makas Aldı kızınada sevdirdihadi ağlatalım dio bide. Yazık ama neden ağlatıyorsunuz dedim. Zaten anne yorgun bide böyle tiplerle uğraşıyor
Bizde eşimle Gökçe'nin yemi Doğduğunda çektiğimiz video ve fotolarına bakıyorduk da cidden ne çabuk büyümüşay şimdi öyle küçük hastane fln diyince çok duygulandım yaa miranın o Minicik haller geldi gözümün önüne hızlı büyüyo bu sıpalar yaa
Bende sinir oldum. Yazık kadın sesinide çıkaramadı. Ben ağlatmayın diyince oda yeterince ağlattılar zaten siz de ağlatmayın dedi. Acaba kendi çocuklarını öyle mi büyüttüler. Ben hiç kıyamam miniklere. Çok güzeldi ama Zeynep bebekTöbe töbe yaaa kusura bakma da böyle insanlara ben "mal" diyorum..7 yaşında kıza örnek olacağına yaptığına bak..hadi ağlatalım ne demek
Hahahhhh ay cok guldmsabh sabhBir cuma sabahından herkese günaydın :) yaşasınnnnnn yarın tatil hepiniz öpüldünüz muckkkbuarada rüyamda eşim hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?