Benim ablam olmuştu bende onunla gitmiştim hastaneye. İşlem çok kısa sürdü sonrasında da eve geldik normal yaşantısına geri döndü. Bedenen değilde ruhen bikaç hafta zorlanmıştı. Çok geçmiş olsun ablana.Kizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
Çok sağol. Aynen bi saniye bile bırakmıcam bidaha.Gcmis olsun szede hc birakmaya gelmiyo
canim cok gevmis olsun ben kurtaj oldum uyuttular o yuzden birsey hissetmedim sonrasinda da hemen normal yasantima dondum kucik oldugu icon bir sknti yasamamistim uzuldum ablan adina
Canim ben yasadim maalesef ilk bebegimdi evlendikten dort ay donra hamile kaldim bebegin kalbi durmus kontrolde ogrendik kabullenemefik uc dr dolastik sobuc ayni bebek iki bucuk aylikken anestezi ile kurtaj oldum dr alti ay korunun dedi ama sonra uc yil olmadi tup bebek yaptirdik yine olmadi Elif Ece kendiliginden geliverdi.Kuryaj olayinda korkacak birsey yok ozelikle anestexili uaptirsin.Bu arada gecmis olsun
canım çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah sıkıntısız geçer
Geçmiş olsun canım.. benimde geçen hafta kızkardeşimin bebeğinin kalbi durmuştu kürtajla aldılar.. ya uyuturlar ya da belden altını uyuştururlar canım..çok fazla korkulacak bişi yok.. küçük bir operaasyon..[/QUOTE]QUOTE="kmltm, post: 40957389, member: 442171"]Kizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
@kmltm canm cokgecmis olsun. Ablan adinada cok uzuldum yengem olmustu kurtaj baya buyuktu bebek bildgin dogm yapmak zorunda kalmisti. Allah yardm etsin insallah cbuk atlatir ozelliklede pisjolojk olark
Kizlar bebeginizin boyu kilosu nasil benimki artik yerinde sayiyor dr cok iyi dedi ama üzülüyorum ben
İzmitte annemlerdeyim arenle çekyatta beraber yatıyorduk 07.00 gibi arene süt yapmak için kalktım 2 saniye olmuştu ki içerden öyle bi ses geldiki. Çekyattan parkeye yüzüstü düşmüş babamlar yatak odasından duydular sesi. Çok ağldı. Bende uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Aslında burdada ona ait parkyatak var ama benimle yattığı için onda hiç yatmıyor. Çok pişmanım iki saniye bile olsa onu yatağına atmadığım için.
@kmltm sizede çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım.. benimde geçen hafta kızkardeşimin bebeğinin kalbi durmuştu kürtajla aldılar.. ya uyuturlar ya da belden altını uyuştururlar canım..çok fazla korkulacak bişi yok.. küçük bir operaasyon..
Kizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
Geçmiş olsun canım.. benimde geçen hafta kızkardeşimin bebeğinin kalbi durmuştu kürtajla aldılar.. ya uyuturlar ya da belden altını uyuştururlar canım..çok fazla korkulacak bişi yok.. küçük bir operaasyon..
ateşli hastalıktan sonra bi süre huy değiştiriyolar canım ya miraya da öyle oldu sürekli bi huzursuz dışarda bi sıkıntı yokDun disari ciktik hirayla denz kenarina indik kopeklere bakti hep biseyler anlatti onlara disarda hc aglamadi. Eve geldik aglmaya devam. Esim dyo gezmek istiyo biyeri agrisa disardada aglardi. hc durmuyo kalkiyo ayaga tvunitesine gdiyo camin onune gdiyo. Masanin altina gdiyo. Kucaga alinca agliyo kendini atiyo. Cocuk 180derece huy degistrdi. Butun hunileri bn rica edicem
canım çok geçmiş olsun gözümüzün önünde bile olabiliyor artık kazalar neyseki iimiş rabbim beterinden korusunİzmitte annemlerdeyim arenle çekyatta beraber yatıyorduk 07.00 gibi arene süt yapmak için kalktım 2 saniye olmuştu ki içerden öyle bi ses geldiki. Çekyattan parkeye yüzüstü düşmüş babamlar yatak odasından duydular sesi. Çok ağldı. Bende uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Aslında burdada ona ait parkyatak var ama benimle yattığı için onda hiç yatmıyor. Çok pişmanım iki saniye bile olsa onu yatağına atmadığım için.
@kmltm sizede çok geçmiş olsun.
inşallah çabuk toparlanır rabbim hayırlısıyla yeni bir bebeği kucağına alması nasip eder inşallahGeçmiş olsun canım.. benimde geçen hafta kızkardeşimin bebeğinin kalbi durmuştu kürtajla aldılar.. ya uyuturlar ya da belden altını uyuştururlar canım..çok fazla korkulacak bişi yok.. küçük bir operaasyon..
Sagolun kizlar annemi aradm smdi genel anestezi olckti zaten almslar bebegi 1-1.5 saat sonra eve gidebilrsnz demsler.psikolojik olarak nasl atlatck bilmiyorm ama
Smdi olcup tarttim canim:))9950 gr 77 cm
Tesekkurler canm size de gecmis olsun.o ses insanin aklini aliyo zaten.ben de sabah neye ugradgmi sasrdm.iyi smdi sukur aren nasl?
ben puset almadım daa zaten bebek arabasında durmuyo çok zayıf olduğu için kanguruyla dışarı çıkıyoruz babasıyla dönüşümlü takıyoruz :)) bizim konsept kelebek olacak kısmetseKızlar merhaba, benim evim 4. Katta ve asansörüm yok malesef bebek arabamız da travel sistem o yüzden mümkün değil çıkaramıyorum hep arabamızda duruyor ancak eşimle bir yere gittiğimizde kullanabiliyoruz. Parka falan götürünce mecbur kucağımda taşıyorum. Kızımın Zayıf olmasının tek avantajını yaşıyorum :) tavsiye edebileceğiniz hafif baston puset var mı. Almayı düşünüyorum ama kararsızım. Birde ben Kızımın doğumgünününde hello Kitty konsept düşünüyorum hello kittyli yapacak olan var mı başka
Canım ben mama yapmaya kalkınca gece betülüfe kucağımda götürüyorum zaten hötürmesem peşimden ağlıyoBenim ablam olmuştu bende onunla gitmiştim hastaneye. İşlem çok kısa sürdü sonrasında da eve geldik normal yaşantısına geri döndü. Bedenen değilde ruhen bikaç hafta zorlanmıştı. Çok geçmiş olsun ablana.
ben kraft hawaii aldim hafif yani ne kadar hafif olabilirse :) bi de öykü kucagimdayken kapatip acmak kolay ayakla hallediyosun zatenKızlar merhaba, benim evim 4. Katta ve asansörüm yok malesef bebek arabamız da travel sistem o yüzden mümkün değil çıkaramıyorum hep arabamızda duruyor ancak eşimle bir yere gittiğimizde kullanabiliyoruz. Parka falan götürünce mecbur kucağımda taşıyorum. Kızımın Zayıf olmasının tek avantajını yaşıyorum :) tavsiye edebileceğiniz hafif baston puset var mı. Almayı düşünüyorum ama kararsızım. Birde ben Kızımın doğumgünününde hello Kitty konsept düşünüyorum hello kittyli yapacak olan var mı başka
ben biberona soguk su koyuyorum termosa da sicak su mamayi da yanima aliyorum hersey hazir olmasina ragmen yapana kadar kiyamet kopuyo :)Canım ben mama yapmaya kalkınca gece betülüfe kucağımda götürüyorum zaten hötürmesem peşimden ağlıyo
Amin canim cumlemizinkini insallah.. sen elif buraya yazmissin bende elif busraya diye okudum ablasinin adi da busraElif buraya geçmişler olsun ins en kisa zamanda düzelir alerji durumu
Arencim size de gecms olsn valla allahim nasi yaratmışsa dusuyolar o sese diosunki kafasi.kirildi heralde cok skr bin sukur bisey olmuo Rabbim hepsni korusun Görünür Görünmez kazalardan
Çok geçmiş olsun. Geçene kadar mecbur idare edilcekselam kızlar.. geçen Elif Hira'ya test yapılmıştı alerji çıktı ve alerjisi süt ve süt ürünler.. 11 aylıkken alerji olduk.. benim süt ürünleri ve hazır gıdalar yemem yasaklandı ve Elif'e özel mamaya rapor çıkartıldı. az önce eczaneye almaya gittim tam 14 kutu nasıl yani oldum.. biberon ve hazır mama almayan Elif Hira acaba bunu içecek mi merak ediyorum.. ben peynir ve yogurt vb şeyleri yemeden nasıl duracağım bunu da merak ediyorum...
Bn aldm nivea baby 50 faktor. Doktra gttm snra hngsinden aliyim dedm oda nivea deyince iyiki almism ozmn dedm:) bzde dogm gununden hmen sonra haziranin 9unda gdicz havuzada denizede sokucam. Denizin bolgesi onemli bnce mesela kaeradenize marmaraya sokmam. Havuzda temz olmali hotel 3 yildzliysa temz omuyo gnelde ona gre sectik bz hoteli ozellikle bebek dostu. Parkyatak su isiticisi biberon siterilizatoru fln odaya veriyolarmis. Bebeklere ozel yemekler oluyomus. biz busefer kizima gre sectik hoteli.Ona gre biyerse sorun yasamazsnz dye dsunuyorm. bide ynede yanina cicibebe muhalebi fln al kavanoz mamalarindanKizlar ya gunes kremi ne alcaz ecz ye gittim 50 faktör verio ama bas bas bagirio herkes 50 Zararlı zaten 30 la Arasında cok kucuk bi koruma farki var diye haftaya bi tatile cikicaz yemek sorun olmaz ins uykusu biraZck düzelse ne gzl olur bi de havuza sokmam da bi sakınca olurmu acaba kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?