2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim ablam olmuştu bende onunla gitmiştim hastaneye. İşlem çok kısa sürdü sonrasında da eve geldik normal yaşantısına geri döndü. Bedenen değilde ruhen bikaç hafta zorlanmıştı. Çok geçmiş olsun ablana.

canim cok gevmis olsun ben kurtaj oldum uyuttular o yuzden birsey hissetmedim sonrasinda da hemen normal yasantima dondum kucik oldugu icon bir sknti yasamamistim uzuldum ablan adina

canım çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah sıkıntısız geçer

Geçmiş olsun canım.. benimde geçen hafta kızkardeşimin bebeğinin kalbi durmuştu kürtajla aldılar.. ya uyuturlar ya da belden altını uyuştururlar canım..çok fazla korkulacak bişi yok.. küçük bir operaasyon..[/QUOTE]

@kmltm canm cokgecmis olsun. Ablan adinada cok uzuldum yengem olmustu kurtaj baya buyuktu bebek bildgin dogm yapmak zorunda kalmisti. Allah yardm etsin insallah cbuk atlatir ozelliklede pisjolojk olark

Sagolun kizlar annemi aradm smdi genel anestezi olckti zaten almslar bebegi 1-1.5 saat sonra eve gidebilrsnz demsler.psikolojik olarak nasl atlatck bilmiyorm ama

Kizlar bebeginizin boyu kilosu nasil benimki artik yerinde sayiyor dr cok iyi dedi ama üzülüyorum ben

Smdi olcup tarttim canim:))9950 gr 77 cm

Tesekkurler canm size de gecmis olsun.o ses insanin aklini aliyo zaten.ben de sabah neye ugradgmi sasrdm.iyi smdi sukur aren nasl?

Sagolun kizlar annemi aradm smdi genel anestezi olckti zaten almslar bebegi 1-1.5 saat sonra eve gidebilrsnz demsler.psikolojik olarak nasl atlatck bilmiyorm ama

Smdi olcup tarttim canim:))9950 gr 77 cm

Tesekkurler canm size de gecmis olsun.o ses insanin aklini aliyo zaten.ben de sabah neye ugradgmi sasrdm.iyi smdi sukur aren nasl?[/QUOTE]
Alt komşu msj atmış şimdi sabah bi ses duydum aren mi düştü diye. İyi çok şükür hareketleri normal.

Kızlar merhaba, benim evim 4. Katta ve asansörüm yok malesef bebek arabamız da travel sistem o yüzden mümkün değil çıkaramıyorum hep arabamızda duruyor ancak eşimle bir yere gittiğimizde kullanabiliyoruz. Parka falan götürünce mecbur kucağımda taşıyorum. Kızımın Zayıf olmasının tek avantajını yaşıyorum :) tavsiye edebileceğiniz hafif baston puset var mı. Almayı düşünüyorum ama kararsızım. Birde ben Kızımın doğumgünününde hello Kitty konsept düşünüyorum hello kittyli yapacak olan var mı başka

size de çok geçmiş olsun canım

ateşli hastalıktan sonra bi süre huy değiştiriyolar canım ya miraya da öyle oldu sürekli bi huzursuz dışarda bi sıkıntı yok

canım çok geçmiş olsun gözümüzün önünde bile olabiliyor artık kazalar neyseki iimiş rabbim beterinden korusun

inşallah çabuk toparlanır rabbim hayırlısıyla yeni bir bebeği kucağına alması nasip eder inşallah

ben puset almadım daa zaten bebek arabasında durmuyo çok zayıf olduğu için kanguruyla dışarı çıkıyoruz babasıyla dönüşümlü takıyoruz :)) bizim konsept kelebek olacak kısmetse

Canım ben mama yapmaya kalkınca gece betülüfe kucağımda götürüyorum zaten hötürmesem peşimden ağlıyo

ben kraft hawaii aldim hafif yani ne kadar hafif olabilirse :) bi de öykü kucagimdayken kapatip acmak kolay ayakla hallediyosun zaten

Canım ben mama yapmaya kalkınca gece betülüfe kucağımda götürüyorum zaten hötürmesem peşimden ağlıyo
ben biberona soguk su koyuyorum termosa da sicak su mamayi da yanima aliyorum hersey hazir olmasina ragmen yapana kadar kiyamet kopuyo :)

Pütürlü yediren anneler bişey sorcam. Bizimkinin çiğnemede yutmada sorun yok.lokma olarak bile versem yiyor ama anında kakasında olduğu gibi çıkıyor öğürmüyor ama sanırım büyük parça yutuyor ve dişleriyle iyi çiğnemiyor. Sizde durumlar nasıl?
Ayrıca Star'da süper dadı da 1 yaşında, emerek uyumaya alışmış anne bağımlısı bir bebek var. Ablası da var ama bebek için de konuşulacakmış, ben bi izliycem haberiniz olsun

Küçük bebek kaç yaşında ya kaşığı nasıl götürüyo ağzına kendisi. Benim sıpanın önüne bişeyler götürüyorum benim ağzıma sokuyo anca. Ne zaman öyle olucaksa.

Benim oğlan da sabah düşecekti iş kıyafetlerini giyerken, iki tur attı, yuvarlandı yatağın ucuna kadar nasıl da geldi hemen, bir de aynı odadaydık yani:S
Dikkat etmek gerekiyor bebişlere

selam kızlar.. geçen Elif Hira'ya test yapılmıştı alerji çıktı ve alerjisi süt ve süt ürünler.. 11 aylıkken alerji olduk.. benim süt ürünleri ve hazır gıdalar yemem yasaklandı ve Elif'e özel mamaya rapor çıkartıldı. az önce eczaneye almaya gittim tam 14 kutu nasıl yani oldum.. biberon ve hazır mama almayan Elif Hira acaba bunu içecek mi merak ediyorum.. ben peynir ve yogurt vb şeyleri yemeden nasıl duracağım bunu da merak ediyorum...

Kizlar ya gunes kremi ne alcaz ecz ye gittim 50 faktör verio ama bas bas bagirio herkes 50 Zararlı zaten 30 la Arasında cok kucuk bi koruma farki var diye haftaya bi tatile cikicaz yemek sorun olmaz ins uykusu biraZck düzelse ne gzl olur bi de havuza sokmam da bi sakınca olurmu acaba kafamda deli sorular

Elif buraya geçmişler olsun ins en kisa zamanda düzelir alerji durumu
Arencim size de gecms olsn valla allahim nasi yaratmışsa dusuyolar o sese diosunki kafasi.kirildi heralde cok skr bin sukur bisey olmuo Rabbim hepsni korusun Görünür Görünmez kazalardan

Amin canim cumlemizinkini insallah.. sen elif buraya yazmissin bende elif busraya diye okudum ablasinin adi da busra

dusen kuzular insallah bir daha dusmez..

Çok geçmiş olsun. Geçene kadar mecbur idare edilcek

Bn aldm nivea baby 50 faktor. Doktra gttm snra hngsinden aliyim dedm oda nivea deyince iyiki almism ozmn dedm:) bzde dogm gununden hmen sonra haziranin 9unda gdicz havuzada denizede sokucam. Denizin bolgesi onemli bnce mesela kaeradenize marmaraya sokmam. Havuzda temz olmali hotel 3 yildzliysa temz omuyo gnelde ona gre sectik bz hoteli ozellikle bebek dostu. Parkyatak su isiticisi biberon siterilizatoru fln odaya veriyolarmis. Bebeklere ozel yemekler oluyomus. biz busefer kizima gre sectik hoteli.Ona gre biyerse sorun yasamazsnz dye dsunuyorm. bide ynede yanina cicibebe muhalebi fln al kavanoz mamalarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…