Canim bulasik deterjani ve bulasik sungeri varyabonunla sil istersen ben oyle yapiyorum hic leke kalmiyorDuvar siliyodum. Koltuğun duvara değdiği yerde siyah bi çizgi oluşmuş. Sileyim dedim iyice yayıldı mahfoldu duvar. Çamaşır suyu cif ne deneysem geçmedi. Allah beni bildiği gibi yapsın. Hiç silmeseydim en azından belli olmuyodu.
Sağol canım bi deneyim inşallah geçer. Bizim ev yerden ısıtmalı çok is oluyo kışın sanırım is çekmiş hep oraya. Oda yayıldı sildikçe. İnşallah geçer. Yoksa boyatcam mecburCanim bulasik deterjani ve bulasik sungeri varyabonunla sil istersen ben oyle yapiyorum hic leke kalmiyor
Ben inanıyorum onlara ya. Bazı çözümlerini yanlış bulsamda işe yarıyo gerçekten.
Dayımın küçük kızı yemek yemek istemezdi. Yengemi ikna ettik bir tane puzzle aldık. Onu bitirince istediği bir yere gitceğini söyledik. Tabağınada daha az koyduk. Bitirdikçe dahada hevesli oldu yemek yemeye zevk almaya başladı çocuk.
3 yaşında hala biberonla süt içiyodu. Biberona veda partisi yaptık. Güzel güzel bardaklar hediye aldık hepimiz. Biberonuda güzel bi kutuya koyup babasıyla küçük çocuklara gönderdik
Mola paspası ve uykuyla ilgili uygulamalarını vicdansızca buluyorum biraz ama bazı şeyler işe yarıyo cidden
çok fenalar bunlar ya. Bizimki 8:30 da uyuduğu için ben artık akşamları bir yere gitmiyorum. Tavuk gibi hava kararmadan kümesimizdeyizgökçede öyle yanımda olursa deliksiz emmesede 6 saat uyuyo bazen.
Bi ara dişim ağrıyodu sbaha kadar uyuyamadım o zaman farkettim ki. Aslında yanımdaykende uyanıyomuş. Ama gözünü açıyo beni görünce geri uykuya dalıyo. Korkuyo sanırım görmeyince. Hele bir de uyuyuşunu görseniz battaniyesini tutuyo gerinerek öbür tarafına dönüyo:))
Nasılsa alışıcaklar ya idare etcez biraz böyle.
Adem güneşin bi konuşmasını dinledimde. Bir kadının anne olarak aslında hiç bir şeye ihtiyacı yok. İçgüdülerini dinlese çocuğuna en iyi şekilde bakar. Eğer çocuğunuz ağlarken onun kollarınızda olmasına dayanamıyosanız o sizin kollarınızda olmalıdır. Gece sizin yanınızda uyurken daha huzurluysa sizin yanınızda olmalıdır. 6 aylık bebeğin odasını ayırmal vicdansızlıktır. Yabancıların freud temelli soğuk aile ilişkilerini örnek almayın diyodu. Çok haklı buldum.
Çocuğun aklı yetiyorken 2-3 yaşına geldiğinde bişeyler yapılmalı elbet. Ama bebeklen annelik içgüdüsüyle hareket etmek bence en doğrusu.
Ben inanıyorum bu ilgimizin çabamızın emeğini alacağımıza mutlu huzurlu güven duygusu dolu çocuklar olacaklarına
Bende artık beşiğini yatağımıza dayıyorum birde yastık koyuyorum nolur ne olmaz diye:)
Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Selam haziran anneleri, uc aylik hamileyken sizleri tanidim uzun zamandir sizleri takib ediyorum cok sey ogrendim sizden. 5 haziran annesi olarak araniza katilmak istiyorum.
Bizde tartıştık gitti.Günaydın güzel anneler.
Eşimin evde olduğu tek gün. Ve dğn akşam dolabın kapağını sürekli açık bırakıyorum diye kavga ettik konuşmuyoruz. Ne güzel di mi ?
Sebeplere bakar mısın ya:)) komik resmen. Birbirimizin hayatını kolaylaştıracağımıza iyice zorlaştırıyoruz..Bizde tartıştık gitti.
Ben yağ Döktüm etraf battı suratım asıldı. Oda ona surat yapıyorum sandı. Gidiyorum dedi. Giyindi gidio. Oysa ben o Gökçe ye bakarken banyo yapacaktım. Saçımı kurutacaktım. Yarım saatimi almazdı. Tabi ben Küstüm buna. Söyledim de sen gökçeye bakarken banyo yapacaktım sen Öğlen Çıkarım Demiştin bana diye. Iyi gir hadi banyoya dedi. Bende sen git ben işimi kendim Yaparım dedim Buda gitti.
Ben de bazı geceler yanımızdaki beşiginde deliksiz uyuduğunda odasında yatırma kararı alıyorum. Uygulamaya koydugumda ise genelde hüsranla sonuçlanıyor:) Kerem Alp 8. ayına kadar 9-10 gibi yatar sabah 7 ye kadar deliksiz uyurdu. O kadar rahattım ki. Çocuğa 3 aydır birşeyler oldu gecelerimiz çok sıkıntılı artıkBen odayı ayırdım ama artık çok zorlanıyoruz, bi de geçen gece deliksiZ uyuduğunu söyleyince eşimle odaları ayırma kararı aldık :) ya bh kaybetme korkusu zatrn 12-18 ay aradı zirve yapıyormuş sanırım o döneme giriyoruz ve o yüzden daha anneci okuyorlar. Biz de bu dönemi eşim salonda biz oğlumla yatağımızda geçirmeyi düşünüyoruz bakalım nasıl olacak :/
Ben de gece zorlandım baya yine sabah eşim baktı da biraz uyudum . Daha uyurdum ama acil bi iş için eşimi şirkete çağırdılar, oğlumla evde tek kalıp delireceğime bizde hazırlanıp şirkete gidiyoruz :))
Hoşgeldin aramiza...maşallah senin bebisine ne guzelde uyuyormus diş mi cikmaya basladi uykusu bozuldugundaBen de bazı geceler yanımızdaki beşiginde deliksiz uyuduğunda odasında yatırma kararı alıyorum. Uygulamaya koydugumda ise genelde hüsranla sonuçlanıyor:) Kerem Alp 8. ayına kadar 9-10 gibi yatar sabah 7 ye kadar deliksiz uyurdu. O kadar rahattım ki. Çocuğa 3 aydır birşeyler oldu gecelerimiz çok sıkıntılı artık
Hoşgeldin canimHosbulduk arkadaslar... foruma yazma olayina alismak sanirim zaman alacak. Coklu alinti vs ogrenmeye calisacagim.
Ben yapmıştım ama kizim hic yemedi galiba mercimegi sevmiyorKızıma gurme bebegin tarifine gore şehriyeli yeşil mercimek yapıyorum daha önce bizim için yaptigimizdan vermiştim simdi ona gore yapıyorum ama daha sonra bulgurlu mercimek tarifi gördüm yoğurtlu yapılıyor o daha değişik geldi bir daha o tarifi deneyecegim
HosbuldukHoşgeldin aramiza...maşallah senin bebisine ne guzelde uyuyormus diş mi cikmaya basladi uykusu bozuldugunda
Hoşgeldin canim
Bende şehriyeliyi denedim pek sevmedi. Sonra kendim tavuk haşladım biraz onun suyuyla yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım. İçine donates soğan sarımsak da koydum sevdi baya. Tavuklarıda didikledim.Kızıma gurme bebegin tarifine gore şehriyeli yeşil mercimek yapıyorum daha önce bizim için yaptigimizdan vermiştim simdi ona gore yapıyorum ama daha sonra bulgurlu mercimek tarifi gördüm yoğurtlu yapılıyor o daha değişik geldi bir daha o tarifi deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?