2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben odayı ayırdım ama artık çok zorlanıyoruz, bi de geçen gece deliksiZ uyuduğunu söyleyince eşimle odaları ayırma kararı aldık :) ya bh kaybetme korkusu zatrn 12-18 ay aradı zirve yapıyormuş sanırım o döneme giriyoruz ve o yüzden daha anneci okuyorlar. Biz de bu dönemi eşim salonda biz oğlumla yatağımızda geçirmeyi düşünüyoruz bakalım nasıl olacak :/

Canim bulasik deterjani ve bulasik sungeri varyabonunla sil istersen ben oyle yapiyorum hic leke kalmiyor

Canim bulasik deterjani ve bulasik sungeri varyabonunla sil istersen ben oyle yapiyorum hic leke kalmiyor
Sağol canım bi deneyim inşallah geçer. Bizim ev yerden ısıtmalı çok is oluyo kışın sanırım is çekmiş hep oraya. Oda yayıldı sildikçe. İnşallah geçer. Yoksa boyatcam mecbur

Bence de canm.ben sadece uyku konusnda katilmiyorm yoksa diger yontemleri mantikli.ödül her zaman cezadan daha cok ise yariyo ve davranisi daha hizli degistiriyo.sadece bebeklerde degil cocuklarda da ayni sey gecerli.ben ortaokulda calisyorm 10-14 yas arasi ogrencilerim onlarda bile ödül her zaman ise yarar:)o yuzden puzzle odulleri falan mantkli geliyo bana.sadece uyutma kismi kafama yatmiyo

Benmki yastign ustnden atlayip sirtima cikiyo:)))emre hic meme emmedi ciglik cigliga aglardi memeye gelince 10 ay boyunca sagip verdm ve haliyle sut yok denecek kadar az su an.uyutma konusunda hep zorlandm ozendim su memede uyuyan cocuklara.2-5. aylar arasi deli gbi gaz sancilari oldu kendi kendne uyuyan cocuk ayakta uyumaya basladi.hala da oyle.gece uyanmalari azaldi ama cok sukur en azindan dinlenmis olarak uyaniyoruz.

Selam haziran anneleri, uc aylik hamileyken sizleri tanidim uzun zamandir sizleri takib ediyorum cok sey ogrendim sizden. 5 haziran annesi olarak araniza katilmak istiyorum.

Kızlaaaaar merhaba..Hoşgeldiniz topiğimize

Misafir olarak izleyenler varsa,çekinmesin üye olsun katılsın aramıza

Günaydın güzel anneler.
Eşimin evde olduğu tek gün. Ve dğn akşam dolabın kapağını sürekli açık bırakıyorum diye kavga ettik konuşmuyoruz. Ne güzel di mi ?
Bizde tartıştık gitti.
Ben yağ Döktüm etraf battı suratım asıldı. Oda ona surat yapıyorum sandı. Gidiyorum dedi. Giyindi gidio. Oysa ben o Gökçe ye bakarken banyo yapacaktım. Saçımı kurutacaktım. Yarım saatimi almazdı. Tabi ben Küstüm buna. Söyledim de sen gökçeye bakarken banyo yapacaktım sen Öğlen Çıkarım Demiştin bana diye. Iyi gir hadi banyoya dedi. Bende sen git ben işimi kendim Yaparım dedim Buda gitti.

Sebeplere bakar mısın ya:)) komik resmen. Birbirimizin hayatını kolaylaştıracağımıza iyice zorlaştırıyoruz..

Ben de bazı geceler yanımızdaki beşiginde deliksiz uyuduğunda odasında yatırma kararı alıyorum. Uygulamaya koydugumda ise genelde hüsranla sonuçlanıyor:) Kerem Alp 8. ayına kadar 9-10 gibi yatar sabah 7 ye kadar deliksiz uyurdu. O kadar rahattım ki. Çocuğa 3 aydır birşeyler oldu gecelerimiz çok sıkıntılı artık

Hosbulduk arkadaslar... foruma yazma olayina alismak sanirim zaman alacak. Coklu alinti vs ogrenmeye calisacagim.

Beyzada tüm gece ayagimda sallandi ilk defa rmmeyi reddetti hemde her emzirmeye calistigimda bagira bagira agladi bu disler cok zorluyo kuzumu esimde erken gidiyo gec geliyo yardim edemiyor ne yazikki bir ciksaydi bunlarda gerci bunlar ciksa bile daha 22 dis var

Hoşgeldin aramiza...maşallah senin bebisine ne guzelde uyuyormus diş mi cikmaya basladi uykusu bozuldugunda
Hosbulduk arkadaslar... foruma yazma olayina alismak sanirim zaman alacak. Coklu alinti vs ogrenmeye calisacagim.
Hoşgeldin canim

Kızıma gurme bebegin tarifine gore şehriyeli yeşil mercimek yapıyorum daha önce bizim için yaptigimizdan vermiştim simdi ona gore yapıyorum ama daha sonra bulgurlu mercimek tarifi gördüm yoğurtlu yapılıyor o daha değişik geldi bir daha o tarifi deneyecegim

B
Ben yapmıştım ama kizim hic yemedi galiba mercimegi sevmiyor

Kizlar uyumaya calistikca uykum kacti esim kisir istemisti aklima takildi yapayim da aklimdan ciksin bari deyip uyuyamadan kalktim Ki ben uyku dediniz ki en sevdigim seydir.

Bende şehriyeliyi denedim pek sevmedi. Sonra kendim tavuk haşladım biraz onun suyuyla yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım. İçine donates soğan sarımsak da koydum sevdi baya. Tavuklarıda didikledim.
Yoğurtluyada bakayım görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…