çok fenalar bunlar ya. Bizimki 8:30 da uyuduğu için ben artık akşamları bir yere gitmiyorum. Tavuk gibi hava kararmadan kümesimizdeyiz

gökçede öyle yanımda olursa deliksiz emmesede 6 saat uyuyo bazen.
Bi ara dişim ağrıyodu sbaha kadar uyuyamadım o zaman farkettim ki. Aslında yanımdaykende uyanıyomuş. Ama gözünü açıyo beni görünce geri uykuya dalıyo. Korkuyo sanırım görmeyince. Hele bir de uyuyuşunu görseniz battaniyesini tutuyo gerinerek öbür tarafına dönüyo:))
Nasılsa alışıcaklar ya idare etcez biraz böyle.
Adem güneşin bi konuşmasını dinledimde. Bir kadının anne olarak aslında hiç bir şeye ihtiyacı yok. İçgüdülerini dinlese çocuğuna en iyi şekilde bakar. Eğer çocuğunuz ağlarken onun kollarınızda olmasına dayanamıyosanız o sizin kollarınızda olmalıdır. Gece sizin yanınızda uyurken daha huzurluysa sizin yanınızda olmalıdır. 6 aylık bebeğin odasını ayırmal vicdansızlıktır. Yabancıların freud temelli soğuk aile ilişkilerini örnek almayın diyodu. Çok haklı buldum.
Çocuğun aklı yetiyorken 2-3 yaşına geldiğinde bişeyler yapılmalı elbet. Ama bebeklen annelik içgüdüsüyle hareket etmek bence en doğrusu.
Ben inanıyorum bu ilgimizin çabamızın emeğini alacağımıza mutlu huzurlu güven duygusu dolu çocuklar olacaklarına
Bende artık beşiğini yatağımıza dayıyorum birde yastık koyuyorum nolur ne olmaz diye:)