2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar uyumaya calistikca uykum kacti esim kisir istemisti aklima takildi yapayim da aklimdan ciksin bari deyip uyuyamadan kalktim Ki ben uyku dediniz ki en sevdigim seydir.
Kısır mıığğğ canım çekti. Eşim hiç sevmez böyle şeyleri. Tek başımada yapıp yiyesim gelmiyor hiç. Afiyet olsun

Benim eşimde pizzayi hic sevmez ben bi guzel pizzayi alirim yerim. Yerken de esime cok sey kaciriyorsun derim.

M mutube
Hosbulduk:) Disimiz bir hafta öncesine kadar yoktu. Şu anda bir tane var ve o da üst ön diş, çok komik oldu:) Galiba onun sıkıntısı dediğin gibi. Üstler daha zor cikiyormus ya. Kerem Alp in herşeyi biraz ters oldu zaten. Emeklemeden sıraladı sonra yürüdü. Bir haftadır da yerden kalkmak için emeklemenin inceliklerini öğrendi :)

Kizlar dogum gunune baska ne yapacaksiniz ben minnakkartalin renkli toplarindan 3 2 1 pogacadan kaplumbaga seklinde kisirdan sekerbhamursuz cubuklu kurabiye kurabiyelerin yarisinida cikolataya batirip renkli sekerlere batiricam diger yarisinida cicek yapip ortasina bonibon koycam siz baska neler yapcaksiniz

B

Ben yapmıştım ama kizim hic yemedi galiba mercimegi sevmiyor

yedi kizlar mercimegi ama oradaki olcu cok fazla kucuk bir tencere dolusu oldu orada verilen olculerin yarisini yapsaymisim iyi olacakmis

yedi kizlar mercimegi ama oradaki olcu cok fazla kucuk bir tencere dolusu oldu orada verilen olculerin yarisini yapsaymisim iyi olacakmis
Benim yaptığım tam rezillikti zaten. Küçük bi tencerem var evde gökçenin yemeklerini onda pişiriyorum . Baktım taşacak başka tencereye aktardım.
Eşimde bende doyardık heralde.
Bir yemek kaşığı kadar mercimeğe yarım çay bardağından birazcık fazla bulgurla yapıyorum artık. Çok çıkıyo o tariften

A Apriori canim sen dis pastasinin uzerini nasil suslemistin seker hamuruylami yapmistin
Evet canım şeker hamuruyla kapladım. Pandispanyayı kendim yapmıştım, arasını karaormanlı krem şanti ve mevsim meyveleri ile doldurdum, üzerini de şeker hamuruyla şekillendirdim

Gökçe eskiden 7 buçuk gibi uyur sabah 6 ya kadar uyurdu. Bide ayakta falan sallama bilmezdim ya Yanıma alırdım uyurdu yada beşiği sallayınca uyurdu. Ama bi süredir huyu Değişti sıpanın.

Hayırlı akşamlar canlarım ben çok hastayım boğazlarım iltıhaplandı antıbıyotık alıyırum kaçgundur yazamadım size hastayken çocuk bakmak daha zor oluyo bugun eşim müsaitken doğum gunu için alılveriş yaptık helyumlu balon siparişi verdım doğum gunu sabahı alıcam şişmiş halde en son havaya uçurucaz ama bana pahalı geldi hazır eşim yanımdayken aldım tanesı 3,5 tl siz baktınızmı fiyatlardan haberınız var mı 1 yaş süslerı aldık konfetı cerceve iyiki doğdun eksık varsa hatırlatırmısınız kıyafet te aldık haftaya pazartesı kısmetse çok heyecanlıyım kızıma da 15 yıl önce yapmıştım ozamanda böyle heyecanlıydım

Dun ben hastayım dıye eşim gece oğlumuza baktı uyutmuş diğer odada yanımda yer yapayım diye odaya geldı güm diye ses ben ruyada gördüm sıçradım yataktan babası şoka gırmişti kaptım aldım kucağıma ağladı tabı ama o yatak çok yüksek değil allahtan çok acımamıştır inşaallah ben daha önce yuksek yataktan düşürdüğüm için biliyorum vicdan azabını ama eşim çok etkılendi sürekli aslında ben ben ben ay tamam allah korumuş dedım de sustu büyün gün hala ağzında ben nasıl yaptım diyip durdu

Biz 7 dişin hepsını atesli öksürüklü hapşırıklı ve ağlayarak çıkardık bizim kadar zor çıkaranı yoktur sanırım bugun karanfıl yağı ile masaj yapın yazısını okudum denemek lazım barı doğum gununde sakın hastalıksız olsada rahat geçirsek inşş

Biz bayadır oğlumla yatıyoruz eşimde kızımın odasında yatıyo yere düşecek korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…