Kısır mıığğğ canım çekti. Eşim hiç sevmez böyle şeyleri. Tek başımada yapıp yiyesim gelmiyor hiç. Afiyet olsunKizlar uyumaya calistikca uykum kacti esim kisir istemisti aklima takildi yapayim da aklimdan ciksin bari deyip uyuyamadan kalktim Ki ben uyku dediniz ki en sevdigim seydir.
B
Ben yapmıştım ama kizim hic yemedi galiba mercimegi sevmiyor
yedi kizlar mercimegi ama oradaki olcu cok fazla kucuk bir tencere dolusu oldu orada verilen olculerin yarisini yapsaymisim iyi olacakmisBende şehriyeliyi denedim pek sevmedi. Sonra kendim tavuk haşladım biraz onun suyuyla yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım. İçine donates soğan sarımsak da koydum sevdi baya. Tavuklarıda didikledim.
Yoğurtluyada bakayım görmemiştim.
Ben de cok severim kisiri esim sevmezdi bir gun annem yapmis gondermis esim bir yedi ne guzel birseymis bu bayildim dedi :))Kısır mıığğğ canım çekti. Eşim hiç sevmez böyle şeyleri. Tek başımada yapıp yiyesim gelmiyor hiç. Afiyet olsun
Benim yaptığım tam rezillikti zaten. Küçük bi tencerem var evde gökçenin yemeklerini onda pişiriyorum . Baktım taşacak başka tencereye aktardım.yedi kizlar mercimegi ama oradaki olcu cok fazla kucuk bir tencere dolusu oldu orada verilen olculerin yarisini yapsaymisim iyi olacakmis
Eşim için içinde et olmayan şey yemek sayılmıyo:))Ben de cok severim kisiri esim sevmezdi bir gun annem yapmis gondermis esim bir yedi ne guzel birseymis bu bayildim dedi :))
Evet canım şeker hamuruyla kapladım. Pandispanyayı kendim yapmıştım, arasını karaormanlı krem şanti ve mevsim meyveleri ile doldurdum, üzerini de şeker hamuruyla şekillendirdim
Gökçe eskiden 7 buçuk gibi uyur sabah 6 ya kadar uyurdu. Bide ayakta falan sallama bilmezdim ya Yanıma alırdım uyurdu yada beşiği sallayınca uyurdu. Ama bi süredir huyu Değişti sıpanın.Ben de bazı geceler yanımızdaki beşiginde deliksiz uyuduğunda odasında yatırma kararı alıyorum. Uygulamaya koydugumda ise genelde hüsranla sonuçlanıyor:) Kerem Alp 8. ayına kadar 9-10 gibi yatar sabah 7 ye kadar deliksiz uyurdu. O kadar rahattım ki. Çocuğa 3 aydır birşeyler oldu gecelerimiz çok sıkıntılı artık
Bu dişler bizi bizden aldı. Umarım kısa zamanda eski hallerine dönerlerGökçe eskiden 7 buçuk gibi uyur sabah 6 ya kadar uyurdu. Bide ayakta falan sallama bilmezdim ya Yanıma alırdım uyurdu yada beşiği sallayınca uyurdu. Ama bi süredir huyu Değişti sıpanın.
Biz 7 dişin hepsını atesli öksürüklü hapşırıklı ve ağlayarak çıkardık bizim kadar zor çıkaranı yoktur sanırım bugun karanfıl yağı ile masaj yapın yazısını okudum denemek lazım barı doğum gununde sakın hastalıksız olsada rahat geçirsek inşşBeyzada tüm gece ayagimda sallandi ilk defa rmmeyi reddetti hemde her emzirmeye calistigimda bagira bagira agladi bu disler cok zorluyo kuzumu esimde erken gidiyo gec geliyo yardim edemiyor ne yazikkibir ciksaydi bunlarda gerci bunlar ciksa bile daha 22 dis var
Biz bayadır oğlumla yatıyoruz eşimde kızımın odasında yatıyo yere düşecek korkusu varBen odayı ayırdım ama artık çok zorlanıyoruz, bi de geçen gece deliksiZ uyuduğunu söyleyince eşimle odaları ayırma kararı aldık :) ya bh kaybetme korkusu zatrn 12-18 ay aradı zirve yapıyormuş sanırım o döneme giriyoruz ve o yüzden daha anneci okuyorlar. Biz de bu dönemi eşim salonda biz oğlumla yatağımızda geçirmeyi düşünüyoruz bakalım nasıl olacak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?