Naptın cnm arkadaşınla programınn yaptınız mı?kendimi iyi hissediyorum ama şimdi onunda bebeği var bulaşır falan diye endişelenmedim yoksa havada güzelmiş hiç iptal etmek istemiyorum
Cnm çok geçmiş olsun ablana bende 2 kez kurtaj oldum psıkolojık olarak etkilenıyo insan inşallah atlatmıştırKizlar ablam kürtaj olck bugünilki kimyasal gebelikti ikinciye hamileydi.bankaci kendisi.esiyle tartismis gecen hafta o gece kanamasi olmus azck.ikinci gun bankada bayilmis belini vurmus.3 gun ust uste dr a gitti bebekte hicbir problem yok dediler.igne vermislerdi 10 gun raporluydu.26 mayisa gun verms dr kontrol icin ama ablamin icine sinmemis dun bi daha gideym dems.meger 1 haftadir kalbi durmus bebegin.hicbir sikayetim yoktu diyo.Allah tan gitmis de farkedilmis yoksa zehirlerdi kurtaja alcklar bugun cok korkuyodu.aranizda yasayan var mi nasl bisey ki?ben korkma falan dedm ama nasl oldgnu bilmiyorm
Hayırlı akşamlar canlarım ben çok hastayım boğazlarım iltıhaplandı antıbıyotık alıyırum kaçgundur yazamadım size hastayken çocuk bakmak daha zor oluyo bugun eşim müsaitken doğum gunu için alılveriş yaptık helyumlu balon siparişi verdım doğum gunu sabahı alıcam şişmiş halde en son havaya uçurucaz ama bana pahalı geldi hazır eşim yanımdayken aldım tanesı 3,5 tl siz baktınızmı fiyatlardan haberınız var mı 1 yaş süslerı aldık konfetı cerceve iyiki doğdun eksık varsa hatırlatırmısınız kıyafet te aldık haftaya pazartesı kısmetse çok heyecanlıyım kızıma da 15 yıl önce yapmıştım ozamanda böyle heyecanlıydım
canim cok gecmis olsun bebek varken hasta olmak cok zor insallah cabuk atlatirsin oglunun kiyafeti cok seker insallah hersey gonlunce ve cok guzel olurBuda kıyafetımız nasıl ?
B
Ben yapmıştım ama kizim hic yemedi galiba mercimegi sevmiyor
yedi kizlar mercimegi ama oradaki olcu cok fazla kucuk bir tencere dolusu oldu orada verilen olculerin yarisini yapsaymisim iyi olacakmis
Ben de cok severim kisiri esim sevmezdi bir gun annem yapmis gondermis esim bir yedi ne guzel birseymis bu bayildim dedi :))
Çok güzel ayakkabılar moots di mi bende beğeniyorum bunları ama cesaret edip Alamadım kullandınız mı memnun kaldın mıBuda kıyafetımız nasıl ?
Çok tesekkur ederım cnmcanim cok gecmis olsun bebek varken hasta olmak cok zor insallah cabuk atlatirsin oglunun kiyafeti cok seker insallah hersey gonlunce ve cok guzel olur
Tesekkur cnm evet moots cok memnunum daha öncede kullandım yumusacık bunlar yazlık patık gıbı ayagıda kavrıyoÇok güzel ayakkabılar moots di mi bende beğeniyorum bunları ama cesaret edip Alamadım kullandınız mı memnun kaldın mı
Ev mi aldınız cnm hayırlı olsun taşınmanız yenı evıne gecınce yapsan rahat rahat daha iyi olmaz mıYa şu taşınma telaşı doğumgünü isteğimi fena törpüledi eşimde siyoki çok istiyodun neden şimdi böyle yapıyosun acaba ramazandan sonraya mı bıraksam yoksa taşınır taşınmaz hemen yapmam lazım çok kararsızım hiç bi hazırlık yapmadım
Ben de gunduz kizima ozel yemek yapiyorum canim aksamlari biz ne yersek ondan veriyorum dene istersen degisik tarifleri de belki severBetülde mercimek çorbası hariç her corbayı içiyo acaba o da mercimeği mi devmiyo başka mercimekli bişey denemedim
Ya ben hiç betüle özel bişey denemiyorum hergün aynı şeyler çorba meyve yoğurt sabah az kalvaltı güzdüzleri pek mama vermiyorum gece yatarken gilan içiyo ekstra yemek pek yemez yoğurtla pilav makarna filan veriyorum bazen napsam ki bende mi betüle ayrı yemekler denesem
Bende kısıra bayılırım bol sumak isot doldururum içine eşimde pek sevmez ben gün içinde kendime bile yapıp yiyorum arada
Doktorumuz artik siz ne yerseniz onu yedirin ayri yemek yapmaya gerek yok artik dedi ancak ara sira kizima ayri corba yapmam gerekiyor henuz herseyi yiyemiyor. Hic mama vermiyorum aksam uyutmadan once muhallebi yapiyorum da her zaman ayni muhallebiyi yedirmek istemiyorum. Muhallebi cesitleri veya farkli alternatiff onerileriniz var mi? Sizler uyutmadan once gece ne veriyorsunuz?ekstra
çok geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatırsın inşallah. Hastayken bebek bakmak çok xor.Dun ben hastayım dıye eşim gece oğlumuza baktı uyutmuş diğer odada yanımda yer yapayım diye odaya geldı güm diye ses ben ruyada gördüm sıçradım yataktan babası şoka gırmişti kaptım aldım kucağıma ağladı tabı ama o yatak çok yüksek değil allahtan çok acımamıştır inşaallah ben daha önce yuksek yataktan düşürdüğüm için biliyorum vicdan azabını ama eşim çok etkılendi sürekli aslında ben ben ben ay tamam allah korumuş dedım de sustu büyün gün hala ağzında ben nasıl yaptım diyip durdu
Bizde varız o tembeller arasında:)Masaallah sizin bebisler emekliyor benim kiz tembel cikti sadece yuvarlaniyor artik umidimi kestim emekleme konusunda.
Dun ben hastayım dıye eşim gece oğlumuza baktı uyutmuş diğer odada yanımda yer yapayım diye odaya geldı güm diye ses ben ruyada gördüm sıçradım yataktan babası şoka gırmişti kaptım aldım kucağıma ağladı tabı ama o yatak çok yüksek değil allahtan çok acımamıştır inşaallah ben daha önce yuksek yataktan düşürdüğüm için biliyorum vicdan azabını ama eşim çok etkılendi sürekli aslında ben ben ben ay tamam allah korumuş dedım de sustu büyün gün hala ağzında ben nasıl yaptım diyip durdu
Benim kizda istedigi yere yuvarlanarak gidiyor. Bende emekleyen bebegi cok severim hevesim kursagimda kaldi emeklemeden yuruyecek gibiBizde varız o tembeller arasında:)
Bende emeklemeden yürümüşüm. Bizim kız emeklemiyo ama poposunun üzerinde bacaklarını ileri geri yaparak kaya kaya gidiyo istediği yere. Ayrı bir boyut getirdi emeklemeye
aman bosverin emeklemesin bizim ji emekliyorda noluyo surekki pesinde bazen evdr kayboluyor oda oda ariyorum masanin sehpanin altinda buluyorumBenim kizda istedigi yere yuvarlanarak gidiyor. Bende emekleyen bebegi cok severim hevesim kursagimda kaldi emeklemeden yuruyecek gibi
Benim kizim emekliyor canim kardesimin oglu emeklemeden yurudu o da Ece ye bakip benim oglum emeklemedi hevesleniyorum diyor ama cok hareketlendi dun gorumceye gittik bir dakika durmadi yerinde gorumcem hep boyle mi diyor evet dedimBenim kizda istedigi yere yuvarlanarak gidiyor. Bende emekleyen bebegi cok severim hevesim kursagimda kaldi emeklemeden yuruyecek gibi
Aynen canim hic durmuyor gecen gun annem geldi annemle sohbete dalmisiz bir ciglik odumuz koptu masanin altina girmis sandalyelerin arasina sıkısmis kafasini vurdu sandalyeye annemle beraber ikimiz zorla cikarttikaman bosverin emeklemesin bizim ji emekliyorda noluyo surekki pesinde bazen evdr kayboluyor oda oda ariyorum masanin sehpanin altinda buluyorum
Ben aksamda yemek veriyorum canim muhallebiyi pek yemiyor yemegi daha iyi yiyiyor uyumadanda emziriyorumDoktorumuz artik siz ne yerseniz onu yedirin ayri yemek yapmaya gerek yok artik dedi ancak ara sira kizima ayri corba yapmam gerekiyor henuz herseyi yiyemiyor. Hic mama vermiyorum aksam uyutmadan once muhallebi yapiyorum da her zaman ayni muhallebiyi yedirmek istemiyorum. Muhallebi cesitleri veya farkli alternatiff onerileriniz var mi? Sizler uyutmadan once gece ne veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?