Ben başladım mecburiyetten, Allahtan annem ve eşim dönüşümlü bakıyorlar Kerem Alp e. Bakıcı olayı olsa çalışabilir miydim bilmiyorum daha çok küçükler. Seneye mecbur bakıcı bulmam gerekecek. Eylülde bir yaşını baya geçmiş oluyorlar bakıcı işi biraz daha kolay olur sanırım. Yani öyle ümit ediyorumBen izindeyim.bu donem baslamayi dusunuyodm iyiki de baslamamisim.eylulde baslarm dyorm ama kismet:)belki 1 sene daha izin kullanirm.bu oglanla zor isim valla.smdi bile us guc yetistiremiyorm okul islerni nereye sigdircm acaba
Tahlillerinizin temiz cikmasina cok sevindim canim cabuk toparlanir insallah Ali YasinBacilarim cok sukur tahlillerimiz temiz cikti....
Sizlerlede paylasmak istedim...
Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum ♥♥♥
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Kusmamiz bitti cok sukur fakat ishal ve istahsizlik devaam ediyor...
Bu arada yasimizi geceli 2 hafta oldu biz hala yuruyemedikTembel cikti benim pasa
yaa cok bulasik mak bosaltir temiz kirli farketmez cekmeceleri bosaltir yikanmis katlanmis camasirlari dagitir :)vileda ve supurgeye hasta zaten :)@oslew oyku de hamarat mi boyle?hamarat gelin istiyorum ben:))
Teşekkür ederim canım inşallah torunlarımızın yaşgünlerini de görürüztabi detaylar falan öyle çok net görünmüyor ama göründüğü kadarıyla harika..ne güzel anı oluyor böyle işte,süper yaaa..maşallah arkadaşım çok güzelsiniz
Gözünüz aydın, ishal ve istahsizligi da kısa zamanda geçer inşallah. Bebekler o kadar keyiflerine düşkün oluyor ki istemedikleri birşeyi yaptiramiyoruz. Keyfi yerine gelince yürüme olayını halleder bence annesi:))Bacilarim cok sukur tahlillerimiz temiz cikti....
Sizlerlede paylasmak istedim...
Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum ♥♥♥
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Kusmamiz bitti cok sukur fakat ishal ve istahsizlik devaam ediyor...
Bu arada yasimizi geceli 2 hafta oldu biz hala yuruyemedikTembel cikti benim pasa
Benim kızıma da annem bakıyor yoksa bende kesinlikle çalışamazdım zaten annem sana bakıcı dayanmazdı mecbur çıkardın diyo mira zor sen ondan zor şeklinde Inşallh zamanı geldiğinde gönlüne göre ii bi bakıcı bulabilirsinBen başladım mecburiyetten, Allahtan annem ve eşim dönüşümlü bakıyorlar Kerem Alp e. Bakıcı olayı olsa çalışabilir miydim bilmiyorum daha çok küçükler. Seneye mecbur bakıcı bulmam gerekecek. Eylülde bir yaşını baya geçmiş oluyorlar bakıcı işi biraz daha kolay olur sanırım. Yani öyle ümit ediyorum
Ben kadin cagirdim temizliği yapti ama bitiremedi misafirim gelecegi icin gerisini alelacele ben tamamladim ama 1 ay olmasina ragmen hala gardrobumu temizleyemedim bekliyor bakalim kis gelince yapacam heraldeteşekkür ederiz:))
dene canım bizimkide çok rahat durmuyoda karşısında şaklabanlık yaparak temizliyorum işte. Mini mini bir kuş şarkısını çok seviyo pepe şarkılarını çok seviyo onları açıyorum idare ediyoruz bi şekilde.
Benim içime dert olmuştu bu. İlaç gibi geldin geröekten
doğrusunu söylemek gerekirse böyle ayrıntıya girdiğim günler kolayondan bi çorba yapıyorum eşim salata yapıyo, yada annemin gönderdiği menemenler var onlarla idare ediyoruz. Ben yemeğe düşkün değilim eşimde temizlik yaptığımdan ses çıkarmaz. Hatta bazı günler iş bitsin diye mutfağa hiç girmedim. Gökçeye yemek yaptım tek. Eşim dışardan döner getirdi. Yada o gelince yumurta kırdık. Başka türlüsü zaten zor gerçekten
Ben gardrop işini bu hafta boyunca ancak bitirdim. Herşeyi döküp yıkadım, ikeadan kumaş kutular aldım, içine yerleştirdim, dolap raflarına koydum, yanlarına da lavantalı dolap kokusu ohhh misstabi evin genel temizliği ve yazlıkların ütüsü yarına kaldı.
Aslında bişey sormak için girdim ama temizlik muhabbetine girdim
Bugün oğluma gece muhallebisi aldım, az önce yapmaya çalıştım tabi tırsatak yine kusarmı acaba diye. Kutudaki tarife göre yaptım ama sıvı oldu bayaben de ölçüyü çoğaltım ama katılamadı bi türlü. Bunun bildiğimiz muhallebi kıvamında olması gerekmiyor mu? Mamadan az daha katı gibi akışkandı. Koyılaştırıp içine de meyve kattım zar zor azıcık yedi bakalım hayırlısı. Şu muhallebi işinde yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Inşallah canım, vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin Allah bütün anneleri.Benim kızıma da annem bakıyor yoksa bende kesinlikle çalışamazdım zaten annem sana bakıcı dayanmazdı mecbur çıkardın diyo mira zor sen ondan zor şeklinde Inşallh zamanı geldiğinde gönlüne göre ii bi bakıcı bulabilirsin
Normalmiş ozaman cnm zaten okeyledık bende istıyodum zaten hayırlısı olsun helyumu satın alamıcamİkram olarak en az 7-8 çeşit düşünüyorum ben tatlısı tuzlusu bide pasta var zaten..en az 20-25 kişi olucaz biz muhtemelen,her şey güzel eksiksiz ve istediğim gibi olsun inş..hepimizin öyle olsun
Ben en ucuz tanesi 3 tl 'ye buldum..ya da direk helyumu satın alıyosun o da 100 tl gibi bi fiyat ve 25 balon şişiriyor..araştırdım baya ama ucuzu yok malesef..ama yinede yaptıracağım bende,çok istiyorum çünkü
Hayırlı olsun cnm doğum gununuz darısı başımıza resminizde çok guzel çıkmışsınızSağol canım teşekkürler, eşim foto koymamı istemiyo koyup daha sonra silebilir miyim acaba nasıl yapsam bilemedim
Masallah baya iş yapmışsın arı mamanın sütlüsünü pişirerek yapıyorum muhallebı suyla çok severek yıyo eğer keyfı yerındeyse içine bazen meyvede ezıyorumBen gardrop işini bu hafta boyunca ancak bitirdim. Herşeyi döküp yıkadım, ikeadan kumaş kutular aldım, içine yerleştirdim, dolap raflarına koydum, yanlarına da lavantalı dolap kokusu ohhh misstabi evin genel temizliği ve yazlıkların ütüsü yarına kaldı.
Aslında bişey sormak için girdim ama temizlik muhabbetine girdim
Bugün oğluma gece muhallebisi aldım, az önce yapmaya çalıştım tabi tırsatak yine kusarmı acaba diye. Kutudaki tarife göre yaptım ama sıvı oldu bayaben de ölçüyü çoğaltım ama katılamadı bi türlü. Bunun bildiğimiz muhallebi kıvamında olması gerekmiyor mu? Mamadan az daha katı gibi akışkandı. Koyılaştırıp içine de meyve kattım zar zor azıcık yedi bakalım hayırlısı. Şu muhallebi işinde yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Lutfen zorlamayalim bebeklerimizi saglikli olsunlarda zayif olsunlar. Kafasini sallayinca kizim hemen kasigi birakiyorum.Akşam dan buyana hep ağladı oğlum yemeğide zorla yedırdım uzatıp tv önüne koydum mutfağa gıttım geldım haka fatketmedım her yer kusmuk olmuş kulağının içi ağzı burnu heryer kusmuk şok oldum allahım korumuş uzanık vaziyette ya boğulsaydı hemen banyo yaptırdım zaten öksürük devam ediyo inşş iyice hasta etmem
Sağol canım deneyeyim . Bu arada afiyet olsun çakma omlet de :))Canim ben 1 yemek kasigi pirinc unu 1 tatli kasigi tam bugday unu 2 olcek devam sutu 1 su bardagi suyla yapiyorum sicakken 1 tatli kasigi tereyag koyuyorum sonradab1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi
Bu arada senin yogurtlu omletin cakmasini yani yumurtasiz irmikle suyu pisirdim icine yogurt ve peynir kattim sayende kahvalti diye bir ogunumuz oldu cok sagol
Evet canım sordum, 1 yaş sonrası diye hemen 12. Ayın ertesi günü önermiyorum 13 ay gibi ve yavaş yavaş başlayın dedi.azerikizi91 canim ali yasin e gecmis olsun bizde de ishal vardi gecen ben butun patates haslamasi verdim duzeldi sukur
S stepfordk dogum gununuz cok guzel olmus daha nice yas gunleri kutlarsiniz insallha ailenizle
A apriori11 azad a masallah boyu iyi uzamis artik hareketli olunca kilo almazlar bide sut meselesini sordun mu dr a
Sağol canım onu da deneyeyimMasallah baya iş yapmışsın arı mamanın sütlüsünü pişirerek yapıyorum muhallebı suyla çok severek yıyo eğer keyfı yerındeyse içine bazen meyvede ezıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?