2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kolay gelsin en bi hamarat hatun benim öyle bi temizliğe girişmem imkansız gibi azar azar yapıyorum bişiler ama şuan camlar imdat vaziyette onu bi halletmem lazım artık yarın bi girişsem mi acaba

Maşallah size bizde haftasonu yeni evi temizledik eşim kayınpederim ben kayınvalide de betüle baktı öldüm yorgunluktan bugün betülle dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte
sagolun kizlar vallahi bir tek vitrin ve konsolun icini bosaltip sildim yemek takimlari ve diger esyalari yikayip yerlestirdim konsolu Ece hep aciyordu acabildigi yerleri bosalttim ulasamadigi yerlere koydum rahat rahat acsin bir kaza olmasin ama gec basladim ise simdi de kizim uyandi meyve molasi:))

Damat adaylarına duyrulur

Allahım çok tatlı yicem onu

Oy onun bezini sevsinler ya:))ben de denym bakalm dediklerini ama benmki kurtlu duramaz bir yerde

Evet canm icerik acisndan dedm.ama hazir da yptirsam hangi kolonyayi kullandiklarinj bilmycem ki

@kmltm kolonya yerine bonibon veya bi tas cikolatalar varya onlardan da koyabilirsin ben oyle dusunuyorum

Olabilir aslinda ama erimez mi onlar da?siseyi de netten alcm zaten.lavanta dusund bi de

Ben anne sutu veriyorum gece ortalama 3 kere emmek icin uyanıyor mama hic vermiyorum

Bugun farkli bir tarifle yaptm 1 seklindeki kurabiyeleri tam oldu kizlar.40 mevlidinde bu tarifle yapmstk dis bugdaynda bulamadm tarifi netten bakmstm.bugun buldum dnedm verym size de

Eklentiler

• IMG-20140802-WA0000(1).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 2015-05-18 18.27.02.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20140802-WA0000(1).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 75
Cok sevindim canim bende duvarda iz kalmasindan nefret ederimde deneye deneye bunu buldum

M
asaallah ben yemek yapip bulasiklari yikasam temizlik yapmis sayiyorum kendimi. Yetisemiyorumm ki

Harika görünüyorsunuz, nice güzel yaşlara
Ne kadar oldu maliyeti, kendiniz mi yaptınız?
Yer sizin mi, bir yerle mi anlaştınız?
Kafamda deli sorular
Aslında bize çok bi maliyeti olmadı mekan eşimin ailesine ait zaten, süslemeler çerçeve vs görümcemin hediyesi kendisi parti malzemeleri şeker hamurlu pasta vs yapıyo zaten, magnetlerini yaptırdık 50 adet 100 tl tuttu, ikramları kendimiz hazırladık

Bugun farkli bir tarifle yaptm 1 seklindeki kurabiyeleri tam oldu kizlar.40 mevlidinde bu tarifle yapmstk dis bugdaynda bulamadm tarifi netten bakmstm.bugun buldum dnedm verym size de

Canım biz aynı tarihde yapacağız doğum günlerini erken değil mi? Doğum gününe kadar birşey olmaz mı?

Kizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
Canım ya kokusunu beğenmezsen bende, kırmızı kolanya var mı diye sordum tutun kolanyası getirdi çok kötü kokuyordu, sonra kolanyacıya gittim kırmızı olan çilek kolanyasıydı güzel kokuyordu.

Cok sevindim canim bende duvarda iz kalmasindan nefret ederimde deneye deneye bunu buldum

Saol canm benm de aklimda bulunsun iyi oldu ogrenmem:)

M

asaallah ben yemek yapip bulasiklari yikasam temizlik yapmis sayiyorum kendimi. Yetisemiyorumm ki

Aynen

Cok guzel olmus Canim gonlunce olsun hersey insallah

Saol canim:)

Canım biz aynı tarihde yapacağız doğum günlerini erken değil mi? Doğum gününe kadar birşey olmaz mı?

Buzluga koycm canm iki gun once cikarip yapstrirm hamuru.dis bugdayinda da oyle yapmstm hicbisey de olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…