kolay gelsin en bi hamarat hatun benim öyle bi temizliğe girişmem imkansız gibi azar azar yapıyorum bişiler ama şuan camlar imdat vaziyette onu bi halletmem lazım artık yarın bi girişsem mi acaba
Saol canm son kontrolden 3 gun sonra kalbi durmus
Kolay gelsin canm ben temzlikci cagrcaktm da tasinma mevzusu olunca vazgectm temzlikten pis pis oturuyoruz valla:)))gunluk isleri yapyorm sadece:)
Masallah dogru olani yapiyo aslinda.bagirmk insani yoruyo sadece de o haldeyken bagirmamak da imkansiz gbi:)
Bende başladım.
Oturma odasının duvarlarını camlarını sildim. Süpürdüm tozunu aldım. Halıları yıkamaya verdim sabah. Gökçe hanımın döktüğü pudingi temizleyemeştim zaten.Koridorun duvarlarını sildim. Mutfağı annemle temizlemiştik sağolsun. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkarttım. Gardrobu temizledim sildim. Bazanın altını düzenledim. Yorganları havalandırdım kaldırdım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Her gün bişey yapıyorum. Böyle yarım yamalakta ne kadar temiz oluyo bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Evde ki çocuk odası boş temizlemediğim şeyleri oraya yığdım yavaş yavaş temizleyip kaldırıyorum. dağ gibi oldu orası gözünde büyüyo iyice. En son duvarların hepsini silincede tülleri yıkıycam inşallah. Daha çok iş var ya
sagolun kizlar vallahi bir tek vitrin ve konsolun icini bosaltip sildim yemek takimlari ve diger esyalari yikayip yerlestirdim konsolu Ece hep aciyordu acabildigi yerleri bosalttim ulasamadigi yerlere koydum rahat rahat acsin bir kaza olmasin ama gec basladim ise simdi de kizim uyandi meyve molasi:))Maşallah size bizde haftasonu yeni evi temizledik eşim kayınpederim ben kayınvalide de betüle baktı öldüm yorgunluktan bugün betülle dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte
Sağol canım teşekkürlerCanim masallah ogluna cok guzel gorunuyorsunuz nice yaslara insallah
Harika görünüyorsunuz, nice güzel yaşlaraSağol canım teşekkürler
Damat adaylarına duyrulurbende burda okurken gaza geldim yarın ilk iş onu halledeceğim mirayla da babası ilgilenir olmadı parka faln giderler artık
içeriğine güvenme açısından mı soruyosun canım büyük markalar dışında hiçbi yerden emin olamayız gibi geliyor bana onlarda da renkli yoktur heralde o yüzden alınabilir gibi geldi bana
oy güzellik bu ya hemde anne gibi hamarat maşallah
Allahım çok tatlı yicem onu
Yarım ediyo teyzesiküçük bi bezi var gözlük bezi. Onunla hevesli hevesli bişeyleri sildim. Şimdi bırakmıyo ben yapınca oda eline alıyo önüne gelen yeri siliyo
Primanın aylık paket kutuları var ya onun içine oturtuyorum kucağına bişeyler koyuyorum onlarla uğraşıyo
Kışlıkları kaldırırken de yatağın üzerine oturttum askısan aldığım çorapları yoğdım önüne hepsini inceledi ordan oraya fırlatto
Süpürgenin sopa kısmını çıkarıp önüne koyuyorum benim yaptığım gibi ileri geri hareket ettiriyo. Bakıyo gülüyo
Ama mutlaka ona laf atmam arada öpmem falan lazım yoksa bırakıyo hemen:)Eki Görüntüle 1531765
Yarım ediyo teyzesiküçük bi bezi var gözlük bezi. Onunla hevesli hevesli bişeyleri sildim. Şimdi bırakmıyo ben yapınca oda eline alıyo önüne gelen yeri siliyo
Primanın aylık paket kutuları var ya onun içine oturtuyorum kucağına bişeyler koyuyorum onlarla uğraşıyo
Kışlıkları kaldırırken de yatağın üzerine oturttum askısan aldığım çorapları yoğdım önüne hepsini inceledi ordan oraya fırlatto
Süpürgenin sopa kısmını çıkarıp önüne koyuyorum benim yaptığım gibi ileri geri hareket ettiriyo. Bakıyo gülüyo
Ama mutlaka ona laf atmam arada öpmem falan lazım yoksa bırakıyo hemen:)Eki Görüntüle 1531765
bende burda okurken gaza geldim yarın ilk iş onu halledeceğim mirayla da babası ilgilenir olmadı parka faln giderler artık
içeriğine güvenme açısından mı soruyosun canım büyük markalar dışında hiçbi yerden emin olamayız gibi geliyor bana onlarda da renkli yoktur heralde o yüzden alınabilir gibi geldi bana
oy güzellik bu ya hemde anne gibi hamarat maşallah
@kmltm kolonya yerine bonibon veya bi tas cikolatalar varya onlardan da koyabilirsin ben oyle dusunuyorum
Ben anne sutu veriyorum gece ortalama 3 kere emmek icin uyanıyor mama hic vermiyorumBen de 3 2 1 pogaca peynirli patatesli borek 1 seklnde seker hamurlu kurabiye cikolata toplari ve incirli kurabiye yapcm canm insallah
Saol canm daha iyi smdi sana da gecmis olsun bebisn de kiyafeti cok tatli gule gule giysin eskitsin insallah:)
Ben de ayri yapmyorm pek.kahvalti-meyve-yogurt-aksam yemegi-muhallebi gece de mama yiyo.patlicanli yemek yapmissam eger corba yapyorm emreye onun disnda dolma pilav makarna falan yediryorm hatta gecen gun patates puresiyle et sote yedirdm:))yanna da yogurt ohhh:)))
Anne sutu veya devam sutu almalilar canm kucukler daha.ben 10 ay sut verdm mama takviyesi yapyodm sut bitnce tamamen mamaya dondk gece veriyorm sadece.
Cok sevindim canim bende duvarda iz kalmasindan nefret ederimde deneye deneye bunu buldumevet canım sana çoook teşekkür ederim. Çamaşır suyuyla çifle ellerimi boşu boşuna mahfetmişim. Biraz umutsuz denemiştim ama iz falan kalmadı duvarda şaşırdım. Hemde öyle bastırmama falanda gerek kalmadı.
Emin olamadım kimin dediğine hafızam kötüdür. Geri sayfalara bakıp teşekkür etcektim bende sana:)
Çok sağol gerçekten bi bulaşık deterjanıyla süngerden bunu beklemezdim:)
asaallah ben yemek yapip bulasiklari yikasam temizlik yapmis sayiyorum kendimi. Yetisemiyorumm kiBende başladım.
Oturma odasının duvarlarını camlarını sildim. Süpürdüm tozunu aldım. Halıları yıkamaya verdim sabah. Gökçe hanımın döktüğü pudingi temizleyemeştim zaten.Koridorun duvarlarını sildim. Mutfağı annemle temizlemiştik sağolsun. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkarttım. Gardrobu temizledim sildim. Bazanın altını düzenledim. Yorganları havalandırdım kaldırdım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Her gün bişey yapıyorum. Böyle yarım yamalakta ne kadar temiz oluyo bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Evde ki çocuk odası boş temizlemediğim şeyleri oraya yığdım yavaş yavaş temizleyip kaldırıyorum. dağ gibi oldu orası gözünde büyüyo iyice. En son duvarların hepsini silincede tülleri yıkıycam inşallah. Daha çok iş var ya
Aslında bize çok bi maliyeti olmadı mekan eşimin ailesine ait zaten, süslemeler çerçeve vs görümcemin hediyesi kendisi parti malzemeleri şeker hamurlu pasta vs yapıyo zaten, magnetlerini yaptırdık 50 adet 100 tl tuttu, ikramları kendimiz hazırladıkHarika görünüyorsunuz, nice güzel yaşlara
Ne kadar oldu maliyeti, kendiniz mi yaptınız?
Yer sizin mi, bir yerle mi anlaştınız?
Kafamda deli sorular
Cok guzel olmus Canim gonlunce olsun hersey insallahSuslerimiz geldi teyzeler:)
Bugun farkli bir tarifle yaptm 1 seklindeki kurabiyeleri tam oldu kizlar.40 mevlidinde bu tarifle yapmstk dis bugdaynda bulamadm tarifi netten bakmstm.bugun buldum dnedm verym size de
Canım ya kokusunu beğenmezsen bende, kırmızı kolanya var mı diye sordum tutun kolanyası getirdi çok kötü kokuyordu, sonra kolanyacıya gittim kırmızı olan çilek kolanyasıydı güzel kokuyordu.Kizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
Cok sevindim canim bende duvarda iz kalmasindan nefret ederimde deneye deneye bunu buldum
M
asaallah ben yemek yapip bulasiklari yikasam temizlik yapmis sayiyorum kendimi. Yetisemiyorumm ki
Cok guzel olmus Canim gonlunce olsun hersey insallah
Canım biz aynı tarihde yapacağız doğum günlerini erken değil mi? Doğum gününe kadar birşey olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?