2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geçmiş olsun canım ah şu kuzular yedirsen ayrı yedirmesen ayrı dert

Kizim bugun gece uykusuna cok zor yatti defalarca uyutmaya goturdum uyumadi durmuyorda simdi zar zor uyuttum ama cit ciksa uyancak gibi parmak uclarima basarak ciktim odadan ust disi kabarmis iyice bembeyaz sanirim cikmak uzere onun etkisi var galiba esime de sinir oldum butun aksam kizimla ugrastim al biraz dedim ogluma vermis o da hemen bana verdi geldiginden beri koltukta yatiyor beyimiz ben kizimi uyutmaya gidince orada uyuyakalmis anladik yorgunda birazda olsa tutar cocugu insan saatlerdir Eceyle ben ugrasiyorum

@minnakkartal ve @Akaibu canlarim abinize kardeşinize sorablrmsnz bu gunes sutu ve gunes kremi arasındaki fark nedir esime ecz den mustela gunes kremi al dedm bebise eczacı ikili bi set vermis mustelanin gunes sutu ve after sun losyon 50 faktör gunes sutu korurmu bileniniz varmi

Ben de bakici bulcm canm.kafama yatarsa ise baslycm bulamazsam izne devam buluncaya kadar.Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

yaa cok bulasik mak bosaltir temiz kirli farketmez cekmeceleri bosaltir yikanmis katlanmis camasirlari dagitir :)vileda ve supurgeye hasta zaten :)

Hmm iyi bari emre de bayilir bulasik makinesine:))

onu sorcktim ben de size ya kutular kullanisli oluyosa alym ben de.beyaz olanlardan mi aldin canim?
Muhallebiyi de irmikle yapiyorm.kayisiyi pisiriyorm yumusayinca irmik ekleyip bir iki fokurdaynca aliyorm ocaktan blendrdan geciriyorm.son bikac defa azck sut de ekledim.kayisi yerine kuru uzum ve kuru erikle de yapiyorm bazen.onun disinda ari mamayi seviyo.hipp in kasik mamalarni veriyodm bi ara bayagidr almadm bebelac sutlu armutluyu denedk en son sevdi onu da.hazirlari disari cikacaksam veriyorm genelde canm.evdeysem kendm yapiyorm.unla yapmayi denemedm hic guzel olmaz diye.hazir mamalari da kutudaki olcuye gore degil de goz karari yapyorm hep.biraz uzun mu olmus ne:)))bi de ruseym dene istersen yogurt ya da meyveye karistirp yediryorm arada kokusu bile cok guzel

paketlenmis urunleri tercih etmeetmiyorumedigim icin klasik pirinc unu ile muhallebi yapiyorum bir de inek sutu kullanabilsem daha lezzetli olacak ama emin olamiyorum sut icin erken mi acaba?

Ben 1 fincan kadar koyuyorm arada canm.dun annemdeydim yanima almamstm muhallebiyi orda sut pirinc unu suyla yaptm hepsini de yedi ve gece cok az mama icti sasirdm valla.tok tuttu demekki

Uyuttum tekrar insallah uyanmaz dun tatli almistik ben hakkimi yedim ama esim yememisti cok gicik etti beni bi aksam simdi gidip onun tatlisini yicem oh olsun kan sekerim dustu aciktim

Iyi yaparsin ohh.ben de esime ayirdgm cikolatayi yedim pisman degilim yine olsa yine yaparim

Yedim tatliyi yine de bir tane ayirdim pisman degilim sadece gec saatte tatli yiyip kalori aldigim icin pismanim:))

Mesaj attım canım. Hiç bi fikrim yok bu konuda

Toplama kısmı hariç demekki alınabilir. Bide eğil kalk falan kilo vermede yardımcıda olur sağolasın
@Apriori Bu arada ben bitek hipp in iyi gecelerini almistim canim bildigin muhallebi kivamindaa oluyordu
Ben önceleri hiç muhallebi vermiyordum son 10 gündür veriyorum. Yalnız hippin organik prinçli yazanını suyla pişirip devam sütüyle de açıyorum. Ama üstünde hiç pişirin demiyo ve aren bi tek onu yiyor.

Bi iyi bi kötü haberle geldim ve kafamda kura kura hiç uyumadim nerdeyse. Önce İyi haberle basliyim. Üst katimizdaki daire teras ve birden satmaya karar verdiler bunu duyunca eşim biz alalım diyo eğer olursa kızlara ayrı oda yiğit e oda falan yapabilirim.ve en güzeli büyük bi mutfak ve yatak Odam olucak.şimdiki yatak odamda sadece gardrop sigiyo komodin ayna falan kullanamıyorum. Yiğidin beşik vsr zor çıkıyorum kapıdan.dua ediyorum hayirlisiysa bu teras bizim olsun allahım diye çok rahat liycaz çünki. 5 kişi bu eve fazla geldik biz:))

Kötü haber.nerdeyse kafayı yiycektim dün artık.Büyük kızım bi süredir yakın arkadaşının yanında bit Tokası diye bişey taşıdığını kendisine gösterip Bit salgını var ben takıyorum sende al tak benim yegenim bitlendi falan diye anlattığını anlatıyodu eve gelince. (Ayrıca salgın falanda yok okulda olsa herkes konuşur bu kız gibi). Bi gün dursa diğer gün yine aynı konuyla geliyodu eve işte sirke olurmuş ta o bit olurmuş ta kız benim saf kızıma baştan uyarı gibi yapmış bende bit var sanada geçebilir diye alttan alttan yani.ben endiselendim duydukca fakat başıma böyle bişey gelmediği için hiç ihtimal vermedim. Ve aman allahım dün kafasında bişey yürüyo önce böcek falan dedim ama o an kızımın arkadaşının anlattıkları benimde döndü.hemen kv mi cagirdim bi bak diye ve bit. kv yumurtlamis bi hafta falan olmuş sanırım geceli dedi. beynimden vurulmusa döndüm ağla ağla ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim kv sakinlestirdi ezcanedeki bit ilaçlarının sirkeleri oldurmuyecegini kendisinin bildiği bi ilacci olduğunu onun bi günde ise yaracagini söyledi küçükken kendi çocukları bitlenirmis onla halldermis.kızımın saçı beline kadar uzundu hemen kisalttirdik ilaç sürdk ve gerçekten öldüler iyy iğrenç hala midem kalkiyo.inşallah zeynep e geçmemiş tir diye dua ederken geldi okuldan kv baktı şükür onda yoktu ama yinede ben kendimede sürdum zeynebede sürdum ilaç piskolojim bozuldu bi günde. İlk uyumusum yatınca ve sürekli bitlerin ucustugu rüyalar gördüm bende uyumaktan vazgeçtim. Allahım ne pis insanlar var şimdi hersey elimizin altında su sabun şampuan çeşit çeşit bitlenditrecek kadar niye bskmaxsin cocuguna.her kimse o kadın hakkımı helal etmiyorum gerçekten kafayı bozabilirdim yani.böyle kızlar isde biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bi nevii rahatladım anlatinca. Artık o arkadaşının yanından dahi gexmesinide yasskladim.

Çok kötü olmuş cidden:))
Biz küçükken okulda bit salgını olduğunda annem okula göndermezdi beni:) temizlik hastasıydı biraz. Eve getirsek o evi çamaşır suyuyla baştan aşağı yıkamadan rahat etmezdi.
Tabi o zamanlar herşey daha zor şimdi bitlenmekte zor:) zoru başarıyolar resmen:))
Allahtan ucuz atlatmışsınız sizede geçebilirdi Allah korusun. Sonra uğraş uğraşabildiğin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…