2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım ya kokusunu beğenmezsen bende, kırmızı kolanya var mı diye sordum tutun kolanyası getirdi çok kötü kokuyordu, sonra kolanyacıya gittim kırmızı olan çilek kolanyasıydı güzel kokuyordu.
Aciklamasinda lavanta kolonyasi yaziyodu.oslew in dedgi gbi seker veya lavanta da koyabilrm aslinda.

Allahım çok tatlı yicem onu
teşekkür ederiz:))

dene canım bizimkide çok rahat durmuyoda karşısında şaklabanlık yaparak temizliyorum işte. Mini mini bir kuş şarkısını çok seviyo pepe şarkılarını çok seviyo onları açıyorum idare ediyoruz bi şekilde.

Cok sevindim canim bende duvarda iz kalmasindan nefret ederimde deneye deneye bunu buldum
Benim içime dert olmuştu bu. İlaç gibi geldin geröekten
M

asaallah ben yemek yapip bulasiklari yikasam temizlik yapmis sayiyorum kendimi. Yetisemiyorumm ki
doğrusunu söylemek gerekirse böyle ayrıntıya girdiğim günler kolayondan bi çorba yapıyorum eşim salata yapıyo, yada annemin gönderdiği menemenler var onlarla idare ediyoruz. Ben yemeğe düşkün değilim eşimde temizlik yaptığımdan ses çıkarmaz. Hatta bazı günler iş bitsin diye mutfağa hiç girmedim. Gökçeye yemek yaptım tek. Eşim dışardan döner getirdi. Yada o gelince yumurta kırdık. Başka türlüsü zaten zor gerçekten

Slm kızlar arenle ev yerleştirmek çok zormuş sonunda bitti çok şükür K Keskek şimdiden sana kolay gelsin :)
Yaz temizligimi ben kökten taşınarak yaptm..
Ay o kadar çok sayfa okudum ki aklım karıştı resmen öncelikle
E emiragam çok geçmiş olsn. Oğlunun kıyafetinede bayıldım çok güzel. İnş. umduğundan daha güzel geçirirsiniz doğumgününüzü.
@minnakkartal mira pütürlüye geçti mi? Bi ikimiz vardık sanırım hala blendır yapan. Arene elimle verince küçük küçük yiyor ama kaşıkla pütürlü verince kusuyo. Çözemedim gitti.
S stepfordk doğumgününüz çok güzel gözüküyor. Nice yaşlara..
@kmltm çok güzel olmuş süslemeleriniz. Emrenin resmine hasta oldum o nasıl bi gülüş :)
Bu arada aren atak yaptı ve 1 haftadır emekliyor bi yerleri tutunarak ayağı kalkıyo peşinde gezmekten hiçbişey yapamıyorum. Meğer küçücüklerken herşey ne kadar kolaymış :)

Kızlar Dr a gittik bir ayda sadece 20 gr almış inanamadım Dr çok hareketli ve normal kg su dedi ama benim moral sıfır sıfır sıfır
Zaten 4 kg doğdu oğlum şimdi 9,580 olmuş yani 11 ayda 5,5 kg almış ancak boyu 5 cm uzamış bu ay gerçi tek iyi taraf bu 74 ten 79 a uzamış :)
Su meselesine normal dedi, içimi. Rahat etmesi için istersen idrar tahlili yaptır dedi ama zaten 6. Ay idrar sonucumuz vardı sistemde diyabet endişem yersizmiş, su ihtiyacı notmalmiş ve içtiği miktarı da abartı bulmadı Dr.
Güneş kremi için marka öneremem her bebek farklı, en kaliteli pahalı ürün bile bazı bebeklerde sorun yaratabilir, normalde hangi markanın krem şampıan yağ vs kullanıyorsanız onun güneş kremini alınd dedi ama kesinlikle 30 faktör defi. Güneşten bu kadar korkmayın, bebeklerin D vitaminine ihtiyacı var, güneşe çıkıp 15-20 dk güneşlendirdikten sonra sür hatta akşam üstü çıkarsan hiç sürme dedi.
Uyku meselesi ise emdiği sürece unut, uyku eğitimi de önermiyorum emiyorsa ve seni zorlamıyorsa emsin kesme dedi, illa bi gün normal uyuyacak acele etme kendinden ve sütünden esirgeme dedi.
Dr haberleri bu kadar ...

@Akaibu gökçenin bi resminde görmüştüm top havuzunuz var sanırım arene almayı düşünüyorum da oynuyo mu içinde ?

Sen bu kadar is yparken gokce napiyobi benmki mi izin vermiyo mutfagi toplayana kadar bacagima yapisip agliyo yakisliklari topladm gecen hafta bazanin ustunde kaldirilmayi bekliyolar.umarim kis gelinceye kadar kaldiririm
Bizde de durum aynı valla bi yemek yapana kadar yapmadığım şaklabanlik soylemedigim çocuk şarkısı kalmıyor Okuldan eve gelene kadar ne işler bitiriyorum aklımda, eve girdiğim an hepsi uçuyor

Hayırlı olsun dişiniz:)) Hepsi kolayca pıt pıt pıtlasın inşallah :))

Ah canım sağolasın ben hep kendi başıma alıştım kendi işimi yapmaya şimdi de evi yavaş yavaş yopluyorum yerleştirmesidr öyle olur heralde dediğin gibi yaz temizliği toptan yapılmış olacak benimde

@Akaibu gökçenin bi resminde görmüştüm top havuzunuz var sanırım arene almayı düşünüyorum da oynuyo mu içinde ?
Oynuyo canım çok seviyo hemde. Acıtmıyo hemde birbirimize atarak savaş yapıyoruz çok gülüyo oda fırlatmaya çalışıyo. Oraya buraya atıyo gidişlerini izliyo.
Havuz aslında çocuklar için olan su havuzlarından. Annem verdi eskiden beri vardı. kardeşimde içine o toplardan almış çok seviyo. Tek sıkıntı o topları toplarken cinnet geçirebilirsin. Koltuğun dolabın arkasına falan kaçıyo birde onlaro toplamam gerekiyo. O yüzden koridora çıkarıyorum tüm kapıları kapatıyorum orda oynuyoruz. 200 tane top topla toplayabilirsen

haydi gözün aydın canım inşallah diğer dişlerde sıkıntısız gelir

Bugun farkli bir tarifle yaptm 1 seklindeki kurabiyeleri tam oldu kizlar.40 mevlidinde bu tarifle yapmstk dis bugdaynda bulamadm tarifi netten bakmstm.bugun buldum dnedm verym size de
Bende bu haftasonu bi denicem bakalım becerebilirsem kendim yapayım diyorum fava ekledim sağol canım süslerinizde pek güzel

Maşallah arene canım yeni evi bekliyormuş gezinmek için :)) yok canım hala blendır minik minik bende veriyorum ama azıcık fazla kaçsın hemen kusuyo

Canım hiç moralini bozacak bişi yok bence çünkü 5 cm çok çok ii bi rakam maşallah âzada hemde o kadar harekete

Kizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
canm ben bildgimz limonkolanyasi aldm siselere doldrdum her siseyede bir damla sabun boyasi damlattim hobi ve pasta malzemesi satan yerlerde var

Tesekkurler canim:)

Masallah ne guzel uzamis boyu kiloyu da bosver canm ben de takmyorm valla nasl olsa almalari gereken donemlerde aldilar smdi de boylari uzuyo bi sknti yok cok sukur

Bizde de durum aynı valla bi yemek yapana kadar yapmadığım şaklabanlik soylemedigim çocuk şarkısı kalmıyor Okuldan eve gelene kadar ne işler bitiriyorum aklımda, eve girdiğim an hepsi uçuyor

Ben izindeyim.bu donem baslamayi dusunuyodm iyiki de baslamamisim.eylulde baslarm dyorm ama kismet:)belki 1 sene daha izin kullanirm.bu oglanla zor isim valla.smdi bile us guc yetistiremiyorm okul islerni nereye sigdircm acaba

Bacilarim cok sukur tahlillerimiz temiz cikti....
Sizlerlede paylasmak istedim...
Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum ♥♥♥
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Kusmamiz bitti cok sukur fakat ishal ve istahsizlik devaam ediyor...
Bu arada yasimizi geceli 2 hafta oldu biz hala yuruyemedik Tembel cikti benim pasa

bizimki de kurtlu duramaz ole elinde bezle falan

Sağol canım teşekkürler, eşim foto koymamı istemiyo koyup daha sonra silebilir miyim acaba nasıl yapsam bilemedim

yok kendinizi bebişi falan koymasan da hani ikramları ortamı veya süsleme konsept falan yaptıysanız onları vs koy demek istedim..

Kızlar profilime oğlumun yaşgününden bi foto koydum biraz durduktan sonra silicem, yorumlarınızı bekliyorum

tabi detaylar falan öyle çok net görünmüyor ama göründüğü kadarıyla harika..ne güzel anı oluyor böyle işte,süper yaaa..maşallah arkadaşım çok güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…