2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Beyazlar 33 cm si daha geniş olan 38 cm toz pembe vardı onlardan aldım. Acayip kullanışlı ve hurç gibi eciş bücüş durmuyor şık duruyor. Benim gardrop beyaz olduğu için her renk uyar diye düşündüm pembe de tatlı durdu
Ben de bebelac aldım gece armutu olandan ama armut tadı falan yoktu ben de meyve püresi koydum içine öyle yedi
Sağol canım ben de ondan aldım da bugün senin ölçüne göre deneyeyim bir.

Gerçi muhallebidrn beklediğim tokluğu yakalayamadık yine 2 saatte bir ayaktaydık

Gökçe sabah kalktığında bişey yoktu az bi huysuzluğu vardı. Kahvaltısını pek yemedi. Ama üstüne düşmedim. Uyudu. Şimdi kalktı baktım ateşi var 37.5 kucağımdaken bi de kustu.
Diş yarmış damağı ucu görünü. Yarıldıltan sonra böyle etkisi olabilir mi? Kızlar nolur söyleyin değişik nefes alıyo hastaneye götürsem mi ki dişten midir

Küçükken benim kardeşimde sürekli bitlenirdi. Tabi bi kaç kez bana geçirdiği de olmuştu. Eskiden daha zordu temizlemek. Kardeşimin pasaklılığı Yüzünden hep öğrenci Saçı olurdu saçımız. Ama bizim annemiz yoktu Başımızda ki sürekli temiz olalım inan şimdi hatırlamıyorum bile nasıl bişeydi.

bende alarmi kapatop uyudim superdi

bizde yakalayiyoruz ne yerse yesin iki saate talimiz

Ateşi doktora gidecek kadar çok değil ama değişik nefes alıyor demene kafam takıldı. Nasıl değişik ki. Nefesi tuafsa bi götür doktora.

canim buyume asamasida skntili oluyor biz ole olduk yani takip et37.5yuksek ates degil

Ben devam sutu koyuyorum canim ama artık bende sute gecmek istiyorum az kalfi yasina
paketlenmis urunleri tercih etmeetmiyorumedigim icin klasik pirinc unu ile muhallebi yapiyorum bir de inek sutu kullanabilsem daha lezzetli olacak ama emin olamiyorum sut icin erken mi acaba?
A

Ateşi doktora gidecek kadar çok değil ama değişik nefes alıyor demene kafam takıldı. Nasıl değişik ki. Nefesi tuafsa bi götür doktora.
Böyle derin derin duyuyorum her nefesini. Zorla soluk alıyomuş gibi değil ama ne biliyim değişik böyle değildi yani normalde. Kusmada olur mu

canim buyume asamasida skntili oluyor biz ole olduk yani takip et37.5yuksek ates degil
Ya ben diş görününce bitiyo sanıyodum inşallah diştir. Daha önce sadece bi kere hastalandı. Elim ayağıma dolaştı şimdi.
Calpol mü vereyim yok sa ıslak bez falan mı koyayım?

Böyle derin derin duyuyorum her nefesini. Zorla soluk alıyomuş gibi değil ama ne biliyim değişik böyle değildi yani normalde. Kusmada olur mu
Her bebek farklıdır yani bilmiyorum ki Gökçe çok kusan bi bebekte değil. Belki üşütmüştür. Gece üstünü açmışsa.

Dr gotursen emin olursun disten olup olmadigindan

Ya ben diş görününce bitiyo sanıyodum inşallah diştir. Daha önce sadece bi kere hastalandı. Elim ayağıma dolaştı şimdi.
Calpol mü vereyim yok sa ıslak bez falan mı koyayım?
Çok geçmiş olsun , nefes alışı belki kusmasın verdiği halsizlik veya korkudandır. Diş patlayıp uzatınca da sıkıntılı maalesef. Ama sen tine de Dr a götür. Bu arada ben de kusma üstüne calpol versem onu da kusardı hep calpolü hep kustuğu için ben fitil kullanıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…