2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun canım.

Sen hasta etmedin canım. Çocuk bu hasta olur. Bak doktora gittiniz en azından dişten olmadığını öğrendin. Çok gecmiş olsun.

Direk kadına söylemem nasıl bi insan nası bi tepki verir bilmiyorum o yüzden düşündüm tasindim okul idaresiyle konusucam bu çocuk bence çoktan beri bitli ve annesininde umrunda değil şimdiye kadar bi çaresine bakardı yoksa.kızım demin anne pek temiz olmazdı zaten saçları dedi şimdi sakin kafayla düşününce eminim sınıfta bizden başkasına geçirdikleri vardır. Bi süredir bi kaç arkadasinin saçlarını kestirdigini falan da söylüyo kızım. En iyisi yarın gidip idareye konuşmak.

Evet canım haklısın bende senin gibi düşündüm idareyle konusucam.ama elimde değil çok tiksindik kizimda bende sanırım biraz abarttim daha sakinlesmeye başladım sakin kafayla düşündüm biraz daha rahatladım. Hatta demin okula gidince kızımın gösterisini seyrederken onumdeki kadının kafasına bakarken buldum kendimi resmen herkes bitli gibi gelmeye basladi:)

Sağol canım biraz daha saknlestim.

aaa kuzum bende es durumundan konya baglantılı :)) konya - ılgın bizimkıleer:) hemşooo

Sen hasta etmedin canım. Çocuk bu hasta olur. Bak doktora gittiniz en azından dişten olmadığını öğrendin. Çok gecmiş olsun.
Eşim naptın temizlik yapcam diye çocukla ilgilenmedin mi diyince kendimi kötü hissettim. Ama ihmal etmedim onu ya. İyi ki gitmişim en azından ilerlemeden hemen iyileşir inşallah
@Akaibu gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir Gokce
sağol canım inşallah. Çorba yaptım içmedi. Geçen sefer hastalandığında da böyle yapmıştı sadece emecek sanırım. Mercimeğe still tea ye suya yumulcam sanırım yine

Yok canim uyumamak icin direniyor emiyor kalkiyor tepeme tirmaniyor ayagimda salliyorum agliyor sabahtan beri yarim saat uyudu
valla oylle olunca ben birakiyorum bugun kalkti 8.30 da normalde 10 da uyurdu uyumadi 12 de bayildi artik 1.30 saat uyudu sasirdim hep yarim saat uyurdu sende birak oyna falan bosver kalsin isler :)

valla oylle olunca ben birakiyorum bugun kalkti 8.30 da normalde 10 da uyurdu uyumadi 12 de bayildi artik 1.30 saat uyudu sasirdim hep yarim saat uyurdu sende birak oyna falan bosver kalsin isler :)
Biraktim canim yorulsun iyice onunla ugrasmak bile yetiyor bana sanirim dis gelecek sabah yumurtasini yemedi yemek yerken cok miz miz huysuzlugu ustunde

Pedifen verdiğim halde 38 derece ateşi düşmedi Fitil koymak için düşük di mi? Yükselirse koyayım.
üstünüde çıkardım ince delikli bi atlet var üzerinde sadece ama ev çok sıcak 27 derece ondan mı düşmüyo acaba.
Çenesi hiç durmuyo ama o nasıl iş anlamadım

Canim hemen etki etmez yavas yavas dusurur ama istersen ılık bir duş aldirabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…