- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Evetgunluk sut mu canım
Çok geçmiş olsun canım.Sağolun arkadaşlar. Eşim geldiği sırada bi daha ölçtüm ateşi 38 e çıkmıştı. Götürdük hemen boğazında kızarıklık varmış. Cıbıl cıbıl oturuyo şimdi. Nefes alışverişide ateş halsizlik yaparmış ondan dedi doktor. Dişinde etkisin olabilir ama ateşi bu kadar yükseltmez dedi. Pedifenle clamoks verdi.
Minivit çayı yapcam onuda içireyim. Hasta ettim çocuğu ya
Sen hasta etmedin canım. Çocuk bu hasta olur. Bak doktora gittiniz en azından dişten olmadığını öğrendin. Çok gecmiş olsun.Sağolun arkadaşlar. Eşim geldiği sırada bi daha ölçtüm ateşi 38 e çıkmıştı. Götürdük hemen boğazında kızarıklık varmış. Cıbıl cıbıl oturuyo şimdi. Nefes alışverişide ateş halsizlik yaparmış ondan dedi doktor. Dişinde etkisin olabilir ama ateşi bu kadar yükseltmez dedi. Pedifenle clamoks verdi.
Minivit çayı yapcam onuda içireyim. Hasta ettim çocuğu ya
Direk kadına söylemem nasıl bi insan nası bi tepki verir bilmiyorum o yüzden düşündüm tasindim okul idaresiyle konusucam bu çocuk bence çoktan beri bitli ve annesininde umrunda değil şimdiye kadar bi çaresine bakardı yoksa.kızım demin anne pek temiz olmazdı zaten saçları dedi şimdi sakin kafayla düşününce eminim sınıfta bizden başkasına geçirdikleri vardır. Bi süredir bi kaç arkadasinin saçlarını kestirdigini falan da söylüyo kızım. En iyisi yarın gidip idareye konuşmak.S Sevgidili5 geçmiş olsn. Biti temizlemek gerçekten zor. bende eskiden gazyağımıydı neydi onunla temizlendigini hatırlıyorm. Karşı tarafa söylesen mi acaba.
@apriori11 bu aldıklarının içine kıyafet koyup tekrar dolabınamı yerleştiriyorsun yoksa kullanılmayacakları koyup kaldırıyormusun?
@Akaibu geçmiş olsn. Diş halsizlik uykusuzluk iştahsızlık 37.5 geçmeyecek ateş yapar ama kusma yapmaz diye biliyorm. Aren 6.aydan itibaren bi dönem çok kustuğu için bana kusma normal geliyor artık. Ama sanırım sizin durum farklı. Neyse dr.gidiyormuşsun inş. iyi sonuçlarla gelirsin.
Evet canım haklısın bende senin gibi düşündüm idareyle konusucam.ama elimde değil çok tiksindik kizimda bende sanırım biraz abarttim daha sakinlesmeye başladım sakin kafayla düşündüm biraz daha rahatladım. Hatta demin okula gidince kızımın gösterisini seyrederken onumdeki kadının kafasına bakarken buldum kendimi resmen herkes bitli gibi gelmeye basladi:)Bit en cok temiz saca gecer.Kana takma o kadar ben meslegimin ilk yilinda bitlenmistim koyde calisiyorfum ve cocuklarla fazla ic ice oldugumdan bana da gecmis Allahtan erken fark ettik.karsi tarafa da soyleme rencide olur cocuk etraftan bir duyulursa dislarlar cocugu bu isi gizlice hallet ogretmenine siyle o velye uygun bir dille iletir sen soylersen tepku alirsin.Benim fikirlerim bunlar ayrica cok da abatilacak psikoloji bozulacak bir olay degil hayatta cok daha kotu seyler var.Allah betetinden korusun.Toplu uerlerde yasanabilecek seyler bunlar
Sağol canım biraz daha saknlestim.Canim ev fikri hayirlisi olsun daha genis evde rahat edersiniz bit olayina gelince gecmis olsun bu kadar kafana takma boyle seyler olabiliyor okullarin kapanmasina az kaldi zaten biz de kucukken birkac kez bitlenmistik halamin kizlari vardi onlarla surekli bir araya geliyorduk halamin eltisinin kizi cok bitleniyordu ondan halamin kizlarina onlardanda bize geciyordu annem bit sampuaniyla yikayip taragiyla tariyordu surekli kontrol ediyordu sık sık yikiyordu derken bit falan kalmiyordu artik bu ilaclar daha etkili hic birsey kalmaz takma kafana
gunes sonrasini ben kendime ve cocuklara kullaniyorum hep beyaz tenli oldugumuz icin cok cabuk yaniyoruz banyodan sonra suruluyor cildi nemlendiriyor kuruyup soyulmasini sizisini engelliyor
Eşim naptın temizlik yapcam diye çocukla ilgilenmedin mi diyince kendimi kötü hissettim. Ama ihmal etmedim onu ya. İyi ki gitmişim en azından ilerlemeden hemen iyileşir inşallahSen hasta etmedin canım. Çocuk bu hasta olur. Bak doktora gittiniz en azından dişten olmadığını öğrendin. Çok gecmiş olsun.
sağol canım inşallah. Çorba yaptım içmedi. Geçen sefer hastalandığında da böyle yapmıştı sadece emecek sanırım. Mercimeğe still tea ye suya yumulcam sanırım yine@Akaibu gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir Gokce
Eczaci bi arkadas bize eylem hanimi onermisti gercekten iyi bi dr bulmusunuz ama hic gitmedim.
biraz yaninsa yatsan iyice dalana kadar en azindan öykü daha uzun uyuyo öyleEceyi uyuttum geri uyandi uyutuyirum uyaniyor uyanikken durmuyor ne yapcagimi sasirdim
Yok canim uyumamak icin direniyor emiyor kalkiyor tepeme tirmaniyor ayagimda salliyorum agliyor sabahtan beri yarim saat uyudubiraz yaninsa yatsan iyice dalana kadar en azindan öykü daha uzun uyuyo öyle
valla oylle olunca ben birakiyorum bugun kalkti 8.30 da normalde 10 da uyurdu uyumadi 12 de bayildi artik 1.30 saat uyudu sasirdim hep yarim saat uyurdu sende birak oyna falan bosver kalsin isler :)Yok canim uyumamak icin direniyor emiyor kalkiyor tepeme tirmaniyor ayagimda salliyorum agliyor sabahtan beri yarim saat uyudu
Biraktim canim yorulsun iyice onunla ugrasmak bile yetiyor bana sanirim dis gelecek sabah yumurtasini yemedi yemek yerken cok miz miz huysuzlugu ustundevalla oylle olunca ben birakiyorum bugun kalkti 8.30 da normalde 10 da uyurdu uyumadi 12 de bayildi artik 1.30 saat uyudu sasirdim hep yarim saat uyurdu sende birak oyna falan bosver kalsin isler :)
Pedifen verdiğim halde 38 derece ateşi düşmediFitil koymak için düşük di mi? Yükselirse koyayım.
üstünüde çıkardım ince delikli bi atlet var üzerinde sadece ama ev çok sıcak 27 derece ondan mı düşmüyo acaba.
Çenesi hiç durmuyo ama o nasıl iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?