2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm canım ürünlerim bunlar acayip rahatlatıyor dolabı çekmeceyi

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 54
Ayyy canim cok kötü olmus gercekten ama kalabalik ortam yadaniyot nr yazikki

o kadar da abartma bence ogretmene soyle ailesiyle konussun bit tokasi utanilicak bisey degil yani
Dusunmemeye çalışıyorum olmuyo okulda konusabilecegimi sanmıyorum yaa. Ne biliyim çok abarttigimin farkındayım ama kendimi alikoyamiyorum kafamda senaryolar yine geçerse bu sefer hepimiz e geçerse.biri duysa ne der sacmiliyorum evet ne yazikki.

S Sevgidili5 geçmiş olsn. Biti temizlemek gerçekten zor. bende eskiden gazyağımıydı neydi onunla temizlendigini hatırlıyorm. Karşı tarafa söylesen mi acaba.
A apriori11 bu aldıklarının içine kıyafet koyup tekrar dolabınamı yerleştiriyorsun yoksa kullanılmayacakları koyup kaldırıyormusun?
@Akaibu geçmiş olsn. Diş halsizlik uykusuzluk iştahsızlık 37.5 geçmeyecek ateş yapar ama kusma yapmaz diye biliyorm. Aren 6.aydan itibaren bi dönem çok kustuğu için bana kusma normal geliyor artık. Ama sanırım sizin durum farklı. Neyse dr.gidiyormuşsun inş. iyi sonuçlarla gelirsin.

Sağolun arkadaşlar. Eşim geldiği sırada bi daha ölçtüm ateşi 38 e çıkmıştı. Götürdük hemen boğazında kızarıklık varmış. Cıbıl cıbıl oturuyo şimdi. Nefes alışverişide ateş halsizlik yaparmış ondan dedi doktor. Dişinde etkisin olabilir ama ateşi bu kadar yükseltmez dedi. Pedifenle clamoks verdi.
Minivit çayı yapcam onuda içireyim. Hasta ettim çocuğu ya

Bit en cok temiz saca gecer.Kana takma o kadar ben meslegimin ilk yilinda bitlenmistim koyde calisiyorfum ve cocuklarla fazla ic ice oldugumdan bana da gecmis Allahtan erken fark ettik.karsi tarafa da soyleme rencide olur cocuk etraftan bir duyulursa dislarlar cocugu bu isi gizlice hallet ogretmenine siyle o velye uygun bir dille iletir sen soylersen tepku alirsin.Benim fikirlerim bunlar ayrica cok da abatilacak psikoloji bozulacak bir olay degil hayatta cok daha kotu seyler var.Allah betetinden korusun.Toplu uerlerde yasanabilecek seyler bunlar

Gecmis olsun canim
Sanirim konyadsin hangi doktora goturuyorsunuz? Memnun musunuz?

Gecmis olsun canim

Sanirim konyadsin hangi doktora goturuyorsunuz? Memnun musunuz?
Evet canım. Sende mi konyadasın?
Belediye hastanesi diyolar sanırım kadın doğumun yanındaki. Orda hülya hanım var ona gidiyoruz genelde. Memnunuz iyi bi bayan güzelde ilgileniyo.Bu gün resmi tatil olduğu için yoktu ama. Kadın doğuma gittik o yüzden

Evet cnm bende konyadayim hulya hanima bir kez gittik iyi bakti ama pek aciklama yapmiyor bizde yanindaki Ahmet beye gitmeye karar verdik faha fazla ilgileniyor.

Canim ev fikri hayirlisi olsun daha genis evde rahat edersiniz bit olayina gelince gecmis olsun bu kadar kafana takma boyle seyler olabiliyor okullarin kapanmasina az kaldi zaten biz de kucukken birkac kez bitlenmistik halamin kizlari vardi onlarla surekli bir araya geliyorduk halamin eltisinin kizi cok bitleniyordu ondan halamin kizlarina onlardanda bize geciyordu annem bit sampuaniyla yikayip taragiyla tariyordu surekli kontrol ediyordu sık sık yikiyordu derken bit falan kalmiyordu artik bu ilaclar daha etkili hic birsey kalmaz takma kafana
Cnm cok tesekkr ederm ilgin icin bu gunes Sonrasını banyodan snra fln surcez heralde ay hayrlisila su cocukla sknti olmadan gitsek gelsek tatil düşüncelerle dolu işkenceye dondu resmen daha gtmeden :)
gunes sonrasini ben kendime ve cocuklara kullaniyorum hep beyaz tenli oldugumuz icin cok cabuk yaniyoruz banyodan sonra suruluyor cildi nemlendiriyor kuruyup soyulmasini sizisini engelliyor

Evet cnm bende konyadayim hulya hanima bir kez gittik iyi bakti ama pek aciklama yapmiyor bizde yanindaki Ahmet beye gitmeye karar verdik faha fazla ilgileniyor.
Eşimin arkadaşı önermişti bizede. Açıkcası gökçe beyaz önlüklü birini gördü mü direk ağlamaya başlıyo. Babasında da durmuyo. O yüzden doktorla eşim konuşuyo ben pek müdahil olamıyorum. Muayene ederken dikkatli davranıyo ama.

TEdavisi guzel diye duymustum aslinda tekrar gidebilirim ama ben cook soru sorarim kafamda soru isareti kalmamali. Babanin onlugu? saglikci mi?

TEdavisi guzel diye duymustum aslinda tekrar gidebilirim ama ben cook soru sorarim kafamda soru isareti kalmamali. Babanin onlugu? saglikci mi?
Yok değil de hastaneye girdiğinde görüyo önlüklü birini illaki doktorun yanına girmeden. Korkuyo. Doktor yanına yaklaşıncada çıldırıyo. Öyle zamanlarda başkasında durmaz yapışır bana

Simdi anladim yanlis okumusum canim doktorun onlugunu. Uykusuzluk ne kotu yahu

Kilolar yüzğnden küçük gelen kıyafetlerimi , kışlıkları ve günlük kullandığımız nevresim ve çarşafları koyuyorum içlerine. Dolap baya rahatlayınız günlük kullandığım kıyafetleri tek tek askılayıp aSacak alanım oldu. Bunlar kaldırmak için iyi yoksa hergün içinden kıyafet çıkar git zor okur, bi D katlayıp koyduğum için kırışık olur .

@Akaibu ve S Simyada kızlar ben Konya'da gitmek zorunda kaldığımda medicanada Dr eylem e gitmiştim o da iyiydi bilginiz olsun. Ben de eş durumundan konyalıyım baya gidip geldiğimiz için oraya orada da bi Dr edindik

Bende vakumlu hurçlardan aldım. Bazanın altı tamamen doluydu. Yorganları yastıkları doldurdum. Kullanmadığım çeyiz niyetine annelerin verdiği ne varsa hepsini vakumladım. Bazanın tek tarafı boşaldı. Baktım baya işe yarıyo bi kaç tane daha aldım kışlıkları Falanda doldurdum. Hepsini attım bazanın altına. Gardrobum ferahladı resmen. Hemde hava olmadığı için güve falanda olmuyo

Aklımda bulunsun buda eşimin iş yerinin anlaşması var zaten orayla.
Bende eş durumundan konyalıyım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…