- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Zaten ben yazarken sen cevabı yazmışsın:)gece 4 5 te uykuda içiriyorum canım sütü 120 cc içiyo ama içine 4 adet bisküvi atıyorum yoğun oluyo yani en başta keçi sütüyle başladım şuan pınar kullanıyorum çocuk sütüde veriyorum normal süttte veriyorum uyumadanda bi 120 cc yine veriyorum cicibebeyle
ayy doğum gününden önce aşı yaptırmakta çok riskli gerçekten ateş olmasa bile bi şekilde huysuzluk yapıyo aşılar bi kaç gün ertelesen doktorla konuşupsaol canım bu kızamık aşısı sanırım 1 yaş aşısı nası etki yapar onu tahmin edmiyorum burun akıntısı var hala devam ediyo çok kötü olurmu işin garibi bide ctesi doğum günü partisini yapcaz ondada huzursuz olsun istemiyorumm
amin canım sağol allah yardımcımız olsun güç versin hepimizin ayrı zor işi valla sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum diğer taraftan her gün miranın daa bebiş hallerine içleniyorum ah bu annelikSiz çalışanların işi daha zor canım yaa. Evde olsan en azından gündüz mira uyuyunca seninde yanında biraz uyuma Şansın olurdu allah kolaylık sabır versin bugünlerde geçecek gidecek ama insan yiprandigini hissediyo arada gercekten de.
cnm normal süt alıp kaynatıp onu vereyim diye denedim içmiyo canım onu artık kokusundanmı ağır mı geliyo anlamadım normal pınar alıyorum ben canım onu sevdiZaten ben yazarken sen cevabı yazmışsın:)
canım bilirsin belki mira su dışında hiç birşeyi biberondan içmiyor annem gündüz bıraktığım sütleri kaşıkla içiriyor 60-70 cc sütü bir saatte anca içirebiliyor ben aslında istiyorum süte geçmek ama sanki hayal gibi bi taraftanda kendi sütlerim ne olacak endişesiYalnız bizim bi sıkıntımız var yiğit biberon emmey i 4 aylıkken bıraktı suyu da bardakta zor içiyo acaba sütü biberon da icermi bi deniycem bakalım. Kasiklada zor gece falan icemez. Bebeği biberon almayan anneler siz nasıl icireceksiniz sütü. Zqten geçen hafta az sütun tadına baktirdim sevmedi nasil olacak bu süt işi bilmiyorum kafam karışık çok.
emzi kullanıyomusun peki canımYalnız bizim bi sıkıntımız var yiğit biberon emmey i 4 aylıkken bıraktı suyu da bardakta zor içiyo acaba sütü biberon da icermi bi deniycem bakalım. Kasiklada zor gece falan icemez. Bebeği biberon almayan anneler siz nasıl icireceksiniz sütü. Zqten geçen hafta az sütun tadına baktirdim sevmedi nasil olacak bu süt işi bilmiyorum kafam karışık çok.
Canım günlük süt almanı tavsiye edrim. Hatta sokak sütü alacağına uzun ömürlü süt al daha iyi.Sütü ne marka veriyosun canım.bana kimisi sutcuden alıp iyice kaynatıp onu ver kimisi market sütü daha iyi özellikle Atatürk Orman cidtlininkini önerdi. Kizlarimada hep Atatürk orman ciftligininkini alıp icirim ama yiğit için karar veremedim ağır gelirmi gelmezmi nqsil başlasam bilemedim.
Gökçede biberon almıyodu suluklar var ya ucu silikon olan onları denedim onlarla içiyo canım. Gerçi sonradan biberonuda tekrar almaya başladı ama. O sulukla içmeyi seviyoYalnız bizim bi sıkıntımız var yiğit biberon emmey i 4 aylıkken bıraktı suyu da bardakta zor içiyo acaba sütü biberon da icermi bi deniycem bakalım. Kasiklada zor gece falan icemez. Bebeği biberon almayan anneler siz nasıl icireceksiniz sütü. Zqten geçen hafta az sütun tadına baktirdim sevmedi nasil olacak bu süt işi bilmiyorum kafam karışık çok.
Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin çok zor gerçekten. Ben daha bugün biraz iyi hissetmeye başladım kendimi. Altını değiştirmeye halim yoktu. bi doktora gitsen.Kızlar dün akşam azad koca çileği ağzına tıkıp midesini bulandırıp akşam akşam herşeyi kustuben zaten dünden beri kırgındım ama sağolsun gece uyumayan 40 dk 1 saat aralıklarla kalkan oğlum sayesinde iyice ilerledi hastalık nefes bile alamıyorum yüzüm gözüm şiş içinde elim kolum kalkmıyor ( kara kara düşünüyorum ben bu çocukla bugün nasıl başedicem ((
Sen adını söylemesende biz betüşten tanıyoruz seni :)) ben pilisenin güzel Saçlı güzel kızı betülüm diyor fotoları
Evet yaa kaşıkla çok zor.banada bu süt içme işi hayal gibi inan bide o gün tadına bakınca sevmedi ya sanki hiç icmeyecekmis gibi geliyo sevse gündüz kaşık la falan zor olsada yine icerdi.canım bilirsin belki mira su dışında hiç birşeyi biberondan içmiyor annem gündüz bıraktığım sütleri kaşıkla içiriyor 60-70 cc sütü bir saatte anca içirebiliyor ben aslında istiyorum süte geçmek ama sanki hayal gibi bi taraftanda kendi sütlerim ne olacak endişesi
Emzik sde almiyo hiç bi şekilde kabul etmedi.emzik k
emzi kullanıyomusun peki canım
Yok canım ya bikaç ay önce de böyle olmuştum Dr hiçbişey vermedi gargara ve şeker verdi boğazıma :/ evde var onları kullanıyorum bi de sarımsak ezip yutuyorum azcık toparlıyor beniGeçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin çok zor gerçekten. Ben daha bugün biraz iyi hissetmeye başladım kendimi. Altını değiştirmeye halim yoktu. bi doktora gitsen.
Bide o suluklarla deniyim bakalim o zaman onu bole alsa kaşık tan kolay olur İçmesi.Gökçede biberon almıyodu suluklar var ya ucu silikon olan onları denedim onlarla içiyo canım. Gerçi sonradan biberonuda tekrar almaya başladı ama. O sulukla içmeyi seviyo
Canım ben konyadayım Migros 1 tane var o da çok uzak malesef.@Akaibu vnm migroslarda da var aoç sütleri yoğurtları
Bende uykusuzluktan bayilacam gece yarisi yatti sabah 8 e dogru kalkti hala uyumak istemiyor offff benim uykum var onun yok bu nasil bebekKızlar dün akşam azad koca çileği ağzına tıkıp midesini bulandırıp akşam akşam herşeyi kustuben zaten dünden beri kırgındım ama sağolsun gece uyumayan 40 dk 1 saat aralıklarla kalkan oğlum sayesinde iyice ilerledi hastalık nefes bile alamıyorum yüzüm gözüm şiş içinde elim kolum kalkmıyor ( kara kara düşünüyorum ben bu çocukla bugün nasıl başedicem ((
Mecburiyetten de olsa benim bunye direnemiyor artiksabahtan beri dilime dolanan şarkı gençliğimi geri verseler.. çok yaşlandığımı hissediyorum ben uykusuzluğa bünyemin direnişi sadece mecburiyetler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?