2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Zaten ben yazarken sen cevabı yazmışsın:)

ayy doğum gününden önce aşı yaptırmakta çok riskli gerçekten ateş olmasa bile bi şekilde huysuzluk yapıyo aşılar bi kaç gün ertelesen doktorla konuşup

amin canım sağol allah yardımcımız olsun güç versin hepimizin ayrı zor işi valla sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum diğer taraftan her gün miranın daa bebiş hallerine içleniyorum ah bu annelik

Yalnız bizim bi sıkıntımız var yiğit biberon emmey i 4 aylıkken bıraktı suyu da bardakta zor içiyo acaba sütü biberon da icermi bi deniycem bakalım. Kasiklada zor gece falan icemez. Bebeği biberon almayan anneler siz nasıl icireceksiniz sütü. Zqten geçen hafta az sütun tadına baktirdim sevmedi nasil olacak bu süt işi bilmiyorum kafam karışık çok.

canım bilirsin belki mira su dışında hiç birşeyi biberondan içmiyor annem gündüz bıraktığım sütleri kaşıkla içiriyor 60-70 cc sütü bir saatte anca içirebiliyor ben aslında istiyorum süte geçmek ama sanki hayal gibi bi taraftanda kendi sütlerim ne olacak endişesi

emzik k
emzi kullanıyomusun peki canım

Canım günlük süt almanı tavsiye edrim. Hatta sokak sütü alacağına uzun ömürlü süt al daha iyi.
Sokak sütünü uzun süre kaynattığımız için besin değerleri daha fazla düşer. Hazır sütlerde ısıtma işlemi birden 1-2 sn gibi sürede olduğu için daha az kayıp olur. En az kayıpta günlük süttedir.
Hemde süt veren hayvanın hastalıklı olup olmadığına emin olursun. Ben Konyada AOÇ ürünleri satan biyer buldum onun yoğurt sütünü yoğurt mayasını peynirini kullanıyorum.

Gökçede biberon almıyodu suluklar var ya ucu silikon olan onları denedim onlarla içiyo canım. Gerçi sonradan biberonuda tekrar almaya başladı ama. O sulukla içmeyi seviyo

Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin çok zor gerçekten. Ben daha bugün biraz iyi hissetmeye başladım kendimi. Altını değiştirmeye halim yoktu. bi doktora gitsen.

Evet yaa kaşıkla çok zor.banada bu süt içme işi hayal gibi inan bide o gün tadına bakınca sevmedi ya sanki hiç icmeyecekmis gibi geliyo sevse gündüz kaşık la falan zor olsada yine icerdi.

Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin çok zor gerçekten. Ben daha bugün biraz iyi hissetmeye başladım kendimi. Altını değiştirmeye halim yoktu. bi doktora gitsen.
Yok canım ya bikaç ay önce de böyle olmuştum Dr hiçbişey vermedi gargara ve şeker verdi boğazıma :/ evde var onları kullanıyorum bi de sarımsak ezip yutuyorum azcık toparlıyor beni

Gökçede biberon almıyodu suluklar var ya ucu silikon olan onları denedim onlarla içiyo canım. Gerçi sonradan biberonuda tekrar almaya başladı ama. O sulukla içmeyi seviyo
Bide o suluklarla deniyim bakalim o zaman onu bole alsa kaşık tan kolay olur İçmesi.

Bende uykusuzluktan bayilacam gece yarisi yatti sabah 8 e dogru kalkti hala uyumak istemiyor offff benim uykum var onun yok bu nasil bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…