2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmişi tam okuyamadim hep yarıda kalıyorum kızlar. Bi doğumgünü hazırlığı dir gidiyo bakalım.ikramliklsrin bazılarını yapıp attım buzluga esimde dün pasta siparişini vermiş kafasına göre ama güveniyorum ona güzel bi pastamiz olacak sanırım. Bir şeklinde istemiş üstüne bebekler biberonlar falan süsler koyduruyorum dedi.çok heycanliyiz ailecek pazar gelsede yapsak doğum günümüzu.ama ben çooook yorgunum minnakkartal senin dediğin gibi göz altimda morluklarla doğum günü yapacağım kesin benimde:)

Buzluga mi atiyorsun nasil kullanacaksin?
Evet canım buzdolabı poşetine koyup havasını aldım attım buzluğa. Küçük küçük porsiyonladım.
Annem pişirceği zaman çıkarıp direk kaynar suya atar yada yemeğin içine. İnternetten baktım buzdolabının alt tarafında çözülmeye bırakın diyo. Öyle yapcam bu sefer

Betülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Geceleri noluyosa bana geçen gece eşimi uyandırdım kalk deprrm oluyo diye sonrada diyorumki yok yok avize sallanmıyo deprem değilmiş:KK53: 1 sat geçmeden yine kalk kalk betül yok diyorum eşime e uyuyo ya beşiğinde dedi baktım sahiden beşiğinde uyuyo buna benzer başka şeyler de yapıyorum bi gece fırladım yerimden eşimde bismillah dedi fırladı diyorumki betül düşüyo yok ya uyuyo çocuk dedi baktım evet uyuyo:confused:

Maşallaj öyküye hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Demek tam düzene girmelerinde artık annelerin akıl sağlığı uçuyor :((

Sürekli okuyorum siZleri bu sefer yazamadan edemedim ☺️ @temmuzhaziran ve @Apriori
Etiketlemişsin canım ama anlamadım ki ne yazmak istedin
Merhaba kızlar Kızımın vajinal bölgesinde minik minik sivilce gibi Şeyler çıkmış hatta dün üzeri kanamış gibiydi içim gitti. Mantar mı acaba bilemedim doktorada götüremedim şimdi sağlık Ocağına götürücem ama anlarlar mi bilmiyorum. Sizin başınıza geldi mi ne kullandınız krem bepanthol sürüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun

Canım hatırlanmak ne güzel. Buraya ilk yazdığımda oğlum karnımda 8-9 haftalık ti. Bugün 11,5 aylığız . Az önce ameliyattan geldik. Uyuyor, başında bekliyorum. Bi bakayım kk ya dedim, mesajını gördüm. Şubat tatiliyle birlikte okula başladım. Çok yoğunum. Nadiren okula gider gelirken göz atıyorum ama cevap verecek zaman yok maalesef. Hatta bugün ameliyat öncesi burası aklıma geldi. Beni en iyi onlar anlar. Mesaj yazsam da dualarıni alsam diye. Hepinize çok selamlar. Fırsat bulursam yazarım.
Geçmiş olsun inşallah çok ciddi bi sıkıntı değildir.

Geçmişi tam okuyamadim hep yarıda kalıyorum kızlar. Bi doğumgünü hazırlığı dir gidiyo bakalım.ikramliklsrin bazılarını yapıp attım buzluga esimde dün pasta siparişini vermiş kafasına göre ama güveniyorum ona güzel bi pastamiz olacak sanırım. Bir şeklinde istemiş üstüne bebekler biberonlar falan süsler koyduruyorum dedi.çok heycanliyiz ailecek pazar gelsede yapsak doğum günümüzu.ama ben çooook yorgunum minnakkartal senin dediğin gibi göz altimda morluklarla doğum günü yapacağım kesin benimde:)
ay bende şu Cumartesi bi bitsin diyorum valla yorgunluk stres heyecan haftayada pasta patlatma heyecanı sonra bi dinleneyim dicem ama bu seferde Ramazan iftarlar fln derken bayram etmek için bayramı beklerim

@kmltm bizde her sene norm fazlası muhabbeti oluyor..istemediğin yani yazmadığın bi yere göndermezler..belki görevlendirme olur okulunda kalırsan..acele etme bence...
S Sevgidili5 kremşantili kurabiye tarifini yaptım..gerçekten kolay ve güzel oldu un kurabiyesi gibi, teşekkür ederim çook

Teyzeler akıllı bıdığımın marifeti :) sıralamayı yanlış yaptığında bozup doğru sıralayana kadar deniyor, doğru olduğunu gördüğünde de yüzüme bakıyor aferin diyip kafasından öpmem için :)))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 63
@kmltm bizim gökçe de emrete özendi yatakta gülüp gülüp duruyo kendi kendine:KK53:
Geçmiş olsun. Biz hiç öyle bieşy yaşamadık. Önemli bişey değildir umarım

Onunki de uykusuzluktan mi:))))

@kmltm bizde her sene norm fazlası muhabbeti oluyor..istemediğin yani yazmadığın bi yere göndermezler..belki görevlendirme olur okulunda kalırsan..acele etme bence...
S Sevgidili5 kremşantili kurabiye tarifini yaptım..gerçekten kolay ve güzel oldu un kurabiyesi gibi, teşekkür ederim çook

Bekliyorm ben de canm hayirlisi olsun bakalm

Teyzeler akıllı bıdığımın marifeti :) sıralamayı yanlış yaptığında bozup doğru sıralayana kadar deniyor, doğru olduğunu gördüğünde de yüzüme bakıyor aferin diyip kafasından öpmem için :)))

Aferin azada.laf edenlere goster sen bunu bi de:)))

Canım hatırlanmak ne güzel. Buraya ilk yazdığımda oğlum karnımda 8-9 haftalık ti. Bugün 11,5 aylığız . Az önce ameliyattan geldik. Uyuyor, başında bekliyorum. Bi bakayım kk ya dedim, mesajını gördüm. Şubat tatiliyle birlikte okula başladım. Çok yoğunum. Nadiren okula gider gelirken göz atıyorum ama cevap verecek zaman yok maalesef. Hatta bugün ameliyat öncesi burası aklıma geldi. Beni en iyi onlar anlar. Mesaj yazsam da dualarıni alsam diye. Hepinize çok selamlar. Fırsat bulursam yazarım.
gecmis olsun canim onemli bisi degildir umarim

maşallah azada :)
Bende almayı düşünüyodum bundan. Gökçede kuleleri üst üste iç içe koyuyo tek tek deniyo. Sıralama şaşınca oturmuyo yerine sinirleniyo bozuyo:KK53:

Back
X