2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1555292 Bunlarda bizim korsan kurabiyelerimiz :) yrn akşama çook az kaldı çok heycanlıyım. Düğünümde bile bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum :) bugün de areni dr götürecegiz kan falan alınacak. Kesin kıyamet kopacak. Öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi :) bu arada bütün doğumgünü resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..
Kurabiyeler cok guzel gorunuyor ellerine saglik canim kendin mi yapiyorsun şekilleri nasil veriyorsun hic yapmadim da

QUOTE="temmuzhaziran, post: 41354011, member: 618008"]maşallah yavruna,nice yaşlara sağlıkla...[/Qt
teşekkür ederiz. ..öpüyorum keremi umarım uzmuyordur annesini.:))

[QUO"minnakkartal, post: 41354144, member: 530028"]Yokk canım maalesef hatta biraz evvel 50 cc Muhallebi yedirdim ağzından burnundan geLe gele kustu bende oturdum Ağladım Üstüne emmedi babası sallayarak uyuttu iştah yerlerde daa yeni sekiz kilo oldu şimdi eşimlle konuştuk bir yaş kontrolünde tekrar gastroya gidicez[/QUOTE]
Ayy üzüldüm canım geçmiş olsun ama sen ağlama kiyamam.mira da zor bir bebek anlaşılan üstüne dusmesen asabi iştahsızlık diye bir şey var acaba öyle bir durum mu var mira da.biliyorsun elifde iştahsız ama ben iki üç kez hariç kusturmadim saatlerce aç kaldığı çok oldu ama istemiyorsa zorlamadim kaşığı bıraktım ve inanirmisin kendi açlık hissetmeye başladı acikinca beni cekistiriyor doyur diye. Neocate mama kullanıyorum tadı iğrenç ama düşün acikinca o tadı kötü şeyi bile yiyor. Bu şekilde iki ayda toparlandı. Bence yipratma kendini bende çok ağladım hala iştahlı değil ama açlığıni hissetmesine izin verdim dokuz saat yemeyip o çay kaşığı yediginde demekki ihtiyacı bu kadarmış kendini aç birakmaz dedim ve haklı çıktım bir dene istersen ama sabırla ve yine yemedi yemiyor demeden ve yerken yüzüne baktığında hep gül seninrahatligini görsün stresini hissederse sana karşı kullanir ve yemez. Bu dediklerimi denersen kazanan mira değil sen olacaksın. öpüyorum canım.

Eki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
İYİKİ DOĞMUŞ ELİF ADA MAŞALLAH KIZIMIZA

günaydınlar.. hayırlı cumalar... bizimde bugün 1 yaşımız var... hafta sonu kutlayacakların şimdiden doğum günleri kutlu olsun...
Mutlu yıllar canım Elif hirayla uzun sağlıklı yıllar :)
nerden almıştın canım bunu fisher price mi?
Evet canım FP ebebekten almıştık. Aslında üstte bi tane de kırmızı halka var ama boncuklu ve sert diye ben onu kullanmıyorum alıp duvara yere vuruyor onu ses çıkardın diye, ben de bi kaza olmadın diye 4 renkle oynatıyorum :))

Mutlu yıllar canım Elif hirayla uzun sağlıklı yıllar :)

Evet canım FP ebebekten almıştık. Aslında üstte bi tane de kırmızı halka var ama boncuklu ve sert diye ben onu kullanmıyorum alıp duvara yere vuruyor onu ses çıkardın diye, ben de bi kaza olmadın diye 4 renkle oynatıyorum :))
teşekkür ederim canım..

Cabim beyzada ayniydi ben hic zotlamadim hadi yuruyrlim diyince hemen oturup emekliyordu hep.elimizden tutup yuruyodu birden cesaret geldi kizima yürüdü bence zorlama canim
İnşallah teyzesi. azad bey nasıl yuruyordur sanırım yaramazmi hala.
Yaramazlık artarak devam ediyor ama yürüme niyeti yok azadın sanırım emeklemek yeterince işini görüyor :))) gerçi ben de çok zorlamıyorum elinden tutarak yürütüyorum bıraktığımda elini korkup emekleme pozisyonuna geçiyor hemen, o korkusunu aşmadıkça da ben zorlamayacağım. Aslında hangisi doğru bilmiyorum zorlasam mı zorlamasam mı kafam karışık :S senin vasıtanla bebeği yürüyen annelere sorum olsun nasıl yapmalıyım acaba ?[/QUOTE]

Eki Görüntüle 1555292 Bunlarda bizim korsan kurabiyelerimiz :) yrn akşama çook az kaldı çok heycanlıyım. Düğünümde bile bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum :) bugün de areni dr götürecegiz kan falan alınacak. Kesin kıyamet kopacak. Öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi :) bu arada bütün doğumgünü resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..

Cok guzel gorunuyo canm:)bzim de asimiz var bugun:(

@sglbnt nice senelere canm sizden de foto bekliyoruz:))

Kizlar fotokitap diye bisey varms babalar gunu icin yaptirmayi dusundm nasl fikir sizce?su dugun fotolarndan falan yapiliyo ya bu daha sade bisey olck

Kizlar asilarimizi olduk geldik alerjimiz devam ediyor 1 ay sonra haslanmis yumurtayla tekrar hastaneye goturucez kizim doktor gozetiminde yumurtayla tanisacak onlar yedirecekmis bazen alerji oldugu halde yiyince bisi olmuyormus gecmis olabilir dedi doktor biz bi yedirelim bakalim dedi inşallah artik yiyebilir kuzum

Kizlar asilarimizi olduk geldik alerjimiz devam ediyor 1 ay sonra haslanmis yumurtayla tekrar hastaneye goturucez kizim doktor gozetiminde yumurtayla tanisacak onlar yedirecekmis bazen alerji oldugu halde yiyince bisi olmuyormus gecmis olabilir dedi doktor biz bi yedirelim bakalim dedi inşallah artik yiyebilir kuzum
İnsallah birsey olmaz canim gecmis olur alerjisi

Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsem :( bu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde

[QUO"minnakkartal, post: 41354144, member: 530028"]Yokk canım maalesef hatta biraz evvel 50 cc Muhallebi yedirdim ağzından burnundan geLe gele kustu bende oturdum Ağladım Üstüne emmedi babası sallayarak uyuttu iştah yerlerde daa yeni sekiz kilo oldu şimdi eşimlle konuştuk bir yaş kontrolünde tekrar gastroya gidicez
Ayy üzüldüm canım geçmiş olsun ama sen ağlama kiyamam.mira da zor bir bebek anlaşılan üstüne dusmesen asabi iştahsızlık diye bir şey var acaba öyle bir durum mu var mira da.biliyorsun elifde iştahsız ama ben iki üç kez hariç kusturmadim saatlerce aç kaldığı çok oldu ama istemiyorsa zorlamadim kaşığı bıraktım ve inanirmisin kendi açlık hissetmeye başladı acikinca beni cekistiriyor doyur diye. Neocate mama kullanıyorum tadı iğrenç ama düşün acikinca o tadı kötü şeyi bile yiyor. Bu şekilde iki ayda toparlandı. Bence yipratma kendini bende çok ağladım hala iştahlı değil ama açlığıni hissetmesine izin verdim dokuz saat yemeyip o çay kaşığı yediginde demekki ihtiyacı bu kadarmış kendini aç birakmaz dedim ve haklı çıktım bir dene istersen ama sabırla ve yine yemedi yemiyor demeden ve yerken yüzüne baktığında hep gül seninrahatligini görsün stresini hissederse sana karşı kullanir ve yemez. Bu dediklerimi denersen kazanan mira değil sen olacaksın. öpüyorum canım.[/QUOTE]
Seni tekrar aramizda gormemize cok sevindum canim kizinin dogum gunu kutlu olsun nice yaslara insallah

Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsem :KK43: bu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
Ates olmadi bizde canim ama gece sabaha kadar cok huzursuz oldu surekli uyanip agladi burada yaptiran diger arkadaslarda bitsey olmamisti insallah sizde de olmaz

Back
X