2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah canim beyaz onluk gorunce aglamaya basliyo artık kizim dogru duzgun soruda soramadim aglamasindan bu arada 9 aylikken boyu 76 ydi simdi 78 olmus 2 cm normalmi canim bide bas cevreside 47,5 oda normalmiki
Ates olmadi bizde canim ama gece sabaha kadar cok huzursuz oldu surekli uyanip agladi burada yaptiran diger arkadaslarda bitsey olmamisti insallah sizde de olmaz

Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsem :KK43: bu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
geçmiş olsun canım. Ateş olmaz dediker olmadı bizde bi kaç gün sonra döküntü görülebilirmiş. Sanırım kimsede görülmedi ikiside sizdede görülmez inşallah.

Ben felaket uykusuzum genelde uykusu düzenli olduyğu için uyumadığında perte çıkıyorım. Gece 3 saat boyunca ağladı kucağımda gezdik evde balkona bile çıkardım gece gece. Sinirlerimiz gerildiği için eşimlede kavga ettik bir güzel.
Sabahta bizi öpmeden gitmiş uykusuz olunca duymadım bile gittiğini.
Bide hiç onla uğraşamıcam. Gökçenin doping almış hali halen devam ediyo :(

geçmiş olsun canım. Ateş olmaz dediker olmadı bizde bi kaç gün sonra döküntü görülebilirmiş. Sanırım kimsede görülmedi ikiside sizdede görülmez inşallah.

Ben felaket uykusuzum genelde uykusu düzenli olduyğu için uyumadığında perte çıkıyorım. Gece 3 saat boyunca ağladı kucağımda gezdik evde balkona bile çıkardım gece gece. Sinirlerimiz gerildiği için eşimlede kavga ettik bir güzel.
Sabahta bizi öpmeden gitmiş uykusuz olunca duymadım bile gittiğini.
Bide hiç onla uğraşamıcam. Gökçenin doping almış hali halen devam ediyo :KK43:
Ayyy canim kolay gelsin bende gripten cok bitkinim ama tabiki yatmaya vaktim yok benden baska kimsede yemek yemez ben yaninda olmazsam oynamaz uyumaz mecburen ayaktayim uzanayim diyorum arada ondada gelip vuruyo sacimi cekiyo cimcikliyor yetmiyor ısırıyor gulsemmi aglasammi bilemedim :(

Ayyy canim kolay gelsin bende gripten cok bitkinim ama tabiki yatmaya vaktim yok benden baska kimsede yemek yemez ben yaninda olmazsam oynamaz uyumaz mecburen ayaktayim uzanayim diyorum arada ondada gelip vuruyo sacimi cekiyo cimcikliyor yetmiyor ısırıyor gulsemmi aglasammi bilemedim :KK43:
Benim sıpada öyle başkasından hiç bişey yemez uyumaz:( gerçi yapsada kimsem yok.
Hastada uykusuzda olsak mecbur idare etcez:(

Cok guzel gorunuyo canm:)bzim de asimiz var bugun:KK43:

@sglbnt nice senelere canm sizden de foto bekliyoruz:))

saglikli mutlu uzun yillari olsun ins kucukhanimin :)

Dogum gununuz kutlu olsun canim

@sglbnt dogum gununuz kutlu olsun nice guzel yaslara insallah :KK200:

hepinize teşekkür ederim.. hep beraber bebişlerimizle bir ömür geçirmek dileğiyle iyi ki varsınız..

İnşallah canim beyaz onluk gorunce aglamaya basliyo artık kizim dogru duzgun soruda soramadim aglamasindan bu arada 9 aylikken boyu 76 ydi simdi 78 olmus 2 cm normalmi canim bide bas cevreside 47,5 oda normalmiki
Ecenin boyuda 3 ayda 3 cm uzamis 79 olmus canim normal bence bas cevresini de don gittigimizde bakti dr ama ben sormayi unuttum hastaydi Ece ona yogunlasmistim ama internette otomatik hesaplamalar var oradan yazip bakabilirsin

Kizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara

Azad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.

Azad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
Hadi bir kahve yap kendine, içerken rahatla biraz...

kozlar simdi biz bu aksam kurabiyelerin seker hamurlarini yapalim diyoz pazar gunu yapcaz dogumgununu olur di mi posetlicez oyle durcak dolaba koymamiza gerek var mi ilk defa yapiyorum onun icin bilemedim

sanırım birçoğumuz aynı durumdayız. 3 gündür hastayım. ne kucakta duruyo ne uyuyo ne oynuyo. dün oturdum ağladım. eşim ödev yetiştiricem diye hiç birşeye yardım etmiyo. bugün nöbetçi. dün iki buçuktu zar zor uyuttum. gece kaç kere kalktı bilmiyorum. ben de o kadar mutsuzum. artık dayanamıyorum. çocuk büyütmek ne kadar zor. artık dayanamıyorum.ankarada hava berbat dışarı çıkamıyoruz. artık bizim bebeklerimiz de uyusun kendi kendine oynasın

aaa sakin vazgecmek yok esin gelince gec biraz baska odaya kafayi topla sakinles sonra devam kudurmaya :)

Bizimki de dün başağrısı vardı gece uyuyamadı, kafayı bir oraya bir buraya attı:(
İnsan onların çaresizliğini görünce kendini çok kötü hissediyor.
Bugünde eve gidince dışarı çıkmak istedi, ama yağmurlu çıkaramadım:cry:
Zaten kısıtlı zaman diliminde gündüz birlikteyiz, kuzucuk diş sıkıntısından bayağı huy değiştirdi..

Kizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara
maşallah hep böyle devam etsin Ececiğim de annesi nefes aşsın biraz

Sonradan pisman olursun canim biraz dinlen

Back
X