2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kozlar simdi biz bu aksam kurabiyelerin seker hamurlarini yapalim diyoz pazar gunu yapcaz dogumgununu olur di mi posetlicez oyle durcak dolaba koymamiza gerek var mi ilk defa yapiyorum onun icin bilemedim
Bişey olmaz canım poşetlerin ağzı kapalı olacak nasılsa

Kizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara

Ben de 41 kere masallah diyorum canm eceye.emre de oyle 5. Dis ciktiktan sonra rahata erdik ve o cok bekledgm degnek bize de ugradi sonunda:)uykusu bayagidir duzene girmisti zaten.evde de kendi kendine oynuyo yemek yaparken mutfagi karistiryo o da:)umarim bugunku asi huyunu degistirmez:(

kozlar simdi biz bu aksam kurabiyelerin seker hamurlarini yapalim diyoz pazar gunu yapcaz dogumgununu olur di mi posetlicez oyle durcak dolaba koymamiza gerek var mi ilk defa yapiyorum onun icin bilemedim

Bisey olmaz canm dolaba koana gerek yok.posetle dursun bi kosede.emrenin dogumgununden artanlar hala posetli duruyo:)

M mutube emrenin de bas cevresi 47.5 cm canm bugn olctuler

A Apriori aksama kadar sabret esin gelince sutla azadi ona zaten yarn haftasonu sen de azck kafa dinle.bazen benm de kacip gidesm geliyo valla o kadr bunaliyorm ama bu aralar iyi sukur darisi basina

Ben de 41 kere masallah diyorum canm eceye.emre de oyle 5. Dis ciktiktan sonra rahata erdik ve o cok bekledgm degnek bize de ugradi sonunda:)uykusu bayagidir duzene girmisti zaten.evde de kendi kendine oynuyo yemek yaparken mutfagi karistiryo o da:)umarim bugunku asi huyunu degistirmez:KK43:

Bisey olmaz canm dolaba koana gerek yok.posetle dursun bi kosede.emrenin dogumgununden artanlar hala posetli duruyo:)

A Apriori aksama kadar sabret esin gelince sutla azadi ona zaten yarn haftasonu sen de azck kafa dinle.bazen benm de kacip gidesm geliyo valla o kadr bunaliyorm ama bu aralar iyi sukur darisi basina
Sagol canim kizim bu topigin en sisko kizi oldugundan basida ondanmi buyuk ki diye dusnmeye baslamistim :(

canım bişey olmuyo ama havalarda sıcak o yüzden şeker hamuru eriyip şekli bozulabiliyo. Buzdolabınada koymamak lazımmış. Serin bi yerde beklemesi gerekiyomuş

Kizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara
o sihirli değnek bize tam tersiyle dokundu galiba. Gündüz 2 kez en az 1 er saat uyuyan çocuk gitti. Biraz önce daha ilk defa uyudu bu gün. 5 dk durmadı yerinde ne kol kaldı ne bacak. Yemek falanda yapamadım. Aldım çikolatayı elime ekmek banıp onu yiyorum. Ev savaş alanı gibi. Oyalıcam diye ne varsa döktüm. Sabah yıkadığım çanaşırlar hala makinada bekliyo asmaya bilr vakit bulamadım. :(

Azad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
şuan bende ağlıyorum. Bu gün o kadar iyi anladım ki sizi:(
Ama kutla canım zaten yanında eşinde olacak idare edersiniz. Ama bu gün bi daha gelmez

maşallah hep böyle devam etsin Ececiğim de annesi nefes aşsın biraz
İnsallah canim sagol gercekten artik biraz sakinlige ihtiyacim var
Ben de 41 kere masallah diyorum canm eceye.emre de oyle 5. Dis ciktiktan sonra rahata erdik ve o cok bekledgm degnek bize de ugradi sonunda:)uykusu bayagidir duzene girmisti zaten.evde de kendi kendine oynuyo yemek yaparken mutfagi karistiryo o da:)umarim bugunku asi huyunu degistirmez:KK43:

Bisey olmaz canm dolaba koana gerek yok.posetle dursun bi kosede.emrenin dogumgununden artanlar hala posetli duruydur

Emreye de masallah hep boule devam ederler insallah
o sihirli değnek bize tam tersiyle dokundu galiba. Gündüz 2 kez en az 1 er saat uyuyan çocuk gitti. Biraz önce daha ilk defa uyudu bu gün. 5 dk durmadı yerinde ne kol kaldı ne bacak. Yemek falanda yapamadım. Aldım çikolatayı elime ekmek banıp onu yiyorum. Ev savaş alanı gibi. Oyalıcam diye ne varsa döktüm. Sabah yıkadığım çanaşırlar hala makinada bekliyo asmaya bilr vakit bulamadım. :KK43:

şuan bende ağlıyorum. Bu gün o kadar iyi anladım ki sizi:KK43:
Ama kutla canım zaten yanında eşinde olacak idare edersiniz. Ama bu gün bi daha gelmez
biliyorum canim cok zor benim aglamadigim gun yok gibiydi umarim butun bebeklerimiz artik duzene girer

Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsem :KK43: bu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
Gecmis olsun bol bol ada cayi ic canim. Bizde biraz ates olmustu

Azad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
Canim insallah biraz dinlenmissindir malesef bazen insan cok sinitleniyor haklisin ama dogum gunu kararindan vazgecme o kadar heveslendin hazirlik yaptin aglamalar huysuzluklar hepsi bitecek bir gun sadece resimler ani olarak kalacak

[QUOTEz yagmuru, post: 41359510, member: 619731"]Ayy üzüldüm canım geçmiş olsun ama sen ağlama kiyamam.mira da zor bir bebek anlaşılan üstüne dusmesen asabi iştahsızlık diye bir şey var acaba öyle bir durum mu var mira da.biliyorsun elifde iştahsız ama ben iki üç kez hariç kusturmadim saatlerce aç kaldığı çok oldu ama istemiyorsa zorlamadim kaşığı bıraktım ve inanirmisin kendi açlık hissetmeye başladı acikinca beni cekistiriyor doyur diye. Neocate mama kullanıyorum tadı iğrenç ama düşün acikinca o tadı kötü şeyi bile yiyor. Bu şekilde iki ayda toparlandı. Bence yipratma kendini bende çok ağladım hala iştahlı değil ama açlığıni hissetmesine izin verdim dokuz saat yemeyip o çay kaşığı yediginde demekki ihtiyacı bu kadarmış kendini aç birakmaz dedim ve haklı çıktım bir dene istersen ama sabırla ve yine yemedi yemiyor demeden ve yerken yüzüne baktığında hep gül seninrahatligini görsün stresini hissederse sana karşı kullanir ve yemez. Bu dediklerimi denersen kazanan mira değil sen olacaksın. öpüyorum canım.[/QUOTE]
Seni tekrar aramizda gormemize cok sevindum canim kizinin dogum gunu kutlu olsun nice yaslara insallah[/QUOTE]
Bende sizleri özledim canım. ecenin doğum günü de kutlu olsun 2 hazirandi degilmi allah güzel ömürler versin ecemize.

sanırım birçoğumuz aynı durumdayız. 3 gündür hastayım. ne kucakta duruyo ne uyuyo ne oynuyo. dün oturdum ağladım. eşim ödev yetiştiricem diye hiç birşeye yardım etmiyo. bugün nöbetçi. dün iki buçuktu zar zor uyuttum. gece kaç kere kalktı bilmiyorum. ben de o kadar mutsuzum. artık dayanamıyorum. çocuk büyütmek ne kadar zor. artık dayanamıyorum.ankarada hava berbat dışarı çıkamıyoruz. artık bizim bebeklerimiz de uyusun kendi kendine oynasın
Simdi birde beni dinleyin kızlar,
Bu anlattiginiz modelin aynısı bende de var bu kismi uzun uzun yazmak istemiyorum arti bir de bel fitigindan çekiyorum ama onu da geciyorum ve geliyorum kızıma. Biliyorsunuz 4,5 yaşında yaramaz mi yaramaz bir kizim var. Gecen sene yazın oglan zatürre gecirdi onunla ilgilenmekten kizima vakit ayiramamistim halamiz yillik izine gelmisti iki kucuk cocuguyla anlasamiyorlardi bizimkiyle sagolsun halamizdan cektigimizi dusmanimizdan cekmemistik cok şükür bitti gitti o gunler bir daha gelmez insallah seneye (yani bu yaz) oglan buyur rahat ederim diye düşünüyordum ama yanilmisim.
Kayinvalideyle altli ustlu oturmanin bedelini cocugumla oduyorum. Dogdugundan beri cocukla ilgili herseyin icindeydi herseyine karıştı buyudukce dogruyu yanlisi ogretirken durmasi gereken yeri anlatirken hep muhalefet oldu karisma dedi birsey olmaz dedi cocuktur dedi hiraya kimse karisamaz dedi simdi 4.5 yasinda ve basedemiyoruz. Sabahtan aksama kadar ac susuz sokakta kostursa acıktım demeyi bilmiyor içeriye gelmeyi bilmiyor cocuklarla anlasamiyor devamli agliyor sorun çıkarıyor defalarca sesleniyorum sesimi duymasina ragmen efendim demiyor. Cok doluyum kizlar gecenlerde zorla iceri aldim kvyi gorunce aglamaya basladi ama ne aglama biliyorya babaannesi destek olacak neyse babaanneyi kibarca yukari gonderdim kapidan, o gidince kiz daha cok agladi bende kriz gecirdim resmen bagirdim cagirdim elim ayagim tutmuyordu. Sonra iki gun surat yapti kvcigim sagolsun.
Bir akil verin bana kizlar lutfen cektigim streste kimin ne dediginde degilim onun sokaklarda asagida yukarida perisan olmasina üzülüyorum.

Cok uzun yazmışım kizlar kusura bakmayın cok dolmusum. Hic birseye tahammulum kalmadi cok cabuk sinirleniyorum disavuran bir insanda degilim kendi kendimi yiyip bitiriyorum sabrimin kalmadigi yerde cocuklara bagiriyorum. Esime mesaj attim az once cevap yazmadi bende buraya döküldüm. Cozum ariyorum ne yapsamda bir duzen oturtsam diye. Imkanim olsa bugun cikarim bu evden. Evimi cok seviyorum kvyle de kisisel olarak problemli degilim ama cocuklar büyüdükçe hic cekilmez oluyorlar

Bu anlattiginiz modelin aynısı bende de var bu kismi uzun uzun yazmak istemiyorum arti bir de bel fitigindan çekiyorum ama onu da geciyorum ve geliyorum kızıma. Biliyorsunuz 4,5 yaşında yaramaz mi yaramaz bir kizim var. Gecen sene yazın oglan zatürre gecirdi onunla ilgilenmekten kizima vakit ayiramamistim halamiz yillik izine gelmisti iki kucuk cocuguyla anlasamiyorlardi bizimkiyle sagolsun halamizdan cektigimizi dusmanimizdan cekmemistik cok şükür bitti gitti o gunler bir daha gelmez insallah seneye (yani bu yaz) oglan buyur rahat ederim diye düşünüyordum ama yanilmisim.
Kayinvalideyle altli ustlu oturmanin bedelini cocugumla oduyorum. Dogdugundan beri cocukla ilgili herseyin icindeydi herseyine karıştı buyudukce dogruyu yanlisi ogretirken durmasi gereken yeri anlatirken hep muhalefet oldu karisma dedi birsey olmaz dedi cocuktur dedi hiraya kimse karisamaz dedi simdi 4.5 yasinda ve basedemiyoruz. Sabahtan aksama kadar ac susuz sokakta kostursa acıktım demeyi bilmiyor içeriye gelmeyi bilmiyor cocuklarla anlasamiyor devamli agliyor sorun çıkarıyor defalarca sesleniyorum sesimi duymasina ragmen efendim demiyor. Cok doluyum kizlar gecenlerde zorla iceri aldim kvyi gorunce aglamaya basladi ama ne aglama biliyorya babaannesi destek olacak neyse babaanneyi kibarca yukari gonderdim kapidan, o gidince kiz daha cok agladi bende kriz gecirdim resmen bagirdim cagirdim elim ayagim tutmuyordu. Sonra iki gun surat yapti kvcigim sagolsun.
Bir akil verin bana kizlar lutfen cektigim streste kimin ne dediginde degilim onun sokaklarda asagida yukarida perisan olmasina üzülüyorum.

Canm ayni durumu ablam ve eltim yasadi.ikisi de kv den uzaklasinca rahatladilar.eltimin de iki oglu var 5 ve 3 yaslarnda.kv her seye karisrdi ayni evde oturuyorlardi.cocuklarn yemesinden uykusuna kadar.anneleri kizsa hemen kucagina alrdi cocuklar kabahatli oldgu halde.babaanne dedeye kosarlardi her seyde.annenin hicbir otoritesi yoktu anlayacagin.gecen sene evleri ayirdilar.kv saniyo du ki cocuklar onsuz yasayamaz annelrni birakip ona gitmek isterler.ama istedgi gbi olmadi tabiki.tam olarak duzelmeseler bile artk annlerinden izin almalari gerektgni biliyorlar.ordan ayrilamiyorsan bile kv ile konus biraksn da cocugnu kendin yetistir.sozkonusu senin cocugun alinmaya hakki yok.alinirsa da kendi bilir.ben smdi bile isime karistirmyotm.sozkonusu cocugumsa herkes kusebilir sorun degil.kizin huysuzlandgnda agladfnda da kabahati sen de buluyolardir kesin ilgilenmiyo cocukla diye.bizimkiler oyle en azindan.ben de diyorm madem huysuzlaninca ben yapmis ben simartmis olcm normal zamanda da hicbiri karisamaz.babaannesi olarak tabiki hakki var ama annenin onune gecmemeli.cocugn terbiyesnden anne sorumlu bence

Cok uzun yazmışım kizlar kusura bakmayın cok dolmusum. Hic birseye tahammulum kalmadi cok cabuk sinirleniyorum disavuran bir insanda degilim kendi kendimi yiyip bitiriyorum sabrimin kalmadigi yerde cocuklara bagiriyorum. Esime mesaj attim az once cevap yazmadi bende buraya döküldüm. Cozum ariyorum ne yapsamda bir duzen oturtsam diye. Imkanim olsa bugun cikarim bu evden. Evimi cok seviyorum kvyle de kisisel olarak problemli degilim ama cocuklar büyüdükçe hic cekilmez oluyorlar
En iyisi uzaklaşmak sanırım. Eskilere laf anlatmak çok zor:(
Ben baktım aynı şeyleri yaşıyacağım. Tersledim dinlemedim. Çocuğu kıskanıyo falan demedikleri şey kalmadı. Ama umrumsa değil ne düşünürlerse düşünsünler. Benim ruh sağlığım çocuğum herşeyden önemli.
Bi laflarına sinirlenip ölmesine sebep olsam bile size hesap verecek değilim benim çocuğum o bile dedim. İnsanı hasta yapıyolar geröekten :(

Canim oncelikle Allah yardimcin olsun zor bir durum cocuklarla ugrasmak bir yana bir de kv ile ugrasmak cok sabir isteyen bir durum ben buyuk oglum bir yasina gelene kadar kv ile oturdum cok zordu herseye karisiyordu cocuga ne yaparsam elestirip onune gelene sikayet ediyordu dun geldiler bana kv ler kizlari falan kizima meyve yediriyordum mama sandalyesinde cocuk yedigi halde basima dikildi neden veriyorsun emiyor cocuk yemek vermene gerek yok cocuk daha gecen gun hasta oldu yemek yizunden hasta olmus guya ben alcam oradan cocugu dedi anne gecip otururmusun bir yere karisma sen dedim tamam dedi gitti oturdu en sonunda bunu istedi cocuklarin odasini ayirdim nedrn ayirmisim korkarlarmis herseye karisti yakin olsam bem de cok sorun yasardim en guzeli uzak olmak insallah bir gun imkaniniz olur ve tasinirsiniz ama gerekli mesafeyi koy canim esin konusabilir bence annesiyle oglunu daha dikkate alir

seni anlıyorum o duyguyu çok iyi yaşıyorum,ama gerçekten sonradan yapmadıklarına ve kızıp hayata küstüğüne üzülüyor insan,ben hala toparlanamadım oğlumdan da umudum yok şu anki felsefem Allah bunu vermiş bana bakmak zorundayım,,hiç böyle hayal etmemiştim oysa,

Hastaneye gitmiştik bugün aren iki ayda ne kilo almış ne boyu uzamış. Üstelik 50grda vermiş. 8.400 kilo 76cm boy. Dr zayıf ama kemikleri çok sağlam dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdık. Karaciger ve akcigerinede bakıcam dedi. Kilo almasını engelleyen bi durum mu var diye dedi. 6küçük tüp kan aldılar ve aren pür dikkat hiç sesini çıkarmadan kanın alınmasını izledi. Şaşırttı bizi. Pazartesi alıcaz sonuçları inş. olumsuz bişey çıkmasında böyle zayıf kalmasına razıyım..

üzüldüm . sanırım ben yapamazdım.taşınabilseniz kendi düzenini kurardın.ben anneme gidince çok rahatım. ama annemin çok bilmiş komşuları yüzünden gitmek istemiyorum. oğluma çikolata kaymaklı bisküvi cips yedirmeye çalışıpşar çay içirmeye çalışıolar. kolundan bacağından mıncıklıyarak seviyolar. küçücük çocuklarının kucağına vermeye çalışıolar. çok pinpirikliymişim şöyleymişim böyleymişim. bi gün dayanamadım çok biliyosanız kendiniz yapın bi çocuk istediğiniz gibi ydtiştirin karışmayın bu benim çocuğum dedim. şimdi eşim on günlüğüne kendi memleketine bırakıp gelecek kara kara düşünüyorum. beniö kv kendi bildiğini okur.senin yerinde olsam tımarhaneyi boylardım. Allah kolaylık versin

Back
X