2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
iyiki doğmuş kuzucuk sağlıkla mutlulukla nice güzel yaşları olsun inşallah

canım bencede git su çiçeği gibi bazı bebekler aşıdan hemen sonra hafif bir şekilde su çiçeği olabiliyomuş
Aşıdan sonra 1-3 hafta içinde böyle su çiçeği çikarabilirmiş. Ama az çıkarmış. Şimdilik aşıdan gibi duruyo. Eğer çoğalırsa gerçekten hasta olma ihtimalide var hemen getirin dedi. Bakalım takip etcem.
Panik yaptım bende aklınızda bulunsun arkadaşlar sizinde

Apartmanimizda yeni bir bebek dogdu kizim buyudu artik karsi apartmanda da bebek var onlar aglarken inga diye benim kucuk kizim oyun oynuyor saka maka abla olduk masallah bebislerimize

Bizm apartmanda da var canm bikac aylik bir bebek.cok agliyo bazen icim gidiyo.gecen sene bizi de butun bina duyuyomus demekki

Allah Allah ilk defa duyuyorm asidan sonra cikabilecegni gecms olsun.kac gun oldu canm asi yapali?

Pastanız çok güzel. Buradaki bütün bayanlar çok marifetli maşallah
Ben haric canim sen bana sormustun ben ayrancilar egekent te oturuyom biraz uzagiz

Calisip, temizlige yardimci almadan temizligini hakkiyla yapabilen var mi? Beni artik cok biktirdi bu ev isi.
Valla ben evdeyken bitiremiyom hem calisip hem ev isine yetisen hanimlarin onunde sapka cikariyom helal olsun dun evi dip kose yaptim camlari sildim toz al bugun evime gir gorulmemis gibi bide hanimefendiye yemek yedirme cabalri az maz yiyodu simdi kasik gorunce cildiriyo yemegi veriyom geri tukuruyo zaten benim kiz meyve yemezdi erik haric oda olgunlasti hic agzina almiyo oynatmaya az kaldi dokturum nerde el kadar bebe yuzunden cildiracagim

benim abimin oğlu olmuştu çok hafif ateşsiz falan atlatmıştı ordan aklımda kalmış ama görüntüsünü fln hatırlamıyorum tabi ii oldu canım paylaştığın inşallah hastalanmadan atlatır gökçe kız

Bizm apartmanda da var canm bikac aylik bir bebek.cok agliyo bazen icim gidiyo.gecen sene bizi de butun bina duyuyomus demekki

Allah Allah ilk defa duyuyorm asidan sonra cikabilecegni gecms olsun.kac gun oldu canm asi yapali?

bizim karşı komşuda yeni yeni miranın sesi çıkar oldu diyo özellikle şu üst dişler çıkarken gece çok ağladı heralde ondan bide ben yakında alttan şikayete gelirler diyorum ne geçirse eline pat pat yerlere vuruyo elinden alırsan ağlıyo

Bende su çiçeğini duymamıştım döküntüyü duymuştum ama. İnternetten baktım olabiliyomuş. Geçen pazartesi yaptırmıştık 8 gün olmuş canım. İyice inceledim çocuğu saç derisindede varmış. Yüzündeki kırmızılıkları dün görmüştüm ama arada oluyodu bi kaç saat sonra geçiyodu çok önemsememiştim bi kaç tane olunca. Bakalım inşallah aşıdandır

Valla biz ilk aylar gaz sancisindan cok cektk canm iki uc saat aglardi napcgmizi sasirirdk tartisirdik esimle o seslerin duyulmamasi imkansiz

Bence asidandir canim insallah hasta olmamistir bizde de isilik gibi seyler var ama hergun yikayip nemlendiriyorum biraz azaldi gecmis olsun

Bizimkinin sesini mahalle duyuyirdu evler yakin birbirine Ece de sabaha kadar ciglik cigliga agliyordu cok zordu o gunler hatta bazilari bebegin birseyimi var acaba diyordu gaz sancisi makat catligi birbirini etkiliyordu bebekler agliyor ama hicbiri Ece kadar degil Ramazanda sabaha kadar sabah olunca uyuyordu hic kimsenin oyle olmasin zaten yazik yavrulara

selamlar anca okudum bugun usuttummu nedir halim yook hic oykude az biraz kuduruk gunduz uykusu azaldi kolumu kaldircak halim yok

biizm doktor gumde 1 bardak icsin sut dedi bizimki hic bisey yemiyo dogru duzgun havadan heralde acayip sicak

selamlar anca okudum bugun usuttummu nedir halim yook hic oykude az biraz kuduruk gunduz uykusu azaldi kolumu kaldircak halim yok

biizm doktor gumde 1 bardak icsin sut dedi bizimki hic bisey yemiyo dogru duzgun havadan heralde acayip sicak
Gecmis olsun canim İzmir de sicak bastirdi gunduz disari cikilacak gibi degil ben disciye gitcem 6,30 a randevu aldim esim geldi ama Ece ye yenek yedircektim gitmedim yemek bizde de tam bir kabus zorla oyunlarla yediriyorum

Gecmis olsun canim İzmir de sicak bastirdi gunduz disari cikilacak gibi degil ben disciye gitcem 6,30 a randevu aldim esim geldi ama Ece ye yenek yedircektim gitmedim yemek bizde de tam bir kabus zorla oyunlarla yediriyorum
evde sicak disarsi da felaket valla zorlamiyorum halimde yok zaten acikinca yiyo

Doğum günü kutlu olsun prensesin :)

Allah'ım senin resimlerini sevsinler yaaa kelebek seniiiiiiiii..maşallah

Sağlıklı bir ömür diliyorum..iyi ki doğmuş..ilk yaşınız kutlu olsun..

Kızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusuruma bakmayın pastayı şimdi bitirdim hediyede bunları yaptım içine badem şekeri koydum tuzluları da yarın yapcam akşama doğum günümüz var

Bütün haziran anaları mı hamarat yahu

Gökçe'nin din akşamdan beri Ateşi var. Bakıcımız calpol vermiş. Bende az evel ılık duş aldırdım. Birde ateş düşürücü verdim. Üzerine ince bişeyler giydirdim biraz düştü gibi. Huysuzda sıpa. Yarında aynı olursa bi doktora götürücem. Eşime de arabayla eve gelmesini söyledim. Ortağında duruyo işyerinin Arabası hep. Ne olur ne olmaz Ateşi var çocuğun gece hastaneye falan gitmek zorunda kalırsak taksiyle uğraşmayalım :/

Ayyy cuma gunu bende disciye gidiyorum kanal tedavisine yazyagmuru bu uyusturmak icin igne yapiyolar ya bi zarari varmiki emzirmeye
Canim kanal tedavisi yapilmis bir disim vardi dolgusu cikmisti onu yeniledi bir tane de kirilmis vardi onu cekti igne yapti ben de sordum buyumus ek gida aliyor artik birsey olmaz dedi cekti cektirmem gerekiyotdu zaten cok kotuydu igne yaptigi halde sizladi 3 kok kalmis orada ayri ayri ugrasti zor cekti insallah cok agri yapmaz yeri simdi de agri var

Ya kızlar kaç dereceye şurup veriyorsunuz. Kulak ve makat ölçümü 38,2 çıktı ama vermedim soyup ıslak havluyla 37,8 e indirdim. Versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Pedifen var evde. Dün verdim bu deteceyken ama o da fazla düşürdü heralde çocuk buz gibi oldu korktum. Soğuk soğuk terledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…