2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pastanız çok güzel. Buradaki bütün bayanlar çok marifetli maşallah

Teşekkür ederim canım aslında hrpsinin kalıbı var birazcık zaman ayrılırsa daha güzrlleri bile olur bence betüş uyuduktan sonra bu kadar oldu bizimde

Canım ben işk diş bupdayı da yaptım o zaman ganaj yapacam diye tutturdum hem çok uğraştım hem de çok düzgün olmadı bunda kremşantiyi iyice soğuttum hatta zor sürdüm baştan sonra üstüne şeker hamurunu koydum hatta yama yaptım arka tarafını şeker hamuru kaplamıcaktım baştan o yüzden az almıştım baktımkü kaplasam daha iyi kafama göre takıldım

Bende güya öyle ganaj yaptım katı yaptım falan ama istediğim kadar katı olmadı pürüzsüz koyamadım açtığım hamuru üzerine. Gerçekten çok düzgün olmuş. Yapa yapa öğrenicez heralde bizde :)

@Akaibu canım ben pasta kursuna gittiğimde şey yapmıştık pastayı şeker hamuruyla kapladıktan sonra böyle ütü şeklinde bi aletleri var onunla ütüler gibi üstünden kenarlarından geçmiştik hemen düzelmişti pasta malzemeleri kalıp falan satılan yerlerde vardır mutlaka pahalıda değildir diye düşünüyorum basit bi alet Koyduğum fotoda sağ üstteki büyüterek bak bi istersen

Evet canım görmüştüm nette ki videolarda. alt kısmı kalıp gibi yapamadığım için üst taraf yamuk yumuk olmuştualayım diye düşünmüştüm o zamanda bi kerelik nasılsa diye evden bişeyler uydururum demiştim.
Pasta da süper görünüyo yalnız:)

sağol canım benimki hoca destekli koca karnımla deli gibi kursa gitmişim yahu :)) bide düşün başlangıçta böle basit figürler var sen tek başına bi sürü hayvan falan yaptın bi kez daa tebrikler valla

Oğlum büyüme atağı geçiriyormuş, gece gece okumadığım blog kalmadı:) oğlumun içinde bulunduğu 42. hafta bir büyüme atağı haftasıymış
EE bir de köpek dişler geliyor çarpı 2

Canim ne yazikki burun tikanikligi ve oksurukte basladi hasta ettim kizimi

sağol canım benimki hoca destekli koca karnımla deli gibi kursa gitmişim yahu :)) bide düşün başlangıçta böle basit figürler var sen tek başına bi sürü hayvan falan yaptın bi kez daa tebrikler valla
en iyisini yapmışsın ama vakit geçmiyodu bi türlü:) sağol cnaım

Oğlum büyüme atağı geçiriyormuş, gece gece okumadığım blog kalmadı:) oğlumun içinde bulunduğu 42. hafta bir büyüme atağı haftasıymış
EE bir de köpek dişler geliyor çarpı 2
ne bitmez ataklar bunlarda. Bizimde 5-6 ay arası vardı. Resmen işkence gibiydi. Ayakta zıplar gibi yaparal emzirebiliyodum sadeec. Düşünsene gece. 2 saatte bir kalkıyo ve uykundan kalkıp kanguru gibi evin içinde zıplaya zıplaya çocuk emziriyosun
Köpek dişlerde zor oluyomuş sanırım. Kuzenimin bebeğinin ilk köpek dişleri çıktı ikisi birden. Çook zor atlatmışlardı.
Geçicek ama geri dönüp bakınca ne çabuk geçmiş zaman diyo insan

Güya bu gün keyif yapayım dedim. Gökçeyi uyuttum. Kendime yumurtalı ekmek yaptım. Oturma odasına sofra kurdum çayımı demledim. Tv karşısında keyif yapıcam. Kapı çaldı. Gökçe uyanmadan açayım derken. Çayı döktüm halıya

Cok guzel olmus canim.

mira hanım hala dışarılarda öyle emer ayakta şarkılarla zıplaya zıplaya bi yere gitmeye utanıyorum ya da öyle bi ayarlıyorum ki emzirip çıkıyorum evden dışarda iki saat fln durup apar topar dönüyorum eve en kötü eşim yanımdaysa gidip arabada emzirip geri dönüyorum

Cok gecmis olsun canim ya.

Bide şeker hamurunu çok ince açarsan yamuk oluyo ama senin pastan çok çok iyiydi bence figürleri hiç denemedim mesela sadece diş yapmıştım pastanın üstüne o da zaten çok basit

Calisip, temizlige yardimci almadan hakkiyla yapabilen var mi? Beni artik cok biktirdi bu ev isi.
ben hakkıyla yapabildiğimi düşünmüyorum sadece mutfak ve yerlere mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama yinede eskisi gibi değil birde bu uykusuzlukla o kadr titizlenirsem iflas etmekte olan vücudumun sonunu hızlandırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…