2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim sende okudum diye gecen hafta gittik kizima kuzu incik aldik hasladim ince inve didikledim verdim bir lokma yemedi istah hic yok corbalarina mutlaka kiyma koyuyorum yemiyor birde ciger deneyeyim hangi ciger veriyorsun?

Evet canim dr oyle dedi demir eksikligi istahsizlik yaparmis asm den farkli demir ilaci verdi daha etkili dedi

Canim sende okudum diye gecen hafta gittik kizima kuzu incik aldik hasladim ince inve didikledim verdim bir lokma yemedi istah hic yok corbalarina mutlaka kiyma koyuyorum yemiyor birde ciger deneyeyim hangi ciger veriyorsun?
Kuzu ciğeri veriyorum canım. Hatta dün gurmebebekte bi tarifi yaptım yedi, onu. Dışında domates ile sote de yapabilirsin. Benim oğlum da köfteyi bıraktı, löp et olunca yiyor ama. Eti yemediyse onu koy çorbalarına artık ne seyorsa tarhana şehriye falan ya da disiklediğin eyle düğün çorbası yap içer belki

ben vermiyorum. dışarı çıkarken eveden bi eşyelr hazırlayıp tupperlara koyuyorum. olmadı emziriyorum. bakalım ne akdar dayanabileceğim. görümcem ' sen süper annesin tabii sen yaparsın diyor'
ben de yapiyodum muhallebisini bile yapmadan cikmazdim evden:))hala da yapiyorm.ama 10. aydan sonra rahat davranmaya basladim.(disarda tabi.evde yine her seyi kendm yapyorum)meyveyi ezdikten veya dilimledikten sonra hemen tuketmek gerekiyomus besleyiciligi kalmyomus yarm saat sonra.o yuzden disari cikarken pisiriyorm meyveleri kavanoz mamasi yapiyorum.ama yapmamissam hazir kullaniyorum.aklinda bulunsun tupper bile olsa meyvede dikkat et bence.onun disnda corbasini yapip gotururm yanmda.anneme veya kv ye gitmissem yapmyorm ama orda yapyorm yemek vakti geldgnde.baska da bir yere cikmyoruz ki zaten

Aynen iyi yapms kardesin acik kapi ariyo zaten veletler bi kere yumusadi mi hep ayni yontemi kullaniyolar:)

Su cigeri ben de denym madem:)

Ben de okurken napiyo annesi diye dusundum

Bol ağızdan çıkarmalı tükürmeli. Halıya kusmalı bir yemek vaktinden sonra yine birlikteyiz.
Arpa şehriyeli yeşil mercimek yaptım. Yiyecek onu kaçarı yok.

Hadi kolay gelsin:)

Benim kiz eti yutamiyor bugunlerde bir de tukurme huyu cikti kendi ustu yetmezmis gibi benim ustumude kirletti. Hemen kuzu cigeri alip deneyecem umarim yer.

aynen canim duyanda iskence yapiyor cocuga sanir ki kardedim calisiyor diye ogluyla vakit gecirmek icin can atar o da ondan sok olmus zaten:)))

Bol ağızdan çıkarmalı tükürmeli. Halıya kusmalı bir yemek vaktinden sonra yine birlikteyiz.
Arpa şehriyeli yeşil mercimek yaptım. Yiyecek onu kaçarı yok.

tatlim bende yesil mercimek yapiyorum ama kabuklari cikiyo axaba cokmu pisisriyorum. ayhhh bu yemeklerle basim dertte benim :)))))

tatlim bende yesil mercimek yapiyorum ama kabuklari cikiyo axaba cokmu pisisriyorum. ayhhh bu yemeklerle basim dertte benim :)))))
Olabilir canım. Yeşil mercimeği önce ayrı bi yerde haşlıyorum. Suya kaynamadan koyup kaynayınca altını kısıyorum. 10 dk sonra alıp süzüyorum.
Sonrada diğer malzelerle birlikte yine kaynadıktan sonra kısık ateşte 20 dk daha pişiyo.
Elimdeki kitaptan yapıyorum genrlde tarifleri böle anlatıyo canım. Kabuklar çıkmadı hiç.
Aynen benimde dertte. Hep aynı miktarda yaparsam sıkıntı yok. Ama çoğalıp azalırsa gitti o yemek:)))

ayy bu neee okurken valla mıdem kalktıııı. besın olarak belkı faydalıdır amaaa
ben zaten kofte yapamam, hayatta yoguramam, ya esım yapar ya annem, eg balıgıdaa hıc sevmem, hamıleyken bıle cok nadır yemısımdırr..
ayhh yok bu bana gore deıl hıccc

ayy alemsınız kızz, o kadar vaktınız oluyor muu bıde eskı kıyafetlerı cıkarıp gıyıyorsunn :):)
bende 49 kıloydum ama bu ara 2 kılo almısım

Kızlar menenjit aşısı yaptırdınız mı kuzularınıza?
benımkıde olduu
11 aydaa 3 ay sora 2. doz

Beni öldürsen yemem zaten
Eldivenle yoğurdum bende. Kendim balığı ağzıma sürmem. Alırkende üzerindeki derisine kadar aldırıyorum balıkçıya kokusundan midem bulanır. Zaten bi kere zorla yedirdi eşim hatrını kırma diye ızgarasını. meğer alerjim varmış. Her tarafım kabardı. Balayındaydık bi de
Ama sıpam yesin vitaminini aldın diye yapıyorum işte :) ana yüreği

bendim canim o malesef cokk zorrr cokkk

ayy alemsin canim ya:) valla birine yaptirabilirsem olur ben yapamam.bizim eve daha balik girmemistir hic.sen yone aliyorsun

Biz çok zamandır böyleyiz instagrama resim koymuştum hatta evde piknik diye

ayy alemsin canim ya:) valla birine yaptirabilirsem olur ben yapamam.bizim eve daha balik girmemistir hic.sen yone aliyorsun
Anlayabiliyorum seni. Zor gerçekten bu takıntılar. Eşim kızına yapıyosun bende balığı çok seviyorum banada yap diyo. Git annen yapsın diyorum. Kızımdan başkası için katlanamam gerçekten.
Biz çok zamandır böyleyiz instagrama resim koymuştum hatta evde piknik diye
evet görmüştüm. Keşke bende erken başlasaymışım biraz kusuyo boğazında kalıyo diye korkup verememiştim hiç

ben dışarı meyve pek götürmüyorum daha çok çorba veya meyveli yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…