2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Aynen canm ogrenmeye baslyolar artk.eltimin iki oglu var 5.5 ve 3 yaslarinda
her seyi aglayarak yaptryolar buyugu bile hala aglyo istedgi olmadgnda.oyle alistirmislar cocuklar.valla bazen benm patlatasim geliyo onlara etini kesmissn gbi aglyolaremre de oyle olsun istemiyorum aglasa bile yaptirmyorum basarili olurm umarim:)

Ben de 4-5 kez degstryorm canm.gece degstrmyorum genelde.bazen sabah erken kalktgmda bakyorm dedgn gbi oluyo degstryorum ama her gun olmuyo bizde

Bu arada bebişlerinizin boyu kaç? kiloları ne kadar?

Hosgeldin canm. 82 cm 10.230 gr emre bey:)

78 cm. 9800 gr cnm ama 1900 gr dogduk 41 cm dogmustuk ancak yasitlarimizi yakaladik cok sukur

Anamm emreden daha minigi de varms topikte:)2390 gr 46 cm dogmustu

@Akaibu ben de seftaliyi dograyip koydm onune agladi benmki6 .disi geliyo her seye mizrdaniyo bugun ben de erteledim bir sure.puturluye devam:)

sağol canım doğumdan beri yer gün yiyorum ben yeşil mercimekli bulgur. annem söylemişti. bi de kilo problemim vardı gebelikten beri pirinç pilavı yiyemiyorum.
taşına gelince taştan mıdır nedir benmki bi taktı mı ağlamaya durdurabilene aşk olsun. bu yüzden çok bunaldım. hatta bu sitede de bi kaç kere konu açmıştım. biraz önceki arkadaş gibi ara ara ben de ahhh ölsem belki kurtulurum diyorum. her şeyini yapıyorum. sosyal hayat sıfır. ama hala mız mız edince benm beynim patlayacakmış gibi oluyor. 6 aylıkken fark ettik taşı.çok geç oldu o zmana kadar ağlamalarını gaza bağlamıştık. varın halimi siz düşünün

Kizlar bu aralar emre esarpla oynuyo bayagi.kafasina ortup cee yapiyorm sonra kendi oynuyo bayagi bir sure.yemek yaparken falan iyi oluyo kafa dinlemek isteyen annelere de tavsiye ederim:))

@Akaibu ben de seftaliyi dograyip koydm onune agladi benmki6 .disi geliyo her seye mizrdaniyo bugun ben de erteledim bir sure.puturluye devam:)
Öcü zaten onlar. Yerde böcek görse alır ağzına atarlar kesin. Meyve görüncede yemiyolat sıpalar :)
yazık yavrum ya dertlerini söyleyemiyolar ki anlayalım. Kurtulursunuz inşallah en kısa zamanda

teşekkür ederim bu arada benmki 80 cm ve 12 kg şuanda. çok lilolu gelebilir size ama son 2 aydır kilo almadı. sütüm de azladı iştahı da. ama doktor almasın zaten fazlası var diyor

anladım canm ben henüz denemedim kavanoz mamalarını hangi marka veriyorsun diyeceğim ama sanırım burd aisim yazamıyoruz?
Evde stokladığımıDa hipp alıyorum dışarı çıkarken yanıma almak için, evde kalmamışsa dışarda markette milupa ya da bebelac oluyor genelde onlardan alıyorum.

teşekkür ederim bu arada benmki 80 cm ve 12 kg şuanda. çok lilolu gelebilir size ama son 2 aydır kilo almadı. sütüm de azladı iştahı da. ama doktor almasın zaten fazlası var diyor
Ay maşallah. Benim sıpa 9.100 gr son 2 ayda sadece 100 gr aldı. Gerçi çok iyi yediği zamsnda fazla kilo almamıştı.
3.400 doğdu bide

Öcü zaten onlar. Yerde böcek görse alır ağzına atarlar kesin. Meyve görüncede yemiyolat sıpalar :)
yazık yavrum ya dertlerini söyleyemiyolar ki anlayalım. Kurtulursunuz inşallah en kısa zamanda

Aynen karincalarin pesinde geziyo sipa

masallah dogumdan sonraki kilo alimini onemsiyo doktorlar.dogum kilosu fazlaysa sutun de yariyosa napabilirsin ki:)emre 1 ay erken dogdu ama yasitlarni yakaladi sukur

Dışardayken veriyorum seviyor ekşili olanları

Ben de veriyorm disardayken hipp ya da bebelac aliyorm.

ben vermiyorum. dışarı çıkarken eveden bi eşyelr hazırlayıp tupperlara koyuyorum. olmadı emziriyorum. bakalım ne akdar dayanabileceğim. görümcem ' sen süper annesin tabii sen yaparsın diyor'

Sagol canim o kaseyi yedi begendi ben de cigeri haslayip corbasina rendeliyorum oyle yiyiyor Ece
@yazyagmuru bende yapiyorum boyle corba öykü cok seviyoama ben kofteperi kizartmadan koyuyorum yumusak oluyo
Canim kizartmadim kucuk tavaya biraz su koyup surekli ters duz yapip pisirdim yumusak oldu
Gecmis olsun canim kani dusukse istahsizligi ondandir insallah yukselir degerleriniz
ellerine sagzlik cnm cok guzel gozukuyoo bende yapicammmmm:)
Sagol canim Ece cok sevdi agzini hoc zorlamadan acarak yedi koftenin icindeki sogan sarimsak kokusu corbaya gecmis lezzetliydi bayagi Ruzgar da sever insallah
canim ben de her istedigini aglayarak yaptiran cocuklar gordum gercekten annler cok zorlaniyor ve bunu baska insanlarin yaninda daha cok yapiyorlar ben her zaman her istediklerini yapmadim cocuklarin ve cok sukur sorun yasamadim hic hayir cunku seklinde hep aciklamasini yaptim cok ise yariyor tabi simdi anlamazlar ama bir sene sonra anlayacaklardir ben kardesime de soyledim simdi onunki iki yasinda ve bazi konularda inat etmeye basladi mesela bakkala girmisler gecen gun ve kardesim ona bir kural koymus her xaman bir tek sey alcam diye ama hem cikolata hem top istemis kardesimde bir tanesini sec demis inat etmis birakmamis kardesim cikolata alip cikmis ev top dolu diyor kardesim aglaya aglaya eve gitmisler bir de sipa beni kurtarin diye agliyormus kardesim sok olmus ama yapmadim istedigini alisacak dedi

ben vermiyorum. dışarı çıkarken eveden bi eşyelr hazırlayıp tupperlara koyuyorum. olmadı emziriyorum. bakalım ne akdar dayanabileceğim. görümcem ' sen süper annesin tabii sen yaparsın diyor'
Valla helal olsun. Bende ilk başlarda öyle yapıyodum. Hazırlayıp minik kavanozlara koyuyodum.
Ama sonra yetişemedim. Ara ara çıktıkça hipp alıyorum. Onu bulamazsam milupa ya da bebelac. Bazen yine kendim yapıyorum değişiyo.
Hasta falan olursam diye de evde bulunduruyorum bi iki tane. Bi kaç kez başıma geldi kafamı kaldıramadım çünkü.
ay bide böyle lafları var sıpaların. Kv min. Günğ vardı. Komşunun birinin 3 yaşında kızı var. Hiç çevresinde yaşıtı falan ypkmuş. Bi yere gidince eve gitmek istemiyomuş. Birazda şımartılmış sanırım yalnız diye.
Koşuşuşturdular evde . Kadın kızım lütfen sakin oynayın dedi. Baktı durmuyolar eve gitmeye karar verdiler. Çocuk arkama sığındı ann nolur bana evde bişey yapma nolurr diye ağlamaya başladı. Şok oldu herkes
Kadın ne diyeceğini şaşırdı. Kıxım saçmalama ne zaman bişey yaptım ki sana diyo. Çocuk hala aynı şeyi söylüyo
Sonra dayanamadım çocuğa sordum annen napıyo ki sana diye. Babam gelene kadar koltuktan kalkma diyo dedi
Cezasıda oymuş. öyle bi söylüyo ki bende dövüyo falan sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…