Ay o kadar ozeniyorum ki torunlarini gezdiren dedelere benim cocuklarimin dedesi yok ikisi de vefat etti esime diyorum Allah bize omur versin de saglikli da olalim torunlarimizi gezdirelimAy bende iftardan bi iki saat önce babaanneye dedeye paslıyorum oh kafa dinliyorum valla dedesi sitenin içinde gezdiriyo çocukların yanıa gidiyolar filan gelinecede yorgun oluyo hop uykuya arada mızırdıyo ama olsun buna da şükür
Ay o gecelik bi şekilde geçti elime Aklımda bile yoktu ama ii eğlendik :)) bende daha yeni 51 oldum inşallah koruyabilirimayy bu neee okurken valla mıdem kalktıııı. besın olarak belkı faydalıdır amaaa
ben zaten kofte yapamam, hayatta yoguramam, ya esım yapar ya annem, eg balıgıdaa hıc sevmem, hamıleyken bıle cok nadır yemısımdırr..
ayhh yok bu bana gore deıl hıccc
ayy alemsınız kızz, o kadar vaktınız oluyor muu bıde eskı kıyafetlerı cıkarıp gıyıyorsunn :):)
bende 49 kıloydum ama bu ara 2 kılo almısım
benımkıde olduu
11 aydaa 3 ay sora 2. doz
Bende çalışıyo diye biliyorum aramakta fayda varKargo şirketleri cumartesi çalışıyo mu kıxlar?
Eşimin doğum günü için sipariş vermiştim. Gününü hiç düşünmedim. Bu cumarteside evde olacak. Süpriz bozulmaz inşallah:/
Maşallah yarasın Minişeyedivalla şok oldum ama yedi
benim oglumda agliyor bende aglicam nerdeyse birakip hiderken zor tutuyorum kendimi o aglayincabendim canim o malesefcokk zorrr cokkk
ben hergun 5-6 gibi cikariyorum gidiyo kapiya vuruyo saatin geldigini de biliyo :) yurumeye basladigindan beri iyice gezenti oldu bi de her dukkana viriyo her vitrine bakiyo :) elini de tutturmuyo hanimHanimefendi aksamustu dis kapinin oraya variyo adda adda diyo balkona falan ciktik yine iceri girince kapiya vardi yemek yapiyodum yarida biraktim asagi 5 10 dk kadar indik geri ciktik umarim aliskanlik haline getirmez hergun hergun gerci esim aksam yemekten sonra cikariyo bi saate yakin bende evde bi kahve yapip iciyom onlar gidince dinleniyom biraz olsun yaa
Masallah Oyku ye cok tatli ya bu topigin kizlari gezmeyi cok seviyor sanirim bizimki de arabaya binince siritip alkis yapiyor:))ben hergun 5-6 gibi cikariyorum gidiyo kapiya vuruyo saatin geldigini de biliyo :) yurumeye basladigindan beri iyice gezenti oldu bi de her dukkana viriyo her vitrine bakiyo :) elini de tutturmuyo hanim
sayfalar ucuyor canim benim oglum gunduz telefonu aldi bana vermedi oyun oynadi sonra bir baktim 50 kusur sayfaAllahım sadece 1 gün girmiyorum sayfaların ilerlemesine inanamıyorum :) Önceliklebotanikci_85 hoşgeldin..
@temmuzhaziran kuzenimin oğluda bi süre sakinleştirici kullandı ama ilaçın etkisi geçince eskisinden beter oluyordu. Şuan büyüdü ve inanılmaz akıllı. İnanıyorum keremde öyle olacak. Sadece biraz zaman..
Su içmekten bahsedilmiş arende çook su içiyor. Özellikle bu aralar gece çok sık uyanıp su istiyor. Gündüz zaten hep elinde. Yaz ya ondan içiyor diye düşünüyorum.
@minnakkartal kilonu tebrik ediyorum bende dün tartıldım 53.4 olmuşum ama nedense 55 gibi gözüküyorum. Tartı yanlıştır diyede 3 ayrı yerde tartıldım.
Benim kiza bugun manti yapmistim biraz yaladi etti yemedi yesil sogan vardi trzgahin ustunde ona biraz cildirdi bende biraz aci nasilda bi isirir birakir dedim sapsik ekmekle bi yedi hayret ettim
Hanimefendi aksamustu dis kapinin oraya variyo adda adda diyo balkona falan ciktik yine iceri girince kapiya vardi yemek yapiyodum yarida biraktim asagi 5 10 dk kadar indik geri ciktik umarim aliskanlik haline getirmez hergun hergun gerci esim aksam yemekten sonra cikariyo bi saate yakin bende evde bi kahve yapip iciyom onlar gidince dinleniyom biraz olsun yaa
Akşam miraya taze fasulye yedireyim dedim yavrum ne var ne yok içinde kustu sonrasında emzirdim tabi başka bişi yemek istemedi saat 9 da uyudu ve şuana kadar iki kez daa kalkıp emil uyudu eer bu gece uykusuysa şoklardayım bu bir yılda ilk olur
ben hergun 5-6 gibi cikariyorum gidiyo kapiya vuruyo saatin geldigini de biliyo :) yurumeye basladigindan beri iyice gezenti oldu bi de her dukkana viriyo her vitrine bakiyo :) elini de tutturmuyo hanim
Nice mutlu senelere..Mira ve gökçenin doğum günü kutlu olsun. Allahım sağlıklı huzurlu musmutlu bi ömür nasip etsin inşallah. :)
Bende haziran bebişiyim
Bu gün benimde doğum günüm
Ben de balığı benzer şekilde veriyorum. Patates, bezelye, havuç, soğan, kinoayı haşlıyorum. Başka bir kapta da somonu haşlıyorum. Balığı minik parçalara bölüp sebzelerle birleştiriyorum. Biraz limon suyu ve unla terbiyeliyorum. Tam çorba kıvamında olmuyor suyunu az koyuyorum. Oğluşum çok seviyor.Oh oh maşallah yesin yarasın.
Bende balık köftesi yaptım patates bezelye ve havuç haşlayıp balıkla yoğurdum. İnşallah yer. Normal köfte sert geliyo bide balık deniycem bakalım
bat nasıl bişey oluyorYavrum ya taş mı var böbreklerinde
Yoğurt suyu iyi geliyomuş eğer içirebilirsen içir canım bebeğine. Eşiminde bi kaç ay önce böbreğinde taş vardı. Yoğurt süzüp durdum bi kaç hafta.
İnşallah çok ağrı yapmıyodur.
Bende ilk iki gün oruç tuttum ama sütüm azalınca bıraktım mecburen.
Yeşil mercimekli bulgur pilavı yeapar yerim iki tabak sütüm azalınca. Hemen çoğalır. Tavsiye ederim. Hatta biliyosan bat yap ye. Annem bi kere yapmıştı . Süt tüm gün. Damladı durdu göğsümden ne yapacağımı şaşırmıitım
Canım Arda gece 1 kere oda tam doymadan yatarsa mama içiyor. Ben en azından diğer öğünleri bardağa çevirirsem gece beslenmesini de zamanla bırakır inşallah.Canm sen mama veriyomusun gece?ben mamayi biberonla veriyorm su ayran ihlamur vs bardakla ya da sulukla iciyo.biberonu biraktirirsam gece nasl beslenecekki?
Emre genellikle tv unitesine veya zigonlara sandalyeye tirmanmak istedgnde hayir dedgm icin agliyo onun disinda sinirli ve inatci degil.hatta biraz once sehpaya tutunup ustne cekyodu kizdim hayir diye agladi ama birakti:)
Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
Canım gece dışında evet, gecede anne sütü almayıp mama aldığı için, gece beslenmesinide zamanla bırakır inşallah.stanki cnm sutu de bardaklami icirecez
B
bat nasıl bişey oluyor
Anammm alisveris duskunu olck benm gelin desene
aynen bizimki se parki gorunce cok sviniyo bi de parklarda fiskiyeler oluyo ya onlari cok seviyo alkislayip ayaklarini salliyo bi de konusuyo onlarla :)Masallah Oyku ye cok tatli ya bu topigin kizlari gezmeyi cok seviyor sanirim bizimki de arabaya binince siritip alkis yapiyor:))
sayfalar ucuyor canim benim oglum gunduz telefonu aldi bana vermedi oyun oynadi sonra bir baktim 50 kusur sayfa
Canım biz suluğa geçtiğimizden beri daha çok su içiyor hep bezini taşırıyordu 5 numaraya geçtik.Kızlar kaçmadan önce size bişey sorayım. Oğlumla uyudum dün gece bu yüzden nerdeyse kesintisiz sayılacak bir uyku uyudu akşam 10 dan sabah 7 ye kadar kalktı ama yanımda olduğu için emzirip yatırdım. Neyse sabah bi uyandık ki bez şişmiş hatta taşmış ikimiz de çiş içindeyiz :))) normalde gece 2 kez değiştirmem gerekiyor yoksa bezi şişiyor. Gündüz de nerdeyse 3-4 saatte bir doluyor bez. Çok fazla su içiyor dolayısıyla çok da işiyor. Var mı benzer durum ya Dr nırmal dedi ama ben rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?