Canım bizim 6. Ay kontrolünde kan çok düşüktü ama kabız yüzünden ferrum da kullanamadık. Dr tavsiyesi ile haftada 5 gün kırmızı et, 9. Aydan sonra da ayda bir şimdi yaşından sonra 10 günde bir ciğer veriyorum. 1 yaş kan tahlilinde gözle görülür bir artış olmuştu kan değerlerinde. Hiç ilaç da kullanmadım.Kızlar is ve kizimin huzursuzlugundan firsat bulamiyorum yazmaya. Dr gittik kan idrar tahlili istedi. Kansizlik varmis kan ilaci uzum vitamini ve b12 verdi. Devit3 kullanmaya devam dedi . Idrarini almak kolay olmadigi icin idrar tahlilini yaptıramadik ama yaptiracam ins enfeksiyon var mi arastirilacak. Hala istahi yok tipki mira gibi kasigi gorunce agliyor kusmuyor ama. 9 aylikken 10 kilo olan kizim yine 10 kilo. Kilo artisi sabit kalmaya devam ederse sonumuz hazin cunku istahsizligi beni cok yipratiyor. Bakalim ilaclar etkisini gosterecek mi?
Ay evet. Kim konu açsa boşan yazmışlar nedense. İnsanın psikolojisi bozuluyo okuyunca. Müge anlının sanal versiyonu gibi.@Akaibu kaç gündür yazıcam unutuyorum Allah seni bildiği gibi yapsın. Bdv meselesi ya brn bikaç kez baktım oraya yani gerçekten ciddi problemi olan ve işin içinden çıkamayan insanlar paylaşım yapıyor ama oranın sürekli müdavimi bikaç manyak var, nasıl saldırıyorlar konu sahiplerine nefret etmiştim ordan. Kimse kimseye yardım niyetine değil bikaç ezik tip orda milleti ezip duruyor. Ben bi kez mesaj yazdım oraya , o da işe yaradı bence
Ay ne güzel. Yakında ağlamayıda bırakır bence. Bizimkide numaradan yapıyo. Asabi tosba sinir ediyo beni. Kararlı davrancam bakalım. Şımarık bi çocuk olsun istemiyorumCanm sen mama veriyomusun gece?ben mamayi biberonla veriyorm su ayran ihlamur vs bardakla ya da sulukla iciyo.biberonu biraktirirsam gece nasl beslenecekki?
Emre genellikle tv unitesine veya zigonlara sandalyeye tirmanmak istedgnde hayir dedgm icin agliyo onun disinda sinirli ve inatci degil.hatta biraz once sehpaya tutunup ustne cekyodu kizdim hayir diye agladi ama birakti:)
Bazi fake konular oluyo ya o cok komik bikac ay once denk gelmistim erkek bi uye kadin olarak acmis dorduz hamileyim diye bide kiz olacakmis dordu de 20.sayfaya kadar tebrik bilmem ne mesajlari yazmis o cok komikdi bide 4 aylikken ogrenmis@Akaibu kaç gündür yazıcam unutuyorum Allah seni bildiği gibi yapsın. Bdv meselesi ya brn bikaç kez baktım oraya yani gerçekten ciddi problemi olan ve işin içinden çıkamayan insanlar paylaşım yapıyor ama oranın sürekli müdavimi bikaç manyak var, nasıl saldırıyorlar konu sahiplerine nefret etmiştim ordan. Kimse kimseye yardım niyetine değil bikaç ezik tip orda milleti ezip duruyor. Ben bi kez mesaj yazdım oraya , o da işe yaradı bence
baya çok dolduruyomuşKızlar kaçmadan önce size bişey sorayım. Oğlumla uyudum dün gece bu yüzden nerdeyse kesintisiz sayılacak bir uyku uyudu akşam 10 dan sabah 7 ye kadar kalktı ama yanımda olduğu için emzirip yatırdım. Neyse sabah bi uyandık ki bez şişmiş hatta taşmış ikimiz de çiş içindeyiz :))) normalde gece 2 kez değiştirmem gerekiyor yoksa bezi şişiyor. Gündüz de nerdeyse 3-4 saatte bir doluyor bez. Çok fazla su içiyor dolayısıyla çok da işiyor. Var mı benzer durum ya Dr nırmal dedi ama ben rahat değilim
canım demir eksikliğide iştahsızlık yapar. İnşallah ondandır iştahsızlığıda kullanınca rahatlarsınız.Kızlar is ve kizimin huzursuzlugundan firsat bulamiyorum yazmaya. Dr gittik kan idrar tahlili istedi. Kansizlik varmis kan ilaci uzum vitamini ve b12 verdi. Devit3 kullanmaya devam dedi . Idrarini almak kolay olmadigi icin idrar tahlilini yaptıramadik ama yaptiracam ins enfeksiyon var mi arastirilacak. Hala istahi yok tipki mira gibi kasigi gorunce agliyor kusmuyor ama. 9 aylikken 10 kilo olan kizim yine 10 kilo. Kilo artisi sabit kalmaya devam ederse sonumuz hazin cunku istahsizligi beni cok yipratiyor. Bakalim ilaclar etkisini gosterecek mi?
Onu bende görmüştüm ya çok komikti gerçektenBazi fake konular oluyo ya o cok komik bikac ay once denk gelmistim erkek bi uye kadin olarak acmis dorduz hamileyim diye bide kiz olacakmis dordu de 20.sayfaya kadar tebrik bilmem ne mesajlari yazmis o cok komikdi bide 4 aylikken ogrenmiscinsiyeti biri de yazmamis ki 4 aylikken net hepsinin cinsiyeti hemen belli olmayacagini
Zaten 4+ kullanıyoruz ama sorun boyu değil sanırım acayip dolu oluyor değiştirirken saramıyorum bile danlayacak diye. Ki dediğim gibi çok sık değiştiriyorum. Dur bakalım yarın aşı ve kontrol var bi daha sorcambaya çok dolduruyomuş
Ben gece hiç değiştirmiyorum. Gündüzde 2-3 kez. Çok kaka yaparsa artar bi tek. Acaba bir beden büyük beze mi geçsen ki. Belki o zaman taşma durumu olmaz. 4 kullanıyosan 4+ olabilir mesela
Eki Görüntüle 1565175 teyzeler bugun farkli birsey deneyeyim dedim yogurt corbasina Ece icin buzlukta hazir tuttugum koftelerden 3 tane cikarip pisirdim bicakla kucultup corbanin icine ilave ettim bakalim kizim sevecekmi
A apriori11 bende gece değiştirmiyorum günde 4-5 bez kullanıyoruz demek ki baya su içiyo azad bey emiyoda ondan olabilir doktora tekrar sorunca için rahat eder tabibaya çok dolduruyomuş
Ben gece hiç değiştirmiyorum. Gündüzde 2-3 kez. Çok kaka yaparsa artar bi tek. Acaba bir beden büyük beze mi geçsen ki. Belki o zaman taşma durumu olmaz. 4 kullanıyosan 4+ olabilir mesela
canım demir eksikliğide iştahsızlık yapar. İnşallah ondandır iştahsızlığıda kullanınca rahatlarsınız.
Onu bende görmüştüm ya çok komikti gerçekten
Birde küçük bi çocuk konu açmıştı. Cinselliğe girince üyeler anladı. Herkese küfür etti bir sürü. Sonra dava edileceği falan yazılınca yalvarmıştı baya etmeyin ailem duyarsa kötü olur diye
Kızlar kaçmadan önce size bişey sorayım. Oğlumla uyudum dün gece bu yüzden nerdeyse kesintisiz sayılacak bir uyku uyudu akşam 10 dan sabah 7 ye kadar kalktı ama yanımda olduğu için emzirip yatırdım. Neyse sabah bi uyandık ki bez şişmiş hatta taşmış ikimiz de çiş içindeyiz :))) normalde gece 2 kez değiştirmem gerekiyor yoksa bezi şişiyor. Gündüz de nerdeyse 3-4 saatte bir doluyor bez. Çok fazla su içiyor dolayısıyla çok da işiyor. Var mı benzer durum ya Dr nırmal dedi ama ben rahat değilim
1 yaşına basan tüm kuzuları öpüyorum,ne olurdu biraz daha sakin olsa benim keremim de ben de diğer anneler gibi huzurlu olsaydım hepinizi kıskanıyorum inanın,ben ne konuda yanlış yapıyorum düşünerek
Bu arada bebişlerinizin boyu kaç? kiloları ne kadar?
Yavrum ya taş mı var böbreklerindeBen de gece yatırıyorum sabaha akdar bezini değiştirmiyorumş hatta bazen sabah bile değiştirmesem oalcak gibi. özellikle son günlerde. aslında böbreklerinde taş var çok su içmesi lazım ama her zaman içiremiyorum. önceden sütüm boldu gecede 2 defa en az değiştiriyordum ama artık azaldı. hatta bu sabah süt şoku yaşadım. merak edip bi sağdım iki memeden de 50 cc zor çıktı. siz hala emziriyor musunuz? sütünüz ne durumda? sabahtan beri su içmekten wc yollarında kaldım. oruç da tutamıyorum. sütüm artmazs vicdan azabından öleceğim
Ay yalnız değilmişim acayip su içiyor benim oğlum daBen de eğer değişmezsem çişi çıkıyor, üstü başı batmış oluyor, çok su içtiği için bizimki de öyle
tokatlı komşularımız çok yapardı batı:)) o mu ki:)Yavrum ya taş mı var böbreklerinde
Yoğurt suyu iyi geliyomuş eğer içirebilirsen içir canım bebeğine. Eşiminde bi kaç ay önce böbreğinde taş vardı. Yoğurt süzüp durdum bi kaç hafta.
İnşallah çok ağrı yapmıyodur.
Bende ilk iki gün oruç tuttum ama sütüm azalınca bıraktım mecburen.
Yeşil mercimekli bulgur pilavı yeapar yerim iki tabak sütüm azalınca. Hemen çoğalır. Tavsiye ederim. Hatta biliyosan bat yap ye. Annem bi kere yapmıştı . Süt tüm gün. Damladı durdu göğsümden ne yapacağımı şaşırmıitım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?