Canım sen anladığım kadarıyla emreyi yanlız bırakabiliyorsun ne güzel. Ben evde tek olduğumuzda park yatağına koyup wc ye gidiyorum, koştura koştura gidip geliyorum.Kizlar bu aralar emre esarpla oynuyo bayagi.kafasina ortup cee yapiyorm sonra kendi oynuyo bayagi bir sure.yemek yaparken falan iyi oluyo kafa dinlemek isteyen annelere de tavsiye ederim:))
4+ kullanıyordum ama bi dahakine 5 alayım bakalımCanım biz suluğa geçtiğimizden beri daha çok su içiyor hep bezini taşırıyordu 5 numaraya geçtik.
Benim oğlum da odasını ve oyuncaklarına alıştı iyice artık kendi kendine oynuyor. Oyuncakların bi kısmı oturma odasında bi kısmı kendi odasında canı hangisini isterse o odaya gidip takılıyor oyuncaklarla. Wc bizde de sıkıntı yasak bölge olduğu ve giremediği için kim giderse gitsin kapısında oturup ağlıyor içeri girmek için :)))Canım sen anladığım kadarıyla emreyi yanlız bırakabiliyorsun ne güzel. Ben evde tek olduğumuzda park yatağına koyup wc ye gidiyorum, koştura koştura gidip geliyorum.
Brn ek gıdadan beri bıraktım baharatı tuzu bile az koyuyorum artıkBebelerin mantı günüymüş ne güzel, bizde de iftarda misafir vardı mantı yaptık içinde karabiber var diye vermedik. Arda'ya iki kere kendi yediğimizden fırında tavuk yapmıştık sosunda kırmızı biber vardı ben pul bibersiz tavuğundan ve suyundan azıcık vermiştim hastaneye zor yetiştirdik bir zaman sonra refluden dolayı ağzına geldi tıkandı. Kırmızı pul bibere alerjisi olduğunu anlamış olduk.
Benim bebe gezenti, oyuncaklarıyla oynaması bile garip. Aktivite masasının bir tuşuna basıyor gidiyor turluyor, geliyor 2. tuşuna basıyor. Bir oyuncak alıyor eline onu elinde gezdiriyor. Oyuncak filesinden oyuncakları tek tek alıp park yatağının içine götürüp atıyor.4+ kullanıyordum ama bi dahakine 5 alayım bakalım
Benim oğlum da odasını ve oyuncaklarına alıştı iyice artık kendi kendine oynuyor. Oyuncakların bi kısmı oturma odasında bi kısmı kendi odasında canı hangisini isterse o odaya gidip takılıyor oyuncaklarla. Wc bizde de sıkıntı yasak bölge olduğu ve giremediği için kim giderse gitsin kapısında oturup ağlıyor içeri girmek için :)))
Büyük terası olan bir evin olacak, terası kapatacaksın alacaksın bunlardan ohh. Ama küçük evlerde çok zor.Kızlar eşimin yeni icadı eve çocuk parkı almak. Oğlu çok seviyormuş da kışın mahrum kalmasınmış. 500 m2 yalıda oturuyoruz da ayıptır söylemesi parkı da artık tepemize kurarız ancak orda yer kaldı :))))
Benim oğlum hala yürümediği için kendini oyuncaklara vurmuş durumdaBenim bebe gezenti, oyuncaklarıyla oynaması bile garip. Aktivite masasının bir tuşuna basıyor gidiyor turluyor, geliyor 2. tuşuna basıyor. Bir oyuncak alıyor eline onu elinde gezdiriyor. Oyuncak filesinden oyuncakları tek tek alıp park yatağının içine götürüp atıyor.
Ya büyük de olsa artık yeter yani çocuk büyüdüğünde bi kreş açacak kadar oyuncak olmuş olacakBüyük terası olan bir evin olacak, terası kapatacaksın alacaksın bunlardan ohh. Ama küçük evlerde çok zor.
Bi şey danışacağım. benm oğlum on aylık olana kadar bazı dönemler hariç akşam 8 en geeçç9 da uyurdu ama nerdeyse bir aydır 11 i buluyor hatta bazen 12ilk dişi geçen hafta çıktı. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl? nasıl uyutuyorsunuz? günde kaç kere uyuyorlar?
allahım hatuna bak mantı yapmışBen de manti yaptm gecen 7-8 tane yedi sipa agzinin tadni biliyo:)
Biz de oyleyz.esim her aksam is cikisi gelip cikariyo disari.babasi gelir gelmez kapiya yonelip bagirmaya baslyo:)))
Sihirli degnek degmistir insallah
Anammm alisveris duskunu olck benm gelin desene
Kinoa veriıo musun sahi. Çok proteinliymiş. Deneyesim var benimde. Başka hangi şekillerde veriyosun onuBen de balığı benzer şekilde veriyorum. Patates, bezelye, havuç, soğan, kinoayı haşlıyorum. Başka bir kapta da somonu haşlıyorum. Balığı minik parçalara bölüp sebzelerle birleştiriyorum. Biraz limon suyu ve unla terbiyeliyorum. Tam çorba kıvamında olmuyor suyunu az koyuyorum. Oğluşum çok seviyor.
Tokatın meşhur yemeği canım. Yeşil mercimek ince bulgur soğan taze soğan maydonoz dereotu ceviz ne ararsan var içinde. Salçalı soğuk su yapılıp karıştırıyolar. Salçalı çorba gibi oluyo. Ama soğuk içiliyo. Asma yaprağıyla birlikte yeniyoB
bat nasıl bişey oluyor
ay çok güldüm yaKızlar eşimin yeni icadı eve çocuk parkı almak. Oğlu çok seviyormuş da kışın mahrum kalmasınmış. 500 m2 yalıda oturuyoruz da ayıptır söylemesi parkı da artık tepemize kurarız ancak orda yer kaldı :))))
İnternete bakıyorum insanlar tabakla önüne koyuyolar. Çocuklarda alıp yiyo kendi. Benimki anca döksün. O ara ağzına bi iki atarsa şanslıyım. İnşallah alışırlararkadaslar dun iftarda meyveleri kucuk kucuk dogradim kavun kayisi seftali. mama sandlyesine koydum onune. pit pit agzina atti kendisi yedi :) valla yiyebiliyomus demekiii ne sevindim bi bilseniz sirada sabah omlet denemesi var arrik haftasonuna :)
sağol canım senin de gitmiş kilolar ama aynı şekilde bende 51 gibi durmuyorum sanki 3-4 kilo daha fazlam var gibi yine dicem spor şart sanırım sıkılaşmadan olmıcakAllahım sadece 1 gün girmiyorum sayfaların ilerlemesine inanamıyorum :) Öncelikle @botanikci_85 hoşgeldin..
@temmuzhaziran kuzenimin oğluda bi süre sakinleştirici kullandı ama ilaçın etkisi geçince eskisinden beter oluyordu. Şuan büyüdü ve inanılmaz akıllı. İnanıyorum keremde öyle olacak. Sadece biraz zaman..
Su içmekten bahsedilmiş arende çook su içiyor. Özellikle bu aralar gece çok sık uyanıp su istiyor. Gündüz zaten hep elinde. Yaz ya ondan içiyor diye düşünüyorum.
@minnakkartal kilonu tebrik ediyorum bende dün tartıldım 53.4 olmuşum ama nedense 55 gibi gözüküyorum. Tartı yanlıştır diyede 3 ayrı yerde tartıldım.
ah keşke ama o mesajı yazdıktan 10 dakka sonra kalktı hanım gece 3 e kadar oyun oynadık sonra zorla uyudu üstüne iki kez de kalktı meme tiryakisi oldu sanırım işe geldim ama bugünü nasıl bitircem bilmiyorumBen de manti yaptm gecen 7-8 tane yedi sipa agzinin tadni biliyo:)
Biz de oyleyz.esim her aksam is cikisi gelip cikariyo disari.babasi gelir gelmez kapiya yonelip bagirmaya baslyo:)))
Sihirli degnek degmistir insallah
Anammm alisveris duskunu olck benm gelin desene
teşekkürler canımGökçe ve Miranın doğumgünü kutlu olsun. Nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar diliyorum. Kaçırdığım kutlayamadığım tüm haziran bebişlerinin doğumgünleri kutlu olsun..
ah ne güzel olurduSanki yarın tatilmiş edasıyla oturdum pc başına, yarın tatil olaydı ne iyiydi.
maşallah afiyet olsun kuzuya inşallah aynı şekilde omletini de yerarkadaslar dun iftarda meyveleri kucuk kucuk dogradim kavun kayisi seftali. mama sandlyesine koydum onune. pit pit agzina atti kendisi yedi :) valla yiyebiliyomus demekiii ne sevindim bi bilseniz sirada sabah omlet denemesi var arrik haftasonuna :)
Bizimki de parkı çok seviyor diye eve salıncak aldık ama evdekini sevmiyor, dışardakinde biniyor, evde 1 dkdan sonra sıkılıyor, geçen dedesi at almış parktakini seviyor diye, onun üzerinde de sıkılıyor:)Kızlar eşimin yeni icadı eve çocuk parkı almak. Oğlu çok seviyormuş da kışın mahrum kalmasınmış. 500 m2 yalıda oturuyoruz da ayıptır söylemesi parkı da artık tepemize kurarız ancak orda yer kaldı :))))
Esimde bundan almak istedi kesinlikle kabul etmedim. Bunun yerine sadece kaydirak aldi o fazla yer kaplamiyor ve cocuklar cok seviyorKızlar eşimin yeni icadı eve çocuk parkı almak. Oğlu çok seviyormuş da kışın mahrum kalmasınmış. 500 m2 yalıda oturuyoruz da ayıptır söylemesi parkı da artık tepemize kurarız ancak orda yer kaldı :))))
Dışarı koymak için değil zaten ev için istiyor kışın üşümeden eğlensin :)) balkonluk havada zaten dışardayız :)allahım hatuna bak mantı yapmışben çorbayı zor yapıyorum. Eşim duymasın bunu
Kinoa veriıo musun sahi. Çok proteinliymiş. Deneyesim var benimde. Başka hangi şekillerde veriyosun onu
Tokatın meşhur yemeği canım. Yeşil mercimek ince bulgur soğan taze soğan maydonoz dereotu ceviz ne ararsan var içinde. Salçalı soğuk su yapılıp karıştırıyolar. Salçalı çorba gibi oluyo. Ama soğuk içiliyo. Asma yaprağıyla birlikte yeniyo
ay çok güldüm ya
Benimle dalga geçiyolardı. Sen çocuğun odasını halka aç millet nasiplensin diye. Birde evin içinde bunu düşünemiyorumşöyle bahçeli bi evin büyük bir balkonun falan olacak aslında ne güzel olur
Ben de öyle düşünüyorum çünkü parka gidince huyu suyu da değişiyor oğlumun sakin iştahlı oluyor bir anda. Brn de aynı olanaklar evde olsa sırf ev diye umursamaz diye düşünüyorumBizimki de parkı çok seviyor diye eve salıncak aldık ama evdekini sevmiyor, dışardakinde biniyor, evde 1 dkdan sonra sıkılıyor, geçen dedesi at almış parktakini seviyor diye, onun üzerinde de sıkılıyor:)
Kısaca bizimki parkı parkta seviyor, boşuna alınmış oldu:))
Bizimki de kaydırağı da çok seviyor Park'ta ama salıncağın yera bambaşka indirmesem günlerce sallanır. O yüzden gala düşünme aşamasındayım havalar kötüleyince kararımı bildiricem dedim .Esimde bundan almak istedi kesinlikle kabul etmedim. Bunun yerine sadece kaydirak aldi o fazla yer kaplamiyor ve cocuklar cok seviyor
evet ben de takip ediyorumyazılarını uzun bir süredir videoları izlememiştimInstagran da uzman anne diye bir uyelik var 25 aylik oglunun videolarini koymus yaptiklarina inanamadim. 1den 10 kadar rakanlari kagida yazmislar cocuk parmaklariyla gosterip ingilizcesini soyluyor.
internette öyle şeyler var ki bende şaşırıyorum.Instagran da uzman anne diye bir uyelik var 25 aylik oglunun videolarini koymus yaptiklarina inanamadim. 1den 10 kadar rakanlari kagida yazmislar cocuk parmaklariyla gosterip ingilizcesini soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?