linki varsa atabilir misin canım bu dediğinin?internette öyle şeyler var ki bende şaşırıyorum.
Kadının biride bir sürü objenin fotoğrafını çekmiş. Kağıtlara bastırmış. Sonra onları yere sermiş o objeleride karışık koymuş. Emekleyen çocuk tek tk onları alıp eşleştiriyo.
Ben anca güldürmeye eğlendirmeye çalışayım diye kızdım kendime hatta.
Bi kaç gündür el ayak göz burun gibi şeyleri öğretmeye çalışıyorum. Her gün tek bi yere yoğunlaşıyorum. Bi gün boyunca sürekli ayağın nerde diye sorup gösterdim ayağını. Şimdi sorunca direk ayağını kaldırıyo. Burunu öğretmeye çalışırkende kendi burnumu göaterdim hep. Şimdi babasıda sorsa bana atılıp benim burnuma dokunuyo. Her gün böyle bir konuya yoğunlaşmayı düşünüyorum.
Bizim kız geç konuşacak gibi konuşmaya hiç niyeti yok.
Ama en azından böyle şeyleri çabuk öğreniyo bende bunun üzerine gideyim
Bende ogretmeye calisiyorum neresine sorsam kulagini gosteriyor:)internette öyle şeyler var ki bende şaşırıyorum.
Kadının biride bir sürü objenin fotoğrafını çekmiş. Kağıtlara bastırmış. Sonra onları yere sermiş o objeleride karışık koymuş. Emekleyen çocuk tek tk onları alıp eşleştiriyo.
Ben anca güldürmeye eğlendirmeye çalışayım diye kızdım kendime hatta.
Bi kaç gündür el ayak göz burun gibi şeyleri öğretmeye çalışıyorum. Her gün tek bi yere yoğunlaşıyorum. Bi gün boyunca sürekli ayağın nerde diye sorup gösterdim ayağını. Şimdi sorunca direk ayağını kaldırıyo. Burunu öğretmeye çalışırkende kendi burnumu göaterdim hep. Şimdi babasıda sorsa bana atılıp benim burnuma dokunuyo. Her gün böyle bir konuya yoğunlaşmayı düşünüyorum.
Bizim kız geç konuşacak gibi konuşmaya hiç niyeti yok.
Ama en azından böyle şeyleri çabuk öğreniyo bende bunun üzerine gideyim
Montessorianneleri canım instagramda.linki varsa atabilir misin canım bu dediğinin?
bizimkide sadece burnunu gösteriyo hatta bide sonra parmağını sokuyo :))Bende ogretmeye calisiyorum neresine sorsam kulagini gosteriyor:)
maşallah güzel kızına Rabbim nazardan saklasın bende genelde odaklanarak öğretmeye çalışıyorum demek ki biraz oyunda eklemek gerek teşekkürler canımUzaktan izliyorum sizi eskisi kadar aktif yazamiyorum atladigim konulari telafi ederim ins :) benimki agiz burun dis kulak goz sac el kol ayak dis meme ve bir kac nesneyi daha sorunca gosterebiliyor. Ellerini yikamayi Ellerin nasil kokmus elini burnuna goturup himm mis yapiyor cee eyi kendi yapiyor artik aminn yapmayi ogrendi hav hav meee digidik(at) :) bunlari ogrendi masallah subhanallah artik kendi gosterip kendi soyluyor. Bunlari solememin sebebi belki sizde bnm gibi yanlis yolu seciosunuzdur Hepsini oyun araciligiyla ogrettim doktor kendi basina tek tek kelime olarak ogretme oyunla ogret dedi ben hep kelime olarak ogretmeye calisiyordum. Bizimki de bir turlu oraya buraya tirmanmiyo. cocuk tam bir istanbul hanimefendisi cikti basima. On bucuk ayinndan itibaren yuruyor ama tirmanmiyor. Ben canavar gibi her yere tirmanirdim anasina benzetemedim :)
Ay maşallah. Ne güzel öğrenmiş.Uzaktan izliyorum sizi eskisi kadar aktif yazamiyorum atladigim konulari telafi ederim ins :) benimki agiz burun dis kulak goz sac el kol ayak dis meme ve bir kac nesneyi daha sorunca gosterebiliyor. Ellerini yikamayi Ellerin nasil kokmus elini burnuna goturup himm mis yapiyor cee eyi kendi yapiyor artik aminn yapmayi ogrendi hav hav meee digidik(at) :) bunlari ogrendi masallah subhanallah artik kendi gosterip kendi soyluyor. Bunlari solememin sebebi belki sizde bnm gibi yanlis yolu seciosunuzdur Hepsini oyun araciligiyla ogrettim doktor kendi basina tek tek kelime olarak ogretme oyunla ogret dedi ben hep kelime olarak ogretmeye calisiyordum. Bizimki de bir turlu oraya buraya tirmanmiyo. cocuk tam bir istanbul hanimefendisi cikti basima. On bucuk ayinndan itibaren yuruyor ama tirmanmiyor. Ben canavar gibi her yere tirmanirdim anasina benzetemedim :)
Salıncak var bizde de ama betül evde sevmiyo aksine tırmanıyo üzerine düşecek diye kaldırdımKızlar eşimin yeni icadı eve çocuk parkı almak. Oğlu çok seviyormuş da kışın mahrum kalmasınmış. 500 m2 yalıda oturuyoruz da ayıptır söylemesi parkı da artık tepemize kurarız ancak orda yer kaldı :))))
Maşallah kilona canım darısı başıma :) Hamileyken topu topu 10 kilo aldım doğumdan sonra 7 si hemen gitti ama 3 kilo yapisip kalmıştı. Son zamanlarda oturmaya fırsat bulamadığım için 1 kilo daha gitti, inşallah devamı gelirkızlar bu sabah tartıldım ve 51 kiloyum yani doğum kiloları nihayet gitti
ve dün akşam hastanede giydiğim lohusa geceliğini giydim içinde yüzüyodum resmen o kadar komik oldu eşimle çok güldük böyle o günün taklidini falan yaptık allahım gerçekten sıyırdık sanırım
Azad çok tatlı yaramaz ya maşallah :)Eki Görüntüle 1565132 Eki Görüntüle 1565133 Bi insanın tek aktivitesi kudurmak olunca aktivite masasını da böyle kullanır
Ben tokatliyim canım çok severim batı, orucken de daha bi etkili olduAy evet o. Nasıl canım çekti. Tokatlı değiliz ama Yozgatlıyız konşumuzdan öğrenmişiz:)
Kerem alpe özel yaptıklarımda olmuyor ama bizim yemeklere çok hafif karabiber az tuz kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadık biz. Hatta geçen kendimize bol baharatlı patatesli börek yapmıştım vermek istemesem de zorla alıp öyle bir yedi ki şaşırıyorumBebelerin mantı günüymüş ne güzel, bizde de iftarda misafir vardı mantı yaptık içinde karabiber var diye vermedik. Arda'ya iki kere kendi yediğimizden fırında tavuk yapmıştık sosunda kırmızı biber vardı ben pul bibersiz tavuğundan ve suyundan azıcık vermiştim hastaneye zor yetiştirdik bir zaman sonra refluden dolayı ağzına geldi tıkandı. Kırmızı pul bibere alerjisi olduğunu anlamış olduk.
ben 18 almıştım ama bende son 4 kiloyu vermekte zorlandım. haydi inşallah devamı gelsin canımMaşallah kilona canım darısı başıma :) Hamileyken topu topu 10 kilo aldım doğumdan sonra 7 si hemen gitti ama 3 kilo yapisip kalmıştı. Son zamanlarda oturmaya fırsat bulamadığım için 1 kilo daha gitti, inşallah devamı gelir
Azad çok tatlı yaramaz ya maşallah :)
Ben tokatliyim canım çok severim batı, orucken de daha bi etkili oldu
Kerem alpe özel yaptıklarımda olmuyor ama bizim yemeklere çok hafif karabiber az tuz kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadık biz. Hatta geçen kendimize bol baharatlı patatesli börek yapmıştım vermek istemesem de zorla alıp öyle bir yedi ki şaşırıyorumseviyor baharatliyi sıpam
maşallah eceye mira da geldi diyor annem ben her kapıya vurduğumda anne geldi diyo bende akşam babası gelince baba geldi diyorum mira da her zile geldi diyo artık :)) bir nevi zil çaldı diyo sanırımEce de burnunu ve dilini gosteriyor bazen Mira gibi parmagini burnuna sokuyor goz kirpmayi ogrendi iki gozunu kapatip aciyor ama dun bitti demeye basladi cok sasirdim bu sabahta uyanmis sulugunu gosterip bitti diyor nadil ogrendigini dusundum aklima geldi ben yemegi bitince tabagi gosteriyorum ve bak bitti mama diyorum sanirim benden ogrendi
bende tokat niksarlıyım.. eskiden annemler yapıyorlardı ama artık hiç yapmıyorlar..Maşallah kilona canım darısı başıma :) Hamileyken topu topu 10 kilo aldım doğumdan sonra 7 si hemen gitti ama 3 kilo yapisip kalmıştı. Son zamanlarda oturmaya fırsat bulamadığım için 1 kilo daha gitti, inşallah devamı gelir
Azad çok tatlı yaramaz ya maşallah :)
Ben tokatliyim canım çok severim batı, orucken de daha bi etkili oldu
Kerem alpe özel yaptıklarımda olmuyor ama bizim yemeklere çok hafif karabiber az tuz kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadık biz. Hatta geçen kendimize bol baharatlı patatesli börek yapmıştım vermek istemesem de zorla alıp öyle bir yedi ki şaşırıyorumseviyor baharatliyi sıpam
Miraya da masallah canim soyleneni untmuyorlar kaydediyorlar ve uygun zamanda soyluyorlar cook tatlilarmaşallah eceye mira da geldi diyor annem ben her kapıya vurduğumda anne geldi diyo bende akşam babası gelince baba geldi diyorum mira da her zile geldi diyo artık :)) bir nevi zil çaldı diyo sanırım
bunlar ii oluyo ama uyursa sıkıntı yatmıyo çünkü iki büklüm kalıyo çocuklarHafif baston araba arayanlarin bilgisi olsun. N11 de 120 den 70e dusmus. Dun aldik bugun kargo geldi hafif otobus minubus icin iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?