2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
linki varsa atabilir misin canım bu dediğinin?

Bende ogretmeye calisiyorum neresine sorsam kulagini gosteriyor:)

Benimkine de ne sorsam memeyi gösteriyor :))) ben de halka kuleleri düzgün taktığınızdan beri halkaları bozup odaya dağıtıyorum göreceği şekilde renk isimleriyle söyleyip aldırıyorum halkaları :) ama sanırım o renkleri sadece halkaların ismi sanıyor başka yerde sorunca gösteremiyor

Benim sıpada hep aynı yeri gösteriyodu. Bi yerde okudum. Çocuğa bişey öğretmek istiyosak yakınına karşılıklı oturup mesela burunu öğretiyosak net bir ses tonuyla sadece 'burun' diyip buruna dokuncak mışız.
Bunu gün içerisinde çocuk sakin olduğu zamanlarda sıksık yapcak mışız. o burunu öğrendikten sonra burun nerede diye sorcak mışız. Birden fazla kelime kullandığımızda anlamadı güçleşiyomuş.
Hakketen kolay öğreniyo gökçe böyle yapınca

Aprioriden bir uydurma çorba tarifi daha
Bulgur nohut (buzlukta daha önce hafif haşlayıp attıklatım vardı) kırmızı mercimek ve yeşil mercimek (isteyen pirinç de koysun ama bizim evde bitmişti :)) hepsi dağılmana kadar tereyağı suda haşlanır. Sonra blendırdan geçirilir. Siper taraftan un yumurta ve yoğurt ile terbiye hazırlanır ve azar azar çorbaya eklenir :)) pratik doyurucu besleyici afiyet olsun

Uzaktan izliyorum sizi eskisi kadar aktif yazamiyorum atladigim konulari telafi ederim ins :) benimki agiz burun dis kulak goz sac el kol ayak dis meme ve bir kac nesneyi daha sorunca gosterebiliyor. Ellerini yikamayi Ellerin nasil kokmus elini burnuna goturup himm mis yapiyor cee eyi kendi yapiyor artik aminn yapmayi ogrendi hav hav meee digidik(at) :) bunlari ogrendi masallah subhanallah artik kendi gosterip kendi soyluyor. Bunlari solememin sebebi belki sizde bnm gibi yanlis yolu seciosunuzdur Hepsini oyun araciligiyla ogrettim doktor kendi basina tek tek kelime olarak ogretme oyunla ogret dedi ben hep kelime olarak ogretmeye calisiyordum. Bizimki de bir turlu oraya buraya tirmanmiyo. cocuk tam bir istanbul hanimefendisi cikti basima. On bucuk ayinndan itibaren yuruyor ama tirmanmiyor. Ben canavar gibi her yere tirmanirdim anasina benzetemedim :)

maşallah güzel kızına Rabbim nazardan saklasın bende genelde odaklanarak öğretmeye çalışıyorum demek ki biraz oyunda eklemek gerek teşekkürler canım

Ay maşallah. Ne güzel öğrenmiş.
Ben oyunla öğretmeye çalıştığım zaman gülüyo şımarıyo. Kendi kafasına göre hareket ediyo hanımefendi. Bende odaklanarak öğretmeye başladım bi kaç gündür başarılı oldum. Demekki her çocuğun bu konudada ihtiyacı farklı:)

Salıncak var bizde de ama betül evde sevmiyo aksine tırmanıyo üzerine düşecek diye kaldırdım

Maşallah kilona canım darısı başıma :) Hamileyken topu topu 10 kilo aldım doğumdan sonra 7 si hemen gitti ama 3 kilo yapisip kalmıştı. Son zamanlarda oturmaya fırsat bulamadığım için 1 kilo daha gitti, inşallah devamı gelir

Eki Görüntüle 1565132 Eki Görüntüle 1565133 Bi insanın tek aktivitesi kudurmak olunca aktivite masasını da böyle kullanır
Azad çok tatlı yaramaz ya maşallah :)

Ay evet o. Nasıl canım çekti. Tokatlı değiliz ama Yozgatlıyız konşumuzdan öğrenmişiz:)
Ben tokatliyim canım çok severim batı, orucken de daha bi etkili oldu

Kerem alpe özel yaptıklarımda olmuyor ama bizim yemeklere çok hafif karabiber az tuz kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadık biz. Hatta geçen kendimize bol baharatlı patatesli börek yapmıştım vermek istemesem de zorla alıp öyle bir yedi ki şaşırıyorum seviyor baharatliyi sıpam

Bizim 5. dişimiz çıkmış anlamadik pek birşey ve yolda 3 tane daha var Bu arada artık balkon kapısını açmaya başladık gittikçe daha tehliklei durumlara doğru ilerliyoruz. Geçen gün amin yapmayı öğretim sipaya ama şimdi aaaa diye bağırıp olur olmaz zamanlarda amin yapıyor ve yemek yerken denk gelirse yıkamak zorunda kalıyorum

ben 18 almıştım ama bende son 4 kiloyu vermekte zorlandım. haydi inşallah devamı gelsin canım

Ece de burnunu ve dilini gosteriyor bazen Mira gibi parmagini burnuna sokuyor goz kirpmayi ogrendi iki gozunu kapatip aciyor ama dun bitti demeye basladi cok sasirdim bu sabahta uyanmis sulugunu gosterip bitti diyor nadil ogrendigini dusundum aklima geldi ben yemegi bitince tabagi gosteriyorum ve bak bitti mama diyorum sanirim benden ogrendi

maşallah eceye mira da geldi diyor annem ben her kapıya vurduğumda anne geldi diyo bende akşam babası gelince baba geldi diyorum mira da her zile geldi diyo artık :)) bir nevi zil çaldı diyo sanırım

bende tokat niksarlıyım.. eskiden annemler yapıyorlardı ama artık hiç yapmıyorlar..

maşallah eceye mira da geldi diyor annem ben her kapıya vurduğumda anne geldi diyo bende akşam babası gelince baba geldi diyorum mira da her zile geldi diyo artık :)) bir nevi zil çaldı diyo sanırım
Miraya da masallah canim soyleneni untmuyorlar kaydediyorlar ve uygun zamanda soyluyorlar cook tatlilar

Hafif baston araba arayanlarin bilgisi olsun. N11 de 120 den 70e dusmus. Dun aldik bugun kargo geldi hafif otobus minubus icin iyi olacak.

Eklentiler

• 2015-06-26 13.06.29.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
Hafif baston araba arayanlarin bilgisi olsun. N11 de 120 den 70e dusmus. Dun aldik bugun kargo geldi hafif otobus minubus icin iyi olacak.
bunlar ii oluyo ama uyursa sıkıntı yatmıyo çünkü iki büklüm kalıyo çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…