2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
damat kuyumcu olcak nasilsa para cok olut hem takiya parada vermez dukkandan takar

Tabisi

Canım sen anladığım kadarıyla emreyi yanlız bırakabiliyorsun ne güzel. Ben evde tek olduğumuzda park yatağına koyup wc ye gidiyorum, koştura koştura gidip geliyorum.

Uzun sure olmasa da birakabilyorm canm en azindam wc yé gidebiliyorum artik.yemek yaparken oturtuyorm mutfakta esarp kasik ne varsa dokuyorm oyalaniyo bari:)

Ben veriyorm canm biraz azalttm baharati ama koyuyorum yine de.bisey de olmadi cok sukur.neymis bu reflu de ya

Esim bekarken yegenlerine almisti ama evde bos odaya kurmuslardi simdi de kv de bahcesine kurdu gittikce oynuyo emre de:)ben de dusundm bi ara ne yalan soylym:))ama evde yer yok

Aynenben hic pelus almadim.sonra da bronsit olunca iyi ki de almamism dedm.kil tuy yasak

Emrenin uslu oldugu gunlerden birinde yaptim canim.ama masallah dym iyi bu aralar.normalde de sakin bir cocktr huysuzluk etmez pek ama bir donem cok kotuydu

Bende ogretmeye calisiyorum neresine sorsam kulagini gosteriyor:)

Emre gel ve ba ba ba dsnda bisey diyemiyo ben de ogretmeye calisaym bari ya

Meme bagimlisi azaddan ne beklnir ki baska

kızlar bir yaş çekimleri için fotoğrafçıya gittiniz mi yada düşünüyor musunuz ben istiyorum ama ayakta dikilebilsin istiyorum sadece oturarak foto olmasın hala kararsızım ama biraz daa ertelersem gitmicim sanırım eşimde ramazanda sonra olsun diyo şimdi oruçlu oruçlu uğraşamazmış

Biz gittik canim ayakta cekildi. Instagrama koyacaktim taratamadigim icin koyamadim bir turlu.

bizim su çiçeği çıkınca kaldı. Yüzündeki kabujların hepsi düşsün gidelim dedim. Eşimde oruçlu oruölu uğraşsmam dedi. Sanki o çekecek.

Aman maşallah diyelim o zaman allah bozmasın :)
Allah bizede nasip etsin :)

Biz gittik canim ayakta cekildi. Instagrama koyacaktim taratamadigim icin koyamadim bir turlu.
hmm bende ayakta olsun istiyorum zaten bayram bitişinde olcak bu gidişle inşallah o zaman ayakta durur. ardanın pozlarınıda merakla bekliyoruz o zamn

bizim su çiçeği çıkınca kaldı. Yüzündeki kabujların hepsi düşsün gidelim dedim. Eşimde oruçlu oruölu uğraşsmam dedi. Sanki o çekecek.
heh aynı bizimde öyle sana noluyo diyorum mık mık neyse hiç çektirmeyelim demesinden iidir bide ben biraz da ayakta dursun istediğimden çok ısrar etmedim

valla bu tariflerinizi okadar kullaniyorum kiii benim gibi cok dabecerikli olmayanlara care yanii :)))))) A apriori11 . saol beybimm

evet sana yakalanmıştım
Ben de daha ince birkac kez bdv ye bakmistim ama sıkılıp cikmistim geri dun gece canim sıkıldi bakayim dedim hamile bir bayan sanal olarak aldatildigini fark etmis esiyle kavga etmisler onu okudum nasil etkilendiysem artik gece ruyamda aynisini benim esim yapmis bir uyandim terlemisim ve cok sinirliydim ruyamda esime girismistim zaten uyaninca yataga oturdum baktim esim yanimda uyuyor ve ben hala sinirliydim kendi kendime diyorum ki bak hala yanimda yatiyor vallahi kovalayacaktim yanimdan sonra kendime geldim kalktim su ictim bir rahatladim sonra

Allah iyiligini versin

bende çok etkileniyorum böyle şeyler okuyunca o yüzden burada başka yere bakmamışım bile hamileyken de en çok esra erol bebeğini kaybettiğinde kendime gelememiştim bi kaç hafta vardı aramızda benim bebeğime de bişi olcak diye günlerce doğru dürüst uyuyamamıştım

ay evetttt hatirliyorum o gunleri agla aglaa kendime gelememistim aynen ayni sendrom.yani

Ayy ne guldum adamlar haziran annelri topiginden sonra oraya takildigimizi gormesinler kafayi cidden yedigimizi dusunurler ben birinin ev temizligini bitirme ile konu acilmisti birinin yorumunu okudum sok oldum 3 cocugu varmis hergun ev silip supurulur toz alinirmis kapilar silinir buzdolabi silinirmis banyolar hergun yikanirmis okuyunca acaba bende bi sorun var dedim hatta birgun hepsuni yapmaya kalkisiyim dedim aksama kalmadan pertim cikti ha bu arada camlari yazmayi unuttum oda hergun silinirmis

bende şimdi tartışmayalım diye bişey demedim. İçimden söylendim sadece zorla götürürüm ben onu. Dırdırımı çekmemek için tamam der
Ne var sanki azıcık bizim gibi hevesli olsalar.

Ya ben cok sevdim seni. Neredeyse butun mesajlarini tebessümle okuyorum.
ay teşekkür ederim utandımBurda kendimi çok rahat hissediyorum gerçekten. Yanımda çevremdede kimsem yok. Tüm gün konuşmayınca burda çenem düşüyo

çok güldüm ya. Yazık adamda hiç bişeyden habersiz. Kaldırıp kızsaydın surat ifadesi nasıl olurdu acabaBende rüyada değilde arada düşünürlen kurarım böyle şeyler. Beni aldatsa şöyle yaparım böyle yaparım diye.
Sonrada kızarım kendime güzel şeyler düşünsene diye.
Paranoyak olmuşuz

Oglen kabak mucveri yapmistim kizimla beraber yeriz diye bi tanesinin yarisini yedi oda reklamlarla oyunla falan bu ara agzina bisey dedigi yok ya niye boyleler bide ben oyunla falanda ogretsem burnunu gozunu falan gostermeyi.hic anca mem meme onunda yerini oyle bi biliyoki tisortumu siyiriyo hele aokakta kucagima almamaya calisiyom mazallah sokakta falan acar eder

Ay evet bende çok üzülmüştüm. Ama beni en çok çocuğunu evde bırakıp 9 gün tatile giden öğretmen kadın var ya o etkilemişti. Yeni de olmamıştı o olay ama nasıl beynimde yer ettiyse artık gökçe yeni doğduğunda aklıma sürekli gelirdi. Bu küçücük şey nasıl bırakılır gidilir diye ağlardım. Hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Düşünemiyorum kızımın o kadar gün yalnız aç susuz kaldığını.

Onu hic soyleme o ilk zamanlar benim de aklimdan cikmamisti bayagi bi etkisi altinda kalmistim 9 gun ya 9 saat bile yavrucaklar acliga dayanamzken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…