- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben oyuncak mağazasından aldım dün bebedor marka. Migrostada vardı ama 6 lira falan daha pahalıydı.Ya bi ben bulamadim herhalde bu pipetli sulugu siz nerden aldinizki nereye baksam yok
Ben bir buçuk yıl sonra korunmayı bırakıcam inşallah :)Bitane hamilemiz var ya
Ayrıca bende isteyenlerdenim ve Allah izin verirse 2.yi arayı çok açmadan istiyorum bakalım..
Maşallah canım koca kız olmuş ece:) Ben de sık sık bakıyorum resimlere ve önümüzdeki yılların da böyle hiç birşey anlamadan geçecek olması biraz tuhaf yapıyor. Sanki ömrüm hemen bitecekmis gibi:)Eki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum
Görünmez kaza, olabiliyor canım Allah korumuş birşey olmamış ya. Geçmiş olsunBi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yillara:)Gunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Ben de en çok buna gıcık oluyorum. Benim eşim de çok yardımcıdır ama hep demem lazım kendi nadir görür:) Artık erkeklere temiz mi geliyor nedir bilemedim:)Aslında benim eşim yardım eder ama bazen odunluğu tutuyor :/ geçen haftada odunluğu üzerindeydi deli etmişti beni. Bazen Söylemek istemiyorum şunu yap bunu yap diye kendi düşünsün istiyorum ama ben demeden de düşünemiyorBulaşık mı yıkıyor arkasından ocağı sil demesem silmez. Illa söylemem Lazım.
Sagol teyzesi buyuduler vallahi en sondaki resim aslinda birkac ay once cekilmisti bir yasinda degildiHepmz oyle dusunuyorz zaten canm iyi ki var bebislerimiz ama arada catlatiyolar bizi
Aynen canm ben de ebeveyn bany kapattm kucuk tuvalet misafirlere ve salon da kapaligerisni de hallediyorum zaten.buyuk supurge kullanyorm ben emrenin odu kopuyo zaten mecburen o uyurken hallediyorm supurge isini
Koca kiz olmus valla
Tasinmak zor canm ben de gecen sene hamileyken tasndm.bakalm tekrar tasinma durumumuz var Allah kolaylik versn hepimize.tabi senin 3 cocukla daha zor isin.kv baksa ya yigite azck.benm kv iyi o konuda hatta o kadar iyi ki elinde olsa emreyi bana vermez o derece
tesekkur ederiz teyzesi yillar sonra evimizin nesesi oldu kizim:)Evettttt eveeetttt bende istiyorum ama zamanını daha bende belirleyemedim..beraber gidelim
Ooohhh afiyet olsun..güzel tarife benziyor,yapılası..deneyelim
Elbette ömrünü uzatmışsın canım..İlk aklıma bu geldi benimde ve başka hiç bir şey gelmedi..
Yaaaa Eceeeee ama ben seni yerim yaaaaaa
Kızlar yaaaa çok tatlısınız
Gecmis olsun canim oluyor boyle kazalar maalesefBi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
İyi ki dogmus kuzucuk Allah uzun omur versin canim nice yaslara insallahGunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
sagol canim buyuduler ama insan yaslandigini hissetmiyor yeni heyecanlar basliyor yurumesi konusmasi okulu hepsi cok guzelMaşallah canım koca kız olmuş ece:) Ben de sık sık bakıyorum resimlere ve önümüzdeki yılların da böyle hiç birşey anlamadan geçecek olması biraz tuhaf yapıyor. Sanki ömrüm hemen bitecekmis gibi:)
Görünmez kaza, olabiliyor canım Allah korumuş birşey olmamış ya. Geçmiş olsun
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yillara:)
Ben de en çok buna gıcık oluyorum. Benim eşim de çok yardımcıdır ama hep demem lazım kendi nadir görür:) Artık erkeklere temiz mi geliyor nedir bilemedim:)
Ece de dagitiyor hatta yaninda toplarken geliyor tekrar bosaltmaya basliyor oynuyor mu hayir sadrce bosaltiyor uyurken topluyorum uyaninca tekrar dagitiyor:))Kızlar kızım büyümüşte oyuncak sepetini dağıtırmış :) o dağıtıyor uyuyunca dağınıklığını toplarken mutlu oluyorum resmen
Di mi. Üsttümde oturanların yeni bebekleri oldu sürekli ağlıyo bebek ben kötü oluyorum burda. Gerçi yavrucak bi gün anca dayanmıştır belkideO beyinsiz kadını ben hala unutmadım Hiçte unutamam herhalde. Ve ne zaman aklıma düşse o çocuk Boğazım düğümleniyor. Yazık nasıl ağlamıştırhiç mi kimse duymamış sesini acaba ? Gene tuaf oldum
doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu bi ömür geçirsin inşallahGunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
ah ahh bende söylemesem akşama kadar yatardı. Bi kaç aydır kendi plan yapıyo. Sen çocuğu uyut ben burayı toplarım die. Bazen yine öküzlüğü tutuyo. Öğrencekler inşallahAslında benim eşim yardım eder ama bazen odunluğu tutuyor :/ geçen haftada odunluğu üzerindeydi deli etmişti beni. Bazen Söylemek istemiyorum şunu yap bunu yap diye kendi düşünsün istiyorum ama ben demeden de düşünemiyorBulaşık mı yıkıyor arkasından ocağı sil demesem silmez. Illa söylemem Lazım.
ay ben bi kaç saat girmedim bir sürü sayfa geçmişSonunda sayfalar bitti :) dün girememiştim oku oku bitmiyor. Gökçe'nin uykusu iyice geldi yatırdım beşiğine az salladım uyudu. Bari evi siliyim. Birde yarım kase Çorba yarım kavanoz yoğurt ve meyve yedi uyumadan. Uyanınca ne pişirsem ki @pilise nin Muhallebi tarifini mi yapsam. Makarna mı bilemedim.
cidden bu kızlar aynı uyuyo. Bazen gece ağlıyo bi bakıyorum yatakta yan dönmüş. Ayağını falan uzatıncada tam gerinemediği için ağlıyo. Düzeltiyorum dakika geçmiyo hemen sağa sola dönüyo. Ayağıyla kendini ittirip yatağın baş kısmına kafasını dayıyo. Biraz daha ittirincr gidemiyorum diye yine ağlıyo. Bazen ortamıza yatırıyorum. Yine yan dönüyo. Ayağıyla birimizi başıyla birimizi itiyo. Biz kenarlarda düşmeden uyumaya çalışıyoruzYatağında hep ters uyuyor :)
İnşallah çabuk gelir. Bir kere bi boru patlağı var diye 2 gün suları kesmişlerdi ne yapacağımı şaşırdımOfff ya sular kesik baktim kesiliyor 5 lt sise bir kova su doldurabildim cabuk gelse bari
saglikli mutlu uzuun yillari olsun ins iyiki dogmusss :) kuzucukGunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Geçenlerde uyumuyor diye yanımıza aldık baktım rahat edemedi sıpa. Beşiğinde ki gibi dönmedikçe ağlıyor bide. Aldım yatırdım beşiğe hemen ağlamadan uyudu. Bide ben uyumuyor diye yanımıza almıştımDi mi. Üsttümde oturanların yeni bebekleri oldu sürekli ağlıyo bebek ben kötü oluyorum burda. Gerçi yavrucak bi gün anca dayanmıştır belkide
doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu bi ömür geçirsin inşallah
ah ahh bende söylemesem akşama kadar yatardı. Bi kaç aydır kendi plan yapıyo. Sen çocuğu uyut ben burayı toplarım die. Bazen yine öküzlüğü tutuyo. Öğrencekler inşallah
ay ben bi kaç saat girmedim bir sürü sayfa geçmiş
cidden bu kızlar aynı uyuyo. Bazen gece ağlıyo bi bakıyorum yatakta yan dönmüş. Ayağını falan uzatıncada tam gerinemediği için ağlıyo. Düzeltiyorum dakika geçmiyo hemen sağa sola dönüyo. Ayağıyla kendini ittirip yatağın baş kısmına kafasını dayıyo. Biraz daha ittirincr gidemiyorum diye yine ağlıyo. Bazen ortamıza yatırıyorum. Yine yan dönüyo. Ayağıyla birimizi başıyla birimizi itiyo. Biz kenarlarda düşmeden uyumaya çalışıyoruz
Eşim çift kişilik yatak alalım anca sığar bu diyo
valla cok zorrr, alalhım dıyorum bı pıyangı cıksada evde otursam calısmasam kuzumla olsam dıeeebenim oglumda agliyor bende aglicam nerdeyse birakip hiderken zor tutuyorum kendimi o aglayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?