Valla ben hala ucretli iznin iki yil olmasi taraftariyim bir yil daha kuzumla kalsam keskevalla cok zorrr, alalhım dıyorum bı pıyangı cıksada evde otursam calısmasam kuzumla olsam dıeee
bende bı kahve yaptım ama ıcemıyorumOh ben de elifece yi babasina postladim kendime keyif kahvesi yaptin iciyorum. Bi yandan da sizi okuyorum:)
Ben de hep o kadini dusunuyorum birde gecen gun meme den kesmek icin evladini doverek olduren cani kadini dusunuyorum .Ben kizimin bogazina bir likna girsin diye yenefe emzirneye besmeleyke baslarken o g.zekali neker yapmis yavrucagaO Bebeğini evde yalnız bırakıp bayramda ailesinin yanına giden varlık acaba bizim kadar üzülüyormudur? Aklı başına gelmişmidir birazcık. Ben Gökçe uyurken karşıdaki bakkalA gidemiyorum uyanırsa ağlarsa diye. Hele ağladığı gözümün önüne geliyo içim gidiyobi defa 5 dakikalık işim vardı bakıcımıza bıraktım gittim. Nasıl yalnız bırakılır el kadar bebek offff gene o çocuğu düşünmeye başladım. Bi tuaf oldum.
yok ben ucretlıyı gectım valla demıstım yaaa :):) ucretsız 1 yılada ragzıyımValla ben hala ucretli iznin iki yil olmasi taraftariyim bir yil daha kuzumla kalsam keske
dogum gununuz kutlu olsun canm
Gunaydin canim iyiki doğmuş guzel kizin allah onu size bagislasin. Bende her küçük bebek gordugumde üzülüyorum gazdi ailelerdi kavgalardi derken kizimin bi daha geri gelmeyecek bebek hallerinin tadini cikaramamisim meger bundan sonrasi iyi olucak inşallah
Doğum gününüz kutlu olsun canım :)
D delimavi 35 mutlu yaşlar doğum gününüz kutlu olsun..
A apriori11 ben genel temizlige philips maraton günlüge de rowenta kablosuz kullanıyorum. İkisinden de çook memnunum.
@Akaibu bende dün yanlışla eline bastım çok ağladı. İçim gitti resmen
@Lilium3 sabah aklıma geldi kızının kansızlıgı nasıl oldu ?
Sagol teyzesi buyuduler vallahi en sondaki resim aslinda birkac ay once cekilmisti bir yasinda degildi
tesekkur ederiz teyzesi yillar sonra evimizin nesesi oldu kizim:)
Gecmis olsun canim oluyor boyle kazalar maalesef
İyi ki dogmus kuzucuk Allah uzun omur versin canim nice yaslara insallah
sagol canim buyuduler ama insan yaslandigini hissetmiyor yeni heyecanlar basliyor yurumesi konusmasi okulu hepsi cok guzel
Di mi. Üsttümde oturanların yeni bebekleri oldu sürekli ağlıyo bebek ben kötü oluyorum burda. Gerçi yavrucak bi gün anca dayanmıştır belkide
doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu bi ömür geçirsin inşallah
ah ahh bende söylemesem akşama kadar yatardı. Bi kaç aydır kendi plan yapıyo. Sen çocuğu uyut ben burayı toplarım die. Bazen yine öküzlüğü tutuyo. Öğrencekler inşallah
ay ben bi kaç saat girmedim bir sürü sayfa geçmiş
cidden bu kızlar aynı uyuyo. Bazen gece ağlıyo bi bakıyorum yatakta yan dönmüş. Ayağını falan uzatıncada tam gerinemediği için ağlıyo. Düzeltiyorum dakika geçmiyo hemen sağa sola dönüyo. Ayağıyla kendini ittirip yatağın baş kısmına kafasını dayıyo. Biraz daha ittirincr gidemiyorum diye yine ağlıyo. Bazen ortamıza yatırıyorum. Yine yan dönüyo. Ayağıyla birimizi başıyla birimizi itiyo. Biz kenarlarda düşmeden uyumaya çalışıyoruz
Eşim çift kişilik yatak alalım anca sığar bu diyo
saglikli mutlu uzuun yillari olsun ins iyiki dogmusss :) kuzucuk
Yatağında hep ters uyuyor :)
Kizlar boynum tutulmus basimi ceviremiyorum cok ağrıyor caresi nedir cok acıyor
Esimle tartistim canim cok sıkkınoruc diye fazla ustelemek istemedim ama tutamadim kendimi. Kiz kardesiyle sorunumuz ayni ayri eve cikmak,onu dinlerken gayet sakin ve hak veriyor. Bugun ben birseyler geveledim resmen sinirden kudurdu. Cunku ben soyleyince isin icine kendi ailesi giriyor. Bir cumlesine cok bozuldum
şu erkekler varya sanki pafişah soyundan geliyolar. Ben artık ailesiyle ilgili hiç bi konuda ağzımı bile açmıyorum.Esimle tartistim canim cok sıkkınoruc diye fazla ustelemek istemedim ama tutamadim kendimi. Kiz kardesiyle sorunumuz ayni ayri eve cikmak,onu dinlerken gayet sakin ve hak veriyor. Bugun ben birseyler geveledim resmen sinirden kudurdu. Cunku ben soyleyince isin icine kendi ailesi giriyor. Bir cumlesine cok bozuldum
canım sıcak tut derler ama bilemedim. Emzirirken kas gevşetici kullanamazsın demişti bana doktor. Vazelin vicks falan sürsen iyi gelir mi acaba. Geçmiş olsunKizlar boynum tutulmus basimi ceviremiyorum cok ağrıyor caresi nedir cok acıyor
sıpalar ya. Bende balık ciğer falan nefret ederim kokusunada dokunamayda. Hatta normal tavuğa bile dokunmaktan tiksinirdim. Sıpalar beğenmiyolar yapıncaCiğerin, kokusundan, elime almaktan, tadından miğdem bulanmasına rağmen ardaya kuzu ciğerinden corba yaptım yemedi. Küstüm ona
Bende çok memnunum gerçekten güzel çekiyo. Ama işte işi çok dediğin gibi. Anneminki çok kolay temizleniyodu ona kandım. Benimki işkence resmenAynen emre de boyle uyuyo:))
Sicak havlu ya da sicak su torbasi koy yumusatir biraz canm gecmis olsun
D delimavi 35 iyi ki dogmus sogan guzeli kizin nice senelere:)))
@Akaibu ben de arcelik supurge kullanyorm toz torbali olanlardan cok memnunum valla yapisiyo resmen yere:)ama seninkinin isi cokmus ya o yuzden almayi dusunmedim bile ben.bi de onunla ugrasamam
Haklısın canım kadınlara duygularıyla hareket ediyor derler ama erkekler en önde gideni bence. Islerine nasıl gelirse ordan giriyorlar olaya. Sen sakin bir zamanda tekrar konuşmayı dene canım, orucken daha kırıcı oluyorlar. Tuttukları orucun bir önemi kalıyor mu bilmem.Esimle tartistim canim cok sıkkınoruc diye fazla ustelemek istemedim ama tutamadim kendimi. Kiz kardesiyle sorunumuz ayni ayri eve cikmak,onu dinlerken gayet sakin ve hak veriyor. Bugun ben birseyler geveledim resmen sinirden kudurdu. Cunku ben soyleyince isin icine kendi ailesi giriyor. Bir cumlesine cok bozuldum
insallah canim hala gelmediİnşallah çabuk gelir. Bir kere bi boru patlağı var diye 2 gün suları kesmişlerdi ne yapacağımı şaşırdım
Burada bir ruzgar arkasindan cok hizli sekilde yagmur basladi carsaflarim vardi balkonda zor aldim iceriArkadaşım geldi Nevşehirden dışarı çıkalım bende Oruç Değilim takılırız Demişti hem gelinlik de bakacakmış. Tamam demiştim ama birden rüzgar çıktı hemde ne rüzgar :/ rüzgar devam ederse çıkamayız.
Canim orucken gergin olabilir iftardan sonra sakin sekilde rahatsuzligini dile getir anlar umarim seniEsimle tartistim canim cok sıkkınoruc diye fazla ustelemek istemedim ama tutamadim kendimi. Kiz kardesiyle sorunumuz ayni ayri eve cikmak,onu dinlerken gayet sakin ve hak veriyor. Bugun ben birseyler geveledim resmen sinirden kudurdu. Cunku ben soyleyince isin icine kendi ailesi giriyor. Bir cumlesine cok bozuldum
canim ben de cok sık oluyor birincisi vicks surup kapali tut orayi yumusasin birde internette boyun tutulmasina egzersiz var ben onu yaptim cok iyi geldi basta zor oluyor yapmak yapabildigin kadar sonra tekrar tekrar yapinca daha rahat yapiliyor hatta esimin de tutuldu birjac gun once ona da yaptirdim cok iyi geldiKizlar boynum tutulmus basimi ceviremiyorum cok ağrıyor caresi nedir cok acıyor
Benim supurgem de bosch guzel tarafi sessiz calisiyor drdigin gibi cekisi de cok iyi ama agir bir supurge ben arzumun pratik sipurgesini almistim seneler once hic guzel cwkmiyordu kullanmadim fazla ama annemin fantom var o cok guzzel cekiyor ama cok sesliDikey supurgelerden acilmis ben iki sene once bim den almistim 50 tl ye rahat oluyo homemax in arada geliyo yine tabi cekmesi cok guzel cok hosuma gidiyo ama kullanmiyom kizim korkuyo ondan hergun buyuk supurgeyi calistiriyom oda bosch un once sessiz ayara getirip sonra calistiriyom ayari yavas yavas yukselttigim icin ondan korkmuyo bimden aldigim gunluk pratik isime yariyo ama kanepelerin altina girmiyo zaten koltuklarimin alti yuksek degil A apriori11 kanepelrinin yerden yuksekligi de onemli bence eger 5 cm falansa hangisini alirsan al girmez
Ben de dun gordum cok hosuma gitti ama bizimki kiz ona olur mu acaba diye dusundum bide ev araba doldu resmenBim'e gelen akülü arabalardan alan var mı? Alanlar çok beğenmiş. Uzaktan kumandalıymış, Anne baba kontrol edebiliyor yani. Biz böyle bir şey için bu ay bütçe ayırmadığımız için almadık ama dışarda 850 TL ye sorduk doğum gününde, 350 TL'ye çok uygundu aslında.
Bizimde yan dairede tadilat var sinir oldum bir haftadirallahım bana sabır ver yarabbım !!! su tepemdekı surıyelılerrın... onları buraya getırenlerın..... bı olay cıkmadan su evden cıkmak nasıp etsın yarabbım . sabahın korunden gece 1 e kadar tepemde sureklı tepınmee sureklı esyalar suruklenmesı evlıya olsa cıldırır yaaa, kafayı yıycemmm
Allah sabir versin canim insallah rahat bir eve tasinirsin ayni bizim burada oyle her yerden ses sahura kadar gurultu bitmiyor yatak odamizin oldugu tarafta bahceli ev var gece surekli girip cikiyor demir kapi var defasinda carpip kilitliyorlar Eceyi uyitmustum aksam uyandi ayagima aldim sallarken uc defa ayni seyi yaptilar Ece sicradi her defasinda ben de sinirlendim çüş diye bagardim yani camda acikti diymustur muhtemelen evler cok yakin burada apartmadakiler desen ayri dert oglum gece 2 de gurultuden uyandi tv sesi gulmeler gitti baska odada yatti ben de biktim artik safak sayiyorun buradan tasinmak icin kredi borcumuz var ev ipotekli onun bitmesini bekliyoruz esimde cok rahatsiz ama elimizden birsey gelmiyorallahım bana sabır ver yarabbım !!! su tepemdekı surıyelılerrın... onları buraya getırenlerın..... bı olay cıkmadan su evden cıkmak nasıp etsın yarabbım . sabahın korunden gece 1 e kadar tepemde sureklı tepınmee sureklı esyalar suruklenmesı evlıya olsa cıldırır yaaa, kafayı yıycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?