2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
Korkmustur kuzucuk bilerek yapmadinya canim boyle kazalar oluyor ne yazikki. Uzme kendini

Gunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Gunaydin canim iyiki doğmuş guzel kizin allah onu size bagislasin. Bende her küçük bebek gordugumde üzülüyorum gazdi ailelerdi kavgalardi derken kizimin bi daha geri gelmeyecek bebek hallerinin tadini cikaramamisim meger bundan sonrasi iyi olucak inşallah

Sende öylesin ki tabi birlikte gidelim ama mira bu gidişle ayakta dururmu bilmiyorum bende kendim bir yaş konseptli bişiler çekiyorum tabi profesyonel de olsun çok istiyorum Bakalım bi Ramazanı uğurlayalım da

Bende ramazan geçsin öyle düşünücem..Ama geçenlerde bizim burda bi fotoğrafçıya ücret sordum..Dedi ki normal foto boyutunun bir üst boyundan tek poz ve aynı pozdan 2 adet 25 tl Vay arkadaş paraya bak

Hala 2. hamilelik haberi kimseden gelmedi :) Bu topiğin bebeleri çetin çıktı gözümüzü korkuttu galiba .

Bitane hamilemiz var ya
Ayrıca bende isteyenlerdenim ve Allah izin verirse 2.yi arayı çok açmadan istiyorum bakalım..

Aslında benim eşim yardım eder ama bazen odunluğu tutuyor :/ geçen haftada odunluğu üzerindeydi deli etmişti beni. Bazen Söylemek istemiyorum şunu yap bunu yap diye kendi düşünsün istiyorum ama ben demeden de düşünemiyor Bulaşık mı yıkıyor arkasından ocağı sil demesem silmez. Illa söylemem Lazım.

Offff çok güldüm :) adam süpürge alsaydı sende onu odun derdin

Gunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Doğum gününüz kutlu olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…