- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Korkmustur kuzucuk bilerek yapmadinya canim boyle kazalar oluyor ne yazikki. Uzme kendiniBi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
dogum gununuz kutlu olsun canmGunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Hahaha sonrada sürekli işiyorlar :) O şoktan aldığım bardaklarla bugün sabah kahvaltısında ayran içirdim, oda güzel.umuta pipetli suluklardan aldim su icme işini abartmaya basladi oturup suluktaki suyu bitirene kadar iciyor
Gunaydin canim iyiki doğmuş guzel kizin allah onu size bagislasin. Bende her küçük bebek gordugumde üzülüyorum gazdi ailelerdi kavgalardi derken kizimin bi daha geri gelmeyecek bebek hallerinin tadini cikaramamisim meger bundan sonrasi iyi olucak inşallahGunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Ya bi ben bulamadim herhalde bu pipetli sulugu siz nerden aldinizki nereye baksam yokHahaha sonrada sürekli işiyorlar :) O şoktan aldığım bardaklarla bugün sabah kahvaltısında ayran içirdim, oda güzel.
Eczaneden canım, bebedorunda var, wee'ninde var. Büyük bebek mağazalarında da var.Ya bi ben bulamadim herhalde bu pipetli sulugu siz nerden aldinizki nereye baksam yok
Sende öylesin ki tabi birlikte gidelim ama mira bu gidişle ayakta dururmu bilmiyorum bende kendim bir yaş konseptli bişiler çekiyorum tabi profesyonel de olsun çok istiyorum Bakalım bi Ramazanı uğurlayalım da
Hala 2. hamilelik haberi kimseden gelmedi :) Bu topiğin bebeleri çetin çıktı gözümüzü korkuttu galiba .
Aslında benim eşim yardım eder ama bazen odunluğu tutuyor :/ geçen haftada odunluğu üzerindeydi deli etmişti beni. Bazen Söylemek istemiyorum şunu yap bunu yap diye kendi düşünsün istiyorum ama ben demeden de düşünemiyorAynen. Benimde başka vardı günlük mutfak için falan aldığım. Oda ağırdı bir sürü para vermiştim birde iyisi olsun diye. Ama hiç kullanışlı değildi. Anneme verdim bunu aldım. Gerçekten çok kullanışlı.
aynen canım ya. Aynı anda hem süper anne hem süper eş hem süper ev hanımı olamayız ki.
Eşim birde sen yaparsın sen yaparsın diye akşamları kahve mısır falan isterdi. Şimdi birlikte kalkıp yapıyoruz. Evim eskisi gibi düzenli değil belki ama en azından kafam daha rahat.
isimdeyimgucumdeyim yakınmıştı bir ara. Kız işten geliyo evde koşuşturuyo birde eşi yine yardım etmiyo. Yardım beklemek hakkım elbet ama bir yere kadar. Kız birde tüm gün çalışıyo eve gelip yemek çocuk ev. Eşi yatacak. Söke söke almak hakkı :/
Canim ardada once isiriyormuydu yoksa direk icmeyemi baslamistiEczaneden canım, bebedorunda var, wee'ninde var. Büyük bebek mağazalarında da var.
Cok tatliymis canim acaba beyzada icemezmiki kafam karisti cok az su iciyor heveslensin icsin istiyorum ben icirmesem su aklina bile gelmiyorBen bunun aynisini aldim akitmiyo da çekince geliyo
Offff çok güldüm :) adam süpürge alsaydı sende onu odun derdinYa baktıkça kriterim artıyor ıslak kuru özelliği de olsun torbasız oksun dik oksun derken bakalım ne alıcam.
Bu arada salı evlilik yıldönümümüz eşim bana bileklik almış, yakaladım :) süpürge alsaydın ya dedim adam bana odunsun dedidaha ben hiçbişey almadım hatta düşünmedim bile hakikaten yakılacak odunum
Oyyyy kıyamam ben onaBi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
Doğum gününüz kutlu olsun canım :)Gunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Bende aldım dün ben içine çekemez sanıyordun ama baya baya içiyor sıpa :)umuta pipetli suluklardan aldim su icme işini abartmaya basladi oturup suluktaki suyu bitirene kadar iciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?