2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Evettttt eveeetttt bende istiyorum ama zamanını daha bende belirleyemedim..beraber gidelim

Ooohhh afiyet olsun..güzel tarife benziyor,yapılası..deneyelim

Elbette ömrünü uzatmışsın canım..İlk aklıma bu geldi benimde ve başka hiç bir şey gelmedi..

Eki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum

Yaaaa Eceeeee ama ben seni yerim yaaaaaa

Kızlar yaaaa çok tatlısınız

canım ii yapmışsın annene giderek bazen durup nefes almakda Lazım ve bazı şeyleri duymamak onlardan biri de kapı mesela :))) inşallah biran önce yerleşir düzenini kurarsın

Canim benim allah yardimcin olsun cok zor gerçekten bide bu zorluklarin arasinda bencede cekilmez arada kacmak lazim gercekten

sağolun kızlar.aslında kimseden iş yardım falan beklediğim yok fakat sinirlenincede niye kimse sormuyo diyorum ister istemez. Ne yazikki kv bakmiyo sadece sevip gidiyo bakmamasida çok umrumda değil ama tepemde vidi vidi yapmasa yetecek. Resmen kızları tehdit ediyo o gün bakın evin anahtarını alicam her gün sabah odalarinizi kontrole gelicem dağınıkmi diye sanki o toplayacak.yazık küçük kizimda anne ya biz bu evi nerden aldık hergün hergün kontrolmu olur belki ben erkenden uyanamiycam diyo:)) çocuk ne kadar ciddiye aldiysa artık ayrı odası olacağına srvinemiyo bile evi aldigimiza pisman oluyo resmen. anliyacaginiz iyice sacmalamaya başladı. @yaz yagmuru canım dediğin gibi vucud yorgunlugumun yanında bide kafa yorgunluğuda beni çok yipratti bu ara.

yok yok sen odun falan değilsin seninde neler yaptığını görüyoruz süpürge alsaydın sözünü unutturcak o çok ii bişi çıkarırsın ortaya

Sende öylesin ki tabi birlikte gidelim ama mira bu gidişle ayakta dururmu bilmiyorum bende kendim bir yaş konseptli bişiler çekiyorum tabi profesyonel de olsun çok istiyorum Bakalım bi Ramazanı uğurlayalım da

İnsan niye bi çocuğa böyle der ki ya. Heveslendireceklerine korkutuyolar

Bi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı

Bi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
Geçmiş olsun canım o olmasa başka bir şey olabilirdi Allah beterinden korusun bişi olmadan böylece atlatmış olun inşallah

Bizde düşünüyoruz ama henüz gidip konuşmadık. Elbise baktım çekim için henüz kafama yatan bişey de bulamadım.

Bende baZen rüyamda kızıyorum sonra yataktan atasım geliyor.

Sat tarihimizin Arasında 3 gün olan Arkadaşımın bebeğinin 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştı. Kiii ben düşünmüyorken hamile kalmıştım o isteyerek hamile kalmıştı. Kontrole giderken eşimle çok korkmuştuk ya kalp atışlarını duyamazsak diye. Çok şükür şimdi dibimde oynuyor :) ama arkadaşım hala uğraşıyor çocuk için çocuklarıda çok seviyorlar karı koca.

O beyinsiz kadını ben hala unutmadım Hiçte unutamam herhalde. Ve ne zaman aklıma düşse o çocuk Boğazım düğümleniyor. Yazık nasıl ağlamıştır hiç mi kimse duymamış sesini acaba ? Gene tuaf oldum

çok şükür bizimle kuzularımız inşallah arkadaşına da en kısa sürede nasip olur

Orda yakalanmıştım sana. İşyerşnde okumuştum onu Arkadaşlara kimse inanmadı sallıyor dediler. Doğruysada biran önce tedavi görmeli bence o kadın.

Haklısın aslında şarjlı alayım brn de ama onlar da baktım el süpürgesi onların uzatma aparatları var mı acaba ayakta süpürmek için
Canim bence sarjli alma bende bekonun sarjli el supurgesi var ya surekli sarjda kalacakki lazim olunca hemen kullanabilesin yada sarj olmasini veklicen ayrica sarj edip birakinca kendi kendine sarji bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…