kızlar bir yaş çekimleri için fotoğrafçıya gittiniz mi yada düşünüyor musunuz ben istiyorum ama ayakta dikilebilsin istiyorum sadece oturarak foto olmasın hala kararsızım ama biraz daa ertelersem gitmicim sanırım eşimde ramazanda sonra olsun diyo şimdi oruçlu oruçlu uğraşamazmış
Oruçlu olunca canım hep tatlı şeyler ister bugünde şöyle bol çikolatalı ıslak kek gibi bişey istiyo canım
Drdim madem ben yemiyorum betüle kakaolu muhallebi yaptım 1 bardak sütr 1 kaşık irmik az pirinç unu az kako koydum 4/5 de bebe bisküvisi kırdım içine kokusu güzeldi betüldr hepsini yedi ben doymuş kadar oldum
Kızlar öğleden sonra biraz uyudum kerem alp le. Rüyamda eşim ölmüş o kadar gerçekti ki aglamaktan helak oluyorum.hala atamadim üzerinden. Ömrü uzamistir dimi?? Hemen eşimi arayip onu çok sevdiğimi söyledim adam da bir tuhaf oldu, sesim nasil kötüyse birsey olmuş sana diyor. Allah tüm sevdiklerimizi korusun.
Eki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum
Ne güzel ya kadın kadının dostudur diyebilmek bende hepinize teşekkür ederim kim birinden övgüyle bahsetse yorumunda benim göğsüm kabarıyor... burda Olmayı seçtiğim için kendimle böyle olduğunuz için sizinle övünüyorum Mayıs Haziran Temmuz Ağustos anneleri güzel anneler gerçek anneler iyi anne olmak için uğraşan zaten iyi anneler...Öpüyorum kuzucuklarınızı bizi biraraya getirdikleri için onlarada teşekkür ediyorum
O zamaaaaann bendende kucak dolusu sevgiler ve kokulu Öpücükler
Saka bi yana bende coooook seviyorum haziran topigini hele inst birbirimizi daha yakindan tanidiktan sonra daha cok kaynastim. Bir gun girip bi bakinmasam eksiklik hissediyorum ve hepinizi cok seviyorum
canım ii yapmışsın annene giderek bazen durup nefes almakda Lazım ve bazı şeyleri duymamak onlardan biri de kapı mesela :))) inşallah biran önce yerleşir düzenini kurarsın
Anliyorum seni canim boyle zamanlarda bir destek ariyor insan hele 3 cocuk ki birisi bebek zor gercekten Allah yardimcin olsun kv ayni binada aslinda azicik ilgilense Yigit le biraz rahatlarsin ilgilenmiyorsa da bosver canim yavas yavas yaparsin islerini ama en azindan gelip karismasa bari ama yok dayanamazlar illa ki kaynanalik yapacaklar bosver canim nasil yapmak istiyorsan oyle yap duymadim cocugu uyutuyordum acamadim kapiyi dersin insanin bedeni yoruluyor ama bir yandan kafada yoruldumu olmuyor ama ustesinden gelirsin arkadasim insallah bayramda da tertemiz yeni evinde olursun Allahin izniyle
Canim benim allah yardimcin olsun cok zor gerçekten bide bu zorluklarin arasinda bencede cekilmez arada kacmak lazim gercekten
ay evet isim benzerliği yapmışım kendi kendime ama seninkide zormuş vardiyalı allah bi şekildr kolaylığını veriyo canım ya babaannem anlatırda yeni evliyken yokluk çekmişler çok tarlaya çalışmaya gidermiş babam 4-5 yaşında halam bebekmiş ikisi bi gölgede dururlarmış ev desen köyden şehre gelmişler evlenip bi göz oda yapmış dedem bi süre sonra da eltisi kp ini yanlarına yollamış birazda siz bakın diye o bir odacığa perde çekip araya öyle gece yatarlarmış şimdi çok şükür halimize bende bazen bunaldıpımda bınları düşünüyorum ya bez yıkamak zorunda kalsaydık ya küçücük evlerde dipdibe yaşasaydık filan diye
Ay bi de tembelim filan yaZmışın bi sonraki yorumunda ben evdekileri şutladım mı aynen yatış hemen telefon elime buraya
Ben canım istemşyosa hiç bi iş yapmam yalan yok dağınıkmış yemek yokmuş umrum olmaz çoktur kapıyı çekip gittiğim :))
Of taşınma demeyin bana yaa çok şükür atlattım fazlasıyla sıkıntılı işmiş
Ben taşınırken yıkamadım tülleri yeni eve gidince yıkayıp astım gerçi sen aynı bina içinde taşınıyosun
Beni de taşındıktan sonra eşya yerleştirirken ablam arıyo geleyim mi sen bilirsin dedim işte yok yardım lazımsa geliyim de yoksa gelmicemde sinir etti beni kv de de bursaya gitmek zorunda kaldı zavallı kp bakıyo betüle ama adam sonuçta ne uyutabilir ne yedirebilir altını zaten açmaz kız bebiş diye neyse ben yine de bişey demedim ablama oğlu var 6. Sınıfa gidiyo demişki anne git tabi filan diye öylelikle gelmiş çocuk kadar kafası çalışmıyo ya bi de diyoki kendi de taşınacak bayramdan sonra tabi gel demiyosun bende seni çağırırım diye korkuyosun di mi diyo ya herkes ayrı bi tip anlıyacağın :)
İki gün internet paketim bitti bu yeni evde de binadaki bağlantılarda sorun varmış wifi alamıyoruz dayanamadım bıgün sonunda ek paket aldım dün sıkıntıdan patladım yahu
Bi de instagram demişsiniz hakkaten daha tanıdık olduk
İnstagramda baZen takip ettiğin kişilerr göre başkasının resimleri gözüküyo ya ortak alanda eşimin instagramına @minnakkartal ın mira düşmüş tesadüfen o da bana diyoki şu bebeğe baksana ne sevimli anam bi hava yaptım ay o benim arkadaşımın bebeği mira dedim adamda şaşırdı :)))
@Akaibu @apriori11 kızlar tabi siz daha iyi bilirsiniz ama o süpürgelerden kv de de var fakir marka şimdi kablosuz plsa hemen aç süpür amenna ama o da kablolu filAn bi de halıda yapışın küçük şeyleri çekmiyo bende şarjlı kenwod un onunla daha rahat ediyorum kabloyla uğraşacaksam normal elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum kv nin orda da hatta :))
sağolun kızlar.aslında kimseden iş yardım falan beklediğim yok fakat sinirlenincede niye kimse sormuyo diyorum ister istemez. Ne yazikki kv bakmiyo sadece sevip gidiyo bakmamasida çok umrumda değil ama tepemde vidi vidi yapmasa yetecek. Resmen kızları tehdit ediyo o gün bakın evin anahtarını alicam her gün sabah odalarinizi kontrole gelicem dağınıkmi diye sanki o toplayacak.yazık küçük kizimda anne ya biz bu evi nerden aldık hergün hergün kontrolmu olur belki ben erkenden uyanamiycam diyo:)) çocuk ne kadar ciddiye aldiysa artık ayrı odası olacağına srvinemiyo bile evi aldigimiza pisman oluyo resmen. anliyacaginiz iyice sacmalamaya başladı. @yaz yagmuru canım dediğin gibi vucud yorgunlugumun yanında bide kafa yorgunluğuda beni çok yipratti bu ara.Hepmz oyle dusunuyorz zaten canm iyi ki var bebislerimiz ama arada catlatiyolar bizi
Aynen canm ben de ebeveyn bany kapattm kucuk tuvalet misafirlere ve salon da kapaligerisni de hallediyorum zaten.buyuk supurge kullanyorm ben emrenin odu kopuyo zaten mecburen o uyurken hallediyorm supurge isini
Koca kiz olmus valla
Tasinmak zor canm ben de gecen sene hamileyken tasndm.bakalm tekrar tasinma durumumuz var Allah kolaylik versn hepimize.tabi senin 3 cocukla daha zor isin.kv baksa ya yigite azck.benm kv iyi o konuda hatta o kadar iyi ki elinde olsa emreyi bana vermez o derece
Gunaydin canım.Günaydın ...
yok yok sen odun falan değilsin seninde neler yaptığını görüyoruz süpürge alsaydın sözünü unutturcak o çok ii bişi çıkarırsın ortayaYa baktıkça kriterim artıyor ıslak kuru özelliği de olsun torbasız oksun dik oksun derken bakalım ne alıcam.
Bu arada salı evlilik yıldönümümüz eşim bana bileklik almış, yakaladım :) süpürge alsaydın ya dedim adam bana odunsun dedidaha ben hiçbişey almadım hatta düşünmedim bile hakikaten yakılacak odunum
Sende öylesin ki tabi birlikte gidelim ama mira bu gidişle ayakta dururmu bilmiyorum bende kendim bir yaş konseptli bişiler çekiyorum tabi profesyonel de olsun çok istiyorum Bakalım bi Ramazanı uğurlayalım daEvettttt eveeetttt bende istiyorum ama zamanını daha bende belirleyemedim..beraber gidelim
Ooohhh afiyet olsun..güzel tarife benziyor,yapılası..deneyelim
Elbette ömrünü uzatmışsın canım..İlk aklıma bu geldi benimde ve başka hiç bir şey gelmedi..
Yaaaa Eceeeee ama ben seni yerim yaaaaaa
Kızlar yaaaa çok tatlısınız
İnsan niye bi çocuğa böyle der ki ya. Heveslendireceklerine korkutuyolarsağolun kızlar.aslında kimseden iş yardım falan beklediğim yok fakat sinirlenincede niye kimse sormuyo diyorum ister istemez. Ne yazikki kv bakmiyo sadece sevip gidiyo bakmamasida çok umrumda değil ama tepemde vidi vidi yapmasa yetecek. Resmen kızları tehdit ediyo o gün bakın evin anahtarını alicam her gün sabah odalarinizi kontrole gelicem dağınıkmi diye sanki o toplayacak.yazık küçük kizimda anne ya biz bu evi nerden aldık hergün hergün kontrolmu olur belki ben erkenden uyanamiycam diyo:)) çocuk ne kadar ciddiye aldiysa artık ayrı odası olacağına srvinemiyo bile evi aldigimiza pisman oluyo resmen. anliyacaginiz iyice sacmalamaya başladı. @yaz yagmuru canım dediğin gibi vucud yorgunlugumun yanında bide kafa yorgunluğuda beni çok yipratti bu ara.
Geçmiş olsun canım o olmasa başka bir şey olabilirdi Allah beterinden korusun bişi olmadan böylece atlatmış olun inşallahBi elimde gökçenin kahvaltı tepsisi vardı. Üzerindede şurup. Elinden tutup götürcektim oturma odasına. Şurup şişesi kafasına devrildi yavrumun
Çok kötü hissediyorum kendimi ya çok ağladı
Cam şişe bide ya. Neresine geldiğinide anlamadım. Kızarıklık falanda yok hiç bi yerinde. Ama çok ağladı. İçim soçıkıldı valla. Bunada şükür.Geçmiş olsun canım o olmasa başka bir şey olabilirdi Allah beterinden korusun bişi olmadan böylece atlatmış olun inşallah
ay çok güldüm yaBazen hayattan beklediğim Eki Görüntüle 1566649
Bende tripper marka aldım 100 liraya çok kullanışlı. Tek elle açıp kapatabiliyorum. Ve kullanırken diğeri gibi yormuyor.Hafif baston araba arayanlarin bilgisi olsun. N11 de 120 den 70e dusmus. Dun aldik bugun kargo geldi hafif otobus minubus icin iyi olacak.
Bizde düşünüyoruz ama henüz gidip konuşmadık. Elbise baktım çekim için henüz kafama yatan bişey de bulamadım.kızlar bir yaş çekimleri için fotoğrafçıya gittiniz mi yada düşünüyor musunuz ben istiyorum ama ayakta dikilebilsin istiyorum sadece oturarak foto olmasın hala kararsızım ama biraz daa ertelersem gitmicim sanırım eşimde ramazanda sonra olsun diyo şimdi oruçlu oruçlu uğraşamazmış
Bende baZen rüyamda kızıyorum sonra yataktan atasım geliyor.Ben de daha ince birkac kez bdv ye bakmistim ama sıkılıp cikmistim geri dun gece canim sıkıldi bakayim dedim hamile bir bayan sanal olarak aldatildigini fark etmis esiyle kavga etmisler onu okudum nasil etkilendiysem artik gece ruyamda aynisini benim esim yapmis bir uyandim terlemisim ve cok sinirliydim ruyamda esime girismistim zaten uyaninca yataga oturdum baktim esim yanimda uyuyor ve ben hala sinirliydim kendi kendime diyorum ki bak hala yanimda yatiyor vallahi kovalayacaktim yanimdan sonra kendime geldim kalktim su ictim bir rahatladim sonra
Sat tarihimizin Arasında 3 gün olan Arkadaşımın bebeğinin 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştı. Kiii ben düşünmüyorken hamile kalmıştım o isteyerek hamile kalmıştı. Kontrole giderken eşimle çok korkmuştuk ya kalp atışlarını duyamazsak diye. Çok şükür şimdi dibimde oynuyor :) ama arkadaşım hala uğraşıyor çocuk içinbende çok etkileniyorum böyle şeyler okuyunca o yüzden burada başka yere bakmamışım bile hamileyken de en çok esra erol bebeğini kaybettiğinde kendime gelememiştim bi kaç hafta vardı aramızda benim bebeğime de bişi olcak diye günlerce doğru dürüst uyuyamamıştım
O beyinsiz kadını ben hala unutmadım Hiçte unutamam herhalde. Ve ne zaman aklıma düşse o çocuk Boğazım düğümleniyor. Yazık nasıl ağlamıştırAy evet bende çok üzülmüştüm. Ama beni en çok çocuğunu evde bırakıp 9 gün tatile giden öğretmen kadın var ya o etkilemişti. Yeni de olmamıştı o olay ama nasıl beynimde yer ettiyse artık gökçe yeni doğduğunda aklıma sürekli gelirdi. Bu küçücük şey nasıl bırakılır gidilir diye ağlardım. Hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Düşünemiyorum kızımın o kadar gün yalnız aç susuz kaldığını.
çok şükür bizimle kuzularımız inşallah arkadaşına da en kısa sürede nasip olurSat tarihimizin Arasında 3 gün olan Arkadaşımın bebeğinin 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştı. Kiii ben düşünmüyorken hamile kalmıştım o isteyerek hamile kalmıştı. Kontrole giderken eşimle çok korkmuştuk ya kalp atışlarını duyamazsak diye. Çok şükür şimdi dibimde oynuyor :) ama arkadaşım hala uğraşıyor çocuk içinçocuklarıda çok seviyorlar karı koca.
Orda yakalanmıştım sana. İşyerşnde okumuştum onu Arkadaşlara kimse inanmadıAyy ne guldum adamlar haziran annelri topiginden sonra oraya takildigimizi gormesinler kafayi cidden yedigimizi dusunurler ben birinin ev temizligini bitirme ile konu acilmisti birinin yorumunu okudum sok oldum 3 cocugu varmis hergun ev silip supurulur toz alinirmis kapilar silinir buzdolabi silinirmis banyolar hergun yikanirmis okuyunca acaba bende bi sorun var dedim hatta birgun hepsuni yapmaya kalkisiyim dedim aksama kalmadan pertim cikti ha bu arada camlari yazmayi unuttum oda hergun silinirmis
Inşallah canım.çok şükür bizimle kuzularımız inşallah arkadaşına da en kısa sürede nasip olur
Orda yakalanmıştım sana. İşyerşnde okumuştum onu Arkadaşlara kimse inanmadısallıyor dediler. Doğruysada biran önce tedavi görmeli bence o kadın.
Canim bence sarjli alma bende bekonun sarjli el supurgesi var ya surekli sarjda kalacakki lazim olunca hemen kullanabilesin yada sarj olmasini veklicen ayrica sarj edip birakinca kendi kendine sarji bitiyorHaklısın aslında şarjlı alayım brn de ama onlar da baktım el süpürgesi onların uzatma aparatları var mı acaba ayakta süpürmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?