2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizim o konu da elinde almam gereken biseyi tehlikeli gibi seyler varsa oyuncak yda zararli olmayan biseyle degistiriyom elindekini aliyom aliyom itiraz etmiyo yoksa inat ediyo ama babasina dedigim dedik inatlasiyo bana sen al diyo sana veriyo diyo ee bende lafi yapistiriyom huylaimiz ayni oldugu icin analsiyoruz yaa bana itiraz etmez diye lafimi da vuruyom:KK59:

Kizim o konu da elinde almam gereken biseyi tehlikeli gibi seyler varsa oyuncak yda zararli olmayan biseyle degistiriyom elindekini aliyom aliyom itiraz etmiyo yoksa inat ediyo ama babasina dedigim dedik inatlasiyo bana sen al diyo sana veriyo diyo ee bende lafi yapistiriyom huylaimiz ayni oldugu icin analsiyoruz yaa bana itiraz etmez diye lafimi da vuruyom:KK59:
Ben de bir daha bunu deneyeyim canim sagol

Yazim hatalarim oluyo kusura bakmayin zor anlasilabiliyosa esimin telinden giriyorum telim bozuldu o yuzden kizlar

Canim ben cigeri haslayip yaptigim sebze corbasi ya da tarhana corbasinin icine rendeleyip veriyorum
Çok sağol. Bizim ki blendır olur mecburen. Peki piştigini nasıl anlarım ? Kaç dakikada pişer ki? Daha önce hiç yapmadım yemedim de. Hiç sevmem de. Bide buharda pişirsem olur mu?

İnsallah rahat gecirirsiniz canim
teşekkürler canım uyuttum şimdi bakalım
@minnakkartal sagol canim mira kiza da gecmis olsun atessiz atlatirsiniz bizim asi da pazartesi gunu
Teşekkürler canım inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız
Kizlar ya Ece sinirlendiginde kafasini yere vuruyor neden yapiyor bunu gerci buyuk oglumda Ece kadarken yapiyordu bunu zamanla unuttu ama uzuluyorum kendine zarar verecek diye:KK43:
Bizimkide parmağını sallıyor ama elinden falan bişi alırsam deli gibi ağlıyor ve bende ne isterse yapıyorum :(

Çok sağol. Bizim ki blendır olur mecburen. Peki piştigini nasıl anlarım ? Kaç dakikada pişer ki? Daha önce hiç yapmadım yemedim de. Hiç sevmem de. Bide buharda pişirsem olur mu?
Dakikaya bakmadim hic canim ben bayagi bir kaynadiktan sonra catalla alip bakiyorum tadina pismis mi diye buharda nasil olur bilmiyorum ama bir arkadas balik yapmisti buharda kuru olmustu ciger nasil olur bilmiyorum

Dakikaya bakmadim hic canim ben bayagi bir kaynadiktan sonra catalla alip bakiyorum tadina pismis mi diye buharda nasil olur bilmiyorum ama bir arkadas balik yapmisti buharda kuru olmustu ciger nasil olur bilmiyorum
Bende ki aventin buhar pişiricisi. Balık et tavuk hepsini bunda yapıyorum. Cigeride pişirir herhalde. Neyse ben yinede çatalla ezerek de bakarım.

teşekkürler canım uyuttum şimdi bakalım

Teşekkürler canım inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız
Bizimkide parmağını sallıyor ama elinden falan bişi alırsam deli gibi ağlıyor ve bende ne isterse yapıyorum :KK43:
Anne olunca dayanamiyor insan aglatmaya baska yerlere dikkatini cekip her zaman istediklerini yapmamak gerekiyor ki Ece bazen tehlikeli seyler yapiyor az once soyledigim gibi bardagi eline aliyor gecen gun prize gitti babasi oradan aldi diye agladi bir tane asagida olan priz var ona da koruma alsaydik iyi olacak sandalye koyuyorum oraya

CAM00452.webp CAM00453.webp tepene cikmak boyle bisey iste uyuma tarzimiz bugunku

Anne olunca dayanamiyor insan aglatmaya baska yerlere dikkatini cekip her zaman istediklerini yapmamak gerekiyor ki Ece bazen tehlikeli seyler yapiyor az once soyledigim gibi bardagi eline aliyor gecen gun prize gitti babasi oradan aldi diye agladi bir tane asagida olan priz var ona da koruma alsaydik iyi olacak sandalye koyuyorum oraya
benim evde asagida yok hep kenar koselerde ulasamiyo annemde var bitane koruma aldilar ama yapismadi parmagiyla tutup cikardi öykü sandalye koyuyoz simdi

Tahmin ettim ig de hem videolardan hem resimlerden sesten de fizik olarak da belli daha once soracaktim cekindim @oslew in mesajini bekliyomusum:oops:
benimde hosuma gidiyo cok duzgun tane tane konusuyor birden okurken kulagima geldi heh dedim sıyirdım :) izmirli candir has izmirliyse duble candir :)

benimde hosuma gidiyo cok duzgun tane tane konusuyor birden okurken kulagima geldi heh dedim sıyirdım :) izmirli candir has izmirliyse duble candir :)
Cok sagol canim benim sizler de cansiniz :21: aklima geldi simdi oglum birinci sinifa basladigi ilk gun siniftaydik ben oglumun yanimdayim cocuklar bana soru soruyor ben de cevapliyorum ogretmen gwlmemisti daha cocugun biri sey birsey sorabilirmiyim bizim ogretmen siz misiniz demisti ay cok guldum siz boyle soyleyince o gun geldi aklima :KK70:

umutun buberenuna süt koydum icsin diye etrafi kirletmesine ragmen sesimi cikarmiyorum oda oyun yapiyor:KK43:sütü sevmiyor bende hic icmemisim hala da icmem inşallah o sever

Ben de iki gundur kahvaltida veriyorum.yarm cay bardagni bile bitirmiyo.yogurt ve peynir yedigi icin cok da onemsemiyorum acikcasi

Tepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.

Aynen emre de oyle mizirdaniyo biraz sonra arkasini donup gidiyo.bi de biseyi yapma dedgm zaman yerinde oturup skyo kendini bagiriyo ara ara da bana bakiyo azck gulsem yaramazliga devam:KK70:

Back
X